‘2008. évi horoszkóp a 12 csillagjegyről’ kategória archívum

Halak február 20 – március 20

 

 

 

 

 

 

Légy üdvözölve 2008-ban Halak.

 

Ez az év arra szolgál, hogy lefektesd azokat az alapokat, amelyekre aztán majd a 2008-as év során építkezel. A Jupiter, a növekedés bolygója a tavalyi év végén a Bakba és a tizenegyedik házadba lépett be, idén pedig folytatja útját ebben a házadban. Ez az áthaladás bővíti baráti körödet, gyakoribbá teszi érintkezésedet különböző csoportokkal, sőt előtérbe helyezi vágyaidat és álmaidat is.

Január 25-én a Plútó csatlakozik a Jupiterhez tizenegyedik házadban. Mint a legkülsőbb és a leglassabban mozgó bolygó, a Plútó hosszadalmas áthaladása – ami 2024-ig fog tartani – mélyreható és maradandó változásokat okoz életedben. Az elmúl évek során – amikor is a Plútó a Nyilason és a tizedik házadon haladt át – karriered finom és maradandó változáson ment keresztül. Az ezen időszak során átélt helyzetek némelyike ismét felbukkanhat, mivel a Plútó retrográd irányba fordul és visszatér a Nyilasba az év folyamán. Azonban november 26-ra végleg a Bakban köt ki.

lepke.gif

A Szaturnusz tavaly szeptemberbe lépett be a Szűzbe, szemközti jegyedbe, és folytatja utazását az idei évben hetedik házadon át. Mivel ez a bolygó a fizikai létezés szabályait uralja, egy személyes kapcsolatod véget érhet, vagy új szintre emelkedhet. Minden azon fog múlni, hogy ez a bizonyos kapcsolat kielégíti-e szükségleteidet. Szerződések és jogi dokumentumok szempontjából a Szaturnusz a hetedik házban azt jelzi, hogy mindig el kell, hogy olvasd az apró betűs részeket, mielőtt bármit is aláírnál.

 

 

3243a9cfb2ca10eabc.gif

 

Az Uránusz, a hirtelen, kiszámíthatatlan események bolygója folytatja áthaladását jegyeden. 2003 óta abban tartózkodik, szóval már hozzászoktál energiájához. Életed egy vagy több területe hirtelen és váratlan változásont, megy, vagy fog keresztülmenni. Az Uránusz feladata a status quó felrázása, hogy kizökkentsen kényelmes rutinodból, hogy ezáltal növekedhess és fejlődhess kreatív, spirituális és személyes téren egyaránt. A Neptunusz továbbra is a Vízöntőn és tizenkettedik házadon halad keresztül, l998 óta folyamatosan. Mivel a Neptunusz a magasabb rendű inspiráció, valamint az illúziók bolygólya, lehet, hogy tévesen érzékeled saját valódi indítékaidat, vagy más, környezetedben lévő személyek valódi motivációit. Ugyanakkor ez az áthaladás igazán kedvez a pszichikai képességek kifejlesztésének, a korábbi életeidre való spontán visszaemlékezésnek, valamint az álomfejtésnek.

 

 

Ideális időszak a szerelemre.

Jelöld meg a március 12. és április 5. közé eső időszakot, amikor a Vénusz a jegyedben lesz. Romantikus éned szárnyalni fog. Sokkal művészebb is leszel ekkor, és a többiek sokkal kedvezőbb színben fognak látni. Sokkal magabiztosabbnak és érzékibbnek érzed majd magad, és ez hatással lesz arra, ahogy mások bánnak veled. Kiváló tartaléknapok kínálkoznak még a romantikára a junius 18. és július ll. közötti időszakban, amikor a Vénusz a szerelem ötödik házán halad át és gyönyörű szöget zár be a Napoddal. További kitűnő napok a románcra még: a május ll.és 13., valamint szeptember 3. és 5. közötti időszak, amikor a Nap és a Jupiter egymással szemben helyezkednek el és kellemes energiaáramlás tapasztalható közöttük.

 

Ideális időszak a karrierrel kapcsolatos döntésekre.

A karriereddel kapcsolatos döntéseket október l8. és november l1. között hozd meg, amikor a Vénusz a tizedik, a karrieredet jelképező házadon halad keresztül. Ez szakmai szempontból meglehetősen gondtalan időszak lesz. Valójában olyannyira jól mennek majd a dolgaid, hogy hajlamos lehetsz hátradőlni és megpihenni. Ne tedd! Ragadd meg a lehetőségeket. Sokat fosz utazni, valamint sok időt fogsz kollégáid és főnökeid társaságában tölteni ez idő alatt. A kommunikáció szintén alapvető fontosságú lesz.

 

2008. legszerencsésebb napja.

 

Minden évben a Jupiter kedvező szöget zár be a nappal, ez általában együttállás, amikor mindkét bolygó ugyanabban a jegyben tartózkodik. 2008-ban ez a szög a pompás trigon, és két időszakban következik be: május 11. és l3. között valamint szeptember 3. és 5. között. Ha valamilyen szerencsejátékon akarsz játszani, ezen időszakban tedd azt!

 

 

 

 

 

Vízöntő január 21 -február 19 .

 

Légy üdvözölve 2008-ban ,Vízöntö!

Ez az innováció az információ és a harmónia éve lesz. Igen, lesznek változások, de ezek legtöbbje pozitív lesz. A Jupiter a növekedés bolygója a Bakba lépett be a tavalyi évben, és az idei év egészében tizenkettedik házadban halad tovább. Csodás alkalom ez arra, hogy saját éned mélyére hatolj – megvizsgáld motivációidat és pszichédet, korábbi életedet, bármilyen régóta fennálló problémáidat. Jól fogmenni az álomfejtés az idei évben, és hasznod származhat a terápiából, a meditációból, ill. a test és a lélek összeköttetésével foglalkozó workshopokból. Spirituális meggyőződéseid és gyakorlataid különösen fontosak lesznek.Támaszt nyujtanak számodra. A Jupiter a tizenkettedik házadban emellett arra is utalhat, hogy intézetekkel, kerülsz kapcsolatba. Látogatást tehetsz különböző intézetekben lévő barátoknál, vagy rokonoknál. Január 25-én a Plútó belép a Bakba és tizenkettedik házadba, csatlakozva ott a Jupiterhez.

 

 

Január 25-én a Plútó belép a Bakba és a tizenkettedik házadba, csatlakozva ott a Jupiterhez. A Plútó a legkülsőbb bolygó, a leglassabban mozgó, és a Bakban történő hosszú áthaladása -2024-ig lesz benne – mélyreható és maradandó változásokat hoz életedbe. Az elmúlt években, amikor a plutó a Nyilason és tizenkettedik házadon haladt keresztül, barátaid, vágyaid és álmaid finom és mélyreható változásokon mentek keresztül. Az ezen időszak aéatt átélt helyzetek némelyike újra előjöhet, amikor a Plútó retrográd irányba mozog és visszatér a Nyilasba az év folyamán. A bolygó november 26-án, aztán végleg átlép a Bakba. A Szaturnusz tavaly szeptemberbe lépett be a Szűzbe, és folytatja utazását az idei évben nyolcadik házadon át. Mivel ez a bolygó a fizikai létezés szabályait uralja, arra fog ösztönözni, hogy megtaláld közös befektetéseid megfelelő struktúráját. A partnered, vagy házastársad jövedelme ekkor nem fog olyan könnyen rendelkezésedre állni, ezért ügyelned kell pénzügyeidre.

 

 

Az Uránusz a hirtelen kiszámíthatatlan események bolygója, folytatja áthaladását a Halakon és második, pénzügyeidet jelképező házadon. Ez hirtelen, váratlan eseményeket okozhat, pénzügyeiddel összefüggésben. Pénuügyi helyzeted megromlik, vagy javulni fog. Hagyatkozz a megérzéseidre ez ügyben, és támazd alá azokat tényekkel is! Lehetőséged adódik ezen áthaladás alatt arra, hogy megtaláld és betöltsd a piaci réseket. Mielőtt még pánikba esnél, tudd, hogy az Uránusz ebben a pozícióban van már 2003 tavasza óta, szóval ez semmi újdonságot nem jelent számodra! A Neptunusz továbbra is a Vízöntőn és negyedik házadon halad keresztül, 1998 óta folyamatosan. Mivel a Neptunusz a magasabb rendű inspiráció, valamint az illúziók bolygója, lehet, hogy nem olyannak fogod látni magadat, mint amilyen valójában vagy. Adottságaid kiválóak, képzelőerőd és látásod kiélesednek. Használd őket!

 

 

 

Ideális időszak a szerelemre.

 

Jelöld meg a február 17-e és március 11-e közé eső időszakot, amikor a Vénusz a jegyedben lesz. Romantikus éned szárnyalni fog. Sokkal művészibb is leszel ekkor és a többiek sokkal kedvezőbb színben fognak látni. Sokkal magabiztosabbnak és érzékibbnek érzed majd magad, és ez hatással lesz arra, ahogy mások bánnak veled. Kiváló tartaléknapok kínálkoznak még a romantikára a május 24-e és junius 17-e közötti időszakban, amikor a Vénusz a szerelem ötödik házán halad át és gyönyörű szöget zár be a Napjegyeddel. További kitűnő napok a románcra még: május 11. és 13., valamint szeptember 3. és 5. közötti időszak, amikor a Nap és a Jupiter egymással szemben helyezkednek el és kellemes energiaáramlás tapasztalható közöttük.

 

 

 

Ideális időszak a karrierrel kapcsolatos döntésekre.

 

A karriereddel kapcsolatos döntéseket szeptember 23. és október 17. között hozd meg, amikor a Vénusz tizedik, a karrieredet jelképező házadon halad keresztül. Ez szakmai szempontból meglehetősen gondtalan időszak lesz. Ragadd meg a lehetőséget! A kommunikáció szintén alapvető fontosságú lesz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bak december 22 – január 20.

 

 

Légy üdvözölve 2008-ban Bak!

 

Ez az év együttműködésről és a változásról fog szólni. Amint a változások bekövetkeznek, felfedezed, hogy az együttműködés sokkal messzebbre visz téged mint a konfrontáció. A Jupiter a növekedés és a siker bolygója a tavalyi év vége felé lépett be a jegyedbe, és folytatja tovább áthaladását a Bakban. Mindenféle pozitív gyarapodást fogsz tapasztalni életedben. Ha pl. családot szeretnél alapítani, akkor az idei év lehet az, amelyben ez ténylegesen megtörténik. Egyéb lehetőségek: egy költözés, egy új karrierút, egy jobban fizető állás, egy előléptetés…érted, miről van szó. Január 25-én a Plútó belép jegyedbe; ez egy döntő fontosságú áthaladás lesz. A Plútó a legkülsőbb bolygó, az mozog a leglassabban, és hosszú áthaladás a jegyeden – 2024-ig lesz benne – mélyreható és maradandó változásokat eredményez életedben. Az elmúlt évek során a Plútó a Nyilason és tizenkettedik házadon haladt keresztül, ezáltal sok rejtett dolog került a napvilágra életedben. Az ezen évek alatt megtapasztalt helyzetek némelyike újból előjöhet, amikor a Plútó retrográd irányba fordul és visszamozog a Nyilasba az év során. November 26-ra azonban végleg a jegyedbe lép.


Mig a Plútó ki – és belép jegyedben a Jupiter a jegyedben valamifajta védelmet és szerencsét biztosít. A Jupiter ezt követően 12 évig nem fog többet a jegyedben tartózkodni, szóval használd ki jól! A Szaturnusz 2007 őszén lépett a Szűzbe, és jelenleg kilencedik házadban áll – a világnézeted, a felsőoktatás, a külföldi utazások és idegen kultúrák, a spirituális meggyőződések, a publikálás, valamint a törvény házában. Ez az áthaladás stabilitást és struktúrát hozhat életedbe, elsősorban a tekintetben, ahogyan életedre tekintesz. Vállalkozásod, vagy terméked külföld felé terjeszkedhet az idei évben, esetleg külföldre költözhetsz, vagy többet utazol majd külföldre, mint általában. Az Uránusz, a hirtelen, kiszámíthatatlan események bolygója, folytatja útját a Halakban és harmadik házadban. Ez az áthaladás kiszámíthatatlanságot és váratlan eseményeket eredményezhet szomszédságoddal, közösségeddel, ill. testvéreiddel és rokonaiddal fennálló kapcsolataiddal összefüggésben.

 

 

 

 

Mielőtt még pánikba esnél, tudd, hogy az Uránusz ebben a pozicióban van már 2003 tavasza óta, szóval ez demmi újdonságot nem jelent számodra! A Neptunusz továbbra is a Vízöntőn és második házadon halad keresztül, 1998 óta folyamatosan. Mivel a Neptunusz a magasabbrendű inspiráció, valamint az illúziók bolygója, lehet, hogy nem olyannak fogod látni pénzügyi helyzetedet vagy értékeidet, mint amilyenek azok valójában. Ugyanakkor elképzelhető, hogy képes leszel ideáljaidból megélni valamiféleképpen.

 

 

 

 

 

Ideális időszak a szerelemre.

 

Jelöld meg a január 24-e és február 16-a közé eső időszakot, amikor a Vénusz a jegyedben lesz! Romantikus éned szárnyalni fog. Mások sokkal kedvezőbb színben fognak látni. Sokkal magabiztosabbnak érzed majd magad. Kiváló tartaléknapok kínálkoznak még a romantikára a május 24-e és június 17-e közötti időszakban, amikor a Vénusz a szerelem ötödik házán halad át és gyönyörű szöget zár be a Napoddal. További kitűnő napok a románcra: a május 11, és 13., valamint szeptember 3. és 5. közötti időszak, amikor a Nap és a Jupiter egymással szemben helyezkednek el és kellemes energiaáramlás tapasztalható közöttük,

 

 

 

 

 

Ideális időszak a karrierrel kapcsolatos döntésekre.

 

 

A karriereddel kapcsolatos döntéseket augusztus 30. és szeptember 22. között hozd meg, amikor a Vénusz tizedik, a karrieredet jelképező házadon halad keresztül. Ez szakmai szempontból meglehetősen gondtalan időszak lesz. Valójában oly annyira jól mennek majd a dolgaid, hogy hajlamos lehetsz pihenni. Ne tedd! Sokat fogsz utazni. A kommunikáció szintén alapvető fontosságú lesz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyilas november 23 – december 21.

 

 

 

Légy üdvözölve 2008-ban Nyilas!

 

Számodra ez az év a vezetésről szól, arról, hogy a falka élére állsz, valamint az újszerű gondolkodásodról. Mindezen közhelyek közül valamennyi igaznak bizonyul esetedben az idei évben. A Plútó végül elhagyja Napjegyed, ahol az 1990-es évek közepe óta tartózkodott. Január 5-én lép be a Bakba és pénzügyeid második házába. A Plútó itt átalakítja pénzügyi helyzetedet – jobbá, vagy rosszabbá teszi – attól függően, hogy miképpen tekintesz a pénzre. Az útóbbi évek során tapasztalhattad, ahogy ez a bolygó maradandó változásokat vitt végbe személyes életedben, mostantól fogva pedig ugyanezt fogja tenni értékeiddel és pénzeddel. Azonban az év egy részében vissza fog csúszni jegyedbe, és az utolsó pillanatokban okozhat még némi változást személyes életeddel összefüggésben ekkor, de november végére szabad leszel, és elhárulnak az akadályok, immáron véglegesen.

 

 

 

Miközben a Plútó ki – és bejár pénzed házában, a Jupiter szintén ebben a házban tartózkodik, ami csodálatos dolog! Erre már 12 éve nem volt példa, és nem kérdéses, hogy pénzügyeid nyerni fognak a növekedést hozó Jupiter jelenlétén. Szóval, bár a Plútó változásokat hoz majd pénzügyi helyzetedben, ott lesz a Jupiter is, hogy védelmet nyújtson, és bőséget hozzon számodra. Mult év vége felé, amikor a Jupiter már a második házadba lépett, valószínűleg őrült költekezésbe fogtál – az ünnepek alkalmából. Ez gyakran megesik, amikor a Jupiter születési képleted pénzügyi szektorába tartózkodik. Kezdjük tehát a Jupiterrel, a szerencse, a növekedés és a siker bolygójával! Tavaj év vége felé belépett a Bakkba és második házadba, és az idei év egészében ebben a házban is marad. A Jupiter a második házban többek között lehetőséget biztosíthat arra, hogy jelenleginél nagyobb, vagy csinosabb környékre, vagy közösségbe költözz. Javíthat továbbá testvéreiddel vagy egyéb rokonaiddal meglévő kapcsolataidon.

 

 

Január 25-én a Plútó csatlakozik a Jupiterhez második házadban. A plútó a mélyreható és maradandó átalakulás bolygója, szóval nagyszabású változásokra számíthatsz közösséged és szomszédságod életében. A Plútó az év során retrográd irányba fordul és visszalép a Nyilasba, mignem aztán végleg belép a Bakba november 26-án. Ez azt jelenti, hogy év közben folyamatosan hol érezni fogod, hol pedig nem a Plútó pénzügyeidre gyakorolt hatását. De már tisztában vagy azzal, hogy ez mit jelent, hiszen tapasztalod azt 1995 óta. A Szaturnusz 2007 őszén lépett be a Szűzbe, és jelenleg karriered tizedik házában tartózkodik. Ez egy nehéz áthaladás lesz, ha szakmai életedben sürgető szükséged van a helyzetelemzésre, vagy a struktúrára. De azt feltételezve, hogy keményen dolgoztál, a lehető legjobbat hoztad ki magadból, eleget tettél kötelezettségeidnek, akkor a Szaturnusz áthaladása tizedik házadon megszilárdítja jó hírnevedet.

 

 

 

Segít abban, hogy emelje státuszod főnökeid és kollégáid szemében, és olyan jutalmakat és elismerést hozhat, amire még te sem számítottál. Emellett egy szülövel, vagy egy tekintélyszeméllyel szembeni ellenszegülést is hozhat. At Uránusz, a hirtelen, kiszámíthatatlan események bolygója folytatja áthaladását a Halakon és negyedik házadon. Ez az áthaladás kiszámíthatatlanságot, továbbá váratlan eseményeket és helyzeteket hozhat magával családoddal és otthonoddal összefüggésben. Mielőtt még pánikba esnél, tudd, hogy az Uránusz ebben a pozícióban van már 2003 tavasza óta, szóval ez semmi újdonságot nem jelent számodra! A Neptunusz továbbra is a Vízöntőn és negyedik hézadon halad keresztül, l998 óta folyamatosan. Mivel a Neptunusz a magasabb rendű inspiráció, valamint az illúziók bolygója, lehet, hogy nem olyannak fogod látni közeli rokonaidat, szomszédaidat, vagy környezetedet, mint amilyenek azok valójában.

 

 

 

 

 

Ideális időszak a szerelemre.

 

Jelöld meg az október 18-a és november 11-e közé eső időszakot, amikor a Vénusz a jegyedben lesz. Romantikus éned szárnyalni fog. A többiek sokkal kedvezőbb színben fognak látni. Sokkal magabiztosabbnak érzed majd magad. Kiváló tartaléknapok kínálkoznak még a romantikára az április 6-a és 30-a közötti időszakban, amikor a Vénusz a szerelem ötödik házán halad át és gyönyörü szöget zér be a napoddal. A Mars, fizikai és szexuális energiáink szinbóluma, a jegyedben lesz november 16-a és december 26-a között. További kitűnő napok a románcra (ill. gyakorlatilag bármi másra is) még: május ll. és 13., valamint szeptember 3 és 5. közötti időszak, amikor a Nap és a Jupiter egymással szemben helyezkednek el és kellemes energiaáramlás tapasztalható közöttük.

 

 

 

Ideális időszak a karrierrel kapcsolatos döntésekre.

A karriereddel kapcsolatos döntéseket augusztus 5-e és 29-e kötött hozd meg, amikor a Vénusz tizedik, a karrieredet jelképező házadon halad keresztül. Ez szakmai szempontból meglehetősen gondtalan időszak lesz. Valójában olyannyira jól mennek majd a dolgaid, hogy hajlamos lehetsz hátradőlni és megpihenni. Ne tedd! Ragadd meg a lehetőséget! A kommunikáció szintén alapvető fontosságú lesz.


 

 

 

 

 

 

 

Skorpió október 24 – november 22.

 

Légy üdvözölve 2008-ban Skorpió!

Ez az év számodra a kezdetekről és a befejezésekről fog szólni. Amikor befejezel valamit, legyen az akár egy kapcsolat, ami kifutotta magát, vagy egyszerűen csak egy projekt, az univerzum azonnal betölti a keletkező űrt. Kezdjük akkor a Jupiterrel, a szerencse, a növekedés és a siker bolygójával. Múlt év vége felé a Bakba és a harmadik házadba lépett be és ott is marad az idei év egésze során. A harmadik házadban tartózkodó Jupiter egyik következménye lehet, hogy a mostaninál nagyobb, vagy szebb környékre, vagy közösségbe költözöl. Továbbá helyrehozhatja testvérekkel és egyéb rokonokkal fennálló kapcsolataidat, emelett egy uj kistestvért, vagy unokát is hozhat családodba. Január 25-én a Plútó csatlakozik a Jupiterhez harmadik házadban. A Plutó a mélyreható és maradandó átalakulás bolygója, szóval nagyszabású változásokra számíthatsz közösséged és környezeted életében. A Plutó évközben rektrográd mozgást fog végezni, visszatérve a Nyilasba és második házadba, mignem végleg belép a Bakba november 26-án. Ez azt jelenti, hohy évközben folyamatosan hol érezni fogod, hol pedig nem a Plutó pénzügyeidre gyakorolt hatását. De már tisztában vagy azzal, hogy ez mit jelent, hiszen tapasztaltad azt l995 óta.

 

 

A Szaturnusz 2007 őszén lépett be a Szűzbe, és jelenleg a tizenegyedik házadban tartózkodik, amely a barátokat és az érdeklődési területeden, és szenvedélyeiden osztozó társaságokat uralja. Sruktúrát fogsz találni ezen társaságokon belül, amely révén jobban át fogod látni, hogy miképpen érheted el álmaidat. Bár néhány barát kiléphet életedből az idén, megtanulod értékelni a meglévő barátaidat. Az Uránusz, a hirtelen, kiszámíthatatlan események bolygója folytatja áthaladását a halakon és az ötödik házadon. A Napjegyeddel alkotott kedvező szöge arra enged következtetni, hogy szerelmi életed izgalmas és szokatlan lesz az idei évben. Olyan személyekkel kerülhetsz kapcsolatba, akik szakterületük mesterei, igancsak egyéniek, talán szokatlanul kreatívak is. Az Uránusz ihletetséget fog kreatív munkádnak kölcsönözni.Váratlan terhesség is elképzelhető, és amennyiben az ténylegesen bekövetkezik, a gyerek különösen okos, vagy kreatív lehet.


 

A Neptunusz továbbra is a Vízöntőn és negyedik házadon halad keresztül, 1998 óta folyamatosan. Mivel a Neptunusz a magasabb rendű inspiráció, valamint az illúziók bolygója, lehet, hogy nem olyannak fogod látni otthonodat és családi életedet, mint amilyenek azok valójában. Esetleg rengeteg inspirációt szerzel családodból és a benneteket összekötő kollektív idealizmusból. Valaki a családban – lehet, hogy te leszel az – zenei, képzőművészeti, vagy valamilyen művészi dolgokkal fog foglalkozni. Ápold ezt a fajta kreativitást.

 

 

 

Ideális időszak a szerelemre.

Jelöld meg a szeptember 23. és október 18. közé eső időszakot, amikor a Vénusz a jegyedben lesz. Romantikus éned szárnyalni fog. Sokkal magabiztosabbnak érzed majd magad és a szexuális vonzerőd az egekben lesz. Kiváló tartaléknapok kínálkoznak még a romantikára a március 12. és április 5. közötti időszakban, amikor a Vénusz a szerelem ötödik házán halad át és gyönyörű szöget zár be a Napoddal. A Mars, Napjegyed társuralkodója, a Skorpióban lesz október 3. és november 16. között, szóval libidód teljes sebességre fog kapcsolni ezen időszak alatt, továbbá fizikai energiád is a csúcson lesz. További kitűnő napok a románcra (illetve gyakorlatilag bármi másra is) még: május 11. és 13., valamint szeptember 3. és 5. közötti időszak, amikor a Nap és a Jupiter egymással szemben helyezkedik el és kellemes energiaáramlás tapasztalható közöttük.

 

 

Ideális időszak a karrierrel kapcsolatos

döntésekre.

A karriereddel kapcsolatos döntéseket július 12. és augusztus 4. között hozd meg, amikor a Vénusz tizedik, a karrieredet jelképező házadon halad keresztül. Ez szakmai szempontból meglehetősen gondtalan időszak lesz. Valójában olyannyira jól mennek majd a dolgaid, hogy hajlamos leszel lazitani. Ne tedd! Ragadd meg a lehetőséget! A kommunikáció szintén alapvető fontosságú lesz számodra.

 

 

Mérleg szeptember 24 – október 23.

 

 

Légy üdvözölve 2008-ban Mérleg!

 

Kezdjük a következő remek hírrel: A Jupiter a Bakban áll, negyedik házadban, amely otthonodat és családodat jelképezi. A Jupiter a növekedés bolygója, a következő lehetőségek legalább egyikét igéri: nagyobb otthonba költözöl, vagy kibővíted mostani otthonodat; családod gyarapodik – egy kisbabával, vagy valaki beköltözik hozzád; általában véve boldogabb lesz otthoni életed; vagy ingatlant fogsz vásárolni, talán befektetési céllal. Elmélyül, és valamiképpen növekszik összeköttetésed a kollektív tudattalannal, talán egy kreativ projekt vagy spirituális meggyőződésed révén.

Január 25-én a Plútó csatlakozik a Jupiterhez negyedik házadban. A Plútó a mélyreható és maradandó átalakulás bolygója, szóval nagyszabású változásokra számíthatsz otthonoddal és családi életeddel összefügésben. A Plútó az év során retrográd mozgásba kezd és visszatér a Nyilasba és harmadik házadba, mignem végül november 26-án végleg belép a Bakba.

 

Ez azt jelenti, hogy az év során hol érzékelni fogod a plútó harmadik, a kommunikációt jelképező házadra gyakorolt hatását, hol pedig nem. De mostanra már tudod, hogy ez mit jelent, hiszen ezzel élsz együtt 1995 óta. A Szaturnusz 2007 őszén lépett be a Szűzbe, és jelenleg a tizenkettedik házadban tartózkodik, amely életünk rejtett aspektusaink felett uralkodik. Bizonyos értelemben régóta meglévő problémákat fogsz tisztázni idén, hogy ziszta lappal kezdhess, amikor a Szaturnusz a jegyedbe lép be 2009 őszén. A Szaturnusz a fizikai létezés szabályait uralja – biztosan ezért is nevezik a karma bolygójának, igy saját tudattalanod felfedezését kell valamilyen módon végrehajtanod. Meditációval, pl. vagy terápia révén. Vagy egyszerűen csak egy megbízható társ, barát ill. családtag segítségével, akire rábízhatod magad.

Az Úránusz, a hirtelen, váratlan események bolygója, folytatja útját a Halakon át, a hatodok házadban. A Napjegyeddel bezárt szöge azt jelzi, hogy az év során válltoztatnod kell hozzáállásodon napi munkáddal és egészségeddel kapcsolatban. Lehet, hogy egy főnököd, vagy munkatársad az őrületbe kerget. Ahelyett, hogy a másik felet hibáztatnád, kérdezd meg magadtól, hogy mit tanulhatsz ettől az embertől. Esélyes, hogy amint rájössz erre, bármi legyen is az, a probléma felszívódik. Végsősoron te vagy a zodiákus minden hájjal megkent sarmőrje, képesnek kell lenned kihizelegni magad minden nehézségből. A Neptunusz továbbra is a Vízöntőn és ötödik házadon halad keresztül, ahogy azt 1998 óta folyamatosan teszi. Mivel a Neptunusz a magasabb rendű inspirációk – valamint az illúziók – bolygója, nem olyannak látod romantikus partnereidet, amilyenek valóban. Piedesztára emelheted őket, vagy idealizmusod útját állhatja egy őszinte kapcsolatnak. Vagy az is előfordulhat, hogy idealizmusod kött téged romantikus partnereidhez. A Neptunusz az ötödik házadban kedvez a művészeti és kreatív projekteknek.

 

Ideális időszak a szerelemre.

 

Jelöld meg az augusztus 30. és szeptember 22. közé eső időszakot, amikor a Vénusz a jegyedben lesz. Romantikus éned szárnyalni fog. Sokkal művészibb is leszel ekkor és a többiek sokkal kedvezőbb színben fognak látni. Sokkal magabiztosabbnak érzed majd magad és a szexszuális vonezerős erős lesz. Kiváló tartaléknapok kínálkoznak még a romantikára a február 17-e és március 11-e közötti időszakban, amikor a Vénusz a szerelem ötödik házán halad át és gyönyörű szöget zár be a napoddal.További kitűnő napok a romantikára még: a május ll. és 13., valamint szeptember 3. és 5. közötti időszak, amikor a Nap és a Jupiter egymással szemben helyezkednek el és kellemes energiaáramlás tapasztalható közöttük.

 

 

Ideális időszak a karrierrel kapcsolatos döntésekre.

 

A karriereddel kapcsolatos döntéseket június 18-a és július 11-e között hozd meg, amikor a Vénusz tizedik, a karrieredet jelképező házadon halad keresztül. Ez szakmai szempontból meglehetősen gondtalan időszak lesz. Valójában olyannyira jól mennek majd a dolgaid, hogy hajlmasos lehetsz hétradőlni és piheni. Ne tedd! Ragadd meg a lehetőséget! Sokat fogsz utazni és jönni-menni ezen időszak alatt. A kommunikáció szintén alapvető fontosságú lesz.

 

0000068654.jpg

 

 

Szüz augusztus 24 – szeptember 23.

Légy üdvözölve 2008-ban, Szűz!

Ez az év sok mindent tartogat számodra, Szűz és a legtöbb ebből kedvedre való lesz. Kezdjük azzal, hogy a Szaturnusz a jegyedben lesz – nemcsak az idei évben, hanem a következő két és fél évben is. Valamennyi jegy közül, akik a Szaturnusz hatását megtapasztalják, a legkevesebb problémát neked fogja ez okozni, elsősorban azért, mert te már most is felelősségteljes,fegyelmezett és feladatorientált vagy. Ha más nem, a Szaturnusz meghozza számodra életed valamennyi területén a megfelelő struktúrák kialakításához szükséges eszközöket. Ha még nem lennél tisztában vele, most rájössz, hogy mi az, ami igazán fontos a számodra, és képes leszel álmaidat megvalósítani, valamint jobban képes leszel kifejezni azokat.

Rengeteg segítséget fogsz kapni a Jupitertől, amely a jegyeddel kompatibilis Bakban tartózkodik, a kreatívitást és a románcot jelképező ötödik házadban. Ami azt illeti, a kreatívitásod valósággal szétvet majd az év során. Új lehetőségek adódnak majd számodra, amelyek révén megcsillogtathatod kreatív képességeidet. Kreatív időbeosztásod változni fog. Ha eddig például a legjobb kreatív munkáidat napközben készítetted, mostantól megpróbálkozhatsz az éjszakai munkával.

A romantika terén ez egy fantasztikus év lesz Szűz! Ha van valakid a 2008-as év kezdetekor, akkor kapcsolatotok az év során elmélyülhet, mig végül abba tetőzik be, amire mindketten vágytok. Ez jelenthet összeköltözést, házasságot, vagy családalapítást, bármi elképzelhető. Ha nincs senkid az év kezdetekor, biztosan találni fogsz valakit az év végére. A Jupiter növekedésnek indit mindent, amihez hozzá ér, boldogságot ás jószerencsét hozva születési képleted azon területén, amelyen éppen áthalad.

Ezen felül a Plútó a Bakba lép be január 25-én, csatlakozva a Jupiterhez ötödik házadban. A Plutó a mélyreható és végleges átalakulás bolygója, szóval rendkívüli változosokra számíthatsz szerelmi életed terén! A Plutó retrográd irányba fordul és visszatér a Nyilasban év közben, mig nem végül november 26-án véglegesen belép a Bakba.Az Uránusz folytatja útját keresztül a Halakon, átelennben Napjegyeddel, hetedik házadban. Az Uránusz oppoziciója aggodalomra adhat okot, nyugtalanító és erőt próbáló lehet, pontosan azért, mert felrázza a státus quót. Ha te olyan ember vagy, aki nem alkalmazdodik a tekintélyhez, aki magához öleli a változást, akkor ez az elhúzódó áthaladás nem fog megzavarni. Ellenben azt veszed majd észre, hogy mostantól egyre gyakrabban érdekes és egyéni személyek lépnek be életedbe. Ez az áthaladás emellett egy kapcsolat hirtelen, váratlan kezdetét vagy befejezését is eredményezheti.

A Neptunusz, a magasabb inspirációinkat, valamint illúzióinkat és vakfoltjainkat szimbolizáló bolygó folytatja hosszú áthaladását a Vizöntőn és a hatodik házadon. Ez az áthaladás valamiféle zavartságot hoz magával, talán napi munkád kapcsán, vagy spirituális minőséggel töltheti meg azt. Ha bármiféle negatív eredményű egészségügyi jelentést kapsz ezen áthaladás alatt, végeztess el egy második vizsgálatot is! A Neptunusz összezavarhatja még a legjobb szándékú orvosokat is.


Ősz

 

Ideális időszak a szerelemre.

Jelöld meg az augusztus 10. és 28. közötti időszakot, amikor is a Vénusz a jegyedben áll. Romantikus éned szárnyalni fog. Sokkal magabiztosabbnak érzed majd magad és a szexuális vonzerőd az egekben lesz. Kiváló tartaléknapok kínálkoznak még a romantikára a január 24. és február 17. közötti, valamint a november 12. és december 7. közötti időszakban, amikor a Vénusz a szerelem ötödik házán halad át és gyönyörű szöget zár be a Napoddal.

További kitünő napok a románcra még: a május 11. és 13., valamint szeptember 3. és 5. közötti időszak, amikor a Nap és a Jupiter egymással szemben helyezkednek el és kellemes energiaáramlás tapasztalható közöttük. Összefoglalva, a 2008-as év egyike lesz legromantikusabb és legkreatívabb éveidnek.


Park

Ideális időszak a karrierrel kapcsolatos döntésekre.

A karriereddel kapcsolatos döntéseket május 24. és június 18. között hozd meg, amikor a Vénusz tízedik, a karríeredet jelképező házadon halad keresztül. Ez szakmai szempontból meglehetősen gondtalan lesz. Valójában olyannyira mennek majd a dolgaid, hogy hajlamos lehetsz hátradőlni és megpihenni. Ne tedd! Ragadd meg a lehetőséget! Sokat fogsz utazni és jönni-menni ezen időszak alatt. A kommunikáció szintén alapvető fontosságú lesz.


Plitvice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2008. évi horoszkóp az Oroszlán csillagjegyről.

Légy üdvözölve 2008-ban, Oroszlán.

Az idei egy fantasztikus év lesz. A Szaturnusz elhagyta a jegyedet a múlt évben, ami valószínűleg határozott megkönnyebbűlést okozott. Mostantól két és fél éven át pénz-házadban fegyelmet vigyél bevételeidbe és kiadásaidba. De a Szaturnusz csupán egy kis része a teljes képnek.

A Jupiter, a siker, a szerencse és a növekedés bolygója tavaj lépett be a Bakba és hatodik házába. Ez az egész évben tartó áthaladás nagyobb felelősségeket és lehetőségeket hozhat mindennapi munkád során. Mivel a hatodik ház egyben egészségedet is jelképezi, bővítheted rendszeres tornagyakorlataidat, továbbá lejárhatsz egy edzőterembe is. A jupiter áthaladás a hatodik házon súlygyarapodást von maga után, szóval fordíts különös figyelmet idén a tornagyakorlatokra,étrendedre, táplálkozásodra.

2100032.bmp

A Neptunusz a magasabb rendű információk bolygója -valamint az illúzióké is – folytatja áthaladását a Vízöntőn és hetedik házadon. Ezen áthaladás hatására nehezen megfogható, és hosszú idő alatt mutatkozik csak meg. Bizonyára észrevetted már, hogy hajlamos vagy idealizálni partnereid, illetve a házasságot és a bensőséges kapcsolatokat úgy általában. Partnered inspirálólag hathat rád valamilyen módon – erős kötelék köt össze benneteket.

Az Uránusz, a hirtelen, kiszámíthatatlan változások bolygója folytatja átutazását a Halakon és nyolcadik házadon. Ez az áthaladás 2005 óta tart, szóval mostanra ismered energiáit. Több váratlan eseményre és helyzetre számíthatsz másokkal közösen birtokolt erőforrásaiddal kapcsolatban. Partnered vagy házastársad váratlanul fizetésemelést kaphat, előléptethetik, vagy éppen kirúghatják. A dolgok ennyire feketék, vagy fehérek lesznek. Különös figyelmet kell fordítanod a biztosításokra és végrendeletedre. Érted, miről beszélek, Oroszlán! A nyolcadik ház a dichotómiák háza, evilági és ezoterikus dolgokat egyaránt magába foglal.

A Plútó, az átalakulások bolygója idén a Nyilasban kezdi az évet, ötödik házadban. Ám január 25-én belép a Bakba és a hatodik házba. Április 2-án azonban retrográd irányba fordul és visszatér a Nyilasba. Szeptember 8-án ismét direkt irányba fordul, majd november 26-án újból belép a Bakba. A Plútó onnantól kezdve nagyon hosszú időn keresztül a Bakban lesz – egészen 2024-ig – és átalakítja mindennapi munkarutinodat.


 

Ideális időszak a szerelemre.

Július 12. és augusztus 5.között kellemes időszaknak nézel elébe, ugyanis a Vénusz ekkor fog jegyedben tartózkodni. Szerelmi életed felélénkül, népszerűséged megnő, továbbá önbizalmad az egekben lesz. Emellett újhold lesz a jegyedben augusztus l-jén, ami új kezdeteket jelez személyes életedben. Azonban az augusztus 1-jei újhold egyben része egy napfogyatkozásnak is. Ha julius 30. és augusztus 4. között születtél, vagy vannak más bolygóid az Oroszlánban, akkor ez a fogyatkozás erős, pozitív hatással lesz rád.

Egy másik jó időszak a románcra október 18. és november 12. közé esik, amikor a Vénusz a Nyilasban van, keresztülhaladva ötödik, a románcot jelképező házadon. December 27-én újhold lesz a románcot szimbolizáló házadban, szóval aznap valami nagyszerűre számíthatsz a románc tekintetében.

Ideális időszak a karrierrel kapcsolatos döntésekre.

Május 5-én újhold lesz a Bikában és a karriereddel kapcsolatos tizedik házadban. Ez az újhold új, a szakmai életedben beköszöntő kezdeteket és lehetőségeket jelez. Körülbelül egy hónapod lesz arra, hogy elindítsd új vállalkozásodat, megszerezd álmaid állását, vagy munkahelyet válts. Segítséget fogsz kapni a Vénusztól ezen időszak alatt, amely széles együttállásban halad az újholddal. November 13. telihold a Bikában a betetőzését hozza el valaminek, amin az utóbbi hónapok során rendkívül keményen dolgoztál.



 

 

 

 

Rák június 22 – július 22

 

 

Légy üdvözölve 2008-ban, Rák!

Érdekes évnek ígérkezik az idei, szóval nézzük is meg közelebbről! 2007 vége  felé a Szaturnusz elhagyta az Oroszlánt és pénzügyeidet jelképező második házadat, és belépett a harmadik házadba. Mialatt a Szaturnusz az Oroszlánban volt, sok mindent megtudtál a pénzzel kapcsolatos elképzeléseidről, emellett sokat tanultál a fegyelemről és a felelősségről pénzügyeid tekintetében.

A Szaturnusz most a Szűzben van,amelyen 2 év alatt halad át. A Szaturnusz Szűzön való áthaladása során tudatos gondolataid jóval strukturáltabbak és fegyelmezettebbek lesznek. Időnként leterheltnek érezheted magad, különösen ha vannak testvéreid. Egyik öcsédnek, vagy húgodnak pl. a segítségedre és érzelmi támogatásodra lehet szüksége.

Korlátozásokba és késedelmekbe ütközhetsz közösségeddel és környezeteddel összefüggésben. Kommunikációs képességed sokkal fókuszáltabb és szervezettebb lesz. A Jupiter a növekedést és a sikert szimbolizáló bolygó 2007 végén lépett be a Bakba és hetedik házadba, és ott fog maradni 2009 elejéig. Ezen áthaladás alatt – mind romantikus, mind pedig szakmai – kapcsolataid fejlődnek és kiszélesednek. Elképzelhető egy kapcsolatod elmélyülése. Január 25-én a Plútó belép a Bakba, csatlakozva a Jupiterhez hetedik házadba. A Plútó ezután egész évben visszafelé mozog a Nyilasban, miután retrográd irányba fordult, majd végül ismét belép a Nyilasba november vége felé. A Jupiter és a Plútó közösen azt mutatják, hogy egy romantikus vagy üzleti kapcsolatod gyökeresen át fogja alakítani életedet, pozitív értelemben. Ez a kapcsolat lehet egy külföldi születési illető, vagy valaki, aki a jog, a felsőoktatás vagy a kiadás terén dolgozik.

 

A pillanatnak ..

A hirtelen és váratlan változásokat szimbolizáló Uránusz folytatja útját a Halakon és kilencedik házadon keresztül, kedvező szöget alkotva a Napjegyeddel. Külföldre utazhatsz idén, erre váratlanul adódhat lehetőséged. Bizonyosodj meg róla, hogy csomagjaid össze vannak pakolva, és készen állsz az indulásra egész évben, valamint, hogy útleveled rendben van-e? Az Uránusz emellett vonza a különös, gyakran briliáns , egyedi, valamilyen szempontból szokatlan személyeket. Ha összejössz valakivel külföldi utad során, az a kapcsolat minden bizonnyal izgalmas lesz és valószínűleg nem fog örökké tartani.

A Neptunusz folytatja hosszú utazását keresztül a Vízöntőn és nyolcadik házadon. Mostanra már elég jó elképzelésed lehet arról, hogy milyen élményeket vonz a Neptunusz. Adódhat némi kavarodás házastársad jövedelme, vagy bármilyen másokkal közösen birtokolt erőforrásod kapcsán.

l3

Ideális időszak a szerelemre.

Jelöld be a június 18. és július 12. közötti napokat, amikor a Vénusz a jegyedben lesz. Romantikus életed felvirágzik. Sokkal művészibb is leszel ekkor és a többiek jóval előnyösebb színben fognak látni. Kiváló tartaléknapok kínálkoznak még a romantikára a szeptember 23. és október 18. közötti időszakban, amikor a Vénusz a szerelem ötödik házában halad át és gyönyörű szöget zár be a Napjegyeddel. További kiváló napok a románcra még a május ll. ás 13. közötti, valamint a szeptember 3. és 5. közötti három nap, amikor a Nap és a Jupiter szemtől szemben lesznek egymással és kellemes energiaáramlás tapasztalható közöttük. flowernbf

Ideális időszak a karrierrel kapcsolatos döntésekre.

A karriereddel kapcsolatos döntéseket április 4 és 30. között hozd meg, amikor a Vénusz tizedik, a karrieredet jelképező házadon halad keresztül. Ez egy viszonylag nyugalmas időszak szakmai szempontból nézve. Valójában olyannyira jól mennek majd a dolgaid, hogy hajlamos lehetsz hátradőlni és megpihenni. Ne tedd! Ragadd meg a lehetőséget!

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikrek május 21 – június 21.

Légy üdvözölve 2008-ban, Ikrek!

Ez az év az alapok lerakásának, és az azokra való építkezésnek az éve lesz számodra. Kommunikációs képességeid ugyanolyan jók, mint általában, sőt még segítséget is kapsz a Szaturnusztól a Szűzben, negyedik házadban. Ez a bolygó segít abban, hogy strukturáld mondanivalódat,  hogyan mond el azt, valamint segít megtalálni a megfelelő utat. Otthoni életed némileg strukturáltabb lehet.

A Szaturnusz a tavalyi évben hagyta el az Oroszlánt. Annak ellenére, hogy most nehéz szöget zár be Napjegyeddel, szükséged van a struktúrára és a korlátozásokra, amit maga után von. Időként azt érezheted, hogy családod, valamelyik szülőd, egyik partnered vagy személyes környezeted terhet ró rád. Bármit is hoz a Szaturnusz, végső soron hozzá fogsz szokni, de ahhoz, hogy pozitívvá tedd ezt az átalakulást, eleget kell tenned kötelezettségeidnek és feladataidnak.

 

2007 legvégén a szerencsét és növekedést hozó Jupiter belépett a Bakba és nyolcadik házadba, és ott is marad egész évben. Ez az áthaladás arra utal, hogy ez az év ideális lesz jelzáloghitel, vagy autókölcsön felvétele szempontjából, valamint házastársad, vagy partnered jelentős fizetésemelést, vagy osztalékot fog kapni. Azon kaphatod magad, hogy ezoterikus támáju tanfolyamokra és szemináriumokra iratkozol be. Még az is lehet, hogy ilyen témában fogsz írni valamit.A Plutó január 25-én lép be a Bakba, csatlakozva a Jupiterhez nyolcadik házadban. Ezt követően egy kis időre retrogrált írányba fordul, visszatérve a Nyilasba június közepétől késő novemberig.Azalatt a néhány hónap alatt, amig a Bakban lesz, átalakítja közös pénzügyeidet.Ez lehet jó is és rossz is, attól függően, hogy milyen a partnereddel közös pénzügyeid jelenlegi helyzete. Akárhogy is, a Jupiter mindig azon van, hogy növekedésre bírja mindazt, amit megérint, és a Plutó mindig átalakít.

 

 

Amig a Jupiter és a Plutó ezt a szöget alkotja Napjegyeddel,felszólítva fogod érezni magad, hogy módosísd közös pénzügyeiddel kapcsolatos atitüdjeidet.Ami azt illeti, minél hamarabb változtatsz, annál boldogabb leszel.

 

A Neptunusz folytatja hosszú áthaladását a Vízöntőn és kilencedik házadon. Azonban mivel a Neptunusz vakfoltjainkat is jelképezi, az érintett területek csalódottsággal tölthetnek el, és becsapottnak érezheted magad. A legpozitívabb mód ezen energia kezelésére az, ha másokért cselekszel, anélkül, hogy cserébe bármilyen kompenzációt várnál, valamint, ha elmélyíted spirituális gyakorlatodat, bármi is legyen az.

 

Az Uránusz folytatja áthaladását a Halakon és tizedik házadon. Mivel ez a bolygó a hirtelen bekövetkező, váratlan változásokat szimbolizálja, karriered és szakmai életed sok váratlan változáson ment keresztül és sok meglepetést is hozott. De egyébként is hajlamos vagy elunni magad, szóval ez nem feltétlenül egy rossz dolog. Használd fel at Uránusz energiáját arra, hogy rendkívüli és sajátos embereket vonz be szakmai életedbe!

 

donnasfumatanl5.jpg

Ideális időszak a szerelemre.

Élvezni fogod a június 5-e és július 18-a közötti időszakot, amikor a Vénusz a jegyedben lesz. Szerelmi életed nagymértékben felélénkül, kreativitásod lendületet nyer és mások egészen máskép látnak majd téged. Másik kiváló időszak a romantikára az augusztus 30. és szeptember 23. közötti periódus, amikor a Vénusz a Mérlegen, a szerelmet jelképező ötödik házadon halad át.

 

Ideális időszak a karrierrel kapcsolatos döntésekre.

Mivel az Uránusz kiszámíthatatlanságot hoz karrieredbe, az időzítés nagyon fontos. Azonban a Jupiter kedvező szöget alkot az Uránusszal, jegyezd fel a következő dátumokat, amikor érdemes meghoznod karriereddel kapcsolatos döntéseidet: január 1-e és május 9-e között, valamint szeptember 7-e és az év vége között. Ezen időszakban a Jupiter direkt Írányban mozog, és energiája együtt áramlik az Uránusz energiájával.


2008 legszerencsésebb napja:

Minden évben a Jupiter kedvező szöget zár be a Nappal, ez általában egy együttállás, amikor mindkét bolygó ugyanabban a jegyben tartózkodik. 2008-ban ez a szög a pompás trigon, és két időszakban következik be: május 11. és 13. között, valamint szeptember 3. és 5. között. Ezen időszakban próbáld ki szerencsédet valamilyen játékban.

 

 

 

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen