Heti horoszkóp december 10 – 16.

 

   március 21 ? április 20.

Talán nem mondok újat azzal, hogy a család anyagi helyzetével kapcsolatos kérdésekre lesznek kihegyezve az elkövetkező napok, de ezúttal vissza-visszatérő gondolataidból kizökkenthet egy meglepő és szerencsés fordulat. Tehát anyagilag jobb lesz a heted mint általában. Amennyiben új álláslehetőség adódik, ne tétovázz, lépd meg. A héten igazán csak a közlekedésben kell óvatosabbnak lenned, mert itt leselkedhet balesetveszély. Ha óvatos vagy megúszod a dolgot, de vigyázz, mert ez az emberi kapcsolataidra is vonatkozik.  Olyanokkal is vitába szállhatsz, akik csak jót akarnak neked.

április 21 ? május 20.

A héten túlságosan is körültekintő vagy. Mindenhol és mindenkiben kételkedsz. Ne tedd, mert ez a körülötted élők hangulatát is elrontja nem csak a tiedet. Nincs is okod bizalmatlanságra, nem is értem miért teszed, mert nem indokolják a bolygók állásai. Talán a korábbi  időszakban csalódást okoztak neked, főleg a munkahelyeden. Légy bizakodóbb, nem alakulnak rosszul a dolgaid, csak a türelmeddel van némi gond. Jó lenne megértened, hogy nem mindig neked van igazad!

   

    

 

május 21 ? június 21. 

Ez a hét, látogatásokkal telik.  Te mész látogatóba, vagy hozzád érkeznek vendégek. Kellemes hétre számíthatsz. Szükséged is van kikapcsolódásra, mert mostanában nagyon sok munka várt rád, talán kicsit túl is pörgetted   a dolgokat. A nagy jövés-menés közben az anyagi kérdésekről sem feledkezel meg, sőt remek ötletek révén újszerű megoldásokkal javíthatod pozíciódat. Most érdemes próbára tenni a  szerencsédet!

június 22 ? július 22.

Előrelépési lehetőséged  kicsit eltolódott, nem ez a hét lesz, amikor a munkahelyeden megkínálnának a mostaninál jobb munkakörrel.  Ne lombozódj le, tedd a dolgod, és a főnökeid észreveszik, hogy komolyabb állást is be tudnál tölteni. Légy türelmes és a lehetőség előbb-utóbb megtalál. A hét vége kicsit izgalmakkal telik, valaki helyett többet kell dolgoznod, vagy más időbeosztásban.  Úgy tűnik, hogy ez a hét a munkáddal kapcsolatos dolgokról fog szólni. A bolygóktól sok energiát várhatsz, amit magánéletedben a későbbiekben hasznosítani tudsz.

július 23 ? augusztus  23.

Szükséged lenne kicsit visszavenned a mostani tempóból. Gondold át dolgaidat és ráébredsz, hogy nem minden a munkád és a pénz körül forog. Több időt kellene töltened családtagjaiddal, és a félreértéseket tisztázni régi barátaiddal, akik mostanában igyekszenek távol tartani magukat tőled. Észre sem vetted, hogy megsértetted őket.  Nyugodj le, beszéld át a dolgokat velük, és a régi, sokkal nyugodtabb időszakok lassan visszalopakodnak életedbe, ezáltal te is jobban fogod érezni magad a bőrödben, és elkerülhetsz rengeteg kellemetlenséget.

         

augusztus 24 ? szeptember 23.

Ez az időszak számodra a szerelemnek kedvez. Ha párkapcsolatban élsz, akkor sok mindent meg tudsz beszélni pároddal és higgadt hétre számíthatsz. Ha a párod keresed, most itt az ideje, hogy meg is találd. Nem tudsz választani? Várj még egy kicsit, és a válasz magától megérkezik. Csak türelem!  Ez remek hét. Minden úgy alakul, ahogy eltervezted, még a párod is elfogad olyan dolgokat, amit már nagyon régóta szerettél volna megvalósítani. Itt a lehetőség, használd ki, mert ez mindenkinek jót ígér a környezetedben.

szeptember 24- október 23.

A gyerekekhez fűződő kapcsolatod eddig sem volt rossz, de most még jobban alakul. Használd ki a hét minden pillanatát, mert remek napokat élsz meg. Igaz, kicsit nyűgös lehetsz, mert apróbb testi fájdalmad jelentkezik, de ez könnyedén átvészeled, ebben segít az is, hogy érzelmileg viszont remekül érzed magad a bőrödben.  A hét végére szervezz rövidebb baráti találkozót. Az az alkalmasabb, ha Te hívod meg barátaidat egy kis csevegésre. Később ők is viszonozni fogják a kedvességedet.

   

október 24 ? november 22.

A családodban egyedül Te hiszel abban, hogy anyagi gondjaitok megoldódnak.Eleged van már abból, hogy mindig a párodnak kell igazat adni, holott Te vagy az, aki a család ügyes bajos dolgait mindig elrendezed. Állj a sarkadra, vívd ki jogaidat, mert ha most nem teszed, a későbbiekben még nehezebb lesz megtenned. Gyomorfájás, vagy ízületi fájdalmaid lehetnek. Menj orvoshoz, mielőtt még nagyobb lesz a baj. Kerüld a feszültséget, legalább esténként vonulj kicsit félre és tedd azt amit szeretnél.

          

november 23 ? december 21.

Rajzolj csak nyugodtan egy szívet a tükörre, hogy az, aki szeret, megtudja. Sok lehetőség nyílik most a szerelemre, amiben a szerencse is segíteni fog. Ezen a héten rendezd le függőben lévő   dolgaidat, mert ha Te is nagyon akarod, aztán már átadhatod magad a boldogságnak. Nagyon jó időszakod van a párválasztásra. Ne szalaszd el az alkalmat, mert ilyen jó időszakod sokára lesz. Okosan rendezd el a dolgokat és add át magad a mindenek feletti boldogságnak.

 

          

 

december 22 ? január 20.

Minden gondolatod  egy közös” fészek” kialakítása körül mozog. Szeretnél egy meghitt légkörű otthont kialakítani  magad körül, de most ennek nincsenek meg az anyagi fedezetei. Légy egy kicsit nyitottabb, örülj a kis dolgoknak is. Biztos hallottad már, hogy a kis dolgokat követik a nagyok.  Végre elismerik a munkahelyeden, hogy nem tudnak nélkülözni. Ez reményt ad arra, hogy a későbbiekben előrébb lépj. Ne érd be dicséretekkel, szép szavakkal, hanem próbáld elmondani, hogy ettől többet vársz el. Csak arra kell vigyázni,  ne hogy sokat markolj, mert a végén nem marad semmi sem a kezedben.

  

  

január 21 ? február 20.

Még mindig elégedetlenkedsz sorsoddal, pedig az csak figyelmeztetni szeretne, és utat mutatni hétköznapjaid kuszasága közepette.  A héten újabb feladatok elé állíthat a sors és közvetlen munkatársad, ami nem véletlenek következménye.  Vállalj többet a közös munkából, de figyelj oda, hogy az anyagi juttatás is arányos legyen feladataiddal. Párkapcsolatod eléggé viharos lesz. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért van ez? Talán beleszóltál a párod  munkahelyi dolgaiba, vagy kevés szabadságot kapott tőled? Rendezd párkapcsolati dolgaidat, mert most nem lenne jó egy válás, de még a gondolata sem!

 

  

február 21 ? március 20.

Családod meggyőző hadjárata nem jár sikerrel. Továbbra is kitartasz elveid mellett, még akkor is, ha ez hosszú távon anyagi nehézségekhez vezethet. Egyenes derékkal állod a rád nehezedő feladatokat, de nagyon vigyázz, mert a nagy viharban az erős fák is derékba törhetnek.  Többen észreveszik, hogy kimerültnek, fáradtnak látszol, de nem vagy  hajlandó erről senkivel beszélni. Egy közeli hozzátartozó, vagy egy jó barát talán tudna segíteni, ha őszinte lennél hozzá. Merj őszinte lenni, megértő szívekre  találsz.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen