2016. évi horoszkóp Ikrek

 

203

 

Ahhoz képest, hogy az Ikrek jegyűek lénye tele van elevenséggel, örök mozgékonysággal, a 2016-os év egy kicsit csendesebben köszönt be, aminek főként az az oka, hogy az elmúlt évet lezáró ünnepekben túl sok volt az esemény. A lélek pedig olykor pihenésre vágyik. Többször, több jegy születteinek írtam meg ilyen esetekben, hogy az életünknek vannak amolyan jin és jang szakaszai, vagyis elevenebb és csendesebb időszakai. Mind a kettőre egyformán van szükségünk. A baj csak akkor kezdődik, ha ezt valaki nem fogadja el, és nem használja feltöltődésre a békét kínáló heteket.

Kedves Ikrek – szülöttek, ha az év első három hónapjában nem veszik önöket annyian körül, mint ahogy általában szokták, használja ki ezt az időszakot valamiféle tanulása. Ez lehet egy szakképzés, egy nagyszerű tanfolyam, egy előadás-sorozat, akár valami felsőbb képzés, de az is remek ötlet, hacsak amolyan autodidakta módon mélyülnek el jobban egy témában. Hasznát fogják venni.

Áprilistól ismét egy kicsit mozgalmasabb lesz az életük, persze egyéni élethelyzet szerint. Annak ellenére, hogy ezt örömmel veszik, lesz a környezetükben néhány ember, aki igen csak leckét ad a türelemből. Fogják fel azt úgy, hogy valaki esetleg egy új nézőponttal szembesíti önöket, ami talán érdekes is lehet, még akkor is, ha toleranciát kíván. Ne kritizáljanak és ne ítéljenek el senkit semmiért, hisz önöknek sem esik jól a kritika. Májusban lehetséges egy kis életmódbeli vagy munkát érintő változás, ami talán nehézkesen indul, de a végén a jegy szülötteinek javát fogja szolgálni. Szerencsére azonban ekkor már épp elég rugalmasak lesznek, és nem állnak ellen az események sodrának. A június csendesebben telik majd, nagyobb utazásra azonban csak a július második fele  vagy az augusztus lesz alkalmas. Az egyedülálló Ikrek – szülötteknek a vakáció lehetőséget adhat az izgalmas találkozásra. Járjanak nyitott szemmel. Hogy ebből szerelem lesz, barátság vagy csak egy amolyan furcsa, címke nélküli kapcsolat, azt bízzák a jövőre.

A szeptember ismét  a munkahelyi ügyeket hozza előtérbe. Valaki olyan feladatok megoldását várja önöktől, amely valójában nem az önök reszortja lenne. Kedves Ikrek-szülöttek, álljanak ki  bátran, de ne harciasan a saját érdekeik mellett.

Októberben a család, a rokonság kerül életük fókuszába. Ha van gyermekük vagy gyermekeik, sok érdekes új dolgot fedezhetnek fel bennük, közelebb is kerülhetnek egymáshoz. Sikerül elsimítani egy régóta húzódó rokonságon belüli vitát, ami nagy lelki terhet vesz le a vállukról, még akkor is, ha az illető rokonnal nem napi rendszerességgel beszélnek, találkoznak.

A tavalyi, kicsit romantikus téli időszak után 2016 tele inkább a racionalitások évszaka lesz. Kisebb, bosszantó elintéznivalók, hivatalos ügyek bukkanhatnak fel, amelyek nagyon is a hétköznapi valóság talaján tartják önöket, de mivel könnyed humorral állnak hozzá, nem fog problémát okozni. Karácsonyra szerencsére már teljes lesz a nyugalom.

Szerencseszámok: január 10., február 20., március 7., április 1., május 18., június 9., július 2., augusztus 9., szeptember 16., október 13., november 5., december 5.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen