Heti horoszkóp december 3 – 9.

 

 

 

 

 

március 21 ? április 20.

 

Mostanában minden témát az anyagiak felől vizsgálsz meg. Képtelen vagy ellenállni az örökös számolgatásnak. Közben pedig szégyenkezel a földhözragadt gondolkodásod miatt és próbálsz nagyvonalúnak látszani. Jobb lenne ha elfogadnád magad úgy, ahogy vagy. Alkalmas az idő a párválasztásra, aki pedig párkapcsolatban él, aktuális a feladat a kapcsolat felfrissítésére. A hét végét töltsd nyugalomban, akár kettesben szerelmeddel.  Most még nem kell vásárolnod menni.

 

 

 

 

április 21 ? május 20.

 

Gondolataid összezavarodhatnak, ami megnehezíti  a kommunikációt. Könnyen félreértések, félremagyarázások csapdájába eshetsz. Érzelmekre vagy hangolódva, de most nehezedre esik kimondani a kedves szavakat,  pedig Te is tudod, hogy egy nagyon közeli rokonod pont erre vár.  Tedd meg az első lépést, csak ez lesz nehéz a többi már jön magától. Munkahelyeden nagy tervet szeretnének rád bízni, amitől mikor megtudod, Te is megijedsz. Vállald el nyugodtan, most melletted áll Fortuna.  Most az egyszer fogadd el jóakaród tanácsát, mert nem akar rosszat neked.

 

 

 

 

május 21 ? június 21.

 

 

Ez a Te heted. Ragadd meg a kedvező lehetőséget! Tervezz, engedd szabadjára fantáziádat, alkotókészségedet! Most még nem látszik, hogy ezek a próbálkozások néhány hónap múlva realitássá válnak, bármennyire is irreálisnak is tűnnek most.  A hetet amennyire csak lehet, szánd pihenésre, ami az estéket illeti, mert a következő hetek húzósak lesznek. Élvezd az esti édes semmittevést.

 

 

 

 

 

június 22 ? július 22.

 

Simulékonyságod megint a javadat szolgálta. Azonban ne csodálkozz, hogy a kollégáidnak ez nem tetszik, mert azt gondolják, hogy a főnöködnél így jutsz munkahelyi előnyökhöz.  Most olyan időszakot élsz meg, mikor úgy érzed, az élet könnyű, mikor a barátok melletted állnak, de vigyázz, mert a könnyelmű kijelentésed bajba sodorhat. Tegyél lakatot a szádra a későbbiekben.  Ha okosan teszed a dolgod, ez a hét mind a munkahelyi, mind a baráti kapcsolatok szempontjából remek hétnek ígérkezik.

 

 

 

 

 július 23 ? augusztus 23.

 

Erős, belülről fakadó  érzések kerítenek hatalmukba. Mély érzelmi szinten  élsz most át mindent. A mostani kapcsolataid, várhatóan heves, mély és talán csodálatos élményekbe részesítenek.  Vigyázz, mert lehet, hogy ez csak a külcsín. Kerüld az értelmetlen féltékenykedést és a túlzott birtokló magatartást, mert ez csak rossz dolgokat hozhat számodra. Igyekezz megbirkózni a hivatásodban kialakuló (főként pénzügyi) káosszal, és tisztázd a félreértéseket. Ez a hét nagyon alkalmas, hogy felelevenítsd régi barátságaidat, és ismét megkeresd egykori pártfogódat.

 

 

 

 

augusztus 24 ? szeptember 23.

 

 

Jól alakulnak a dolgok. Ez azt bizonyítja, hogy nem érdemes hallgatni az irigykedőkre, akik le szeretnének beszélni terveidről. Menj az utadon, mert nagyon jó az irány. A most befektetett munka, mind fizikai, mind érzelmi téren meghozza gyümölcsét. Egy kicsit megkísértheted a szerencsédet is.  Nagyon kis összegből, de végy valamilyen szerencsejátékot. Ez egy ilyen hét. Ritkán adódik, de ki tudja, talán útól ér, vagy eléd áll a szerencse.

 

 

 

 

 

szeptember 24- október 23.

 

Kevésből kell gazdálkodnod, mint amennyiből lehetne, de mivel régi életedben megszoktad a takarékoskodást, meg nem is kenyered a pénzszórás, így nem esik nehezedre. Egyik családtagod elkaphat egy kisebb vírusos megbetegedést, de nem kell aggódnod, hamar kilábal belőle.  Érdekes számodra ez a hét, mert elönt a tettvágy, és mindenáron meg akarod valósítani elképzelésedet. Az ötlettárad nyitva áll és így álmaidat megvalósítod.

 

 

 

 

október 24 ? november 22.

 

Úgy érzed „megőrülsz”, ha nem tudod valakivel megosztani gondjaidat. Az persze sokat számít, hogy kinek mondod el. Olyan valakinek kell lennie, akiben megértésre és érző lélekre találsz. Ha a párkapcsolatod hazugsághegyekre épül, az mindent elronthat. Légy óvatos és gondold át  a dolgaidat, mielőtt azokat kimondod. Próbálj őszintébb lenni párodhoz, mert bár nagyobb fájdalmat okozol neki, később hálás lesz ezért, és nem fog rossz emlékként gondolni rá. A környezeted most segíthet a rossz hangulatodon, ha egyáltalán meg akarsz bízni bennük.

 

 

 

 

 

november 23 ? december 21.

 

Lehet, hogy mostanában túl sokat vállaltál, és emiatt nem mindig siker a végeredmény. Kíméld meg magad a túlvállalásoktól, mert ezzel csak rontasz a helyzeten, kapkodásba torkolnak  a dolgaid,  és emiatt idegesebb leszel, amit a környezeted sem vesz jó néven. A tönkrement életedről való siránkozásod már nem tudja meghatni családtagjaidat, ezért jobb ha nem is beszélsz róla. Bízz igazságérzetedben,  rokonaidban, nem utolsó sorban barátaidban, és idegeid kisimulnak,  lelked nem fog háborogni.   Mennyivel könnyebb lesz így készülődnöd az ünnepekre.

 

 

 

 

 

december 22 ? január 20.

 

 A terveid megvalósítása kisebb akadályokba ütközhet, de emiatt nem kell végleg feladnod! Impulzív természeteddel jár az is, hogy könnyen befolyásolható vagy a negatív pletykák által, és emiatt nehézségeid támadnak.  Próbálj meg felülemelkedni a rosszízű vádaskodásokon! Csak egy kis önállóságot kellene mutatnod, és máris a csúcsra érhetnél! Ha ez sikerül, mármint az önállóság, akkor fényes sikerek várhatnak rád mind anyagi, mind érzelmi téren. Higgy benne, hogy Neked sikerülni fognak a dolgaid.!

 

 

 

 

 

január 21 ? február 20.

 

Egyszerűen nem akarod elfogadni, hogy Neked bárki is megmondja mit tegyél. Azt gondolod, hogy Te tökéleteset nyújtasz mindenben. Lelked mélyén ugyan tudod, hogy ez nem így van, de nem akarod beismerni. Légy közlékenyebb, oszd  meg dolgaidat a körülötted levőkkel, és akkor sokkal könnyebbek lesznek a napjaid.  Azt a rossz szokásod próbáld levetkőzni, hogy ha nincs hangulatod, akkor felszínesen végzed a dolgaidat, miközben sokkal többre és nagyobb dolgokra vagy hívatott. Ne a hangulatod befolyásoljon, hanem a kötelességed!

 

 

 

 

 

február 21 ? március 20.

 

 Változások következnek be családi életedben, amelyek miatt most háttérbe  szorul a munkád. Ez egy olyan időszak, amikor arra van szükség, hogy érzelmeddel foglalkozz, különösen azért, mert a múltban elfelejtett dolgok a felszínre kerülhetnek,  talán még több évre visszamenőlegesen  is. Ahogy igyekszel  átformálni érzelmed belső világát, ugyanúgy  bonyodalmak adódhatnak otthonoddal kapcsolatban is. Próbálj a realitás talaján maradni, mert idő kérdése  és a dolgok megoldódnak.

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen