2016. évi horoszkóp Oroszlán

 

205

A 2015-ös esztendőt azzal a gondolattal zártuk, hogy az Oroszlán jegyűek minden bizonnyal mostanában harmóniában állnak mind a világgal, mind önmagukkal. Ez a megelégedett, békés hangulat átsugárzik a 2016-os évre, még akkor is, ha ennek első két-három hónapjában nem várható jelentős esemény. Az Oroszlánok, mint az állatöv királyai, a legtöbbször szeretik, ha pezseg körülöttük az élet, de most – talán a saját maguk számára is meglepő módon – inkább az élet apróbb dolgaiban keresnek örömöt. Lehet ez egy jó könyv, baráti összejövetel vagy valamilyen hobbi, ami boldogsággal tölti el őket. 

Március végén és április elején a környezetükből sajnos több rossz hírt hallanak, ami azonban szerencsére nem önökre vonatkozik. Sőt a lelkük mélyén egy kicsit mintha azt éreznék, hogy a rossz dolgok olyan események, amelyek  mindig másokkal történnek meg.

Májusban egy érdekes terv furakodik képzeletük vetítővásznára. Egyelőre azonban ezt ne osszák meg másokkal, főként ne kérjenek tanácsot. Többször, több jegynek írtam már le ilyen időszakban, hogy a tanács mindig egy egyéni  élményvilágból  fakad, tehát aki javasol valamit, legfeljebb azt tudja elmondani, hogy ő mit tenne abban a helyzetben. A tüzes jegyek szülöttei általában elég magabiztosan irányítják az életüket, nem engednek másoknak beleszólni, amit nagyon is jól tesznek.

Júniusban anyagi helyzetük fellendül, de szokás szerint eszük ágában sincs a fogukhoz verni a garast. Az Oroszlán-szülöttek alapverően nagylelkű emberek, most pedig különösen örömmel vesznek másoknak ajándékot, vagy adakoznak  valamiféle jótékony célra. Arra azonban ügyeljenek, hogy júniusi szabadságukra mindenképpen tegyenek félre, ekkor ugyanis nem lesz nagyobb bevételük, de szívesen költenek változatlanul kicsit többet. Lesznek olyan Oroszlán-szülöttek, akik az idei szabadságukat egy drágább hotelben, welness-szolgáltatások  közepette töltenék szívesen, vagy valami költségesebb úti célt választanak.

Szeptemberben azzal a gondolattal fognak szembesülni, hogy a szerencse valójában nem Fortuna kegyelme, hanem egyfajta lelki beállítódás, amihez önöknek nagyon is nagy érzékük van. Az ősz egésze folyamán éber szemekkel fognak figyelni a felmerülő jó lehetőségekre, amelyeket mások  talán észre sem vesznek, sőt, ezek közül jó érzékkel választják ki a legjobbakat. A november és a december egy kellemes, vidám hónap lesz,  sok-sok vendégséggel és nevetéssel. 

 

Szerencsenapok: január 7., február 4., március 12., április 18., május 9., június 29., július 7., augusztus 9., szeptember 16., október 13., november 28., december 29.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen