2016. évi horoszkóp Bak

 

210

A 2015-ös év azzal az elképzeléssel kezdődött, hogy valami új dolgot szeretnének bevezetni az életükbe, és ez sikerült is.  A Bak jegyűek tervszerűen irányítják az életüket, szeretik pontosan meghatározni hogy mikor mit fognak tenni, milyen feladatok állnak előttük. Ez az év sem fog másként kezdődni, ám most nem új dolgokba szeretnének fogni, inkább a régi terveken dolgozni, a már elért sikereket továbbvinni, tökéletesíteni.

Az év első három hónapjában a karrierépítés kerül előtérbe. A Bak jegyének szülöttei amúgy is rendkívül precíz és megbízható munkaerők, most azonban még saját magukat is felülmúlják. Feletteseik elégedettek lesznek, a munkatársaik pedig hálásak, ugyanis lesz egy-két olyan kreatív ötletük, amivel könnyebbé teszik a napi rutint. Igaz, hogy márciusban keletkezik a munkahelyükön egy kis mesterségesen gerjesztett feszültség, de önök erre kívülállóként tekintenek, megmarad legendás higgadtságuk. Ha munkájuk kicsit monoton, most ezt a szokottnál is jobban bírják.

Áprilisban és májusban anyagi helyzetük mutat fellendülést. A Bakok meglehetősen takarékosok, jól osztják be a pénzt, de most kicsit túlzásba is viszik. Ebből származhat egy kis vita, a párjukkal vagy egy családtaggal, főként akkor,  ha eltérőek a pénzköltési szokásaik. Párjuk, vagy egy-egy családtagjuk inkább beruházni szeretne, vagy megvenni valami drágább, új háztartási gépet, amivel önök nem értenek egyet. Végül meg fogják érteni, hogy valójában a pénz is energia, és ahhoz, hogy több legyen belőle, nem lekötni, hanem áramoltatni kell. Egy egészséges kompromisszum sokat fog segíteni, és júniusra sikerül közös döntést hozniuk.

A nyár folyamán nem mindig lesz kedvük kimozdulni. Hallgassanak a szervezetük jelzéseire! Ezt nemcsak a passzív és aktív pihenés egyensúlyának megteremtésére értem, hanem minden más életterületre. Valószínű, hogy nagyobb utazásra leginkább a július második fele vagy az augusztus eleje lesz alkalmas, és a legjobban akkor fogják érezni magukat, ha erdők, hegyek veszik körül önöket ezekben a napokban.

Szeptemberben a célok és értékek összeegyeztetése kerül napirendre. Hogy mit értek ez alatt? Nos, azt, hogy ha kisebb új tervek lépnek életük fókuszába, gondolják át, hogy valóban örömöt okozna-e ezek megvalósítása. Biztos, hogy ezt akarják? Semmiképp ne akarjanak másoknak megfelelni, bármilyen kitűzött cél a sajátjuk legyen, és ne mások elvárásai önökkel szemben. Az október és a november csendes, de alapvetően magabiztos hónapok lesznek. A környezetük tagjaiból tiszteletet fognak kiváltani, de igazán közel magukhoz csak a családtagokat és a legkedvesebb barátokat engedik. A december eleje is még kicsit ezt a hatást viszi tovább, a karácsony időszaka azonban oldott és meghitt lesz.

 

Szerencsenapok: január 6., február 11., március 2., április 1., május 9., június 17., július 22., augusztus 7., szeptember 7., október 29., november 9., december 1.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen