‘2014. évi horoszkóp a 12 csillagjegyről’ kategória archívum

2014. évi horoszkóp a 12 csillagjegyről Halak

kos

február 21. – március 20.

Az emocionális fejlődés rendkívül fontos szempontot jelent személyisége formálódásában. Erőteljes érzelmi szálakat képes kialakítani, és hajlamos arra, hogy túlságosan függővé váljon valakitől. Különösen erősen kötődhet édesanyjához és a családjához. Így óriási kihívást jelenthet Önnek az, ha valamilyen oknál fogva kénytelen lesz megszakítani a régi erős kötelékeket. Jól ismeri az emberiség egész emocionális világát. Rendkívül érzékeny és könnyen megsértődik, ugyanakkor nagyon odafigyel az emberekre. De bizalmas kapcsolataiban túlságosan erős kötelékeket épít ki, ami miatt párja nagyon fojtogatva érezheti magát, ezért sokkal érettebb és önállóbb magatartást vár el Öntől. Heves érzelmei miatt azonban olykor szinte menekülésre kényszeríti az embereket. Érzékeny természete miatt nagyon fontos az, hogy megtanulja elviselni azt, ha mások elutasításával kell szembenéznie. Erős emocionális beállítottsága révén közelebb tud kerülni a lélek tudattalan területeihez, és így meglehetősen jó intuitív képességekről tehet tanúbizonyságot.

Jelentős változásokra számíthat ezen a területen, ha képes a következő hatást összeegyeztetni életével.
Életének ebben a szakaszában fontos az, hogy ne engedje magát korábbi meggyőződései által befolyásolni azzal kapcsolatban, hogy mi az amire képes lehet és mi az, amire nem. Fogadja el a jövőjével kapcsolatos új elképzeléseket, mert mostani álmai megadhatják az energiát és a lehetőséget arra, hogy megvalósítsa jövőbeli terveit. Ez azt jelenti, hogy meg kell győződnie arról, hogy szakmai reményeinek és céljainak a hosszú távlatok tekintetében is van értelme.

2014. évi horoszkóp a 12 csillagjegyről Vízöntő

kos

január 21. – február 20.

Nagyon sokat jelent Önnek hivatása, és mindig keményen és lelkiismeretesen dolgozik azért, hogy be tudjon illeszkedni, akármilyen területen dolgozik is. Az eredményes munkát és a szolgáltatást fontosabbnak tartja az elismertségnél, ezáltal bármely csapatnak hasznos tagja lehet. A háttérben maradva szorgalmasan dolgozik azon, hogy a dolgok jól működjenek, és arra is mindig talál időt, hogy kollégái szükségleteit kielégítse. Különlegesen jó képességei lehetnek a szolgáltatás, a szervezés és analizálás területén, vagy az egészséggel kapcsolatos dolgokban; és mindig nagyon ügyel a rendre és a tisztaságra. Viszont hajlamos arra, hogy alábecsülje önmagát és soha ne legyen elégedett saját – vagy épp mások – eredményeivel. Mivel nagyon törekszik arra, hogy rendet teremtsen, hajlamos rá, hogy más emberekben is keresse a rendetlenséget. Ezért ha megtanul lazítani és elégedettebb lesz eredményeivel, akkor sokkal nyugodtabban élhet.

Ebben az időszakban önbecsülését nagymértékben aláaknázza a személyiségére nehezedő emocionális és pénzügyi gondok súlya. Ez azt is jelenti, hogy mégha tökéletesen tisztában van is gyengeségeivel – ami valamennyire nyomasztó lehet, – élete most mégis egy olyan fázisba kerül, amikor minden személyiség-erősítő próbálkozása kudarcba fullad. Ennek a periódusnak a végén viszont már képes lesz meglátni személyisége értékes vonásait is ami végül meggyőzi Önt arról, hogy azért képes lehet arra, hogy adjon valamit szeretteinek. Arról van szó csupán, hogy újabb és biztosabb alapokat épít most jövőjének.

2014. évi horoszkóp a 12 csillagjegyről Bak

kos

 

december 22. – január 20.

Önnek élénk és meglehetősen kiismerhetetlen személyisége van, és hisz a mély érzelmi kötődések erejében. Nagy szükségét érzi az emocionális biztonságnak, és rengeteg energiát képes is áldozni annak megteremtése és fenntartása érdekében. Mivel képtelen befolyásolni mások érzelmi reakcióit, hajlamos a féltékenykedésre, illetve arra, hogy érzelmi életében sokat kockáztasson. Bár érzelmei tekintetében nem elég rugalmas, csak feketében vagy fehérben tud gondolkodni, és hajlamos arra, hogy ultimátumokkal rohanja le az embereket. Bizalmas kapcsolatainak fontos részét képezi az erotika, és a nemi élet jó vagy épp kevésbé jó volta alapvetően árulkodik kapcsolatai minőségéről. Nyugodt és biztos partnerra van szüksége, aki azáltal győzi meg fontosságáról, hogy alkalmazkodik Önhöz. Ám ha ellustul kapcsolatuk, az gyakran komoly érzelmi válságot okoz. Hiszen Önnek arra van szüksége, hogy a szerelemtől a gyűlöletig minden részében intenzíven végigélhesse az érzelmeket. Óriási emocionális tartalékokkal rendelkezik, és energiát sugárzó aurája révén az emberek már a puszta jelenlététől is érezhetik rendkívüli erejét.

Ha sikerül átvészelnie azt a hosszabb periódust életében, amelyben a zűrzavar és az elszigeteltség volt a legfőbb jellemző, közelebb kerülhet ahhoz az életmódhoz, amelyet mindig is szeretett volna kialakítani magának. Azok az ambíciók, amelyeket az elmúlt néhány évben eltervezett, most szertefoszlanak. És azok az eredmények, amelyeket a múltban sikerült megszereznie, nem képezhetik már jövője alapját, és észre fogja venni, hogy bármennyire is küzdött a közelmúltban azért, hogy tartós eredményeket érhessen el, ma minden erőfeszítése hiábavalónak bizonyul. Most viszont itt az ideje annak, hogy megtervezzen magának egy új jövőt. Bízzon saját magában. Mai elképzelései a jövőben realitások lehetnek. Ha megfogalmazza önmaga számára céljait és meg tudja tervezni jövőjét, akkor biztosan számíthat a későbbi sikerekre.

2014. évi horoszkóp a 12 csillagjegyről Nyilas

kos

november 23. – december 21.

Önt nagyon erősen foglalkoztatja élete értelmének, illetve a világban elfoglalt helyének a kérdése. Kíváncsisága és az a vágya, hogy minél több dolgot ismerhessen meg sok utazást hozhat életében. Bár az is lehet, hogy szívesebben marad egy helyben. Ezesetben pedig nagyon sokat olvas, tanul, illetve beszélget az emberekkel azért, hogy jobban megismerhesse a világot. Filozófiai érdeklődései is vannak; kutatja a mélyen rejlő dolgokat és a kérdéseit megoldó válaszokat. Kapcsolataiban sokszor úgy érzi, hogy túlságosan triviális meglátásai vannak, ezzel szemben viszont mások úgy gondolják, hogy túlságosan komolyan veszi saját magát. Ám ha Ön dagályos vagy makacsul ragaszkodik véleményéhez, arra mások komolytalansággal, esetleg felületességgel válaszolnak. De ha képes lenne elfogadni azt, hogy az igazság mindig relatív, és ezért több oldala lehet, illetve ha lenne némi önirónikus humora, akkor jobb viszonyt alakíthatna ki az emberekkel.

Ez egy olyan periódus lesz, amikor inkább magábafordul, mert azt kell látnia, hogy életében sok külső tényező összeomlik most. Érzelmileg is sok megpróbáltatást jelenthet ez az átvonulás, mert nagyon kevés olyan szilárd pontot talál, amiben meg tudna kapaszkodni. Ha kellő időt szán arra, hogy álmaival foglalkozzon, ha fejleszti kreativitását, vagy ha valamilyen meditatív gyakorlatot végez, akkor sokkal gazdagabb lelki életet élhet. Hagyja elúszni a régi dolgokat és keressen valami olyan dolgot az életben, ami kellő ösztönzést nyújthat Önnek a jövőben is.

2014. évi horoszkóp a 12 csillagjegyről Skorpió

kos

október 24. – november 22.

Mivel Ön egy olyan ember, aki nem szereti kiteregetni lapjait, megbízható kolléga lehet egy olyan munkában, amihez odaadásra és titoktartásra van szükség. Éleslátásával minden helyzetben felismeri a dolgok felszín alatti lényegét. Mély és erőteljes érzelmei vannak, érdeklődik mások iránt és törődik az ő érzéseikkel is. Bár saját érzéseit csak akkor nyilvánítja ki, ha teljesen biztonságban tudja magát. Ön mindig aggódik valami miatt, és munkájában gyakran érzi azt, hogy a túlélésért kell harcolnia. A féltékenykedés és az ellentmondásosság sokszor hatalmába keríti Önt, így sok energiájába kerül az, hogy képes legyen irányítani maga körül a dolgokat. Alkalmas arra, hogy a pszichológiával, vagy a pénzügyekkel foglalkozzon, vagy a színfalak mögött tevékenykedjen. Képes vészhelyzetben nagyon jó döntéseket hozni, és szükség esetén meri vállalni a kockázatot.

Ha sikerül átvészelnie azt a hosszabb periódust életében, amelyben a zűrzavar és az elszigeteltség volt a legfőbb jellemző, közelebb kerülhet ahhoz az életmódhoz, amelyet mindig is szeretett volna kialakítani magának. Azok az ambíciók, amelyeket az elmúlt néhány évben eltervezett, most szertefoszlanak. És azok az eredmények, amelyeket a múltban sikerült megszereznie, nem képezhetik már jövője alapját, és észre fogja venni, hogy bármennyire is küzdött a közelmúltban azért, hogy tartós eredményeket érhessen el, ma minden erőfeszítése hiábavalónak bizonyul. Most viszont itt az ideje annak, hogy megtervezzen magának egy új jövőt. Bízzon saját magában. Mai elképzelései a jövőben realitások lehetnek. Ha megfogalmazza önmaga számára céljait és meg tudja tervezni jövőjét, akkor biztosan számíthat a későbbi sikerekre.

2014. évi horoszkóp a 12 csillagjegyről Mérleg

kos

szeptember 24. – október 23.

Ön egy érzékeny és befolyásolható személy, aki tisztában van azzal, hogy mennyi boldogtalanság és szenvedés van a Földön, ezért gyakran úgy gondolja, hogy ez egy nagyon kemény és kegyetlen világ. Többféle szakmai területtel is próbálkozik, és ha igazán törekszik álmai megvalósítására, akkor szerencsés és elégedett lehet a kreatív területeken. Rendkívüli képzelőtehetsége van, és környezete apró részleteihez is nagyon jól tud igazodni. Ezért jó adottságai vannak ahhoz, hogy zenével, művészettel, filmezéssel vagy a reklámmal foglalkozzon. Mivel Ön nagy érdeklődést mutat más emberek iránt, lehet, hogy egyszer olyan állást választ magának, amelyben másokról kell gondoskodnia. Jobban szereti azt, ha kissé visszavonulhat a világtól, ezért alkalmas arra, hogy egy privát intézetben dolgozzon, vagy esetleg valami olyan területen, ahol békés körülmények között, elkülönülten tud tevékenykedni. Ön tulajdonképpen nem túl gyakorlatias ember, mert nem igazán érti azt, hogy miért kellene elfogadnia azokat a bizonyos realitásokat az életben. Emiatt viszont gyakran magányosnak érzi magát, és úgy gondolja, hogy félreértik az emberek.

Ebben az időszakban főleg arra kell törekednie, hogy kapcsolataiban leküzdje félelmeit és emocionális gátlásait. Hiszen intim életében arra lenne most szükség, hogy nyíltan ki tudja mutatni érzéseit és vágyait. Szexuális életét is beárnyékolják a frusztrációk, mindaddig, amíg nem meri vállalni saját sebezhetőségének tényét. Megfoghatatlan félelmek és mániákus aggodalmak gyötörhetik, ami az alvásban is zavarhatja. Sokat segíthet személyisége fejlődésében a terápia, illetve az, ha foglalkozik a pszichológiai kérdésekkel.

2014. évi horoszkóp a 12 csillagjegyről Szűz

kos

augusztus 24. – szeptember 23.

Ön jól tud bánni az emberekkel. Szociális érzékenysége és kifinomult esztétikai érzéke olyan munkában kamatoztatható igazán, amelyben fontos a jó ízlés, illetve az, hogy a dolgokat reálisan tudja mérlegelni. Ezt a munkát megtalálhatja az olyan kreatív területeken is, mint a zene vagy az esztétika, de ugyanígy effektív lehet a tanácsadói munkában, vagy ha az Ön feladata az, hogy a beosztottakat irányítsa. Nagyon törekszik arra, hogy békét és harmóniát teremtsen maga körül, és többnyire pártatlan marad a viszálykodó felek között. Ön egy született diplomata, amiért általában becsülik is azok az emberek, akikkel kapcsolatba kerül. Viszont néha azt gondolhatják Önről, hogy mesterkedik valamiben – de végül is másoknak mindig előnyére válik az az őszinte törekvése, hogy figyeljen az ő kényelmükre. Válságos időszakjaiban olykor elbizonytalanodik. Nagyon tud szenvedni akkor, ha döntést kell hoznia, és ilyenkor az sem segíthet Önnek, ha az összes létező információt átgondolja. Végül hirtelen, intuitív módon hozza meg döntését.

Ha sikerül átvészelnie azt a hosszabb periódust életében, amelyben a zűrzavar és az elszigeteltség volt a legfőbb jellemző, közelebb kerülhet ahhoz az életmódhoz, amelyet mindig is szeretett volna kialakítani magának. Azok az ambíciók, amelyeket az elmúlt néhány évben eltervezett, most szertefoszlanak. És azok az eredmények, amelyeket a múltban sikerült megszereznie, nem képezhetik már jövője alapját, és észre fogja venni, hogy bármennyire is küzdött a közelmúltban azért, hogy tartós eredményeket érhessen el, ma minden erőfeszítése hiábavalónak bizonyul. Most viszont itt az ideje annak, hogy megtervezzen magának egy új jövőt. Bízzon saját magában. Mai elképzelései a jövőben realitások lehetnek. Ha megfogalmazza önmaga számára céljait és meg tudja tervezni jövőjét, akkor biztosan számíthat a későbbi sikerekre.

2014. évi horoszkóp a 12 csillagjegyről Oroszlán

kos

július 23. – augusztus 23.

Mivel egész életstílusát a dinamikusság és a mozgalmasság jellemzi, olyan állásra van szüksége, amelyben sok kihívással találkozhat és ami elég izgalmat ígér. Vannak vezetői képességei, hiszen Ön szeret versenyezni és általában mindig meg tudja valósítani rövid határidejű célkitűzéseit. Stílusa viszont meglehetősen agresszív és támadó, ezért aztán gyakran keveredik konfliktusba másokkal. Sokszor abba a szerepbe kényszeríti az embereket, hogy nekik kelljen elsimítani az összekuszált dolgokat Ön körül, és meg kelljen alkudniuk ahhoz, hogy megférjenek az Ön temperamentumával. Meglehetősen türelmetlen, ami előnyös abban az értelemben, hogy hamar helyére teszi a dolgokat, hátrányt jelent viszont amiatt, hogy ha valamit elért, arra már nem lesz türelme, hogy az eredményeket meg is szilárdítsa. Alapvetően arra törekszik, hogy nagyobb függetlenséget és önállóságot érjen el az életben.

Ebben az időszakban főleg arra kell törekednie, hogy kapcsolataiban leküzdje félelmeit és emocionális gátlásait. Hiszen intim életében arra lenne most szükség, hogy nyíltan ki tudja mutatni érzéseit és vágyait. Szexuális életét is beárnyékolják a frusztrációk, mindaddig, amíg nem meri vállalni saját sebezhetőségének tényét. Megfoghatatlan félelmek és mániákus aggodalmak gyötörhetik, ami az alvásban is zavarhatja. Sokat segíthet személyisége fejlődésében a terápia, illetve az, ha foglalkozik a pszichológiai kérdésekkel.

2014. évi horoszkóp a 12 csillagjegyről Rák

kos

június 22. – július 22.

Mivel Ön egy olyan ember, aki nem szereti kiteregetni lapjait, megbízható kolléga lehet egy olyan munkában, amihez odaadásra és titoktartásra van szükség. Éleslátásával minden helyzetben felismeri a dolgok felszín alatti lényegét. Mély és erőteljes érzelmei vannak, érdeklődik mások iránt és törődik az ő érzéseikkel is. Bár saját érzéseit csak akkor nyilvánítja ki, ha teljesen biztonságban tudja magát. Ön mindig aggódik valami miatt, és munkájában gyakran érzi azt, hogy a túlélésért kell harcolnia. A féltékenykedés és az ellentmondásosság sokszor hatalmába keríti Önt, így sok energiájába kerül az, hogy képes legyen irányítani maga körül a dolgokat. Alkalmas arra, hogy a pszichológiával, vagy a pénzügyekkel foglalkozzon, vagy a színfalak mögött tevékenykedjen. Képes vészhelyzetben nagyon jó döntéseket hozni, és szükség esetén meri vállalni a kockázatot.

Lassan körvonalazódik a jövőbe vezető útja és miután az utóbbi néhány évben elsősorban csak belső világára figyelt, most itt az ideje annak, hogy elhatározza magát egy másik életút mellett. Ha vállalja a felelősséget másokért, akkor vállalhatja saját magáért is. Ha foglalkozik a gyakorlati kérdésekkel, figyel saját testére és megtervezi jövőjét, akkor kialakíthat egy olyan életet, amely mellett lehetősége van arra, hogy tudjon valami konkrét dolgot nyújtani másoknak is. Az emberek komolynak és visszahúzódónak gondolhatják – de Ön fontos döntések előtt áll. Hiszen tudja, hogy mostani választása alapvetően meghatározza jövőjét is, amit pedig muszáj komolyan vennie.

2014. évi horoszkóp a 12 csillagjegyről Ikrek

kosmájus 21. – június 21.

Ön egy tudásra éhes ember, aki azt szeretné, ha munkája során sokat utazhatna és sok embert ismerhetne meg.
Élete folyamán tökéletesítheti kommunikációs képességeit, ezért olyan állásra van szüksége, amelyben gyakorolhatja rábeszélő képességét és ahol kiélheti szociális hajlamait. Fontos, hogy ne érezze magát megkötve, hanem legyen elég szabadsága arra, hogy kikutassa és mérlegelje jó ötleteit. Kitűnő tanár lehetne Önből, mert nagyon szereti másoknak átadni ismereteit. És mivel különösen érdeklődik az emberi értelem működése iránt, az olyan munkát csinálja szívesen, amelyben mindig új szellemi kihívásokkal találkozhat és ami biztosítja a kellő változatosságot, illetve értelmi fejlődésének lehetőségét. Képes nagyon sok jó ismeretséget szerezni és mindig fenntartani kapcsolatait az emberekkel.

Ebben az időszakban problémák merülhetnek fel munkahelyi kapcsolataiban. Vajon csak az Önre bízott munkát végzi el? Vagy talán kihasználják? Ha elég időt szán arra, hogy megbeszélje ezeket a dolgokat kollégáival is, és családjával is, akkor jobban fogja tudni beosztani napjait és megosztani kötelezettségeit másokkal. De jó alkalom adódik most arra is, hogy figyeljen egészségére, és talán változtasson étrendjén, vagy sportoljon valamit. Képes lehet most belátni azt is, hogy milyen szoros kapcsolat van szellemi, érzelmi és fizikai állapotunk között.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen