2014. évi horoszkóp a 12 csillagjegyről Oroszlán

kos

július 23. – augusztus 23.

Mivel egész életstílusát a dinamikusság és a mozgalmasság jellemzi, olyan állásra van szüksége, amelyben sok kihívással találkozhat és ami elég izgalmat ígér. Vannak vezetői képességei, hiszen Ön szeret versenyezni és általában mindig meg tudja valósítani rövid határidejű célkitűzéseit. Stílusa viszont meglehetősen agresszív és támadó, ezért aztán gyakran keveredik konfliktusba másokkal. Sokszor abba a szerepbe kényszeríti az embereket, hogy nekik kelljen elsimítani az összekuszált dolgokat Ön körül, és meg kelljen alkudniuk ahhoz, hogy megférjenek az Ön temperamentumával. Meglehetősen türelmetlen, ami előnyös abban az értelemben, hogy hamar helyére teszi a dolgokat, hátrányt jelent viszont amiatt, hogy ha valamit elért, arra már nem lesz türelme, hogy az eredményeket meg is szilárdítsa. Alapvetően arra törekszik, hogy nagyobb függetlenséget és önállóságot érjen el az életben.

Ebben az időszakban főleg arra kell törekednie, hogy kapcsolataiban leküzdje félelmeit és emocionális gátlásait. Hiszen intim életében arra lenne most szükség, hogy nyíltan ki tudja mutatni érzéseit és vágyait. Szexuális életét is beárnyékolják a frusztrációk, mindaddig, amíg nem meri vállalni saját sebezhetőségének tényét. Megfoghatatlan félelmek és mániákus aggodalmak gyötörhetik, ami az alvásban is zavarhatja. Sokat segíthet személyisége fejlődésében a terápia, illetve az, ha foglalkozik a pszichológiai kérdésekkel.

Be Sociable, Share!

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
Statisztika
Warning: Illegal string offset 'timestamp' in /USER/dlap/bvkati/wordpress/wp-content/plugins/firestats/firestats-wordpress.php on line 1081 Warning: Illegal string offset 'timestamp' in /USER/dlap/bvkati/wordpress/wp-content/plugins/firestats/firestats-wordpress.php on line 1081 Warning: Illegal string offset 'timestamp' in /USER/dlap/bvkati/wordpress/wp-content/plugins/firestats/firestats-wordpress.php on line 1081 Warning: Illegal string offset 'timestamp' in /USER/dlap/bvkati/wordpress/wp-content/plugins/firestats/firestats-wordpress.php on line 1081
  • Megtekintett oldalak : 774944
  • Egyedi látogatók : 414157
  • Megtekintett oldalak 24 órája : 601
  • Egyedi látogatók 24 órája : 337
PageRank ikon ingyen