2016. évi horoszkóp Skorpió

 

208

Az év első felében három erős hatású úgynevezett lassú bolygó vetít kedvező fényszöget a Skorpióhoz, amelynek hatását aligha kell magyaráznom. Talán csak annyit tehetnék hozzá, hogy ha nem valami új tervvel, elképzeléssel léptek be ebbe a sokat ígérő esztendőbe, akkor vegyenek elő gondolataikból néhány régi , valamilyen okból meg nem valósult tervet, és ha még ezek időszerűek, akkor bátran kezdjenek el dolgozni a megvalósításukon. Ezek különösen akkor kapnak új lendületet, ha korábban idő, vagy pénz hiánya miatt nem tudtak dolgozni rajtuk. A szabadidejük ugyan nem lesz több, de most valahogy jobban sikerül beosztani, méghozzá úgy, hogy önmagukra is maradjon idejük. Anyagi helyzetük viszont jó formában lesz, amit nagyon is jól használnak fel.

A január és a február kicsit kockázatvállalóbb hónapok lesznek, amelyek jelszava az, hogy aki mer, az nyer! A családjukban és a baráti körükben természetesen bőven lesznek vészmadarak, de a Skorpió jegyűekről egyszerűen leperegnek a negatív gondolatok. Magabiztosan, céltudatosan haladnak a céljaik felé. A vezető beosztásban dolgozó Skorpiókra még a szokottnál is nagyobb tisztelettel néznek munkatársaik, azok pedig, akik üzlettel vagy vállalkozással foglalkoznak, sikeresnek élik meg a hivatásukat. Szellemi kapacitásuk különösen április és májusban lesz csúcsformában.

A június a tolerancióról fog szólni. Kisebb vitákba keveredhetnek olyan emberekkel, akiknek más az elképzelése, és akik közül néhányan valóságos sértésnek veszik, ha valaki nem úgy gondolkodik, ahogyan ők. Legyenek velük türelmesek, hisz a világ épp attól szép, hogy abban sokféle vélemény és nézőpont megfér egymással. Nem kell meggyőzni a másokat, a vita elől pedig jobb, ha kitérnek, vagy legalábbis kulturált mederben tartják.

Ámor júliusban és augusztusban fordítja önök felé a legkedvesebb arcát. Ne higgyenek abban, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta jó,igen is lehet régi kapcsolatokba új, érettebb érzelmeket vinni, új alapokról indulva újrakezdeni azt, ami kicsit megtorpant. Ehhez egy július végi közös utazás nagyon nagy segítséget nyújthat. Augusztusban inkább a hétvégék kínálnak színes programokat. Önök is örömmel hívnak meg embereket, de nagy kedvet éreznek ahhoz is, hogy másokat látogassanak meg. A szeptember és az október ahhoz nyújt lehetőséget, hogy bővítsék amúgy sem szűk komfortzónájukat. Kedvük lesz valami olyasmit kipróbálni, amit eddig idegennek éreztek. A mozgalmas és sok újat hozó év legnyugodtabb két hónapja a november és a december lesz, mikor a család, a belső béke kerül előtérbe.

 

Szerencsenapok: január 6., február 21., március 12., április 1., május 15., június 20., július 22., augusztus 3., szeptember 7., október 29., november 5., december 1.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen