2016. évi horoszkóp Halak

 

212

 

Önöknek két uralkodó bolygójuk van az asztrológia hagyománya szerint. A Neptunusz és a Jupiter. Az előbbi nagyon lassan halad, az elmúlt évhez hasonlóan a Halak jegyében jár – ami még jó pár évig így marad – , a Jupiter pedig éppen szemközt folytatja útját a Halak csillagképpel. Hogy mit jelent ez a gyakorlatban? Kedve Halak szülöttek, nem mást, mint hogy ebben az évben  olykor összetűzésbe kerülhetnek a vágyaik és a realitás, az elképzelések és a kőkemény valóság.

Az év első egy-két hónapjában ebből még nem sokat éreznek, a tél ugyanis inkább egy kicsit lassúbb sodrású időszak lehet, mikor nem annyira a tervek és a távlatok kerülnek előtérbe, hanem inkább a forró tea mellett eltöltött békés esték és az otthon meghittsége. Kicsit érzékenyebbek lehetnek a megszokottnál, főként akkor, ha kritikával szembesülnek, vagy ha valaki által mellőzöttnek érzik magukat. Az előbbi ellen nehéz lenne védekezni, az utóbbi esetben pedig az lenne a legjobb megoldás, ha önök vennék fel a kapcsolatot az illetővel. Valószínű semmi baja nincs, csak sok az elfoglaltsága. Az emberi kapcsolatoknak amúgy is megvan a maguk ár-apály jelensége, két ember kapcsolata soha nem egyenletes, vannak aktívabb és csendesebb időszakok.

A fordulópontot a születésnapjuk hozza meg, amit követően furcsa megélénkül az életük, mintha minden idegszálukban éreznék a tavasz illatát. A tervezések  időszaka főként az április lesz, de ha az elképzelésüknek anyagi akadálya van, előbb teremtsék meg a feltételét. Nagyon fontos azonban, hogy a pénzügyek területén semmiféle kockázatot ne vállaljanak. Ne adjanak kölcsön, de legfőképp önök ne verjék magukat hitelekbe.

Májusban, vagy júniusban sikerül az életükben lezárni egy nehezebb fejezetet, ami hatalmas megkönnyebbülést hoz. Lehet, ezt már régen meg kellett volna tenniük, de most jött el az ideje. Ez egyéni élethelyzet szerint nagyon is sok dolog lehet, és ahogy túl lesznek rajta, az élet más területein is kedvük támad egyfajta lomtananitásra. Régi tárgyakat épp úgy fognak kidobni, mint ahogy megválnak kellemetlen szokásoktól, idejétmúlt előítéletektől.  Azonban emberi kapcsolataik nem fognak változni, mint ahogyan a legtöbbször ilyenkor ez lenni szokott. Júliusban kicsit drágább utazást terveznek, mint amit valójában megengedhetnek maguknak, ebből kisebb családi vita is lesz. Hallgassanak az óvatosabb családtagokra, higgyék el, nem szükséges luxus kell ahhoz, hogy jól érezze magát.

Az augusztus inkább rokonlátogatásokra lesz alkalmas. Kár lenne kihagyni egy kedves meghívást, főként akkor, ha a meghívó személlyel az elmúlt években kicsit el is távolodtak egymástól.

Szeptemberben mindennél jobban vágynak egy kis munkán belüli elismerésre, ezt azonban semmiképp ne kényszerítsék ki. Elég ha önök tudják, hogy nagyon jól végzik a munkájukat. Októberben és novemberben végre sikerül elindítani azt a tervet, aminek tavasszal még anyagi akadálya volt, méghozzá teljesen önerőből. Ez nagy lelkesedést okoz, ami az év utolsó két hónapját bearanyozza.

 

Szerencsenapok: január 10., február 8., március 5., április 7., május 24., június 19., július 22., augusztus 11., szeptember 4., október 15., november 5., december 12.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen