2016. évi horoszkóp  Rák 204

Talán még emlékeznek, hogy a 2015-ös évet azzal a gondolattal kezdtük, hogy végre megtanultak kiállni a saját érdekeikért. A most elköszönő év egésze során bizonyára nyújtott ebből a leckéből tanulnivalót, de ezt az esztendőt már nagyon is magabiztosan fogja elkezdeni. Kicsit ezt úgy is tekinthetjük, hogy ha ezt a megelőző évek a tanulásé voltak ebben a témában, akkor most a vizsga időszaka jött el. Már januárban és februárban szembesülhetnek olyan élethelyzetekkel, amikor határozottan kell fellépniük, kiküszöbölvén azt, hogy bárki feltételeket szabjon önöknek. Márciusban lehetséges egy kisebb társkapcsolaton belüli vita. Ebben már kicsit engedhetnek a békesség kedvéért, de csak úgy, hogy mind a ketten egyformán járjanak jól.

Nagyon fontos, hogy egyértelműen jelöljék ki a határaikat az élet minden területén. Vagyis szögezzék le, hogy miben hajlandóak kompromisszumot kötni, miben nem, mit engednek meg másoknak, és mit nem. Ezt tartsák is be. Sokkal egyértelműbbek lesznek az emberi viszonyaik, önöknek pedig erre nagyon nagy szükségük van.  Áprilisban a munkahelyükön kapnak egy új feladatot, ami először nehéznek tűnik, de kis segítséggel hamar belejönnek, sőt a hasznosság kellemes érzésével tölti el a Rák-szülötteket. Mivel önök az állatöv leginkább családszerető emberei, nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy ez a többletmunka ne vonja el az erejüket és a figyelmüket szeretteikről. A nyár kevésbé az utazásról, mint inkább valami otthonon belüli felújításról, szépítésről szólhat. Egészen új szépségeket csempésznek a környezetükbe, ami lehet egy új szín a falakon, egy új bútor, egy kis praktikus átrendezés vagy valami más, kreatív egyéni ötlet.

Családtagjaik is osztani fogják a lelkesedésüket, önök pedig még szívesebben hívnak majd vendégeket a megújult környezetükbe. A nyár második fele a kellemes vendégségekről fog szólni. A Rák-hölgyek a legjobb háziasszonyok, most pedig különösen remekelni fognak. A lakásfelújítás ugyan egy kicsit megcsapolja  nyár végére a pénztárcájukat, de szeptemberben  egy olyan rég várt összeg , amiről már rég le is mondtak, de az sem kizárt, hogy egy mellékállás lehetősége tűnik fel, ami nemcsak kis többletjövedelmet hoz, hanem kellemes, új ismeretségeket is.

Október végén, november elején hajlamosak lehetnek egy kis megfázásra, amit azonban könnyű megelőzni. Fogyasszanak minél több vitamint, alkalmazzanak fényterápiát, erősítsék az immunrendszerüket! Lehet, hogy egyeseknek szokatlanul cseng, a legjobb egészségvédő a derűs, vidám hangulat, amiben nem lesz hiányuk. Keressék a jókedvű emberek társaságát, nézzenek vígjátékokat, olvassanak vidám könyveket. A december ismét  az otthont és a családot hozza előtérbe. Az ünnepekre való készülődés mellett egy rokon kicsit több figyelmet igényel, amit a Rák jegyűek  meg is fognak adni. Végső soron az ünnep szépségét nem a csillogó kilincs vagy a ragyogó ablak jelenti, hanem a törődés és a szeretet. Önök pedig ebből fognak a legtöbbet adni és kapni.

 

Szerencsenapok: január 1., február 20., március 4., április 3., május 21., június 10., július 8., augusztus 5., szeptember 14., október 10., november 5., december 25.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen