Heti horoszkóp december 17 – 23.

 

 

 

 

 

 

március 21 – április 20.

 

 

Ezen a héten a legnagyobb kihívást az jelenti számodra, hogy helyes perspektívából vizsgáld az utadba kerülő lehetőségeket. Ellentétes érzelmek csapnak össze benned, amiket ügyesen meg fogsz oldani. Rá fogsz ébredni, hogy mi fontos és mi nem. Talán félsz teljes mértékben kihasználni az erődet, de még így is megmentheted a helyzetet, ha hajlandó vagy figyelembe venni mindenkinek az érdekeit, mielőtt a tettek mezejére lépsz.  A nagy, egész életed folyását megváltoztató  döntések helyett inkább kisebb dolgokra összpontosíts, napról napra javítva ezzel életminőségedet.

 

 

 

 

 

április 21 -május 20.

 

Két, egymással ellentétes trend teszi rendkívül izgalmassá és komplikálttá  a hetedet. A hét eleje a csendesebb időszak, aztán beüt a ?szeretet? nem kívánatos ismerősök, kollégák részéről. Nagy képzelőerővel megáldott emberek ihletnek meg ötleteikkel, illetve zavarnak össze homályos elméletekkel és pontatlan információkkal. Most nem kellene rájuk hallgatni, tedd a dolgod saját belátásod szerint. A rossz hangulatod miatt azonban ne büntesd a körülötted élőket, szeretteidet, mert ők csak segítségedre lehetnek. Végy nagy levegőt, ne gondolj nagy dolgokra a héten, inkább várd a hét végét és készíts szabadidős tervet.

 

május 21 – június 21.

Döcögve indul a heted. Magánéleti problémáid ugyanis kihatnak  a munkahelyi koncentrálóképességedre is.  Ne vidd be otthoni gondjaidat a munkahelyedre, mert ebből semmi jó nem származik,  sőt, ingerültségedet nem veszi jó néven sem a főnököd, sem kollégáid. Dühös mondatok csúszhatnak ki a szádon, amit te is észreveszel, meg is bánod, de akkor már nincs visszaút. Inkább kérj pár nap szabadságot, pihend ki magad, és úgy menj ismét a hivatalodba.  Annyira rossz a hangulatod, hogy még azt is megkérdőjelezed, hogy jó úton jársz-e hívatásodat illetően. Higgadj le és meglátod, hogy később minden rendben lesz. Az idegeid játszanak veled!! Síelj, sétálj, olvass???. tégy  minden olyasmit, amit szeretnél.

június 22 – július 22.

Úgy tűnik, hogy már elvetetted a magokat az álmok földjén. Most izgatottan várod, hogy mielőbb kikeljenek. Lassíts, mert az álmok nem minden esetben azonnal vállnak valóra.  Hagyj több időt magadnak, nem érdemes sietni. Az átgondolt lépeseid mindig jobbak. A hét végére nem várt pénz érkezhet, vagy épp olyan, amiről már rég lemondtál, de most mégis ?megadatott?. Nyugodtan költs el, mert a garasoskodás most nem vezet eredményre, sőt visszafoghatja a bevételeidet is.  Próbálj kevés pénzt befektetni, úgy tűnik, hogy eredményességre vezet.

 

 

 

 

július 23 – augusztus 23.

 

 

 

Légy aktívabb a kapcsolatteremtés terén, csak nagyon válaszd meg azokat az embereket, akikkel fel szeretnéd venni a kapcsolatot. Mostanában nem biztos, hogy jó úton jártál, mert a mennyiségre és nem a minőségre fordítottad a figyelmet. Nem biztos, hogy azok a barátok, ismerősök a jók, akik mosolyognak a szemedben. Ezt gondold át, mert te nehezen viseled a kritikát, pedig azok az emberek, akik kritikusabbak veled,többet és jobbat szeretnének tenni, az érdekedben aminek később hasznát vehetnéd. A személyes és szakmai kapcsolataidra vetült reflektorfény igen erős, és elvárásaid irreálisabbá válhatnak. Tehát légy higgadtabb és jól válaszd meg tanácsadóidat.

augusztus 24 – szeptember 23.

Vegyél vissza egy kicsit a tempóból, és elemezd munkahelyi kilátásaidat, illetve a párkapcsolatod jövőjét, mielőtt továbblépnél. Alig észrevehető, de annál fontosabb dolgok történhetnek veled, amit csak később veszel igazán észre. Próbálj lecsillapodni és átadni magad a szerelemnek, vagyis rendezni kapcsolataidat. Ha ezt okosan elrendezted, csak aztán foglalkozz karriereddel, mert a kettő egyszerre nem egyeztethető össze. Mivel hajlandó vagy szemet hunyni mások apró hibái felett, értékelni tudod a hozzád közel állók valódi énjét, és ez pozitív hatással van mind személyes, mind szakmai kapcsolataidra.

 

 

szeptember 24 – október 23.

Fontos neked, hogy társaságban jó benyomást alakíts ki magadról, és megmutasd nagylelkűségedet. Világosan látod, hogyan tehetnéd baráti, munkahelyi és családi kapcsolataidat a legoptimálisabbá. Ne habozz tégy belátásod szerint és ez a hét remek hangulatot hoz számodra.  Lepd meg szeretteid apróbb ajándékokkal, vagy ötletekkel. Magadat is lepd meg valami okos dologgal, talán egy hétvégi kirándulást is  elbírna a pénztárcád. Nagyszerűen értesz ahhoz, hogyan tedd vonzóbbá környezetedet. A kihívást inkább az jelenti, amikor kreativitásod segítségével a munkavégzésedet kellene hatékonyabbá tenni.

október 24 – november 22.

Romantikus érzések melengetik  a szívedet, és lehetőséget is kaptál, hogy ezeket az érzéseket kinyilvánítsd. Hagyd abba a gyanakvást,  engedd be lelkedbe a a szeretetet, és engedd, hogy feltétel nélkül szeress és szeressenek. Ha jól csinálod a dolgokat, akkor a csoda nem csak három napig fog tartani. Te is úgy érzed, hogy szeretetre szomjazol;  akkor adj, és kapsz.!!! Anyagi nehézségeidet jobban felnagyítod mint kellene. Okos odafigyeléssel és még egy kicsit hosszabb ideig tartó türelemmel lassan azok is megoldódnak. Munkahelyi problémáid is előtérbe kerülnek, amit nehezen viselsz, vagy azért, mert nincs munkád, vagy azért, mert már régebb óta vársz rá. Legyél kitartó és dolgaid elrendeződnek.

 

 

 

november 23 – december 21.

 

 

Ez a hét nagyon sűrű dolgokat hoz eléd. Szakmai előrelépésedben megakadályozhat a sok magánéletedben lezajló esemény. Mivel ez nem igazán jó időszak, így az égiek arra kényszerítenek, hogy a változó körülményeknek megfelelően alakítsd át terveidet.  Otthoni dolgokra  kell fordítani  figyelmedet, például a testvéreidre, barátaidra vagy a mindennapi életedre.  Azt az érzést érzed te is, hogy családi körben próbálj vigaszra lelni. De vigyázz, ne téveszd össze a vágyaidat a lehetőségeiddel. Azért reális vágyaid megvalósíthatóvá válnak később, melyben új ismereteket sajátíthatsz el, és új kapcsolatokat alakíthatsz ki.  Erre azonban még várnod kell.

december 22 – január 20.

Ezen a héten a saját magad által állított gyakorlati korlátokon való túllépés a célod. Olyan sok fájdalmas  érzés van benned, amit igyekeztél magad és mások előtt is elrejteni, amik most felszínre törnek és mindent szeretnél kimondani.  Tedd ezt. Keress egy megbízható barátot, és öntsd ki lelked neki. Meglátod jobb lesz, legalább is egy időre a lelki háborgás megszűnik. Egy érzelmi közelségre vágyó vagy túlságosan intenzív  személy olyasvalamit próbál eladni neked, amit nem szeretnél megvenni, ám ne fordíts hátat, hanem inkább tárd ki a szíved, hogy ideálisabb baráti vagy üzleti viszonyokat alakíthass ki. Tanulj meg szavaiddal okosan bánni, és így az üzenetek hamarabb elérnek azok füléhez akinek szánod. Hallgass az érzéseidre, mert arra tanítanak, hogy ne ragaszkodj görcsösen merev nézeteidhez, hiszen azok a reményt megfojtva csak látszólagos biztonságot nyújtanak.

 

 

 

 

 

 

január 21 – február 20.

 

 

Úgy gondolod minden rólad szól, de ez csak a te gondolatod. Próbálj meg jobban alkalmazkodni a családban, a munkahelyeden és mindenütt ahol megjelensz. Ha nem teszed, azt fogod tapasztalni, hogy barátaid lassan ?elkopnak? mellőled és nagyon egyedül fogod érezni magad. Az égiek arra figyelmeztetnek, hogy ne feledkezz meg partneredről, mert nélküle csak félkarú lennél. Kedveskedj jobban, értsd meg problémáit, és légy vele türelmes, hisz  csak rá számíthatsz mostanában. Most a közelinek hitt célok távolba tűnnek az anyagiak vonatkozásában is. Összébb kell húznod a ?nadrágszijjat?

február 21 – március 20.

Mostanában hajlasz a mindennapi élet kihívásainak kerülésére. Igyekszel elterelni a figyelmedet a hétköznapi teendőid elkerüléséről. Ez annak tudható be, hogy túlhajszoltad magad, és emiatt menekülsz a gondjaid elől. Ne tedd, mert ezzel csak felhalmozod fontos dolgaid elvégzését. Ha akarod, bátorságodat összeszedve jelentős változtatásokra vagy képes, de fontos, hogy stratégiádat logikus gondolatmenettel ötvözve a valósággal is felöleld. Ne vessz el kettős éned álomvilágában. Új pénzkereseti lehetőségek sejlenek fel, és legmagasabb terveid is testet ölthetnek. Ha elengeded a kétségeidet, és ráhangolódsz pozitív érzéseid áramlatára, minden olyan forrás megnyílik, amely a boldogsághoz szükséges.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen