‘Heti horoszkópok’ kategória archívum

Heti horoszkóp január 21 – 27

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kos március 21 ? április 20.

 

 

Téged  az aktív ténykedés, az erős becsvágy, a vezetni akarás jellemez. Fontos célodnak  tekinted az anyagi javak megszerzését. Mindenben otthon vagy, ami praktikus. Szívósan ragaszkodsz  tárgyaidhoz,  gondolataidhoz, meggyőződéseidhez. Szívesen küzdesz  a legkisebb  haszonért is. Még a kukából is pénzt tudsz kikaparni. A negatívítás bizonyos visszahúzódási  hajlamban mutatkozik meg. Mindenben mértéktartó vagy.  Mindent, ami szép, értékes, a mindennapi kényelemhez  hozzátartozik, azt meg akarod szerezni.  Ha egy mondatban akarnánk kifejezni a lényeget, akkor az ?Én birtoklok? felelne meg a legjobban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bika április – 21 ? május 20

 

 

Az érzelmek hullámzása, a munkahelyi szerelmi ügyek nem tesznek jót sem a munkateljesítményednek, sem a jóhírednek. Régi kapcsolatot, házasságot, hosszú idő óta tartó nyűg miatt feszültségnek érezhetsz, de ezt a helyzetet egy frappáns ötlettel megoldhatod.  Türelmetlenebb, idegesebb vagy  a szokottnál, fokozódik a balesetveszély, s időnként torkig leszel a munkáddal, a kollégákkal. Enged el magad! Gondolj arra, hogy eddigi kiemelkedő eredményedet mindig akkor érted el, amikor nem komplikáltad túl saját és környezetedben élők életét. Ezen a héten személyes pénzügyeid kerülnek előtérbe.  Nyugodtan öntsd ki a szíved a családban, elvégre ez a Te privát birodalmad!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikrek május 21 ? június 21.

 

Hatalmas és sokszor zabolátlan energiatartalékkal rendelkezel ? de vajon mire fordítod? Szinte minden téren féltékenység jellemez de ez pozitív  hajtóerőként is működhet. Mély, elemző gondolkodású vagy,  de könnyen túlhajszolod magad ? szükséged van az irányításra, hogy energiádat mire fordítsad. Fogékony és nyílt partnerre van szükséged, de ő lehet csökönyös és zárkózott is. Fontos neked  a munka öröme, állandó kihívások, próbák elé kell állítanod magad, de figyelned kell az önmérsékletre is! Már régen megérett a helyzet a változtatásra családon belül,  de Te  mégis habozol. A döntés pedig a Te kezében van.


 

 

 

 

 

 

 

 

Rák június 22 ? július 22.

 

Ha férfi vagy, a héten látványosan igazolhatod Spencer mondását: ?Legtöbb bajunkat a nők okozzák, de ők is orvosolják.? Ha nő vagy, akkor ereszd hosszú kötélre a párodat, hadd evickéljen kicsit a zavarosban, majd meglátod, hogy mennyire siet vissza ?tiszta forráshoz?! Ha férfi, ha nő vagy, hódításaid most nem sikeresek, mert komoly, tartós kapcsolatra vágyódsz, a kiszemeltek pedig egészen másra ?harapnak?. Valamilyen ügyben most te vagy  a  csalétek: másnak lesz szerencséje a Te   cselekedeted nyomán. Nem baj, csak jusson neked  is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oroszlán július 23 ? augusztus 23.

 

Végre az asztalra csapsz, és azt mondod most én  fogom saját igényeim szerint alakítani az előre megbeszélt programokat. Bármilyen hihetetlen, de barátaid ettől csak elsőre lepődnek meg, utána tudomásul veszik akaratodat, és engedni fognak. Azon töprengsz, hogy mennyi pénzre lenne szükséged otthonodnak felújításához vagy kicsinosításához. Lehet, hogy el is költöznél, ám nem tudod, van-e hozzá merszed és elég pénzed. Egy kényes üzlettel kapcsolatban óvatosságra van szükséged. Szeretnél  most igazi társasági ember lenni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szűz augusztus 24 ? szeptember 23.

 

Általában jól érzed magad, és jó szándékkal közelítesz mások felé. Mégis, ha a többiek kissé sértődöttnek vagy  érdektelennek mutatkoznak, az talán azért van, mert önteltnek látnak. Ez esetben nem árt, ha felülvizsgálod hozzáállásodat a dolgokhoz. Egyébként kellemesen alakulhatnak a dolgaid. Ne élj vissza bizalmas értesülésekkel, még akkor sem,  ha ezzel anyagi helyzeteden javíthatsz. Vasárnap ne akarj okosabbnak tűnni, mint amilyen vagy! Ha nem vagy elégedett önmagaggal, vagy a beosztásoddal, akkor folytasd a tanulmányaidat. Legfőbb ideje volna!  Vigyázz a Kos és a Vízöntő jegyűekkel, most nem hoznak Neked  szerencsét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mérleg szeptember 24 ? október 23.

 

Logikával aligha jutsz megoldásra, hallgass inkább a megérzéseidre. Ép testben ép lélek ? mondták már a régi görögök is. Te is tapasztalhattad, mennyi örömmel jár, ha meg vagy elégedve külsőddel. Mostanában nem törődtél  az egészségeddel, pedig nem ártana egy kis kondicionáló torna. Nem is beszélve arról, milyen jó hatással van a sport belső lelki életedre, alkotóerődre. Próbáld ki! Eddig háttérbe szorított tulajdonságaid kerülhetnek felszínre. Találkozz többet régi barátaiddal. A siker nem marad el.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Skorpió október 24 ? november 22.

 

Nehéz döntés előtt állsz. Nem látod a kivezető utat. A megspórolt pénzedet most olyan vásárlásra költöd, amit később megbánsz. Szerelmi kalandban lesz részed a héten. Mérlegelj, hogy VALÓBAN nélkülözhetetlen a kiszemelt ?áldozat? vagy csupán a meglátni és megszeretni kategóriába tartozik?! Utazásra, továbbtanulásra, külföldi tranzakciókra irányuló terveid szerencsések. Az elkövetkező héten látványos előretörés kerekedhet ki valamelyik most meghozott döntéséből.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyilas november 23 ? december 21.

 

Nem szoktál  hozzá, hogy a fontolva haladás útját válaszd. Most mégis kivárhatnád, amíg a kezdeti sikerek valódi kibontakozást hozzanak. Az első lépéseket most megteheted abba az irányba, hogy rendezd magánéleti és munkahelyi problémáidat. Rád hamarosan nagy feladat vár. Egy, a környezetében kialakult konfliktust kell megoldania. Ezt úgy érheted el, hogy végiggondolod saját értékeidet, a ?van? és ?ami szeretném, hogy legyen? kötött. Ezt a két dolgot próbáld egymáshoz közelíteni. Neked  megvannak ehhez a képességeid, csak aknázd ki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bak december 22 ? január 20.

 

Miért rohansz mindenhová? Eddig nem volt rád jellemző a folyamatos késés és az, hogy igyekszel utolérni önmagadat. Új a helyzet, de még nem látod, hogy mi jelenthet megoldást. Nem látod tisztán a jövődet, de ez nem kel, hogy  zavarjon. Elszánt és kitartó vagy  azon  elhatározásodban, hogy a végsőkig kitartasz és maradsz, és csak akkor távozol a nehéz helyzetből, ha azt a körülmények kényszerítik Rád. Mindenáron meg szeretnél felelni mindenkinek. Ez egy nehéz feladat, ráadásul teljesen fölösleges. Meg kell tanulnod önmagad, hogy újjászülethess és boldog emberré válhass!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vízöntő január 21 ? február 19.

 

 

Az utazás és az intellektuális tevékenység szinte mindent elsöprően fontos a Te számodra. Tervezz utazást, hogy kiszabadulj a megszokott környezetből. Sokféle emberrel találkozhatsz, élvezheted az ismerkedést. Reméled, hogy képzettséged, munkákádban való szívósságod megfelelően értékelni fogják. S ha ez- mint olyan gyakran- mégsem történik meg, hát nyelsz egyet és zokszó nélkül tűröd sorsodat. Elégedetlenségedet és megbántottságodat egy nyugodt és elégedett ember álarca mögé rejted.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Halak február 20 ? március 20.

 

 

Ez a hét úgy indul, ahogyan indítod, de úgy zárulhat, ahogyan a sors akarja. Az utóbbi időszak történései elindítottak  egy úton, amin jó lenne végigmenni, még akkor is, ha nehezedre esik, mert titkot tartogat a Te számodra.Hajlamos vagy  arra, hogy bármibe belekezdj, annál kevésbé arra, hogy be is fejezd ezeket. Romantikus kapcsolataid meggátolnak  ebben. Habár versenyző szellemiséged, soha nem akar senkit sem megbántani, sokkal inkább arról van szó, gyakran érzed magad kényszerítve arra, hogy hirtelen tovább állj. Utálod a kivárás taktikáját, ez pedig néha értetlen és lobbanékony tettekre sarkalhat. 

 

 

 

 

Heti horoszkóp január 14 – 20.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

március 21 – április 20.

 

Jól indulhat a hét, ha azon igyekszel, hogy közösséged hasznos tagja legyél. Független szellemedet próbáld a közös célokhoz igazítani. Nem könnyű előtérbe helyezni az egyéniségedet és egyben támogató csapattársként működni.  Keresd barátaiddal a kapcsolatot és ne gondold azt, hogy mindig neked van igazad. Felerősödnek azon vágyaid, hogy a csúcsra törj. Tedd ezt, de vigyázz, közben ne lökj félre az utadból másokat.Csendes hétre számíthatsz.

 

 

 

 

 

 

április 21 – május 20.

 

A szerelem könnyű játéknak tűnhet a héten. Még szorosabbra fűzheted a meglévő kapcsolatodat, vagy ha nincs párod, rátalálhatsz az igazira. Vállald a munkahelyeden is az új feladatokat, mert ha most nem is, de később anyagi hasznod  lesz belőle. Keresd a kapcsolatot rokonaiddal, barátaiddal, mert ez az időszak, mikor sok tapasztalatot gyűjthetsz. A hét végéig semmi izgalomra ne számíts, de  szombaton kellemes meglepetés  érhet.

 

 

 

 

 

 

 

május 21 – június  21.

 

Nem könnyű eldönteni, hogy mit vársz egy kapcsolattól, és követni annak szabályait, de most gondold át, és ne hamarkodj el semmit. Nagyobb az elégedetlenséged pároddal szemben, mint az helyénvaló lenne. Állj meg, gondold át a viselkedésedet, és vedd észre, hogy te hol hibázol!?  Öltözködj rétegesen, mert a hét megfázásos betegséget hozhat számodra. Hajlamos vagy kikerülni az orvosi vizsgálatot, de most  ne tedd, ha esetleg ledönt a betegség a lábadról. A hét végén pihend ki magad!

 

 

 

 

 

 

 

június 22 – július 22.

 

Készen állsz a munkahelyi kockázatvállalásra ezen a héten. Ne gondolkozz sokáig! Ha cégen belül ajánlanak másfajta munkát, lépd meg, ha pedig más vállalatnál tűnik kedvezőbbnek a helyzet, ne habozz.! Most minél hamarabb döntesz, annál jobb az esélyed. Bár alapvetően óvatos vagy, most hallgass a belső hangodra. Nem fog cserben hagyni. A héten foglalkozz többet családtagjaiddal. Kicsit hiányolják jelenlétedet.

 

 

 

 

 

 

 

július 23 – augusztus 23.

 

Az ünnepek múltával tanúsíts némi önmérsékletet. Kicsit túllőttél a célon, és ezt családtagjaid és munkatársaid is megsokallták. Fogd vissza magad, mert azt veszed észre, hogy barátaid száma egyre jobban elapad. Viszont te az az ember vagy, aki  nélkülük nagyon rossz hangulatba kerülsz, és ne ne csodálkozz, ha rossz lesz a hangulatod. A hét végét szenteld magadra, rendezd át otthonodat, tegyél rendet magad körül és a szekrényedben is.

 

 

 

 

 

 

 

augusztus 24 – szeptember 23.

 

Ezen a héten készen állsz egy jó kis sprintre. Kiemelkedő gyakorlatiasságod lehetővé teszi, hogy módszeresen fejezd ki magad, és egyenletesen haladj a célod felé. Másoknak és magadnak vállalt kötelezettségeid közepette iktass be egy kis pihenőidőt, amikor  hátradőlsz, és pihensz kicsit. A következő hetekben sok dolgod lesz, és ennek tudatában a hét végét édes semmittevéssel töltsd, és lélekben készülj fel a hosszan tartó komoly, sokat ígérő feladatokra.

 

 

 

 

 

 

 

szeptember 24 – október 23

 

Ha jól akarod indítani a hetet és az évet is, fordíts nagyobb gondot a személyes ügyeidre, és igyekezz megoldani mindazokat a problémákat, ami nyomaszt. Nem jó taktika, hogy nem mondod el gondjaidat, hanem magadban tartod. Változtass ezen a helyzeten, és önts tiszta vizet a pohárba. Mondd el ami bánt, és követeld is meg, hogy tartsák be kérésedet. Csak így tudod elérni, hogy idegeid ne legyenek megtépázottak.

 

 

 

 

 

 

október 24 november 22.

 

Bár fontos elmondani, hogy mit érzel, a legegyszerűbben úgy szerezhetsz bizalmat, ha szavaid összhangban vannak tetteiddel, és legtisztább szándékaidat tükrözik.  A szándék még nem elég, ezért gondold meg jól, hogy mit  mondasz, és hogyan cselekszel, mert igen pletykaszagú a heted. Maradj ki a fölösleges pletykákból, mert az amúgy is megtépázott idegrendszered még jobban tönkre mehet. Légy óvatos a héten a közlekedésben is.!

 

 

 

 

 

 

 

november 23 – december 21

 

Mindent felülmúló lelkesedésed következtében túl messzire mehetsz, vagy túl sokat ígérhetsz.  Óvatosan az ígérgetésekkel, mert oly sok mindenkinek szeretnél segíteni, hogy szétforgácsolod magad. Emiatt feszült leszel, és te fogod rosszul érezni magad. Add a minimumot, de azt a legmagasabb szinten.  Ha így teszel a heti fáradozásod kézzelfogható eredményekké válhat. Kisebb meghűléses betegség elérhet, de ezt könnyen átvészeled. Ha teheted, a héten minél kevesebbet menj nagyobb társaságba.

 

 

 

 

 

 

 

december 22 – január 20.

 

Ne akarj túl sokat elérni. Inkább dolgozz ki olyan munkamódszert, mely növelheti a siker esélyét. A siker nem pottyan a fellegekből, neked kell kikaparni a gesztenyét sok türelemmel és igen nagy kitartással. Ízületi fájdalmaid  lehetnek, melyet nehezen viselsz. Menj orvoshoz. Ha nem teszed, később sokkal nehezebb lesz orvosolni betegségedet. A csillagok elég jó dolgokat ígérnek, csak nagyobb türelemmel várd és tedd a feladataidat.

 

 

 

 

 

 

 

január 21 – február 20

 

A legbriliánsabb ötlet is kudarcra van ítélve a héten, ha nem a való élet az  alapja, amely megadja neked a kockáztatás szabadságát anélkül, hogy elveszítenéd a szilárd talajt a lábad alól. Gondold végig eddigi viszonyodat a munkáddal kapcsolatos dolgokról, és próbáld új mederbe terelni azt. Minden erőfeszítésed kárba vész, ha nem változtatsz, és nem fogadod meg a hozzáértők tanácsait. Jól gondold meg hogyan tovább, mert a későbbiekben nagy árat fizethetsz.

 

 

 

 

 

 

 

február 21 – március 20.

 

A sikeres együttműködéshez mindenkinek ugyanazt a célt kell szem előtt tartania. Ha sajnálod a társaidat, vagy megpróbálod a hibáikat elkendőzni, az nem vezet sehova. Pedig reménykeltő tervek szele dagasztja a vitorládat, de ehhez szükséges mások ugyanolyan munkavégzése mint a tied. Beszéld át a dolgokat mindazokkal, akik terved kidolgozásában és elvégzésében részt vesznek. Ne udvariaskodj, légy határozott a közös cél érdekében. Nem bánod meg, ha végre a szemükbe mondod a teljes igazságot. Lépj most, és eléred a várva-várt célt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heti horoszkóp január 7 – 13.

 

 

 

 

március 21 – április 20.

 

 

 

Hajlamos vagy sürgetni a dolgokat, Kos, talán azért, mert nincs önbizalmad – vagy mert tudat alatt meg vagy győződve arról, hogy nem tudod elérni a céljaidat. Igen,  az impulzív reakciók izgalmasabbá teszik az életet. De ne feledd, ha nagy sebességen pörögsz vagy nem nézel a lábad elé, valószínűleg  nem éred el a vágyott tartós eredményt. Ehelyett dolgozz azon, hogy stratégiai tervet fektess le a jövődet illetően. Ha lelassulsz és megízleled az élet édes pillanatait, az jó gyakorlat lehet, hogy megtanulj fontolva haladni az élet nagy kihívásai felé.

 

 

április 21.  – május 20.

 

 

A világ alakul és neked is változni kell vele. Ha ellenállsz, azzal csak saját magadat teszed boldogtalanná. Hosszú távon minden változik, még te is. Ha elfogadod, hogy a múlttal szakítanod kell, izgalmas lehetőségekre nyílik fel a szemed, és az előtted álló új élet izgalommal tölt el.  Kiváló alkalom ez az időszak arra,  hogy önmagad jobb megismerésével foglalkozz.

 

 

május 21. – június 21.

 

 

 

Az új ismeretek hálával töltenek el, a hála azonban nem elegendő ahhoz, hogy a tartós öröm és megelégedettség forrásává váljon, a kíváncsiságodat lekötő információ- és élményözönben könnyen szem elől tévesztheted a célt. Csendben mondj búcsút az értéktelen dolgoknak, hogy tiszta fejjel fogadhasd az életedet jó irányba terelő gondolatokat.

 

 

június 22. – július 22.

 

 

 

Személyiséged fejlődését új tapasztalatokkal kell táplálnod. Vágysz a biztonságra, de ahhoz, hogy elérd, szélesítened kell a horizontodat. Készülj fel arra, hogy kilépsz a biztonsági övezetedből ahelyett, hogy csak várnád a sült galambot. Nem kell irreálisan nagy kockázatot vállalnod, de komolyan profitálhatsz abból, ha át mered lépni az árnyékodat, még akkor is, ha ez elsőre ijesztőnek tűnik.

 

 

július 23. – augusztus 23.

 

 

 

Amikor többet figyelsz és kevesebbet beszélsz, megtörténik a csoda. Amikor elcsendesülsz és legyőzöd a belső késztetést, hogy hogy lenyűgöz másokat, valóságos információözön kezd áramlani feléd. Ezek kapcsolják össze a világot legbelsőbb éneddel és szövik a szándék és cél szövetét, melyhez nem kell magyarázat. Ez a bizonyosság a hallgatag tudás, mely nem lelhető meg egyetlen könyvben sem, de amely születésed pillanatától  kezdve áramlik az ereidben, s most kibuggyan, hogy megvilágítsa a lelkedet és megihlesse célkitűzéseidet.

 

 

augusztus 24. – szeptember 23.

 

 

 

Általában objektíven szemléled a világot, de kissé megzavarodsz idén az érzelmes víz-jegyekben tartózkodó planéták hatására. Ám fölösleges lenne ellenállni az érzelmek erőteljes hullámának, mert csak frusztrációt és kimerültséget eredményeznének. Ne erőlködj görcsösen a régi rend fenntartásán, inkább bízz az univerzum bölcsességében, lökd el magad a parttól és ugorj a habokba. A stabil part elhagyása után akkor kerülsz leggyorsabban egyensúlyba, ha szemedet a látóhatárra és a jövő terveire szegezed.

 

 

szeptember 24. – október 23.

 

 

 

Ne engedd, hogy a logika és a megfelelési kényszer az idén kiváló ötleteid útjába álljon. Az érzelmek és az ösztönök hasznosabb tanácsokat adhatnak, és messzebbre vihetnek, mint a puszta tények. Legfontosabb felfedezéseidet talán nem is lehet szavakba önteni, ám ez nem teszi azokat kevésbé valóságossá. A nyelven túl létezik a bölcsességnek egy olyan forrása, amelyből a tested, az elméd és a lelked is táplálkozhat.

 

 

október 24. – november 22.

 

 

 

Állj ki azokért a dolgokért és emberekért, amik és akik a legfontosabbak az életedben, mert amit idén teszel, annak hosszú távú következményei lesznek. De ne fáraszd magad azzal, hogy véleményedet megpróbáld a világra erőltetni, amikor a körülmények arra utalnak, hogy bölcsebb lenne más irányt választanod. Légy elég bátor belefogni valami új dologba, de előbb fejezd be a régi ügyeket és varrd el a szálakat.

 

 

november 23. – december 21.

 

 

 

Az idei esztendő legfontosabb feladata az lesz, hogy a kapcsolataidban a lehető legjobb döntéseket hozd. Számtalan ember tart majd kívánatosnak, és rengeteg lehetőséged nyílik úgy a személyes, mint a szakmai jellegű ismerkedésre. De a jó sem lesz elég jó, ha nem azzal vagy, aki a legtöbbet nyújthatja neked. Adj időt magadnak, hogy meghalld a szíved szavát, és ne hagyd, hogy megfontolatlan gondolataid befolyásolják döntéseidet.

 

 

december 22. – január 20.

 

 

 

Könnyebb a biciklit menet közben egyensúlyban tartani, mint, amikor megállsz. Hasonló módon, amikor gyors változások mennek végbe az életedbe, hiba lenne görcsösen ragaszkodni a jelen pillanathoz, azt gondolván, hogy többet tud nyújtani, mint a jövő. Ha belátod, hogy meddő az ellenállás, megnyugvást találsz a gyorsuló eseményekben, s legnagyobb meglepetésedre felfedezed, hogy nem is olyan nehéz megőrizni a lelki békéd.

 

január 21. – február 20.

 

 

 

Ha állandóan helyesen akarsz cselekedni, nem marad időd tanulni, fejlődni és felfedezni az életvezetés új, hatékonyabb módjait. Ha felismered, hogy a boldogsághoz nem csak egy út vezet, akkor sikerül megszabadulnod az elérhetetlen céloktól és az irreális elvárásoktól. Az alkalmazkodóképesség, a találékonyság és a felfedező hajlam sokkal jobb szövetségesek, mint a rendíthetetlen akadályokkal szembeni állhatatos küzdelem.

 

 

február 21. – március 20.

 

 

 

Bizony számtalan apró  eseményre és élményre kell azonnal reagálnod. Ennek ellenére nem szabad szem elől tévesztened életed egészét sem, mert előre csak így haladhatsz. Alaposan gondold át lépéseid következményeit.  A folyamatnak nem csak szellemi síkon kell haladnia,  érzelmeid is fontos  információ- és ihletforrásként szolgálnak.  Amikor döntéseidet egyaránt alapozod az érzelmeidre és a gondolataidra, sokkal nagyobb esélyed van a sikerre és az elégedettségre.

 

Heti horoszkóp december 17 – 23.

 

 

 

 

 

 

március 21 – április 20.

 

 

Ezen a héten a legnagyobb kihívást az jelenti számodra, hogy helyes perspektívából vizsgáld az utadba kerülő lehetőségeket. Ellentétes érzelmek csapnak össze benned, amiket ügyesen meg fogsz oldani. Rá fogsz ébredni, hogy mi fontos és mi nem. Talán félsz teljes mértékben kihasználni az erődet, de még így is megmentheted a helyzetet, ha hajlandó vagy figyelembe venni mindenkinek az érdekeit, mielőtt a tettek mezejére lépsz.  A nagy, egész életed folyását megváltoztató  döntések helyett inkább kisebb dolgokra összpontosíts, napról napra javítva ezzel életminőségedet.

 

 

 

 

 

április 21 -május 20.

 

Két, egymással ellentétes trend teszi rendkívül izgalmassá és komplikálttá  a hetedet. A hét eleje a csendesebb időszak, aztán beüt a ?szeretet? nem kívánatos ismerősök, kollégák részéről. Nagy képzelőerővel megáldott emberek ihletnek meg ötleteikkel, illetve zavarnak össze homályos elméletekkel és pontatlan információkkal. Most nem kellene rájuk hallgatni, tedd a dolgod saját belátásod szerint. A rossz hangulatod miatt azonban ne büntesd a körülötted élőket, szeretteidet, mert ők csak segítségedre lehetnek. Végy nagy levegőt, ne gondolj nagy dolgokra a héten, inkább várd a hét végét és készíts szabadidős tervet.

 

május 21 – június 21.

Döcögve indul a heted. Magánéleti problémáid ugyanis kihatnak  a munkahelyi koncentrálóképességedre is.  Ne vidd be otthoni gondjaidat a munkahelyedre, mert ebből semmi jó nem származik,  sőt, ingerültségedet nem veszi jó néven sem a főnököd, sem kollégáid. Dühös mondatok csúszhatnak ki a szádon, amit te is észreveszel, meg is bánod, de akkor már nincs visszaút. Inkább kérj pár nap szabadságot, pihend ki magad, és úgy menj ismét a hivatalodba.  Annyira rossz a hangulatod, hogy még azt is megkérdőjelezed, hogy jó úton jársz-e hívatásodat illetően. Higgadj le és meglátod, hogy később minden rendben lesz. Az idegeid játszanak veled!! Síelj, sétálj, olvass???. tégy  minden olyasmit, amit szeretnél.

június 22 – július 22.

Úgy tűnik, hogy már elvetetted a magokat az álmok földjén. Most izgatottan várod, hogy mielőbb kikeljenek. Lassíts, mert az álmok nem minden esetben azonnal vállnak valóra.  Hagyj több időt magadnak, nem érdemes sietni. Az átgondolt lépeseid mindig jobbak. A hét végére nem várt pénz érkezhet, vagy épp olyan, amiről már rég lemondtál, de most mégis ?megadatott?. Nyugodtan költs el, mert a garasoskodás most nem vezet eredményre, sőt visszafoghatja a bevételeidet is.  Próbálj kevés pénzt befektetni, úgy tűnik, hogy eredményességre vezet.

 

 

 

 

július 23 – augusztus 23.

 

 

 

Légy aktívabb a kapcsolatteremtés terén, csak nagyon válaszd meg azokat az embereket, akikkel fel szeretnéd venni a kapcsolatot. Mostanában nem biztos, hogy jó úton jártál, mert a mennyiségre és nem a minőségre fordítottad a figyelmet. Nem biztos, hogy azok a barátok, ismerősök a jók, akik mosolyognak a szemedben. Ezt gondold át, mert te nehezen viseled a kritikát, pedig azok az emberek, akik kritikusabbak veled,többet és jobbat szeretnének tenni, az érdekedben aminek később hasznát vehetnéd. A személyes és szakmai kapcsolataidra vetült reflektorfény igen erős, és elvárásaid irreálisabbá válhatnak. Tehát légy higgadtabb és jól válaszd meg tanácsadóidat.

augusztus 24 – szeptember 23.

Vegyél vissza egy kicsit a tempóból, és elemezd munkahelyi kilátásaidat, illetve a párkapcsolatod jövőjét, mielőtt továbblépnél. Alig észrevehető, de annál fontosabb dolgok történhetnek veled, amit csak később veszel igazán észre. Próbálj lecsillapodni és átadni magad a szerelemnek, vagyis rendezni kapcsolataidat. Ha ezt okosan elrendezted, csak aztán foglalkozz karriereddel, mert a kettő egyszerre nem egyeztethető össze. Mivel hajlandó vagy szemet hunyni mások apró hibái felett, értékelni tudod a hozzád közel állók valódi énjét, és ez pozitív hatással van mind személyes, mind szakmai kapcsolataidra.

 

 

szeptember 24 – október 23.

Fontos neked, hogy társaságban jó benyomást alakíts ki magadról, és megmutasd nagylelkűségedet. Világosan látod, hogyan tehetnéd baráti, munkahelyi és családi kapcsolataidat a legoptimálisabbá. Ne habozz tégy belátásod szerint és ez a hét remek hangulatot hoz számodra.  Lepd meg szeretteid apróbb ajándékokkal, vagy ötletekkel. Magadat is lepd meg valami okos dologgal, talán egy hétvégi kirándulást is  elbírna a pénztárcád. Nagyszerűen értesz ahhoz, hogyan tedd vonzóbbá környezetedet. A kihívást inkább az jelenti, amikor kreativitásod segítségével a munkavégzésedet kellene hatékonyabbá tenni.

október 24 – november 22.

Romantikus érzések melengetik  a szívedet, és lehetőséget is kaptál, hogy ezeket az érzéseket kinyilvánítsd. Hagyd abba a gyanakvást,  engedd be lelkedbe a a szeretetet, és engedd, hogy feltétel nélkül szeress és szeressenek. Ha jól csinálod a dolgokat, akkor a csoda nem csak három napig fog tartani. Te is úgy érzed, hogy szeretetre szomjazol;  akkor adj, és kapsz.!!! Anyagi nehézségeidet jobban felnagyítod mint kellene. Okos odafigyeléssel és még egy kicsit hosszabb ideig tartó türelemmel lassan azok is megoldódnak. Munkahelyi problémáid is előtérbe kerülnek, amit nehezen viselsz, vagy azért, mert nincs munkád, vagy azért, mert már régebb óta vársz rá. Legyél kitartó és dolgaid elrendeződnek.

 

 

 

november 23 – december 21.

 

 

Ez a hét nagyon sűrű dolgokat hoz eléd. Szakmai előrelépésedben megakadályozhat a sok magánéletedben lezajló esemény. Mivel ez nem igazán jó időszak, így az égiek arra kényszerítenek, hogy a változó körülményeknek megfelelően alakítsd át terveidet.  Otthoni dolgokra  kell fordítani  figyelmedet, például a testvéreidre, barátaidra vagy a mindennapi életedre.  Azt az érzést érzed te is, hogy családi körben próbálj vigaszra lelni. De vigyázz, ne téveszd össze a vágyaidat a lehetőségeiddel. Azért reális vágyaid megvalósíthatóvá válnak később, melyben új ismereteket sajátíthatsz el, és új kapcsolatokat alakíthatsz ki.  Erre azonban még várnod kell.

december 22 – január 20.

Ezen a héten a saját magad által állított gyakorlati korlátokon való túllépés a célod. Olyan sok fájdalmas  érzés van benned, amit igyekeztél magad és mások előtt is elrejteni, amik most felszínre törnek és mindent szeretnél kimondani.  Tedd ezt. Keress egy megbízható barátot, és öntsd ki lelked neki. Meglátod jobb lesz, legalább is egy időre a lelki háborgás megszűnik. Egy érzelmi közelségre vágyó vagy túlságosan intenzív  személy olyasvalamit próbál eladni neked, amit nem szeretnél megvenni, ám ne fordíts hátat, hanem inkább tárd ki a szíved, hogy ideálisabb baráti vagy üzleti viszonyokat alakíthass ki. Tanulj meg szavaiddal okosan bánni, és így az üzenetek hamarabb elérnek azok füléhez akinek szánod. Hallgass az érzéseidre, mert arra tanítanak, hogy ne ragaszkodj görcsösen merev nézeteidhez, hiszen azok a reményt megfojtva csak látszólagos biztonságot nyújtanak.

 

 

 

 

 

 

január 21 – február 20.

 

 

Úgy gondolod minden rólad szól, de ez csak a te gondolatod. Próbálj meg jobban alkalmazkodni a családban, a munkahelyeden és mindenütt ahol megjelensz. Ha nem teszed, azt fogod tapasztalni, hogy barátaid lassan ?elkopnak? mellőled és nagyon egyedül fogod érezni magad. Az égiek arra figyelmeztetnek, hogy ne feledkezz meg partneredről, mert nélküle csak félkarú lennél. Kedveskedj jobban, értsd meg problémáit, és légy vele türelmes, hisz  csak rá számíthatsz mostanában. Most a közelinek hitt célok távolba tűnnek az anyagiak vonatkozásában is. Összébb kell húznod a ?nadrágszijjat?

február 21 – március 20.

Mostanában hajlasz a mindennapi élet kihívásainak kerülésére. Igyekszel elterelni a figyelmedet a hétköznapi teendőid elkerüléséről. Ez annak tudható be, hogy túlhajszoltad magad, és emiatt menekülsz a gondjaid elől. Ne tedd, mert ezzel csak felhalmozod fontos dolgaid elvégzését. Ha akarod, bátorságodat összeszedve jelentős változtatásokra vagy képes, de fontos, hogy stratégiádat logikus gondolatmenettel ötvözve a valósággal is felöleld. Ne vessz el kettős éned álomvilágában. Új pénzkereseti lehetőségek sejlenek fel, és legmagasabb terveid is testet ölthetnek. Ha elengeded a kétségeidet, és ráhangolódsz pozitív érzéseid áramlatára, minden olyan forrás megnyílik, amely a boldogsághoz szükséges.

Heti horoszkóp december 10 – 16.

 

   március 21 ? április 20.

Talán nem mondok újat azzal, hogy a család anyagi helyzetével kapcsolatos kérdésekre lesznek kihegyezve az elkövetkező napok, de ezúttal vissza-visszatérő gondolataidból kizökkenthet egy meglepő és szerencsés fordulat. Tehát anyagilag jobb lesz a heted mint általában. Amennyiben új álláslehetőség adódik, ne tétovázz, lépd meg. A héten igazán csak a közlekedésben kell óvatosabbnak lenned, mert itt leselkedhet balesetveszély. Ha óvatos vagy megúszod a dolgot, de vigyázz, mert ez az emberi kapcsolataidra is vonatkozik.  Olyanokkal is vitába szállhatsz, akik csak jót akarnak neked.

április 21 ? május 20.

A héten túlságosan is körültekintő vagy. Mindenhol és mindenkiben kételkedsz. Ne tedd, mert ez a körülötted élők hangulatát is elrontja nem csak a tiedet. Nincs is okod bizalmatlanságra, nem is értem miért teszed, mert nem indokolják a bolygók állásai. Talán a korábbi  időszakban csalódást okoztak neked, főleg a munkahelyeden. Légy bizakodóbb, nem alakulnak rosszul a dolgaid, csak a türelmeddel van némi gond. Jó lenne megértened, hogy nem mindig neked van igazad!

   

    

 

május 21 ? június 21. 

Ez a hét, látogatásokkal telik.  Te mész látogatóba, vagy hozzád érkeznek vendégek. Kellemes hétre számíthatsz. Szükséged is van kikapcsolódásra, mert mostanában nagyon sok munka várt rád, talán kicsit túl is pörgetted   a dolgokat. A nagy jövés-menés közben az anyagi kérdésekről sem feledkezel meg, sőt remek ötletek révén újszerű megoldásokkal javíthatod pozíciódat. Most érdemes próbára tenni a  szerencsédet!

június 22 ? július 22.

Előrelépési lehetőséged  kicsit eltolódott, nem ez a hét lesz, amikor a munkahelyeden megkínálnának a mostaninál jobb munkakörrel.  Ne lombozódj le, tedd a dolgod, és a főnökeid észreveszik, hogy komolyabb állást is be tudnál tölteni. Légy türelmes és a lehetőség előbb-utóbb megtalál. A hét vége kicsit izgalmakkal telik, valaki helyett többet kell dolgoznod, vagy más időbeosztásban.  Úgy tűnik, hogy ez a hét a munkáddal kapcsolatos dolgokról fog szólni. A bolygóktól sok energiát várhatsz, amit magánéletedben a későbbiekben hasznosítani tudsz.

július 23 ? augusztus  23.

Szükséged lenne kicsit visszavenned a mostani tempóból. Gondold át dolgaidat és ráébredsz, hogy nem minden a munkád és a pénz körül forog. Több időt kellene töltened családtagjaiddal, és a félreértéseket tisztázni régi barátaiddal, akik mostanában igyekszenek távol tartani magukat tőled. Észre sem vetted, hogy megsértetted őket.  Nyugodj le, beszéld át a dolgokat velük, és a régi, sokkal nyugodtabb időszakok lassan visszalopakodnak életedbe, ezáltal te is jobban fogod érezni magad a bőrödben, és elkerülhetsz rengeteg kellemetlenséget.

         

augusztus 24 ? szeptember 23.

Ez az időszak számodra a szerelemnek kedvez. Ha párkapcsolatban élsz, akkor sok mindent meg tudsz beszélni pároddal és higgadt hétre számíthatsz. Ha a párod keresed, most itt az ideje, hogy meg is találd. Nem tudsz választani? Várj még egy kicsit, és a válasz magától megérkezik. Csak türelem!  Ez remek hét. Minden úgy alakul, ahogy eltervezted, még a párod is elfogad olyan dolgokat, amit már nagyon régóta szerettél volna megvalósítani. Itt a lehetőség, használd ki, mert ez mindenkinek jót ígér a környezetedben.

szeptember 24- október 23.

A gyerekekhez fűződő kapcsolatod eddig sem volt rossz, de most még jobban alakul. Használd ki a hét minden pillanatát, mert remek napokat élsz meg. Igaz, kicsit nyűgös lehetsz, mert apróbb testi fájdalmad jelentkezik, de ez könnyedén átvészeled, ebben segít az is, hogy érzelmileg viszont remekül érzed magad a bőrödben.  A hét végére szervezz rövidebb baráti találkozót. Az az alkalmasabb, ha Te hívod meg barátaidat egy kis csevegésre. Később ők is viszonozni fogják a kedvességedet.

   

október 24 ? november 22.

A családodban egyedül Te hiszel abban, hogy anyagi gondjaitok megoldódnak.Eleged van már abból, hogy mindig a párodnak kell igazat adni, holott Te vagy az, aki a család ügyes bajos dolgait mindig elrendezed. Állj a sarkadra, vívd ki jogaidat, mert ha most nem teszed, a későbbiekben még nehezebb lesz megtenned. Gyomorfájás, vagy ízületi fájdalmaid lehetnek. Menj orvoshoz, mielőtt még nagyobb lesz a baj. Kerüld a feszültséget, legalább esténként vonulj kicsit félre és tedd azt amit szeretnél.

          

november 23 ? december 21.

Rajzolj csak nyugodtan egy szívet a tükörre, hogy az, aki szeret, megtudja. Sok lehetőség nyílik most a szerelemre, amiben a szerencse is segíteni fog. Ezen a héten rendezd le függőben lévő   dolgaidat, mert ha Te is nagyon akarod, aztán már átadhatod magad a boldogságnak. Nagyon jó időszakod van a párválasztásra. Ne szalaszd el az alkalmat, mert ilyen jó időszakod sokára lesz. Okosan rendezd el a dolgokat és add át magad a mindenek feletti boldogságnak.

 

          

 

december 22 ? január 20.

Minden gondolatod  egy közös” fészek” kialakítása körül mozog. Szeretnél egy meghitt légkörű otthont kialakítani  magad körül, de most ennek nincsenek meg az anyagi fedezetei. Légy egy kicsit nyitottabb, örülj a kis dolgoknak is. Biztos hallottad már, hogy a kis dolgokat követik a nagyok.  Végre elismerik a munkahelyeden, hogy nem tudnak nélkülözni. Ez reményt ad arra, hogy a későbbiekben előrébb lépj. Ne érd be dicséretekkel, szép szavakkal, hanem próbáld elmondani, hogy ettől többet vársz el. Csak arra kell vigyázni,  ne hogy sokat markolj, mert a végén nem marad semmi sem a kezedben.

  

  

január 21 ? február 20.

Még mindig elégedetlenkedsz sorsoddal, pedig az csak figyelmeztetni szeretne, és utat mutatni hétköznapjaid kuszasága közepette.  A héten újabb feladatok elé állíthat a sors és közvetlen munkatársad, ami nem véletlenek következménye.  Vállalj többet a közös munkából, de figyelj oda, hogy az anyagi juttatás is arányos legyen feladataiddal. Párkapcsolatod eléggé viharos lesz. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért van ez? Talán beleszóltál a párod  munkahelyi dolgaiba, vagy kevés szabadságot kapott tőled? Rendezd párkapcsolati dolgaidat, mert most nem lenne jó egy válás, de még a gondolata sem!

 

  

február 21 ? március 20.

Családod meggyőző hadjárata nem jár sikerrel. Továbbra is kitartasz elveid mellett, még akkor is, ha ez hosszú távon anyagi nehézségekhez vezethet. Egyenes derékkal állod a rád nehezedő feladatokat, de nagyon vigyázz, mert a nagy viharban az erős fák is derékba törhetnek.  Többen észreveszik, hogy kimerültnek, fáradtnak látszol, de nem vagy  hajlandó erről senkivel beszélni. Egy közeli hozzátartozó, vagy egy jó barát talán tudna segíteni, ha őszinte lennél hozzá. Merj őszinte lenni, megértő szívekre  találsz.

Heti horoszkóp december 3 – 9.

 

 

 

 

 

március 21 ? április 20.

 

Mostanában minden témát az anyagiak felől vizsgálsz meg. Képtelen vagy ellenállni az örökös számolgatásnak. Közben pedig szégyenkezel a földhözragadt gondolkodásod miatt és próbálsz nagyvonalúnak látszani. Jobb lenne ha elfogadnád magad úgy, ahogy vagy. Alkalmas az idő a párválasztásra, aki pedig párkapcsolatban él, aktuális a feladat a kapcsolat felfrissítésére. A hét végét töltsd nyugalomban, akár kettesben szerelmeddel.  Most még nem kell vásárolnod menni.

 

 

 

 

április 21 ? május 20.

 

Gondolataid összezavarodhatnak, ami megnehezíti  a kommunikációt. Könnyen félreértések, félremagyarázások csapdájába eshetsz. Érzelmekre vagy hangolódva, de most nehezedre esik kimondani a kedves szavakat,  pedig Te is tudod, hogy egy nagyon közeli rokonod pont erre vár.  Tedd meg az első lépést, csak ez lesz nehéz a többi már jön magától. Munkahelyeden nagy tervet szeretnének rád bízni, amitől mikor megtudod, Te is megijedsz. Vállald el nyugodtan, most melletted áll Fortuna.  Most az egyszer fogadd el jóakaród tanácsát, mert nem akar rosszat neked.

 

 

 

 

május 21 ? június 21.

 

 

Ez a Te heted. Ragadd meg a kedvező lehetőséget! Tervezz, engedd szabadjára fantáziádat, alkotókészségedet! Most még nem látszik, hogy ezek a próbálkozások néhány hónap múlva realitássá válnak, bármennyire is irreálisnak is tűnnek most.  A hetet amennyire csak lehet, szánd pihenésre, ami az estéket illeti, mert a következő hetek húzósak lesznek. Élvezd az esti édes semmittevést.

 

 

 

 

 

június 22 ? július 22.

 

Simulékonyságod megint a javadat szolgálta. Azonban ne csodálkozz, hogy a kollégáidnak ez nem tetszik, mert azt gondolják, hogy a főnöködnél így jutsz munkahelyi előnyökhöz.  Most olyan időszakot élsz meg, mikor úgy érzed, az élet könnyű, mikor a barátok melletted állnak, de vigyázz, mert a könnyelmű kijelentésed bajba sodorhat. Tegyél lakatot a szádra a későbbiekben.  Ha okosan teszed a dolgod, ez a hét mind a munkahelyi, mind a baráti kapcsolatok szempontjából remek hétnek ígérkezik.

 

 

 

 

 július 23 ? augusztus 23.

 

Erős, belülről fakadó  érzések kerítenek hatalmukba. Mély érzelmi szinten  élsz most át mindent. A mostani kapcsolataid, várhatóan heves, mély és talán csodálatos élményekbe részesítenek.  Vigyázz, mert lehet, hogy ez csak a külcsín. Kerüld az értelmetlen féltékenykedést és a túlzott birtokló magatartást, mert ez csak rossz dolgokat hozhat számodra. Igyekezz megbirkózni a hivatásodban kialakuló (főként pénzügyi) káosszal, és tisztázd a félreértéseket. Ez a hét nagyon alkalmas, hogy felelevenítsd régi barátságaidat, és ismét megkeresd egykori pártfogódat.

 

 

 

 

augusztus 24 ? szeptember 23.

 

 

Jól alakulnak a dolgok. Ez azt bizonyítja, hogy nem érdemes hallgatni az irigykedőkre, akik le szeretnének beszélni terveidről. Menj az utadon, mert nagyon jó az irány. A most befektetett munka, mind fizikai, mind érzelmi téren meghozza gyümölcsét. Egy kicsit megkísértheted a szerencsédet is.  Nagyon kis összegből, de végy valamilyen szerencsejátékot. Ez egy ilyen hét. Ritkán adódik, de ki tudja, talán útól ér, vagy eléd áll a szerencse.

 

 

 

 

 

szeptember 24- október 23.

 

Kevésből kell gazdálkodnod, mint amennyiből lehetne, de mivel régi életedben megszoktad a takarékoskodást, meg nem is kenyered a pénzszórás, így nem esik nehezedre. Egyik családtagod elkaphat egy kisebb vírusos megbetegedést, de nem kell aggódnod, hamar kilábal belőle.  Érdekes számodra ez a hét, mert elönt a tettvágy, és mindenáron meg akarod valósítani elképzelésedet. Az ötlettárad nyitva áll és így álmaidat megvalósítod.

 

 

 

 

október 24 ? november 22.

 

Úgy érzed „megőrülsz”, ha nem tudod valakivel megosztani gondjaidat. Az persze sokat számít, hogy kinek mondod el. Olyan valakinek kell lennie, akiben megértésre és érző lélekre találsz. Ha a párkapcsolatod hazugsághegyekre épül, az mindent elronthat. Légy óvatos és gondold át  a dolgaidat, mielőtt azokat kimondod. Próbálj őszintébb lenni párodhoz, mert bár nagyobb fájdalmat okozol neki, később hálás lesz ezért, és nem fog rossz emlékként gondolni rá. A környezeted most segíthet a rossz hangulatodon, ha egyáltalán meg akarsz bízni bennük.

 

 

 

 

 

november 23 ? december 21.

 

Lehet, hogy mostanában túl sokat vállaltál, és emiatt nem mindig siker a végeredmény. Kíméld meg magad a túlvállalásoktól, mert ezzel csak rontasz a helyzeten, kapkodásba torkolnak  a dolgaid,  és emiatt idegesebb leszel, amit a környezeted sem vesz jó néven. A tönkrement életedről való siránkozásod már nem tudja meghatni családtagjaidat, ezért jobb ha nem is beszélsz róla. Bízz igazságérzetedben,  rokonaidban, nem utolsó sorban barátaidban, és idegeid kisimulnak,  lelked nem fog háborogni.   Mennyivel könnyebb lesz így készülődnöd az ünnepekre.

 

 

 

 

 

december 22 ? január 20.

 

 A terveid megvalósítása kisebb akadályokba ütközhet, de emiatt nem kell végleg feladnod! Impulzív természeteddel jár az is, hogy könnyen befolyásolható vagy a negatív pletykák által, és emiatt nehézségeid támadnak.  Próbálj meg felülemelkedni a rosszízű vádaskodásokon! Csak egy kis önállóságot kellene mutatnod, és máris a csúcsra érhetnél! Ha ez sikerül, mármint az önállóság, akkor fényes sikerek várhatnak rád mind anyagi, mind érzelmi téren. Higgy benne, hogy Neked sikerülni fognak a dolgaid.!

 

 

 

 

 

január 21 ? február 20.

 

Egyszerűen nem akarod elfogadni, hogy Neked bárki is megmondja mit tegyél. Azt gondolod, hogy Te tökéleteset nyújtasz mindenben. Lelked mélyén ugyan tudod, hogy ez nem így van, de nem akarod beismerni. Légy közlékenyebb, oszd  meg dolgaidat a körülötted levőkkel, és akkor sokkal könnyebbek lesznek a napjaid.  Azt a rossz szokásod próbáld levetkőzni, hogy ha nincs hangulatod, akkor felszínesen végzed a dolgaidat, miközben sokkal többre és nagyobb dolgokra vagy hívatott. Ne a hangulatod befolyásoljon, hanem a kötelességed!

 

 

 

 

 

február 21 ? március 20.

 

 Változások következnek be családi életedben, amelyek miatt most háttérbe  szorul a munkád. Ez egy olyan időszak, amikor arra van szükség, hogy érzelmeddel foglalkozz, különösen azért, mert a múltban elfelejtett dolgok a felszínre kerülhetnek,  talán még több évre visszamenőlegesen  is. Ahogy igyekszel  átformálni érzelmed belső világát, ugyanúgy  bonyodalmak adódhatnak otthonoddal kapcsolatban is. Próbálj a realitás talaján maradni, mert idő kérdése  és a dolgok megoldódnak.

 

 

 

 

Heti horoszkóp november 26 – december 2.

március 21 – április 20.

Sokat foglalkoztatnak a hosszú távú terveid. Azon gondolkodol, miként tudd jobbá tenni az életedet. Mostanában elég szubjektív a gondolkodásod, ezért ne tervezz a héten nagy dolgokat, tartsd távol magad mindentől, amihez szigorú tárgyilagosság szükségeltetik.  Viszont a közeljövőben nagy öröm érhet, mivel egy ritka élménnyel lehet gazdagabb az életed. Az ember számára a legnagyobb siker a saját  akaratgyengeségének a legyőzése.  Vedd sorba hibáidat, nevezz meg egyet vagy kettőt, ami a legnagyobb gondot jelenti Neked, és tudatosan tégy ellene! 

 

április 21 – május 20.

 

Mostanában kissé túl határozottan, esetleg önhitten viselkedsz. Könnyen nagy árat fizethetsz  az elbizakodásodért. Próbálj meg uralkodni az indulataidon és az érzelmeiden. Ne hagyd, hogy felbosszantsanak, még kevésbé végy komolyan olyan dolgokat, amik   teljesen másokat érintenek. Most az lenne a leghelyesebb, ha teljes mértékben csakis önmagaddal törődnél. Persze csak egészséges önzésről lehet szó,  de ez a tulajdonság sokat érhet. A hivatásodban most kell megelőzni a közelgő konfliktusokat.

  május 21 – június 21.

 

Ezt a tempót nagyon nehéz követni. Ne lepődj meg, ha egyedül maradsz, ha nem lassítasz. Nem lehet élmény megelőzni a többieket, és így önszántunkból magunkra maradni. Ezzel Te is tisztában vagy, tehát NE siess! Vigyázz, tiltott érzelmi veszély leselkedik rád, emiatt robbanás várható családodban! De veszélyben a szabadságod is, amiről most azt hiszed, hogy az önállóság felé visz, arról rövidesen kiderülhet, hogy a legrosszabb bilincs. A munkában őrjítő helyzet alakulhat ki, de pontosan tudni fogod, hogy a hatalmi harcban ki mellé kell állnod, s ezzel biztos befutó lehetsz a következő időben. 

 

  június 22 – július 22.

 

 Munkahelyeden változások várhatók. Lehet, hogy át kell nyergelned egy másik munkakörbe, vagy Te szeretnél valami mást végezni. Itt az alkalom a kedvező váltásra, de jól vigyázz, mert kicsit becsapós helyzetet kínál a sors. Az is lehet, hogy egy jól fizető másodállásra találsz. Nagyon jó lenne most egy olyan munkakör, amely természeti környezetben zajlik. Kicsit elfáradtál, jó lenne ha friss levegőn, nyugodt körülmények között dolgozhatnál egy ideig, még akkor is, ha „csípőssé”  kezd válni az idő. Párkapcsolatodban legyél óvatos, mert viharfelhők közelednek.

 

július 23 – augusztus 23.

 

Miért is vagy lehangolt mostanában? Talán nem döntöttél jól korábban. Itt az idő, hogy leülj egy nyugodt szobába és átgondold eddigi életedet. Úgy tűnik, mindened meg van, de a lelked még is zaklatott. Elképzelhető, hogy nehezen tudod párkapcsolatodat megtartani?  Tudod, azt mondják a bölcsek, hogy megfogni  könnyű, de megtartani már nehezebb. Törekedj mások megértésére, harmóniára és egycsapásra megváltozik körülötted a helyzet. Minden rossznak egyszer vége szakad, csak legyen türelmed kivárni. Feladataid elvégzéséhez kellő energiát biztosítanak  a bolygók.

  augusztus 24 – szeptember 23.

 

Képes vagy elfogulatlanul kezelni és szemlélni önmagadat és érzelmeidet. Jó alkalom, hogy vonulj vissza, és gondolkodj el dolgaidról, vagy beszéld meg problémádat egy hozzád közel álló kedves személlyel. Most nem fogod magányosnak érezni magad, még akkor sem ha egyedül vagy, mert nagyon nagy nyugalmat áraszt Neked a bolygód állása. Jól is jön ez a kis lelki megbékélés, mert még a sors a későbbiekben támaszt eléd komoly, nehezen megoldható feladatot, és ha most lélekben felkészülsz rá, akkor sokkal könnyebb lesz a helyzeted a későbbiekben. Tehát nyugodt hét elé nézel.

 

  szeptember 24- október 23.

 

Ha nehezedre esik nemet mondani, és hajlamos vagy túlterhelni magad, ne hozz gyors döntéseket. Számos félreértés származhat abból, ha kétértelműen fogalmaz a partnered, mert rokonaid félreértik. Társasági életed mozgalmas lesz a héten, ami nem baj, mert szeretsz emberek között nyüzsögni. Viszont a héten jobb lenne, ha otthonodba nem hívnál vendégeket, mert kis vita veszekedés várható. Ezt a következő héten már elkerülheted. Tégy belátásod szerint.

 

október 24 – november 22.

 

Ez a Te heted! Ragadd meg a kedvező lehetőségeket! Tervezz, engedd szabadra fantáziádat, alkotókészségedet! Most még nem látszik, hogy ezek a próbálkozások néhány hét vagy hónap  múlva reálissá vállnak, bármennyire is irreálisnak tűnnek. Felszabadultan ismerkedhetsz, szerezhetsz jó barátokat, élvezheted a számodra oly fontos függetlenséget, szabadságot. Minden pénzügyi dolgaidra figyelj oda, mert ez most kissé nehezebb lesz a szokásosnál.

 

  november 23 – december 21.

 

Ezen a héten fontos döntéseket kell meghoznod. Terveid kivitelezésénél vegyél figyelembe minden segítő és gátló tényezőt. Szórakozást, szerelmet jeleznek a csillagok. Az egyik pillanatban nagy lelkesedéssel veted magad a munkába, a másikban szinte még az is nehezedre eshet, hogy megmozdulj. Megértésre és egy kis kényeztetésre vágysz. Ez rendben is van, hiszen megérdemled. Ne indulj viszont nagy bevásárlásra, mert tartanod kell magad a költségvetésedhez.

 

  december 22 – január 20.

 

Egyfelől ambiciózus,  becsvágyó vagy, de erőd könnyen kihasználatlan marad, ilyenkor visszavonulsz, és nem akarsz szóba állni senkivel. Csípős humorérzékkel vagy megáldva, emiatt sok haragost szerezhetsz.  A héten nagyon hajlamos leszel a kishitűségre, pedig nincs értelme, mert terveid sikerülnek csak később mint azt gondoltad. Legyen türelmed kivárni a dolgok menetét és a terveid téged fognak igazolni. Ez a heted nem fog izgalmaktól bővelkedni, vagyis nyugodt hétre számíthatsz.

   január 21 – február 20.

 

Érzelmi életed fekete hollója ezen a héten fehérre változik, mert Fortuna most melletted, de legalább is a közeledben van. Használd ki ezt a hetet terveid megvalósítására, főleg ami a párkapcsolati részét illeti.  Törekedj arra, hogy olyan tevékenységet csinálj, amit szeretsz. Rokoni szálaid eléggé zilált, most fond össze őket, mert mindenhol békére és megértésre találsz, ha te is ezt akarod.  Ne várj arra, hogy Ők közeledjenek, Te indulj feléjük és ölelő karokra találsz.

 

  február 21 – március 20.

 

Megérzéseid a héten elég jók. Helyesen érvelsz, de a konkrét küzdelemben kitartóbb is lehetnél! Ne utasítsd el a segítő kezet, még akkor sem, ha ez egy olyan irányból érkezik, ahonnan nem is számítasz rá. Lehet, hogy éppen olyan ember szeretne segíteni, aki eddig nem tartozott a jóakarói közé, és most jóvá szeretné tenni hibáit. Ezen a héten a karriered is hangsúlyt kap, valamint a szakmád  és az üzleti érdekeltséged  kerül reflektorfénybe. Ha nem vigyázol, elpuskázhatod egyik legnagyobb lehetőségedet.

 

 

 

Heti horoszkóp november 19 – 25.

 

 

 

március 21 – április 20.

 

Hajlasz rá, hogy az emberekben és a helyzetekben a jót vedd észre. Hiszel abban, hogy kedvező lehetőségek sokasága vesz körül, melyeket előnyödre kihasználhatsz. Rengeteg információt és élményt fogsz befogadni a héten. Légy résen és minden alkalmat ragadj meg, vagy legalább is fontolj meg, mivel később szükséged lehet rá. Ezekben a napokban komoly lehetőséged van ismerkedésre akár baráti, akár szerelmi téren. Ha már van párkapcsolatod, akkor igyekszel a meglévő kapcsolatot elmélyíteni.

 

április 21 – május 20.

 

Kezd eleged lenni abból, hogy a környezetedben mindenki bele akar szólni az életedbe. Olyan tanácsokkal látnak el, ami náluk bevált. Gondold át, hogy meghallgatod-e a tanácsokat, vagy mész a saját magad útján. Néha érdemes észrevenni, hogy másnak is vannak jó ötletei, és el lehet gondolkodni rajta. Te is tudod, hogy ezt ritkán teszed meg. Most itt az alkalom. Annyira lefoglalod magad a munkával, hogy magánéletedre   egyre kevesebb időt szánsz. Ezt igyekezz pótolni, mert a párod is másfelé fog szétnézni. Ezt viszont nem biztos, hogy szeretnéd.

 

  május 21 – június 21.

 

Buzog benned a munkakedv. Örömmel segítesz mindenkinek, aki szívességet kér tőled. Készséggel  segítesz ha egy ismerős, vagy jó barát tanácsot kér tőled. Lesznek irigyeid,  mivel azt gondolják, hogy neked minden remekül sikerül, igaz Ők nem látják, hogy lelkedben harc dúl a családi perpatvarok miatt. Még kis ideig legyél türelmes. Az idő neked dolgozik, és családi konfliktusaid is csitulni fognak. Most jól látod a dolgokat, maradj is ezen az úton. A csillagok is jó irányba vezetnek.

 

  június 22 – július 22.

 

Többet kell dolgoznod kevesebb haszonért. Sajnos most ez egy darabig így lesz. Ne add fel a munkádat, mert most nem látszik ettől jobban fizető állás. Fogjatok össze, segítsen be a család, vagy ha van párod, akkor kérd meg, hogy vállaljon több munkát és akkor el tudod rendezni anyagi dolgaidat. A most befektetett nem nagy összegű tőke is meg fog térülni többszörösen, vagy a jó dologra befektetett pénzed idővel pénzt „fial”. Lassabban és megfontoltabban dönts, mert a mostani döntésed akár évekre is kihathat  jó, vagy rossz irányba.

 

 

július 23 – augusztus 23.

 

Elemedben érezheted magad, elméd szinte ontja a jobbnál jobb ötleteket. Talán valamilyen rokoni mellékágról kecsegtető örökség szelét megérezheted szuper érzékeny lelki antennáddal. Most úgy érzed megérkezett a szívszerelem, és gyönyörű perceket élhetsz el. Vigyázz, ne légy törtető, mert még nem nyugszik ez a kapcsolat igen erős alapokon. Mohóságoddal ne hogy elrontsd a dolgot. Hajlamos vagy arra, hogy ha nem úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor dühbe jössz és nem a kellő hangnemet választod meg. Ettől sokan megriadnak.

 

  augusztus 24 – szeptember 23.

 

Fegyvered a humor, a kísérletező kedv, amivel eredményesen zárhatod le ezt a zűrzavaros hetet. Az érdekek ütközése, vagy egy korábban hozott döntés miatt nehéz helyzet alakulhat ki körülötted. A makacsságod miatt viszont veszélybe kerülhet párkapcsolatod is, amit Te bánnál meg a legjobban. Maradj józan, gondold át dolgaidat és beszéld meg a legjobb barátoddal a kialakult helyzetet, mielőtt végleges döntést hoznál. Ha okosan döntesz a hét vége békében és nyugalomban fog telni.

 

 

  szeptember 24- október 23.

 

 Miért van lelkiismeret fordulásod? Nem tettél semmi rosszat, csak egy helyzet kapcsán elmondtad a véleményedet és az nem talált megértésre. Ez nem bűn, csak lehet, hogy az időzítés nem volt szerencsés. Nincs szükség bocsánatkérésre, vagy megkövetésre! Ha teheted a héten menj többet barátok, ismerősök közé és hét végére teljesen az a béke honol a lelkedben, mint korábban.  Kis reumatikus problémáid beleszólhatnak érzelmi állapotodba, mivel a fájdalmad miatt nem lesz felhőtlen a hangulatod.

 

október 24 – november 22.

 

 Lehetetlent ne kívánj senkitől, mert nagyon kellemetlen helyzetbe hozhatod magadat. Ha megvalósíthatatlant kívánsz, akkor barátaid ismerőseid elfordulnak tőled, talán még családtagjaid is. Próbálj együtt élni a mostani helyzettel, ne panaszkodj, mert a sors kínál ettől jobb lehetőséget is, csak arra még várnod kell. Nem erősséged a türelem, de sok gyakorlással rá fogsz jönni, hogy érdemes a türelem bimbózó rózsáját megvárni kinyílni és csak aztán leszakítani. Bolygóid óvatosságra intenek, főleg a kapcsolatok ápolása terén.

  november 23 – december 21.

 

Nem ezt vártad – hazugságok, csalódás, titok. De az is lehet, hogy most oszlik el a rózsaszín köd, amely elhomályosította a valóságot.  A mostanában eltervezett dolgok akkor válnak valóra, ha nem építesz légvárakat. Olyan események történhetnek, amelyek sok mindenben megváltoztathatják véleményedet, és másként gondolkodsz a dolgokról.  Az is elképzelhető, hogy a nagy család közös jövőjéről lesz szó, de nem teheted meg, hogy nem tájékoztatod családtagjaidat az ő jövőjüket is érintő dolgokról. Légy bátor és nagyon őszinte!

  december 22 – január 20.

 

 A kellemes semmittevés, a románc. Te most erre összpontosítasz. …. Ez azonban kevés, hogy terveidet megvalósítsd.  Ha van kedvesed, akkor a románc nagyon kellemesen fog telni, de ez nem elég a házassághoz. A vadászok azt mondják, hogy előbb be kell cserkészni a vadat, aztán magunkévá tenni. Tedd Te is ezt, csak lassan, óvatosan,  mert különben megijeszted és elfut. Anyagi helyzeted rendbetétele lenne most a legfontosabb feladatod. Vedd komolyan és ragadj meg minden kínálkozó alkalmat, hogy a fizetéseden  felül még másodállást vállalj. A Bakok, ha akarnak sok mindent megtesznek az anyagi javak megszerzéséért, mert szeretnek jó módban élni. Sok év sikeres munkája neked is meghozza gyümölcsét, csak ne legyél türelmetlen.

   január 21 – február 20.

 

Barátaid segítségével egy új ötlet kidolgozásába kezdhetsz, most alkalmas lesz az idő arra, hogy nekiláss. Ez anyagi nyereséget is hozhat,s jogi szempontból sem lesznek akadályok. Engedd, hogy a változások megtörténjenek. Egy kicsit félelmetes a bizonytalanság, de ez hamarosan elmúlik! A mostanában vitatkozó hangulatod tedd félre, mert nincs kizárva annak lehetősége, hogy pároddal közös nevezőre találtok,  és boldog harmonikus kapcsolat alakulhat ki hosszú időre. Légy okos, és ne add fel a jól kitaposott utat a még  soha nem tapasztalt ismeretlenért!

 

  február 21 – március 20.

 

Jó alkalmat nyújt a hét az elmélyült alkotásra, illetve minden olyan feladatra, amely nem igényel túl nagy idegi koncentrációt vagy erőkifejtést. Családod komoly pénzügyi segítséget vár tőled. Lehetőséged lenne segítened, de nem biztos, hogy az ígért határidőre vissza is fizetnék a kölcsön adott összeget.  Vigyázz, mert Neked is lesz nagyobb,  nem várt kiadásod, de nem lesz aki segítsen. Tehát jól gondold meg, hogy most tudsz-e segíteni?  Biztos-e, hogy jó dolog, ha most mélyen a zsebedbe nyúlsz.? Adj magadnak felmentést, hogy az igen régóta gyűjtögetett pénzed nem adod oda. Sajnos biztos, hogy sokkal előbb lesz rá szükséged, mint azt most gondolod.

 

 

 

Heti horoszkóp november 12 – 18.

 

 

 

március 21 – április 20.

 

Nagy lehetőség kínálkozik a kiugrásra. Most, hogy más nem zavarja meg tevékenységedet, önbizalmad és szorgalmad is megmutatkozik.  Nincs olyan bonyolult feladat, ami kifogna szakmai tudásodon.  Ne értékeld azonban túl munkabírásodat, s egyszerre csak egy feladatot vállalj el. Gyakoriak lesznek a rosszul induló napok, de végül is jól fejeződnek be. Esetleg egy hirtelen jött kaland közepébe is kerülhetsz. Ezen a héten nem csak a pénzügyekkel, hanem a társkereséssel is szerencsés lehetsz.

 

április 21 – május 20. 

 

Sok a dolgod ezen a héten, de lehetőséged nyílik arra, hogy rendet tegyél az életedben, hatékonyabbá válj a munkában, és tisztán lásd a saját értékeidet. Fontos döntést hozhatsz azon a területen is, hogy a rokoni szálakat erősebbre fűzd. Ha ezt módszeresen teszed, ismét egy nagy család lesztek a a testvérek, és a tágabb rokonsággal, nem beszélve a szülőkkel. Tudnod kell, hogy Te csak akkor érzed jól magad a bőrödben, ha ?nagy? család és rokonság vesz körül. Ne gondolkodj tovább ezen a dolgon, lépj mielőbb.

 

  május 21 – június 21.

 Ez a hét meghozza korábbi erőfeszítésed anyagi és erkölcsi elismerését, melyre régóta vársz. A Vénusz a pénz és a szerelem bolygója, belép a csillagjegyedbe, amitől egy csapásra jobb lesz a közérzeted, és pozitív visszajelzéseket is könnyebben kapsz másoktól. Be nem teljesedett vágyakkal kapcsolatos aggályok vannak benned. Ezeket rázd le magadról, mert a sors keze segít eligazodni ezekben a napokban, és minden rendben lesz körülötted, csak na akarj mindig többet, mint amennyit kaphatsz. Légy boldog és élvezd az édes ?semmittevés? kellemes hatását.

 

  június 22 – július 22.

 

Ezen a héten gondold át még egyszer a vágyakkal kapcsolatos dolgaidat, elképzeléseidet.  Gondold át párkapcsolatodat, különösen a párválasztás szempontjából. Rád is igaz az a mondás, hogy ?nem minden arany, ami fénylik?. Ha úgy érzed, nehéz a kapcsolat amelyben élsz, próbáld átbeszélni pároddal, és ha nem sikerül egyetértésre jutnod, lépj egy másik irányba. Arra is figyelmeztetnek a bolygók, hogy továbbtanulás terén sem lenne szabad késlekedned, mert a most befektetett szellemi munka később búsásan meghozza eredményét.

 

július 23 – augusztus 23.

 

A múltidézés időszaka véget ért. Ha átértékelted világnézetedet, rendbe tetted pénzügyeidet, és legfontosabb kapcsolataidat, készen állsz arra, hogy magabiztosan folytasd utadat.   De még ha akadnak is befejezetlen ügyeid, ez a hét mindenképpen fordulópontot jelent számodra, és új irányba indíthat el. A jövő már a küszöbön toporog, és megújulva nézel szembe a másfajta kihívásokkal. Bölcsen és főleg okosan  dönts, mert különben a biztató jelek a visszájára fordulhatnak, amit gondolom Te sem szeretnél.

 

  augusztus 24 – szeptember 23.

 

Ideje felhagynod régi rossz szokásaiddal, és végleg lezárni a múltat. Nem kell mindig visszakacsingatnod, hogy hogyan volt régen, mert lehet, hogy csak a múlt szépíti meg azt. Nem vagy te mostanában rossz helyen, sem rossz időben, csak túl magasra tetted a mércét. Fogd vissza magad, mert a családod tagja megunják  hisztijeidet és félő, hogy magadra hagynak. Ha belátod, hogy alkalmazkodnod kell a mostani helyzethez, ami nem is olyan rossz, mint te látod, akkor a hét végére normalizálódnak kapcsolataid.  Idődet és energiádat inkább szakmai céljaid előbbre vitelére fordítsd.

 

 

  szeptember 24- október 23.

 

Visszanyered önbizalmadat és új ösvényt vágsz magadnak. Megerősödik céltudatosságod, és korábban nem sejtett energiák szabadulnak fel benned. Itt a lehetőség, hogy fel add a járt utat a járatlanért, mert a járatlan út új lehetőségeket tartogat számodra.  Ne habozz, lépd meg azon dolgodat, amit már hosszú ideje tervezgetsz, de eddig nem akartál megtenni. Ne add fel akkor se, ha ok nélkül levertnek vagy fáradtnak érzed magad. Életenergiád és tisztánlátásod visszatér. Jó úton jársz???.

 

  október 24 – november 22.

 

Úgy érzed, az év végre  beindul számodra is. Képtelen voltál az életedet sínre tenni. Most itt a lehetőség, előtted a sin, csak vigyázz, ne hogy vakvágányra fuss.! Anyagi helyzeted javulóban van, de az égiek azt jelzik, hogy előre nem látható kiadásaid lesznek. Ha teheted tartalékolj és gondolj a rosszabb napokra. Ha munkahelyet szeretnél váltani, most itt a lehetőség, ha viszont nem dolgoztál, most itt az idő, hogy találj munkát. Nézz körül és ne menj el a lehetőségek mellett.

 

  november 23 – december 21.

 

Végre most learathatod az elmúlt néhány hónap erőfeszítéseinek gyümölcsét. Változékony nálad a szív szava. Most viszont megkaphatod a lehetőséget, hogy dönts, és a párkapcsolatodat tedd rendbe. Oly régóta szeretnéd már ezt a dolgot a lehető legjobban elrendezni, de családod tagjai mindig közbeszólnak, és Te rájuk hallgatsz és nem a szívedre. Légy határozott és a döntést vedd a kezedbe! Ha jól döntesz, hosszú ideig boldog lehetsz.  Munkahelyeden is jól alakulnak a dolgaid, ismét megerősítheted munkahelyi pozíciódat, és nekiláthatsz terveid megvalósításához.

 

  december 22 – január 20

 

Ezen a héten, esetleg ebben a hónapban végre eljött az ideje, hogy végérvényesen lezárj egy régi ügyet. Azért ne kapkodj, gondold át többször a dolgot, hogy hogyan ?tálalod? az illetékesnek további elképzelésedet. A sors úgy akarja, hogy mindenképp jó eredménnyel zárd le ezt a régmúltat. Remélhetőleg sikerül tisztáznod néhány félreértést, és készen állsz a friss ötletek és információk befogadására.  Úgy tűnik, munkahelyi problémáid is megoldódnak. Elismertséged  kulcsa most a kollégákhoz és munkahelyi rendszerekhez  való alkalmazkodásod sikerében rejlik.  Most jó lenne, ha mások igényeit is figyelembe vennéd, mert Te inkább a magad útját járod, és ez nem mindig sikeres.

 

   január 21 – február 20.

 

Ezen a héten az jelenti számodra a legnagyobb kihívást, hogy egyensúlyt teremts a könnyed kikapcsolódás és a jövőbeni terveidre való fókuszálás közt. Az azonnali megtérülésekre fekteted a hangsúlyt, miközben te is tudod, hogy ez nem így lesz. Munkád gyümölcse lassan, de biztosan befolyik, csak ne legyél türelmetlen. Néha azért te is ráébredsz, hogy több összeget is betehetnél a közös kasszába. Gondold át, hogy miért nem teszed, és ösztönözd magad a több munka végzésére. Most van ennek itt az ideje.

 

 

  február 21 – március 20.

 

Ha mostanában eredménytelenül hajtottál, most készen állsz a változtatásokra. Az információ is szabadabban áramlik. Úgy tűnik, hogy pont kerülhet fontos, félbehagyott beszélgetések és eddig befejezetlen  feladatok végére. Most megtudhatod hogyan tudsz a gyakorlati elvárásoknak megfelelni, miközben az álmaid megvalósításán dolgozol.  Aknázd most ki a párkapcsolataidban rejlő lehetőségeket úgy érzelmileg, mint anyagilag. A korrektség kétélű kard, ezért ügyelj rá, hogy igazságosan bánjanak veled, és ne csak Te légy az, aki kompromisszumokat köt.

 

 

 

 

 

Heti horoszkóp november 5 – 11.

 

 

 

március 21 – április 20.

 

Nehéz találkozáson kell átesned, de ez segíteni fog tiszta vizet önteni a pohárba, és felszínre hozni bármely problémát. Tisztázó találkozásod másokkal rávilágítanak éned belső, eddig rejtett vagy feledésbe merült dolgaidra is. Most alapvető változásokat hajthatsz végre életedben, de minden érintett személy érdekét vedd figyelembe. Anyagi ügyeidet jobb ha  a háttérben intézed, és nem hivalkodsz sikereiddel sem. Irigyeid alig várják, hogy áskálódhassanak ellened. Ez a hét érzelmileg változékony, így nehezen alkalmazkodsz kedvesedhez is.

 

április 21 – május 20.

 

A lemondások időszaka következik be a héten. A korábban megtervezett feladataidat most nem tudod elvégezni, át kell ütemezned későbbre. Itt az idő viszont, hogy új barátságokat alakíts ki, mert az elkövetkező időben ezekkel remekül össze fogsz tudni dolgozni. Vedd fel a kapcsolatot még az eddiginél is szorosabban szüleiddel, rokonaiddal, meglátod nagy hasznodra válik, és békét köthetsz saját lelkiismereteddel is. Ez a hét a későbbi munka jó megszervezéséről  és a család összetartásáról szól számodra.

 

május 21 – június 21.

 

Ez a hét úgy indul, ahogyan indítod, de úgy zárulhat, ahogyan a sors akarja. Az utóbbi időszak történései elindítottak egy úton, amin jó lenne végigmenned, még akkor is, ha nehezedre esik,  mert a végén jó dolgokat tartogathat a számodra. Hajlamos vagy arra, hogy bármibe belekezdj, de annál kevésbé arra, hogy be is fejezd. Utálod a kivárás taktikáját, ez pedig néha éretlen és lobbanékony tettekre sarkal.

 

  június 22 – július 22.

 

Ezt a hetet nem biztos, hogy így képzelted el. A családban, a munkahelyen és barátaid körében is súrlódások  középpontjába kerülsz. Ne hidd azt, hogy nem jogosan. Mostanában elrugaszkodsz a valóságtól és meg akarod mindenkinek mondani, hogy mit tegyen, miközben azt mondod mindenkinek, hogy neked van igazad, és te mindent jól végzel. Szállj le a magas lóról, mert a póniló is igazságokat hordoz. Ideje észrevenni, hogy nem lehetsz mindég a középpontban.

július 23 – augusztus 23.

 

Ezen a héten lehetőséged van jótékony cselekedetek végrehajtására.  Olyan csoporttal találkozhatsz, akik lakóhelyeden végeznek hasznos munkát. Határozd el magad, hogy önkéntesként, aktív munkával csatlakozol hozzájuk.  Egy barátod, akit már sokszor megbántottál ugyan, de most ismét egy közös  és nagyszerű lehetőséget kínál  egy vállalkozásban.  Egy új partner is   érdeklődhet irántad, itt a lehetőség a romantikázásra. Azért viharfelhők is jelentkeznek a közelben. Egy közeli rokon okvetetlenkedése, vagy valamilyen örökösödési vita miatt otthon is kitör a perpatvar. Arra figyelmeztetnek  az égiek, hogy vedd  észre, azzal, hogy halmozod a másodállásokat, s mindent elvállalsz, ami pénzt hoz a konyhára, elkötelezed magad az önpusztító életvitelre.

 

  augusztus 24 – szeptember 23.

 

Az eddigiekhez képest sokkal kellemesebb hét áll előtted. Találkozol valakivel, akihez erősen vonzódsz.  Amíg a saját érzéseiddel nem vagy tisztában, nem szabad döntened a közös jövőt illetően. Ez nem csak párkapcsolatra vonatkozik, hanem esetleg gyerekeddel, vagy közeli rokonoddal való összeköltözésre is.  A hivatalos ügyekben viszont nem sok sikerre számíthatsz. Ha lehetséges ezek elintézését tedd el későbbi időre. A bürokrácia útvesztőjében nagyon könnyen eltévedhetsz a héten.

  szeptember 24- október 23.

 

Az otthonodban apróbb bosszúságok érhetnek. Mintha minden összeesküdött volna ellened, több apró háztartási gép, vagy nagyobb műszaki cikk is elromolhat. Nem szívesen akarsz költeni ezek kijavítására, inkább segítséget szeretnél kérni. Vigyázz, mert a spórolás nem mindig hoz anyagi jobb létet. Most jobb lenne, ha szakemberre bíznád a javításokat. H jól utána nézel a dolgoknak, még az is lehet, hogy sokkal olcsóbban megúszod, mint azt korábban hitted. Még marad annyi pénzed is, hogy a hét végén megvásárolhatod azt a dolgot, amit már rég szerettél volna magadnak.

 

  október 24 – november 22.

 

Lehet, hogy ez a hét kicsit jobb lesz az előzőnél. Mostanában nehezen viseled a körülötted lévő dolgokat, de ha belátod, hogy nincs mindig igazad, akkor megnyugszol és a fehér az fehér, a fekete az fekete lesz. Rájössz, hogy nem érdemes aggódnod, mert az csak rossz irányba vezet, és kikezdi idegrendszeredet. Engedd a dolgokat szabadjára, és éld az életet úgy ahogy a sors engedi. Anyagi helyzeted nem változik, de elképzelhető, hogy ajándékot kapsz valakitől, és  épp azt, amit már régen  akartál magadnak.

 

  november 23 – december 21.

 

Új izgalmakra vágysz, nyugtalanság foghat el, bár ezek nem zavaró érzések lesznek, egyszerűen nem bírsz egy helyben  maradni, szeretnél valami különlegességet tapasztalni. Vigyázz, nem biztos, hogy ez jó! Egyszerűen másokra akarod kényszeríteni gondolataidat. Olyan témákról kezdeményezel vitát, amelyek egyáltalán nem is lényegesek. Nem tudod megmagyarázni mostani érzéseidet, de azok összezavarhatják és bizonytalanná tehetik tetteidet. Fontos lenne megtalálni az okot, hogy miért is vagy ilyen frusztrált?! A hét végére mindenképpen próbálj ellazulni.

 

  december 22 – január 20.

 

Lehet, hogy le kell mondani a hétvégi találkozót, vagy akivel találkozni akartál, Ő mondja le. Nem kell ebből nagy következtetést levonni, csupán más fontosabb dolog jött közbe. Bizalmatlanságod  egyre fokozódik, ami abból fakad, hogy igen labilis az önbizalmad, minden kisebb kudarc levesz a lábadról és igen feszültté válsz. Amikor bizalmatlanságod okát keresed, akkor mindig külső okokat vélsz felfedezni, de ez csak önmagad elől való menekülés következménye. Nagy választás elé állíthat  a sors, de  lelkiismereted  nem hagy a rossz irányba menni. Vívódásokkal telik a heted, nem tudsz dönteni. Várj amíg a dolgok letisztulnak, és magától eljön a megoldás.

   január 21 – február 20.

 

Dúlsz-fúlsz, mert nem tudtad akaratodat érvényesíteni, ezért úgy érzed, hogy nem fogadnak el a környezetedben lévők. Ne csinálj belőle ügyet, mert még nagyobb ellenállásra  serkentenéd az illetékeseket,  inkább csendben és egyszerűbb eszközökkel próbáld sikerre vinni elképzelésedet. Most nem tudod megoldani magánéleti problémádat sem, és az ezzel járó feszültséged bevitted a munkahelyedre. Ha túl sokat árulsz el magánéletedről munkahelyeden, azt nagyon könnyen ellened fordítják, mert ismerni fogják gyengédet.

 

  február 21 – március 20.

 

Nem is gondoltad volna, hogy a hét ennyi szép dolgot tartogat számodra. Jó lehetőség van arra, hogy megkapd azt az értesítést, mely egészségi állapotod jobbrafordulását jelentheti. Magánéleted is egy nyugalmasabb szakaszba érkezik. Alkalmad nyílik arra is, hogy sokoldalúságodról tanúbizonyságot tegyél. Szinte hízelgő, hogy bármiért fordulnak hozzád, mindenre találsz megoldás.  Jól  kommunikálsz,  színesen írsz, precízen végzed a munkahelyi feladataidat. Ez a jó hét már nagyon hiányzott neked, hogy kissé felrázzon a letargiából. 

 

 

 

 

 

 

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen