‘2013. évi horoszkóp a 12 csillagjegyről’ kategória archívum

2013.éves horoszkóp

a  12 csillagjegyről. Halak

 

február 19 – március 20.

 

 

 

 

 

A 2013-as évben a képzelet és a spiritualitás továbbra is fontos szerepet játszik az életedben. Modern kori uralkodó bolygód a Neptunusz 2012. február 3-án bevette magát az együtt  érző Halakba, jegyedben való jelenléte azóta is folyamatosan tágítja látókörödet egészen 2025. március 30-ig. Más folyamatok is hatással lesznek rád az év során, de amikor 2013. elején gyors mozgású bolygók csatlakoznak a másvilági Neptunuszhoz, komoly esélyed van rá, hogy a materializmus és a mindennapi élet gondjai fölé emelkedj. A bolygó február 4-i találkozása a határozott Marssal feltüzeli kreativitásodat, és felkelti vágyadat, hogy egyéni érdekeidet félretéve segíts másokon. A gyors észjárású Merkúr és a költői Neptunusz február 6-i randevúja hatására ékesszólásoddal inspirálhatsz, gyógyíthatsz, de félre is vezethetsz másokat. Február 21-én és 28-án a Nap és a Vénusz csatlakozik a Neptunuszhoz, ekkor szíved a tökéletes szerelemre áhítozik. 2013-ban akkor leszel sikeres, ha képes vagy megkülönböztetni a vágyálmokat a fejlődésed érdekében valóban felhasználható ötletektől.

Hagyományos uralkodó bolygód, a Jupiter az évet a rugalmas Ikrek jegyében, gyökereid IV-es házában kezdi, és marad június 25-ig, hogy segítségével objektív képet alkothass magadról. Ha sikerül kinőnöd nem tudatos érzelmi reakcióidat, képes leszel intelligens  döntéseket hozni önmagaddal és szeretteiddel kapcsolatban. Június 25-én a jókedvű Jupiter a gyengéd Rákba és az önkifejezés 5-ös házába tér, hogy tovább támogassa kreativitásodat, szerelmi életedet és gyermeki ártatlanságodat. A felelősségteljes Szaturnusszal július 17-én, december 12-én és 2014. május 24-én alkotott harmonikus trigonjai ambícióidat az optimizmus és a realizmus tökéletes egységével támogatják. Ezek a terveid szempontjából kulcsfontosságú fényszögek július 17. és 19. között egy trigonnal a metafizikus Neptunuszt is aktiválják. Ez a fényszögkapcsolat megtanítja, hogyan egyeztetheted össze elveidet és szakmai céljaidat. Ez a trigon a csúcspontja annak a 2012. október 10-én kezdődött és ez év június 11-én, valamint l9-én is visszatérő Szaturnusz-Nap trigonsorozatnak, mely segítségével tovább javíthatod az egyensúlyt ambícióid  és titkos álmaid között.

A Szaturnusz a rend és a fegyelem bolygója az évet a szenvedélyességéről  ismert Skorpióban és a magasabb rendű tudás 9-es házában tölti, ezért 2013-ban el-eltűnődsz  az élet értelmén, még hitvilágod, személyes életfilozófiád is átalakulhat. A szótlan Skorpióban álló Szaturnusz akkor a leghatásosabb, ha kiiktatod a szellemileg értéktelen dolgokat, és tanulmányaid során a lényegre koncentrálsz. A gyűrűs bolygó különösen nagy segítséget nyújthat határaid kijelölésében, hogy időben felismerd ha utat tévesztettél.  Az újító Plútóval március 8-án és szeptember 21-én felállított kedvező szextiljel ösztönzésére felelősebben gondolkodsz, és megszabadulsz idejétmúlt elvárásaidtól. Ez a fényszög először 2012. december 26-án jött létre. A 2013-aa utolsó két előfordulása hatására a szívedhez közeli ügyeket egyre nagyobb meggyőző erővel tudod képviselni.

 

 

 

Ha könnyebben meg akarod érteni a 2013-as évi horoszkópodat, használd az alábbi linket.

 

 

http://bvkati.hu/az_asztrologia_alapjai/az_asztrologia_alapjai.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2013.éves horoszkóp

a  12 csillagjegyről. Vízöntő

január 20- február 18.

 

 

 

 

” Nem fogsz unatkozni idén, mert a forradalmi Uránusz fogékonnyá tesz az új ötletekre és az új kommunikációs módszerekre, amíg az információ és az oktatás 3-as házában tartózkodik. Ugyanakkor uralkodó bolygód, az Uránusz többször is találkozik a befolyásos Plútóval. Ez a sorozat már tavaly elkezdődött, és idén is folytatódik, komoly nyomást gyakorolva rád, hogy kerüld a kockázatokat és a szokatlan helyzeteket. Ezek az ellentmondásos együttállások május 20-án és november 1.én következnek be, és a ciklus csak 2015. május 16-án zárul le. Szerencsére ha hajlandó vagy szembenézni félelmeiddel, rá fogsz jönni, hogy némelyik teljesen alaptalan, így könnyűszerrel megszabadulhatsz tőle. Ahhoz, hogy felismerd, mi áll sikerességed útjában, elengedhetetlen, hogy tisztába legyél önmagaddal, és ki tudd zárni a negatív hatásokat az életedből. A tavasz eljövetelével készen állsz arra, hogy akcióba lépj és elszakadj a múlttól, az Uránuszhoz március 22-én csatlakozik az energikus Mars, március 28-án a Nap és a Vénusz, április 20-án pedig az éles eszű Merkúr. Még ha nem is vagy képes radikális lépésekre ebben a kaotikus időszakban, egy-egy pillanatra felcsillanhat előtted az a jövő, amelyért érdemes küzdened.

Számos lehetőséged nyílik a személyes fejlődésre, amikor a Jupiter felkeresi az önkifejezést uraló 5-ös házat, és ezzel előhozza belőled a játékos gyermeket. Június 25-én a látnok Jupiter belép a foglalkozásodat uraló 6-os házba, ami növeli a szakmai fejlődés esélyeit, és plusz motivációt ad a munkádban. Egy stratégiai nézőpont hozzásegít ahhoz, hogy egy lépést hátrálva átértékeld képességeidet abból a szempontból, hogy hogyan tudnád leghatékonyabban felhasználni őket. Jelenlegi munkahelyeden is képes lehetsz hatékonyabb teljesítményre, de ez az új felismerés odáig vezethet, hogy tovább akarod képezni magad, és egy magasabb pozíciót veszel célba. A bölcs Jupiter jelenléte az érzelmes Rák jegyében ráébreszt, mennyire fontos az, hogyan bánsz másokkal. Ha unalmas, kilátástalan helyzetbe kerültél, ez az átmeneti állapot felébreszti benned az igényt, hogy új irányt szabj karrierednek. A biztonság abból fakad, ha követed a megérzéseidet ahelyett, hogy ragaszkodnál egy munkahelyhez, ahonnan a fizetést kapod, de cserébe elrabolja a lelkedet.

A keménykezű Szaturnusz a fürkésző Skorpió jegyébe érve beveszi magát a karriered és a nyilvánosságot uraló X-es házba, újabb felelősséget pakolva ezzel a válladra. Ezért minden eddiginél fontosabb ítélőképességre van szükséged ahhoz, hogy el tudd dönteni, mely kötelezettségek teljesítése éri meg a rájuk fordított időt és energiát. Ez kapóra jön, amikor az optimista Jupiter kvadrátot alkot az impulzív Uránusszal augusztus 21-én, és kísértést  érzel egy nagy ugrásra anélkül, hogy tudnád hova is érkezel. Szerencsére gyakorlatiasabb nézőpontból is át tudod gondolni a helyzetet, amikor kiegyensúlyozott Jupiter – Szaturnusz találkozók aktiválják a munkáért felelős X-es házadat július 17-én, december 12-én, illetve 2014. május 24-én, elősegítve ezzel egy komolyabb, az egész karrieredet befolyásoló döntést. Pontosan fel kell mérned, hol tudsz fejlődni, hol nyílnak lehetőségek számodra, és mit kell tenned annak érdekében, hogy továbbfejleszd az ezekre az ambíciókra rímelő készségeidet. „

Ha könnyebben meg akarod érteni a 2013-as évi horoszkópodat, használd az alábbi linket.

 

 

http://bvkati.hu/az_asztrologia_alapjai/az_asztrologia_alapjai.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2013.éves horoszkóp  

a  12 csillagjegyről. Bak

 

december 22. – január – 19.

 

 

 

 

 

” Azok a személyiségtudatodat és életed szinte valamennyi területét érintő változások, amelyek az átalakító Plútó 2008-as érkezésével kezdődtek, az idén is folytatódnak. Noha az otthoni, hirtelen változások tavaly már elkezdték sorba döntögetni a régi feltevéseidet, itt az ideje, egy új stratégia kidolgozásának, amely átsegít a jelenlegi viharos időszakból a jövőbe. A kiszámíthatatlan Uránusz és a félelmetes Plútó közötti 7 állomásos, forradalmi kvadrátsorozat 2012. június 24-én és szeptember 19-én kezdődött, és felültetett a váratlan kanyarokkal tarkított sorsfordító önismeret hullámvasútjára. Az Uránusz május 20-án és november 1-én az otthonod IV-es házából vet majd ismét kvadrátot a Plútóra, szinte kikényszerítve belőled a változást. Olyan lesz, mintha a föld, melyre életed alapját fektetted, megremegne a lábad alatt. Ne feledd, hogy miközben a jövőt tervezgeted, erre a mélyreható Uránusz-Plútó kvadrátra még további öt alkalommal kerül sor 2015. március 16-ig bezárólag. Ahelyett, hogy a jelenlegi változékony körülmények miatt aggódnál, vedd észre hogy példátlan növekedési szakaszba értél. Ez a folyamat néhány évig tart majd. Ne hadakozz az elkerülhetetlennel, mert csak csalódottság és boldogtalanság lesz erőfeszítéseid vége.

Nagy szerencse, hogy számíthatsz mások támogatására, amikor a megbízható Szaturnusz a társasági kapcsolataid 11-es házán halad át. 2012. október 5-én a Szaturnusz lépett a 11-es házadba, a Skorpióba, áthelyezve ezzel a hangsúlyt a szakmai előmeneteledről a közjó érdekében hozott együttműködésre. A keményen dolgozó Szaturnusz 2014. december 23-ig marad ebben a házban, hogy lehetőséget adjon kapcsolataid és különféle együttműködések segítségével megszilárdítani a sikereidet. A Szaturnusz gördülékeny trigonja az álmodozó Neptunusszal június 11-én és július 19-én megvalósítja álmaidat, feltéve, ha pillanatnyi körülményeidre vonatkozó, valós helyzetértékelésed egybeesik az álmaiddal.

Habár az év első felében, amikor a Jupiter a szolgálat 6-os házában tartózkodik, nem kerülsz sokkal közelebb hosszútávú tereidhez, meg lesz benned a kellő céltudatosság, hogy legjobb tudásod szerint lásd el a napi feladataidat. A szétterjedő Jupiter az önjobbítás 6-os házából a partnerek és nyilvánosság VII-es házába teszi át a székhelyét június 25-én, számos lehetőséget teremtve az együttműködésre. Ez egyel több jel arra nézve, hogy szakmai sikereid eléréséhez csapatra van szükséged. Sőt nem kizárt, hogy fejlődésed kulcsa egy olyan partner kezében van, aki bátorít, mint egy jó tanár.

 

 

 

Ha könnyebben meg akarod érteni a 2013-as évi horoszkópodat, használd az alábbi linket.

 

 

http://bvkati.hu/az_asztrologia_alapjai/az_asztrologia_alapjai.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2013.éves horoszkóp 

a  12 csillagjegyről. Nyilas

 

november 22.  – december 21.

 

 

 

 

 

” Idén számos lehetőséged nyílik arra, hogy terveidet a nyilvánosság elé tárd és új kapcsolatokat alakíts  ki. Optimista uralkodó bolygód, a Jupiter június 25-ig a sokoldalú Ikrek jegyében, a partnereid VII-es házában tartózkodik, és lehetőséget teremt a rólad kialakult összkép felturbózására, új projektek beindítására és előnyös üzleti partnerek felkutatására. Mivel a legkülönbözőbb helyzetekben is feltalálod magad, olyan ajtók nyílnak meg előtted, amelyek a kevésbé rugalmas jelöltek előtt zárva maradnak. Mindazon által, amikor a bizakodó Jupiter a felületes Ikrekben tartózkodik, túl elnéző lehetsz az emberekkel, és nehezen különbözteted meg az erősségeiket a gyengeségeiktől. Mivel az emberek sem lényeges tulajdonságaid miatt vonzódnak hozzád, meg kell tanulnod, hogy a könnyen jött népszerűséget könnyű elveszíteni is. Míg a szellemes ötletek és az azonnali vonzalom jelentőségteljes szövetségek irányába mutatnak, saját és mások szükségleteinek mélyebb elemzése a kulcs a valóban előnyös egyesülések szempontjából.

Ideje kapcsolataidat egy magasabb szintre emelni, vagy beismerni a vereséget június 25-én, amikor a Jupiter belép az intimitást uraló 8-as házadba, a gondolkodó Rák jegyébe. Ez az egyéves tranzit olyan érzelmi csatornákat szabadit fel, amelyek megnyugtatóan hatnak rád, ha megbízol partneredben, egy következő partner esetében azonban kifejezetten fojtogatóvá válnak. Ha az elvontság és a nagy ideák nem oldják ki ösztönös oldaladat, akkor ezekből a kapcsolatokból rengeteg előnyöd származhat. A kielégülés és a végtelen frusztráció közötti különbség a megmagyarázhatatlan érzések felfedezésében rejlik. A kemény valóság bolygója  a Szaturnusz a tudatalattid 12-es házában, a víz-jegyű Skorpióban mélyen eltemetett érzések és kételyek után kutat. Ez a következő planéta azt parancsolja, hogy nézz bele félelmeid legsötétebb bugyrába. Amint szembenézel félelmeiddel, enyhül az a pszichikai szorítás, amely mindig meggátolt, hogy felszínre hozhasd rejtett képességeidet.

Július 17-én a látnoki képességű Jupiter harmonikus fényszöget zár be a gyakorlatias Szaturnusszal és a fantáziadús Neptunusszal. Ez a víz-jegyű, varázslatos nagy trigon segít megteremteni a tökéletes összhangot a valóság és az ideálok között, és egy ihletettebb közélet irányába terelget. Nagyobb valószínűséggel érsz el sikereket egy olyan szervezet részeseként, amely másokat hivatott megsegíteni, vagy egy olyan szakmában, amely legmagasabb eszményeidet testesíti meg. Noha Jupiter-Szaturnusz trigonja december 12-én megismétlődik, valószínűleg nem éred el a hegy csúcsát,  2014. május 24-ig, a sorozatban utolsó trigonjuk bekövetkezéséig. Helyes ítélőképességed és erős stratégiai érzéked azonban kijelöli a megfelelő útirányt. Ne harangozd be terveidet elhamarkodottan, mert a nagy trigon sorsfordító alkímiáját belső hangod jobban táplálja, mint mások véleménye. „

Ha könnyebben meg akarod érteni a 2013-as évi horoszkópodat, használd az alábbi linket.

 

 

http://bvkati.hu/az_asztrologia_alapjai/az_asztrologia_alapjai.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2013.éves horoszkóp

a  12 csillagjegyről  – Skorpió

 

október 23.- november 21.

 

 

 

 

 

 

 Idén nagy rajtad a nyomás , Skorpió, hiszen a múltadat és a jövődet összefújja annak a nagyívű változásnak a forgószele, amely életed számos területét érinti. Azt fogod kapni, amit érdemelsz, mivel a karmikus Szaturnusz az egész évet félelmetes jegyedben tölti. A tanítómester belépése a szenvedélyes Skorpióba 2012. október 5-én mozgásba hoz egy sor fontos lezárást, és új kezdetet, mely megváltoztatja az életedet, és egyaránt hoz szakmai beteljesülést és személyes nehézségeket. A Szaturnusz 2014. december 23-ig marad a Skorpióban és személyiséged I-es házában, és elég időt ad arra, hogy életedet olyan pályára helyezd, mely jobban megfelel hosszútávú terveidnek. Most rendkívüli sikerekben lehet részed azokon a területeken, ahol módszeresen és rendszeresen végezted a dolgod az elmúlt évek során. Ugyanakkor viszont szembesülnöd kell azzal is, hogy bizonyos dolgok nem szolgálták az érdekeidet. Itt az ideje, hogy minimalizáld a veszteséget, és tudatosítsd magadban, hogy a ma bukásai a holnap sikereit alapozhatják meg, ha képes vagy ellenállás nélkül elengedni a veszteségeket. A könnyebb érthetőség kedvéért íme egy példa:  a munkahelyeden megkaphatod a jól kiérdemelt előreléptetést, de közben nehéz döntést kell meghoznod egy vergődő kapcsolatban. Szerencsére bennetek, Skorpiókban, ott ég a változás örök tüze, és erősebben kerültök ki ezekből a szituációkból, mint addig voltatok.

Bár szíved szerint a lassú és fokozatos változást részesíted előnyben, amikor a sokkoló Uránusz két dinamikus kvadrátot is alkot a megállíthatatlan Plútóval idén, váratlan változásokban lehet részed, melyek felszínre hozzák a korábban elfojtott érzelmeidet. Egy hosszadalmas folyamat során újraértékeled és felfrisíted  az értékrended és gondoskodásod alapját képező paradigmákat, köszönhetően uralkodó bolygód hosszú látogatásának a tanulást uraló 3-as házadban. Ugyanakkor  az Uránusz az önfejlesztés 6-os házából villámszerűen szórja a felismerés szikráit, amikor május 20-án és november 1-én kvadrátot alkot az erős Plútóval. A változás hirtelen elektromos kitörésként jelentkezik, és fenekestül felboríthatja az életedet, elég erőt adva, hogy megszabadulj régi rossz szokásaidtól, fullasztó munkaköröktől vagy unalmas rutinoktól. Ezek az izgalmas és forradalmi aspektusok egy hosszú sorozat részei, mely 2012. június 24-én kezdődött, és 2015. március 16-án ér véget.

A szigorú Szaturnusz aktuális látogatása a titokzatos Skorpióban megnehezíti, hogy hangot adj érzelmeidnek, és falat húzhatsz önmagad és a külvilág közé. Szerencsére a spirituális Neptunusz hosszú látogatása az együtt érző Halak jegyében meglágyítja a szívedet. Egy harmonikus Szaturnusz – Neptunusz trigon június 11-én és július 19-én varázslatosan egyensúlyba hozza az ideáljaidat és álmaidat a  valóra váltásuk iránti képességeiddel.  Június 25-én a jóindulatú Jupiter belép az érzékeny rák jegyébe. Egyéves tartózkodása során gazdagítja érzelmi életedet és szélesíti intuitív képességeidet. Még ha szeretsz is otthon ülni és otthon szórakoztatni, valószínűleg útnak indulsz meglátogatni a családodat és a barátaidat, amikor a Jupiter a kalandokat uraló 9-es házon halad keresztül.  Ugyanakkor a Jupiter nagy víz.- trigont alkot a Szaturnusszal és a Neptunusszal július 17-e és 19-e között, és kiváló alkalmat szolgáltat, hogy új projektet indíts  útjára, utazz egy kicsit, vagy egyszerűen csak dőlj hátra és élvezd az élet apró örömeit. „

Ha könnyebben meg akarod érteni a 2013-as évi horoszkópodat, használd az alábbi linket.

 

 

http://bvkati.hu/az_asztrologia_alapjai/az_asztrologia_alapjai.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2013.éves horoszkóp

a  12 csillagjegyről. Mérleg

 

szeptember 23 – október 22.

 

 

 

 

Továbbra sem vagy elégedett a párkapcsolatoddal, és idén ez olyan útra terel, amelyen végighaladva lelked mélyebb régióiba juthatsz el. Bár akadnak boldog pillanatok, sokkal többet nyerhetsz, ha túllépsz a jelenlegi helyzeten. A felvillanyozó Uránusz és a befolyásos Plútó átalakító kvadrátjai, melyek már az előző évben elkezdték felforgatni az életedet, május 20-án és november 1-én visszatérnek, hogy tovább forgassák a változás kerekét. De vigyázz, mert lehet, hogy ijesztő lesz belépned a saját személyes történeted árnyai közé és felszínre hozod az eltemetett emlékeket. A Plútó jelenléte a gyökereidet uraló 4-es házban arra csábíthat, hogy hagyd figyelmen kívül a kényelmetlen érzéseket, és próbáld meg fenntartani a számodra oly fontos harmóniát. De ha felszínre hozod ezeket az elfojtott vágyakat, az nem csak a magánéletedben, hanem a hivatásban is új erővel tölt el. A partnereket uraló VII-es házban tartózkodó elnyomhatatlan Uránusz olyan hosszú ideig kényszerít valaki más életritmusának követésére, míg végül hajlandó leszel szakítani azzal, hogy mások kedvére tegyél, és saját boldogságodra összpontosítod az energiáidat.

A magánéleted tele van meglepetésekkel, de a munkahelyi előrehaladásod nyugodtabb mederben csordogál. A szerencsés Jupiter június 25-én egy évre beveszi magát a karrieredet uraló X-es házba, megsokszorozva ezzel az előrejutási lehetőségeidet. Ahhoz, hogy a legtöbbet kitudd hozni ebből a jótékony hatású bolygóállásból, elengedhetetlen, hogy egyet érts a munkahelyed  célkitűzéseivel és a saját személyre szabott feladataiddal is. A Jupiter az érzékeny Rák jegyébe lépve erősíti a lelkedet, amikor a munkád szinkronba kerül személyes érdekeiddel. Olyan szituációban is előreléphetsz, ami nincs teljesen összhangban az életről alkotott elképzeléseiddel, de akkor ez valószínűleg mind fizikailag, mind érzelmileg több energiádat fogja felemészteni. Csábítónak tűnhet, hogy szabadúszóvá válj, és a magad ura legyél, de ez csak akkor működik,ha előtte gondosan felméred a helyzetet, tisztában vagy a céljaiddal, és jól kigondolt stratégiával rendelkezel a megvalósításukra.

Ösztönös érzéked van ahhoz, hogy békíts össze másokat, mert képes vagy megőrizni az igazságodat még akkor is, ha nagy nyomás nehezedik rád. Ugyanakkor érdemes hajszolnod magad a nagyobb teljesítményért, mert idén ez a legjobb módja annak, hogy befektesd az idődet és az energiádat. Kemény munka vár rád, ha az a terved, hogy kihozod magadból a legtöbbet, amikor a szorgalmas Szaturnusz beköltözik a Skorpió jegyébe és az erőforrásaidat uraló 2-es házba. Eltökéltséged, hogy minél többet kihozz a tehetségedből, olyan pluszt jelenthet, amelynek segítségével nemcsak bevételeidet, hanem önbecsülésedet is növelheted. Itt az ideje, hogy újra felfedezd a múltban ki nem aknázott – és talán elhanyagolt – képességeidet, és új szintre emeld őket. Lehet, hogy környezeted szemében önzőnek fogsz tűnni, ha kevésbé akarsz másoknak megfelelni, de csak így hozhatod ki magadból, ami benned rejlik. A látnok Jupiter július 17-én és december 12-én kedvező trigont alkot a becsvágyó Szaturnusszal, ami felvértez a megfelelő szakmai képességgel, és hozzásegít a sikerhez, hosszú távú stratégia megalkotásához, amellyel lefektetheted jövőd alapjait.

 

 

 

Ha könnyebben meg akarod érteni a 2013-as évi horoszkópodat, használd az alábbi linket.

 

 

http://bvkati.hu/az_asztrologia_alapjai/az_asztrologia_alapjai.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2013.éves horoszkóp

a  12 csillagjegyről ? Szűz

 

augusztus 23 – szeptember 22.

 

 

 

 

 

” Kezd az alapoktól, és fokról fokra haladva  közelíts az év nagy kérdéseihez, így jelentős lépést tehetsz személyes fejlődésed útján.  A felelősségteljes   Szaturnusz a közvetlen környezeted 3-as házában tartózkodik, és két dolgot kér, szervezd újra  a mindennapjaidat, illetve gondold át a hozzád legközelebb állókkal való viszonyodat. Ahelyett, hogy hagynád, hogy filozofikus éned a magasságokból diktálja a napi programodat, gondolj végig minden apró dolgot, amivel foglalkozol. Figyelj arra, hogyan kezeld az információ áramlását, a másokkal való kommunikáció során, és légy tudatosabb a gondolkodásodat és viselkedésedet meghatározó minták tekintetében. Lényegesen komolyabban veszed ezt a folyamatot akkor, amikor az átalakító Plútó támogató szextilt alkot a Szaturnusszal, március 8-án és szeptember 2q1-én egy olyan sorozat részeként, amely 2012. december 26-án kezdődött.

Inspirációd legfőbb forrását idén a többi ember jelenti, igaz, ki kell jelölnöd a határokat, ha nem akarod szem elől téveszteni a célodat. A fantáziadús Neptunusznak köszönhetően, aki a partnerkapcsolataid VII-es házában tartózkodik, a hozzád legközelebb állók tükörként szolgálhatnak, akik visszatükrözik fantáziád szüleményeit. A zavaros kép június 11-én és július 19-e között kitisztul, amikor a szorgalmas Szaturnusz harmonikus trigont alkot a Neptunusszal, és lehetővé teszi a gyakorlati lépéseket álmaid valóra váltása érdekében. További érzelmi támaszt kaphatsz öt másik bolygótól, akik június és július folyamán barátok a 11-es házán haladnak keresztül, és néhány csodálatos trigont alkotnak június 3 és 7-e között a kommunikatív Merkúr és az édes Vénusz nagy víz-trigont alkotnak a Szaturnusszal és a Neptunusszal, felerősítik kisugárzásodat, és arra késztetnek másokat is, hogy támogassák terveidet. A Nap érzelmi biztonságot nyújt június 26-án, amikor trigont alkot a Szaturnusszal. Önbizalmad és lelkesedésed mindent felülmúl július 17-én és 20-a között, annak köszönhetően, hogy a jókedvű Jupiter és az impulzív Mars újra aktiválják ezt a csodálatos aspektust. Ebben az időszakban az általános közérzeted nagyon jó – de ne dőlj elégedetten hátra, mert az egyik legkiválóbb időszak, hogy megvalósítsd a terveidet.

Személyes kapcsolataid továbbra is rivaldafényben maradnak, mivel a hosszan tartó kvadrát a regenerálódás 8-as házában lévő bogaras Uránusz és a szerelem és kreativitás 5-ös házában tanyázó szenvedélyes Plútó között egzakttá válik május 20-án és november 1-én. Ez a fényszögsorozat, amely 2012. június 24-én kezdődött és 2015. március 16-ig tart, felfrissítheti az ellaposodott kapcsolataidat, ha hajlandó vagy mély lelki változásoknak alávetni magad. Ugyanakkor azonban, ha megrögzötten ragaszkodsz a múlthoz, és nem vagy hajlandó változtatni, ez a fényszög egy kapcsolat végét is jelentheti. Bárhogy legyen is, függetlenség iránti vágyad elég erős lesz ahhoz, hogy lépéseket tegyél, amikor a tiszteletet parancsoló Szaturnusz irritáló kvinkunxot alkot az elnyomhatatlan  Uránusszal április 12-én és október 5-én, olyan fényszögsorozat keretében, mely 2012. november 15-én kezdődött. „

Ha könnyebben meg akarod érteni a 2013-as évi horoszkópodat, használd az alábbi linket.

 

 

http://bvkati.hu/az_asztrologia_alapjai/az_asztrologia_alapjai.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2013.éves horoszkóp

a  12 csillagjegyről. Oroszlán

 

július 23 – augusztus 22.

 

 

 

 

 

” Mivel a lelkes Jupiter június 25-ig a közösségeket uraló 11-es házadban, az Ikrek jegyében tartózkodik, az év első felében a társas tevékenységekre összpontosítasz majd. Új szakmai lehetőségekre és felvillanyozó magánéleti fejleményekre számíthatsz szervezetek és csapatmunka jóvoltából. A siker kulcsa a változatosságban rejlik, hiszen a különböző társaságokban eltöltött idő növeli azon kapcsolataid számát, amelyekre támaszkodhatsz. Az a vágy, hogy részese légy egy ügynek, nem feltétlenül a meggyőződésed tisztaságában gyökeredzik. A sokoldalú Ikrekben tartózkodó filozofikus Jupiter széleskörű érdeklődést ébreszt benned, melynek alapja inkább a részvétel nyújtotta élvezet, mintsem az eszme, vagy a szervezet iránt érzett százszázalékos elkötelezettség lesz.

Június 25-én a Jupiter átteszi a székhelyét a hitéletet uraló 12-es házadba, a szentimentális Rák jegyébe, aminek következtében a spirituálisé lesz az év második felében a főszerep.  Feltárulhat előtted az élet mélyebb értelme anélkül, hogy azt szavakba tudnád önteni. A Rákban tartózkodó Jupiter nem intellektuális, hanem érzelmi bölcsesség. Az anyagi világnál magasabb rendű közösséghez való tartozás kimondhatatlanul megnyugtató érzésekkel tölt el, július 17-én a Jupiter a létező legkedvezőbb asztrológiai fényszöget alkotja majd a racionális Szaturnusszal és az inspiráló Neptunusszal egy nagy trigon formájában. Ennek következtében a születési horoszkópod a legérzékenyebb területei kapcsolódnak majd össze. A Szaturnusz az otthonodat uraló IV-es házadból, a Neptunusz pedig intimitást uraló 8-as házadból lép fényszögbe a látnoki képességű Jupiterrel, s ezen kereteken belül segít a helyén értékelni jelenlegi  helyzetedet és útbaigazít a rád váró új lehetőségek felé. A kommunikáció bolygója, a Merkúr idén háromszor fordul retrográdba, február 23-én – március 17-én. Június 26. – július 20, valamint október 21 – november 10. között. Ezek az időszakok ugyanazokat az életterületeket aktivizálják majd, amelyeket a nagy trigon, lehetőséget teremtve ezzel a múlt eseményeinek feldolgozására és régi félreértések tisztázására, ami azután szabaddá teszi majd az utat érzelmi és spirituális fejlődésed előtt.

A karrieredet érintő folytatólagos minta a Kosban, az eszméid 9-es házában tartózkodó forradalmi Uránusz és a Bakban, a munkádat uraló 6-os házadban tartózkodó evolúciós Plútó között feszülő erőpróbát jelentő kvadrátból fakad. A tavaly elkezdődött és a 2015. március 16-án kicsúcsosodó, hét aspektusból álló fényszögsorozat soron következő, harmadik és negyedik fényszögeire május 20-án és november 1-én kerül sor. Ezek a sorsformáló tranzitok mélyreható kérdéseket fogalmaznak meg jelenlegi foglalkozásodat és a karrieredet érintő jövőbeli terveidet illetően. A hatos házban tartózkodó Plútó reprezentálja mindazt az erőkifejtést, ami ahhoz szükséges, hogy csúcsminőségben lásd el napi feladataidat. Nem kizárt, hogy a túlzó elvárások nincsenek arányban a munkádért kapott  ellenszolgáltatással. Amikor a nyughatatlan Uránusz új érdeklődési területek felé irányítja a figyelmedet, nehezedre eshet időt és energiát szentelni jelentéktelennek tűnő feladatokra. Mindazon által a karrierváltásnak csak akkor van értelme, ha tisztába vagy a lehetséges kockázattal, és előre megtervezted a szükséges lépéseket. „

 

 

Ha könnyebben meg akarod érteni a 2013-as évi horoszkópodat, használd az alábbi linket.

 

 

http://bvkati.hu/az_asztrologia_alapjai/az_asztrologia_alapjai.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2013.éves horoszkóp

a  12 csillagjegyről. Rák

 

június 21. – július 22.

 

 

 

 

” Nem rejtőzhetsz el a változások elől, melyek ebben az évben alapjaiban rengetik meg a világodat. A múltban talán elegendő volt, ha visszahúzódtál a saját védőpajzsod mögé, de most ki kell lépned az otthonod és családod nyújtotta biztonságos menedékből, hogy szembenézz azokkal az erőkkel, melyek át akarnak formálni. Csillagjegyed hajlamos túlságosan is ragaszkodni a múlthoz, de erősebb nyomás nehezedik rád, hogy változtass, amikor a forradalmi Uránusz  dinamikus kvadrátot alkot a nyughatatlan Plútóval június 24-én és szeptember 19-én. Személyes metamorfózisod újabb és újabb meglepetésekkel szolgál, ahogy a visszatérő Uránusz-Plútó találkozások május 20-án és november 1-én felkavarják az állóvizet.

Mivel a Plútó a partnereidet uraló VII-es házban tartózkodik, hajlamos vagy már-már rögeszmésen belemélyedni egy munkahelyi vagy személyes kapcsolatba. A Plútó regeneráló hatásának hullámai időnként átcsapnak fejed fölött, mert valaminek véget kell érnie, mielőtt új ciklus kezdődik, de amíg hajlandó vagy kompromisszumokat kötni, addig minden problémát meg lehet oldani. Karriered váratlan fordulatokat tartogat számodra, amit valószínűleg egy befolyásos személlyel kötött kapcsolatnak köszönhetsz, hiszen az újító Uránusz  a társadalmi felelősségvállalás X-es házában tartózkodik. Bár ez a hosszan tartó fejlődési folyamat elhúzódik egészen 2015-ig, ne feledd, hogy könnyebb azonnal megoldani a felmerülő problémákat, mint megvárni, hogy a krízis hatására muszáj legyen változtatnod.

A jóságos Jupiter június 25-én lép be a csillagjegyedbe, és önbizalommal ajándékoz meg. Optimista hozzáállásod lehetővé teszi, hogy a kihívást jelentő szituációkban is inkább a kínálkozó lehetőséget, sem mint a problémát lásd. Az év első felében, amíg a Jupiter a befejezések 12-es házában vendégeskedik, zárd le a régi ügyeidet, hogy teret nyithass  az új lehetőségeknek. Bár természetednél fogva jobban szeretsz várni, majd a bekövetkező eseményekre reagálni, a Jupiter belépése ének I-es házában ismét kezedbe adja az irányítást az életed alakítása felett. A körülmények nagyban kedveznek, hogy valóra váltsd elképzeléseidet, amikor a Jupiter különösen kedvező nagy víz-trigont alkot a fantáziadús Neptunusszal, és becsvágyó Szaturnusszal július 17-én. Egy most kezdődő projekt vagy kapcsolat tartósabbá válhat, amikor december 12-én és 2014. május 24-én visszatér a stratégiai fontosságú Jupiter-Szaturnusz trigon.  Ugyanakkor kísértést érezhetsz, hogy több terhet vegyél a válladra mint amennyit elbírsz, amikor a Jupiter augusztus 7-én és 21-én felvillanyozza az Uránusz és Plútó randevúját. A feladatokért felelős Szaturnusz idén keresztülszáguld az önkifejezést uraló 5-ös házon, ami nagy önuralmat igényel a részedről. Ha megtanulsz ellenállni a csábításoknak,  azzal megerősíted személyiségedet, és növeled esélyedet a sikerre. A Szaturnusz harmonikus trigont alkot alkot a fantáziadús Neptunusszal június 11-én és július 19-én, ami segít megtalálni a helyes egyensúly elérhetetlen álmaid és a valóság között. „

 

 

Ha könnyebben meg akarod érteni a 2013-as évi horoszkópodat, használd az alábbi linket.

 

 

http://bvkati.hu/az_asztrologia_alapjai/az_asztrologia_alapjai.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2013.éves horoszkóp

a  12 csillagjegyről  Ikrek

május 21 – június 20

 

 

 

 

 

 

” Ez az év a magánéletedben és a munkádban egyaránt lehetőségekben gazdag időszak lesz, hiszen 2013. elején a jóindulatú Jupiter a te jegyedben tartózkodik:  növeli az önismeretedet, kiszélesíti a jövőről alkotott elképzeléseidet. Látóköröd folyamatosan tágul, valószínűleg több ötleted támad, mint amennyivel jelenleg foglalkozni tudsz. Ügyességed ellenére is megtörténhet, hogy ha  túl sok labdával zsonglőrködsz, előbb-utóbb elejtesz egyet-kettőt. Ne adj esélyt a véletlennek, szabadulj meg a fölösleges tevékenységektől, és érdeklődési területektől, hogy a leglényegesebbekre koncentrálhass. A szakmai előrejutás és a pozitív kapcsolatok magvait vetheted el most, és ha megfelelően gondozod is őket, az év második felében gyökereket eresztenek, és növekedésnek indulnak, hiszen június 25-én a nagylelkű Jupiter a tápláló Rákba, és az anyagi javak 2-es házába lép. Ha figyelmesen öntözgeted őket, a valóságban gyökerező terveid szárba szökkenhetnek, de a hirtelen felmerülő, át nem gondolt ötleteket, melyeknek nem szentelsz elég időt, elfújja a szél. Lassíts, dolgozd ki alaposan a részleteket, mert a belefektetett energia mennyiségén múlhat a szakmai siker. Uralkodó bolygód, a Merkúr mindhárom idei retrográd ciklusa a munkával kapcsolatos házakban következik be. Február 23. és március 17. között a közösségben vállalt kötelezettségeid  X-es házában, június 26-tól július 20-ig a bevételek 2-es házában, október 21. és november 10. között pedig a napi munkád 6-os házában lesz retrográd, ezért kénytelen leszel változtatni néhány dolgon, és nagyon keményen dolgozni, hogy lépést tudj tartani a követelményekkel. Ha figyelsz a részletekre, elkerülheted a karriereddel kapcsolatos nehézségeket, növelheted tekintélyedet, bevételeidet, és csiszolhatod képességeidet is.

A másik ok, amiért a munka közbeni odaadó figyelem nagyon fontos lesz 2013-ban, az, hogy a komoly Szaturnusz ebben az évben a szenvedélyes Skorpió és a szolgálat 6-os házának mély vizét kavarja fel. Ha valóban érdekel a munkád, nagyobb energiabefektetéssel tökéletesítheted szakmai hozzáértésedet. Még a legnehezebb feladatok is izgalmas kirakós játékok, és nem az előrejutásodat  akadályozó problémák lesznek. Ha viszont csak úgy vegetálsz a munkahelyeden, és nem igazán szereted, amit csinálsz, érdemes lenne most valami  újat tanulni, hogy válthass. Szerencsére a látnok Jupiternek az ambiciózus Szaturnusszal és a spirituális Neptunusszal július 17-én alkotott kedvező trigonjai  szebb jövőképet vetítik eléd. Kösd össze a pöttyöket, és ismerd fel, hogy forrásaid és képességeid segítségével hogyan tudsz előbbre jutni. Elengedhetetlen azonban, hogy akard is, amit tervezel, mert az elkötelezettség  nélküli ötletek nem fognak megvalósulni.”

 

Ha könnyebben meg akarod érteni a 2013-as évi horoszkópodat, használd az alábbi linket.

 

 

http://bvkati.hu/az_asztrologia_alapjai/az_asztrologia_alapjai.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen