2016. évi horoszkóp Vízöntő

 

211

Eleven gondolatokkal, friss, élénk kommunikációval köszönt be a 2016-os év, ugyanis a gyorsan mozgó Merkúr a Vízöntő jegyén haladva nagyon is serkentően hat intellektuális életükre. A legjobb tehát, ha ezt a sokat ígérő évet azzal kezdik, hogy pótolnak olyan levéladósságokat, amelyek már régen nyomasztják önöket, megbeszélnek az érintettekkel minden olyan vitás témát, amit eddig elkerültek. A születésnapjuk időszaka kicsit több munkát ígér, mint ahogy azt elképzelték, még az sem kizárt, hogy megfeledkeznek erről a remek ünnepről. Így annál kellemesebb meglepetés lesz, hogy mennyien és mekkora örömmel köszöntik önöket.

Márciusban és áprilisban hívatlan vendégként a zöldszemű szörnyeteg, vagyis a féltékenység üti fel fejét a Vízöntők háza táján. Ez alakulhat úgy is, hogy nem lesznek biztosak a párjuk hűségében, de az sem lehetetlen, hogy önöknek lesz ismét nagyobb a szabadság utáni vágya. Ezt a helyzetet ugyan sikerül egy kis odafigyeléssel rendbe hozni, de szembesülnek azzal a ténnyel, hogy az emberi kapcsolatok hatalmas tanulási tanulási területet kínálnak. Legyenek toleránsabbak és akkor minden emberi kapcsolatot könnyebben tudnak megoldani. Erre azért is nagy szükségük lesz, mert áprilisban, egy barátjuk, májusban pedig egy önökhöz közel álló munkatársuk fog elég furcsán viselkedni, ami hatalmas türelmet igényel a Vízöntő jegy szülötteitől.

A nyár folyamán nem lesz nagy a munkakedvük. Mondjuk ki bátran: nagyon is úgy fognak a munkához állni, hogy ahhoz más is hozzáférjen. Ha mód lenne rá, az egész nyarat szabadságon töltenék, ami persze lehetetlen, ennek ellenére igyekezzenek úgy berendezni a nyári hónapokat, hogy minden napban legyen valami örömmel végzett tevékenység.

Szeptemberben főként a szellemi munkát végző vagy emberekkel foglalkozó Vízöntőkre hárul több feladat. Kisebb félreértések támadhatnak, nagyon is bele kell, hogy bújjanak mások bőrébe, hogy zökkenőmentesen menjenek a dolgok. Októberben ügyeljenek a tárgyaikra, mert könnyen lehet, hogy valamit elveszítenek. Hasonló fontos tanács, hogy ebben a hónapban ne hanyagoljanak el semmilyen kötelezettséget, még akkor sem, ha ez valami apró dolog.

Az év legnyugodtabb hónapja a november lehet, amikor energiájuk  kicsit takarék lángon ég, de decemberben ismét tele lesznek erővel és életkedvvel. Anyagi helyzetük kissé fellendül, de ezt el is költik az ünnepek alatt.

 

Szerencsenapok: január 20., február 3., március 17., április 12., május 11., június 15., augusztus 2., szeptember 11., október 1., november 20., december 11.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen