Heti horoszkóp november 26 – december 2.

március 21 – április 20.

Sokat foglalkoztatnak a hosszú távú terveid. Azon gondolkodol, miként tudd jobbá tenni az életedet. Mostanában elég szubjektív a gondolkodásod, ezért ne tervezz a héten nagy dolgokat, tartsd távol magad mindentől, amihez szigorú tárgyilagosság szükségeltetik.  Viszont a közeljövőben nagy öröm érhet, mivel egy ritka élménnyel lehet gazdagabb az életed. Az ember számára a legnagyobb siker a saját  akaratgyengeségének a legyőzése.  Vedd sorba hibáidat, nevezz meg egyet vagy kettőt, ami a legnagyobb gondot jelenti Neked, és tudatosan tégy ellene! 

 

április 21 – május 20.

 

Mostanában kissé túl határozottan, esetleg önhitten viselkedsz. Könnyen nagy árat fizethetsz  az elbizakodásodért. Próbálj meg uralkodni az indulataidon és az érzelmeiden. Ne hagyd, hogy felbosszantsanak, még kevésbé végy komolyan olyan dolgokat, amik   teljesen másokat érintenek. Most az lenne a leghelyesebb, ha teljes mértékben csakis önmagaddal törődnél. Persze csak egészséges önzésről lehet szó,  de ez a tulajdonság sokat érhet. A hivatásodban most kell megelőzni a közelgő konfliktusokat.

  május 21 – június 21.

 

Ezt a tempót nagyon nehéz követni. Ne lepődj meg, ha egyedül maradsz, ha nem lassítasz. Nem lehet élmény megelőzni a többieket, és így önszántunkból magunkra maradni. Ezzel Te is tisztában vagy, tehát NE siess! Vigyázz, tiltott érzelmi veszély leselkedik rád, emiatt robbanás várható családodban! De veszélyben a szabadságod is, amiről most azt hiszed, hogy az önállóság felé visz, arról rövidesen kiderülhet, hogy a legrosszabb bilincs. A munkában őrjítő helyzet alakulhat ki, de pontosan tudni fogod, hogy a hatalmi harcban ki mellé kell állnod, s ezzel biztos befutó lehetsz a következő időben. 

 

  június 22 – július 22.

 

 Munkahelyeden változások várhatók. Lehet, hogy át kell nyergelned egy másik munkakörbe, vagy Te szeretnél valami mást végezni. Itt az alkalom a kedvező váltásra, de jól vigyázz, mert kicsit becsapós helyzetet kínál a sors. Az is lehet, hogy egy jól fizető másodállásra találsz. Nagyon jó lenne most egy olyan munkakör, amely természeti környezetben zajlik. Kicsit elfáradtál, jó lenne ha friss levegőn, nyugodt körülmények között dolgozhatnál egy ideig, még akkor is, ha „csípőssé”  kezd válni az idő. Párkapcsolatodban legyél óvatos, mert viharfelhők közelednek.

 

július 23 – augusztus 23.

 

Miért is vagy lehangolt mostanában? Talán nem döntöttél jól korábban. Itt az idő, hogy leülj egy nyugodt szobába és átgondold eddigi életedet. Úgy tűnik, mindened meg van, de a lelked még is zaklatott. Elképzelhető, hogy nehezen tudod párkapcsolatodat megtartani?  Tudod, azt mondják a bölcsek, hogy megfogni  könnyű, de megtartani már nehezebb. Törekedj mások megértésére, harmóniára és egycsapásra megváltozik körülötted a helyzet. Minden rossznak egyszer vége szakad, csak legyen türelmed kivárni. Feladataid elvégzéséhez kellő energiát biztosítanak  a bolygók.

  augusztus 24 – szeptember 23.

 

Képes vagy elfogulatlanul kezelni és szemlélni önmagadat és érzelmeidet. Jó alkalom, hogy vonulj vissza, és gondolkodj el dolgaidról, vagy beszéld meg problémádat egy hozzád közel álló kedves személlyel. Most nem fogod magányosnak érezni magad, még akkor sem ha egyedül vagy, mert nagyon nagy nyugalmat áraszt Neked a bolygód állása. Jól is jön ez a kis lelki megbékélés, mert még a sors a későbbiekben támaszt eléd komoly, nehezen megoldható feladatot, és ha most lélekben felkészülsz rá, akkor sokkal könnyebb lesz a helyzeted a későbbiekben. Tehát nyugodt hét elé nézel.

 

  szeptember 24- október 23.

 

Ha nehezedre esik nemet mondani, és hajlamos vagy túlterhelni magad, ne hozz gyors döntéseket. Számos félreértés származhat abból, ha kétértelműen fogalmaz a partnered, mert rokonaid félreértik. Társasági életed mozgalmas lesz a héten, ami nem baj, mert szeretsz emberek között nyüzsögni. Viszont a héten jobb lenne, ha otthonodba nem hívnál vendégeket, mert kis vita veszekedés várható. Ezt a következő héten már elkerülheted. Tégy belátásod szerint.

 

október 24 – november 22.

 

Ez a Te heted! Ragadd meg a kedvező lehetőségeket! Tervezz, engedd szabadra fantáziádat, alkotókészségedet! Most még nem látszik, hogy ezek a próbálkozások néhány hét vagy hónap  múlva reálissá vállnak, bármennyire is irreálisnak tűnnek. Felszabadultan ismerkedhetsz, szerezhetsz jó barátokat, élvezheted a számodra oly fontos függetlenséget, szabadságot. Minden pénzügyi dolgaidra figyelj oda, mert ez most kissé nehezebb lesz a szokásosnál.

 

  november 23 – december 21.

 

Ezen a héten fontos döntéseket kell meghoznod. Terveid kivitelezésénél vegyél figyelembe minden segítő és gátló tényezőt. Szórakozást, szerelmet jeleznek a csillagok. Az egyik pillanatban nagy lelkesedéssel veted magad a munkába, a másikban szinte még az is nehezedre eshet, hogy megmozdulj. Megértésre és egy kis kényeztetésre vágysz. Ez rendben is van, hiszen megérdemled. Ne indulj viszont nagy bevásárlásra, mert tartanod kell magad a költségvetésedhez.

 

  december 22 – január 20.

 

Egyfelől ambiciózus,  becsvágyó vagy, de erőd könnyen kihasználatlan marad, ilyenkor visszavonulsz, és nem akarsz szóba állni senkivel. Csípős humorérzékkel vagy megáldva, emiatt sok haragost szerezhetsz.  A héten nagyon hajlamos leszel a kishitűségre, pedig nincs értelme, mert terveid sikerülnek csak később mint azt gondoltad. Legyen türelmed kivárni a dolgok menetét és a terveid téged fognak igazolni. Ez a heted nem fog izgalmaktól bővelkedni, vagyis nyugodt hétre számíthatsz.

   január 21 – február 20.

 

Érzelmi életed fekete hollója ezen a héten fehérre változik, mert Fortuna most melletted, de legalább is a közeledben van. Használd ki ezt a hetet terveid megvalósítására, főleg ami a párkapcsolati részét illeti.  Törekedj arra, hogy olyan tevékenységet csinálj, amit szeretsz. Rokoni szálaid eléggé zilált, most fond össze őket, mert mindenhol békére és megértésre találsz, ha te is ezt akarod.  Ne várj arra, hogy Ők közeledjenek, Te indulj feléjük és ölelő karokra találsz.

 

  február 21 – március 20.

 

Megérzéseid a héten elég jók. Helyesen érvelsz, de a konkrét küzdelemben kitartóbb is lehetnél! Ne utasítsd el a segítő kezet, még akkor sem, ha ez egy olyan irányból érkezik, ahonnan nem is számítasz rá. Lehet, hogy éppen olyan ember szeretne segíteni, aki eddig nem tartozott a jóakarói közé, és most jóvá szeretné tenni hibáit. Ezen a héten a karriered is hangsúlyt kap, valamint a szakmád  és az üzleti érdekeltséged  kerül reflektorfénybe. Ha nem vigyázol, elpuskázhatod egyik legnagyobb lehetőségedet.

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen