2016. évi horoszkóp Mérleg

 

207

Mivel a 2015-ös évet lezáró ünnepek békésen, szeretetben teltek el, a Mérleg jegyűek egyfajta könnyed és laza hangulatban lépnek át a 2016-os évbe. Ha netán volt az életükben , ami egy-egy időszakban szorongást okozott, észre fogják venni, hogy ez elmúlt. Talán eszükbe sem jut. Az év eleje tehát nemcsak a régi szorongások, hanem az esetleges régi sérelmek elengedéséről is szól. Örömmel fogják felfedezni, hogy mekkora pszichés energia szabadul fel a lelkükben, amire igenis nagy szükségük lesz.

Áprilisban új, céltudatos emberek lépnek be az életükbe, akik akár egy új terv lehetőségét is felcsillantják. Tudom, hogy önök nem a gyors döntések emberei, de szerencsére a sors bőven bőven fog időt adni, hogy elhatározzák szeretnének-e belefogni vagy sem. Ám ahogy ezen tanakodnak, érdekes, új képességeket fedeznek fel saját magukban, amelyeket nagy kár lenne nem kihasználni. Ne várjanak kívülről jött megerősítést, a környezetük kicsit lassabban veszi észre a változásokat, a lényeg az, hogy a Mérleg jegyűek legyenek elégedettek önmagukkal.

Májusban a kapcsolatteremtő képességük lesz csúcsformában, amivel ismét sok érdekes, színes személyt vonzanak be az életükbe. Valószínű, a társkapcsolatuk rendben működik, de egy-két kellemes új barát vagy ismerős érdekes, új dolgokkal szélesíti horizontjukat. Júniusban támadhat egy kisebb munkán belüli kavarodás, de önök olyan könnyen fognak ezen felülemelkedni, hogy ezzel példát is adnak a viszálykodóknak. Nagyon fontos azonban, hogy válasszál el a munkát és a magánéletet.

Szabadságra valószínűleg júliusban mennek, ami egy kicsit elevenebb kikapcsolódás lesz. Az igaz, hogy a Mérleg – szülöttek nem annyira szeretik a nyüzsgő nagyvárosokat, most azonban egy lehetőség  mégis abba az irányba tereli őket, hogy ha útra kelnek, abban legyen városnézés, más országok, kultúrák felfedezése. Amolyan passzívabb, ejtőzős pihenésre inkább az augusztus lesz alkalmas.

Szeptemberben leckét kapnak a türelemből, de ezt jól fogják kezelni. Kevés az olyan ember, aki egy Mérleg-szülöttet ki tud hozni a sodrából, bár lesz olyan, aki igen csak megpróbálja. Októberben érdekes változások érlelődnek vagy a lakóhelyükön, vagy a munkahelyükön, amit kezdetben kis aggódással szemlélnek, de végül örömmel fogják tapasztalni, hogy a változás mindenki számára jót hoz. A születésnapjuk időszaka  vidáman és mozgalmasan  köszönt be. Az év utolsó két hónapjában nem kizárt, hogy egy új, jónak ígérkező mellékállás lehetősége találja meg a Mérlegeket. Ha elvállalják, kétségtelen, hogy anyagi helyzetük fellendül.

 

Szerencsenapok: január 15., február 9., március 16., április 27., május 5., június 12., július 22., augusztus 24., szeptember 4., október 1., november 31., december 8.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen