Heti horoszkóp szeptember 27 – október 3.

G0rY-11s-2.gif

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr. 20.

Ha úgy érzi, hogy kicsúszik  kezéből az események irányítása, akkor ebben az időszakban maradjon a háttérben, de éberen figyelje partnerei tevékenységét. Ugyan is lehet, hogy szándékosan félrevezetik. A pereskedéssel fenyegető vitával forduljon szakértőhöz. Mostanában kétségtelenül nehéz Önnel kijönni, mert ingerlékeny és szeszélyes. Rejtett feszültségek kerülhetnek felszínre családi körben. Ezeket a problémákat próbálja megoldani, mert valószínűleg minden problémának ez az alapja.

bika.jpgBika  ápr. 21 ? máj. 20.

Ha az a szándéka, hogy maga mellé vegyen  egy üzlettársat, akkor bizony meg kell változtatnia a társasági szerződést, és megosztani a hatalmat. Előfordulhat, hogy új üzleti formára kell átváltania. Ez a változás problémákkal járhat, ha ez ellentétesen érinti a társát, vagy növeli az adókat. Mostanában bőrpanaszai lehetnek. Ennek egyik oka  a szexualitás elfojtása. Régi-új ismerőse a héten közös programot ajánl! A kísértésnek ellen áll-e vagy sem, ez az Ön titka marad. A családi békét azonban célszerű fenntartani.


ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

Ne akarja olyan feladatok elé állítani családját, amikkel nem tudnának megbirkózni, de azért ne vállaljon mindent magára sem. Közös és hosszú beszélgetések kellenek ahhoz, hogy ismét egyetértés legyen a családban. Nem gondolkodott még el azon, hogy nem mindig Önnek van igaza?! Ne csak Önről szóljon ez a hét. Sok dolgot jól lát, csak nem tudja, illetve nem akarja finoman tálalni.  Próbálja tapintatosan kezelni a dolgokat és meglátja sokkal sikeresebb lesz. Ez vonatkozik családi  és munkahelyi alkalmazkodására is.  Legyen sokkal türelmesebb.


rak.jpg Rák jún. 22 ? júl.22.

Hangulata, mint a szinuszgörbe: egyszer lent, egyszer fent. Jóval idegesebb, mint azt a helyzet indokolná. Mire föl ez a nagy lobbanékonyság? Nem tanult még belőle, hogy helyesebben teszi, ha néha visszafogja magát? A gond csak az, hogy nagyon könnyen felzaklatja magát, és ez a gyomrát bánthatja, vagy felszalad a vérnyomása. Panaszaival előbb-utóbb orvoshoz kell fordulnia! Ideje lenne elengednie magát, és kitárnia szívét hogy megkönnyebbülhessen.

oroszlan.jpg Oroszlán júl. 23 ? aug.23.

A Mars és a Vénusz bolygók bevonulnak az Ön életébe, így Ámor és Fortuna egyaránt pártfogásába veszi. Ezért tervei inkább romantikusak és fantáziadúsak lesznek, és nem gyakorlatiasak. Ezek megvalósításához olyan partnert válasszon, aki eléggé praktikus, vagyis gyakorlatias és járatos  minden dologban. Most kicsit többet kell dolgoznia, viszont kevesebb lesz a haszon. Ez ugyan megtérülhet hosszú távon, se Önnek most lenne szüksége a pénzre. Úgy érzi kicsit minden lassabban halad, mint szeretné.

szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

A belső feszültségétől időnként úgy érezheti, mintha szétrobbanna, és vannak pillanatok, amikor sem önmagára, sem másokra nincs tekintettel. Ha érzelmekről és kapcsolatokról van szó, az fontos, hogy ne rettegjen, mert ez megnehezíti az újrakezdést. Régi sérelmeket hoznak felszínre, kölcsönösen vádaskodnak, ami igazán nem segíti elő a kapcsolat nyugvását. Próbáljon relaxálni, sétálni nagyokat és mindenekelőtt tisztelni mások érzelmeit is.

merleg.jpg Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

Szellemileg friss, a különböző helyzetekkel megbirkózik, sikeres megoldásokat talál ki. Igazán életrevaló ötleteit próbálja egyedül megvalósítani.Különben elorozzák ötletét, és a végén más fölözi le a hasznot. A rosszindulat, ami Ön felé áramlik, lelki gátlásokat okozhat, ezért jól tenné, ha a barátaival megbeszélné a problémáit. A házasságok, szövetségek fordulóponthoz érkeznek, a hét végén tiszta vizet önthet a pohárba. Anyagilag extra kiadások várhatók.


skorpio.jpg Skorpió okt. 24 ? nov. 22.

Bár csatát vesztet, az erkölcsi győzelem úgyis az Öné, és ezt legyőzői is tudják. Legyen erős és bátor, mert minden veszve. Az igazság az Ön oldalán áll, és még hozzásegítheti a sikerhez. A diplomáciai adottságaira szüksége lesz a hét folyamán, főként egy-egy kemény konfliktus megoldásában. A párkapcsolatban problémák léphetnek fel. Ha nem vigyáz még szakítás is lehet a dologból!


nyilas.jpg Nyilas nov.23 ? dec. 21.

Tegyen le azon tervéről, hogy majd megváltoztatja a világot. Az élet nem a jövőben zajlik, hanem most, ezért éljen a mának és a pillanatnak, mert az nagyon hamar elszáll, és megismételhetetlen. A jövőt meg majd a sorsra és a jelenben tett dolgai állítják össze. Semmi kedve egy hétvégi programhoz, de mégsem tudja lemondani. Az egész hete azzal a tudattal telik, hogy egy rossz hétvégét kell eltöltenie. Ha ennyire nem szeretné, ne tegye, habár nem is látszik rossznak, ezt csak Ön gondolja!

Bak dec. 22 ? jan. 20.

A közelmúltban valami nagyon jó dolog történt Önnel, ami még hosszú időn keresztül hatással lesz a hangulatára. Viszont a jókedve szemet szúrhat másoknak, s higgye el, mindenkinek vannak irigyei. Nem árt kissé palástolni érzelmeit. Ön most teljesen irányíthatatlanná vált. Igazán nagyon derűsen szemléli a világot. Azért tegye kissé óvatosabban, mert fentről igen nagyot lehet esni. Vidám hétvégét kedves Bak!


vizonto.jpg Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

Ingerlékeny, érzékeny, lobbanékony lehet, amiből összezördülések keletkezhetnek, pedig próbálja kerülgetni az igazi kérdéseket. Legyen tudatában ennek, és inkább nézzen szembe a kemény problémákkal. Vérmérséklettől függően úgy érezheti, hogy mások a hibásak és nem hagyják Önt békében. Meg kell tanulnia ellenséges  érzelmeit ésszerűen és helyénvalóan kezelni. Ne hívja ki saját maga ellen a sorsot! Ingerlékenysége, indulatossága hirtelen mozdulatokra hajlamosít – ami balesethez vezethet.


halak.jpgHalak febr. 20. márc. 20.


Ha nyugodt légkört akar magának teremteni, akkor a hirtelen változásokból fakadó stresszhelyzeteket meg kell oldania. Ingatlanügyekben előnyös fordulatot jeleznek a csillagok. Ne bízza a véletlenre boldogulását, hanem menjen elébe az eseményeknek. A héten olyan alkalma adódhat lépéseket tenni tervei megvalósításában, amik nem adódnak egyhamar. Használja ki az alkalmat, és félelmek nélkül cselekedjen. Természetéből fakadóan sem barátságot, sem szerelmet nem köt, amíg meg nem győződik róla, hogy a legjobbat választotta. A személyes kapcsolat kezdetén „tabula rasa”-t csinál, s mindent közöl, amit gondol, elvár a másiktól. Ha viszont dönt, a végsőkig kitart.



Hozzászólások

hozzászólás

Egy hozzászólás “Heti horoszkóp szeptember 27 – október 3.” bejegyzésre

  • Hortenzia:

    Szia Katika, mint régi kedves ismerősöm!

    Végre sikerült Nálad regisztrálnom, ha minden igaz a szkyp-ot is megpróbálom rendbehozni, mivel most javították meg a gépemet hosszú idő után.
    Mit gondolsz Drágám-nekem kedvezhet-e a szerencse jogi szempontból pl.házeladás (szül: 1947.03.03.11,52 Berettyóújfalu)
    További szép napot kívánok Neked, Eszter

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen