2016. évi horoszkóp Szűz

206

A legjobb hírem a Szűz jegyűek számára az, hogy az év első felében a nagy szerencse bolygójának tartott Jupiter az önök jegyében folytatja égi útját. Aligha kell elmondanom, hogy ez igencsak pozitív történéseket jelent a jegy szülötteinek életében. Természetesen ez nem minden Szűznek hoz valamilyen nagyon nagy szerencsét, az azonban általános lesz mindannyiuk számára, hogy könnyebbnek, vidámabbnak élik meg a hétköznapokat, még az esetleges nehézségekkel is jobban megküzdenek. Lesznek napok, amikor maguk sem tudják miért olyan jó hangulatban ébrednek, hogy ez a környezetükre is kisugárzik. És pontosan tudjuk, hogy amit mi adun k, mi mutatunk magunkból, jó eséllyel azt azt kapjuk meg a körülöttünk  lévőktől is. Ez főként a téli és a tavaszi hónapokra lesz jellemző. Több olyan ember hozzáállását sikerül megváltoztatniuk példamutatásunkkal, akik amúgy igencsak hajlamosak a borúlátásra. Sikerül őket meggyőzni, hogy a legkisebb dolgoknak is lehet örülni, csak meg kell látni őket.

Mivel a Szüzek a földies jegyek csoportjába tartoznak, alapvetően fontos az életükben a biztonság, a nyugalom, a kiegyensúlyozottság, a biztos alapok. Most nyugalommal tölti el önöket, hogy joggal érzik, ennek teljes mértékben a birtokában vannak. Anyagi helyzetük stabil, és szerencsére a magánéletük is egyéni élethelyzetük szerint úgy alakult, ahogyan azt elképzelték. Április végén és májusban alaposan át fogják gondolni, hogy barátaik közül kik azok, akik kicsit ingatagabbak. Az utóbbiakkal legyenek elfogadóak, legfeljebb ne vonják be őket a terveikbe. Az ilyen kapcsolatokban amúgy is általában eljön az a pont, amikor megmérettetnek, és ha nem bizonyulnak elég erősnek, csendben el lehet őket engedni. Önök amúgy is inkább azt szeretik, ha kevés számú, de mély barátságot mondhatnak magukénak. 

A nyár inkább a passzív pihenésnek kedvez, főként akkor, ha az elmúlt években kicsit mozgalmasan alakult  ez az évszak. Kevés Szűz – szülöttnek lesz kedve nagyobb utazásra, ha mégis rászánják magukat, azt inkább családjuk kedvéért teszik. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ne éreznék jól magukat. Egy-egy hétvége  azonban különös örömet okoz. Szeptemberben valamilyen kisebb munkahelyi intrika okoz gondot. Ez azonban nem ok arra, hogy elrontsa a jókedvüket. Önök különben is konfliktuskerülő emberek, tehát nagyon is jól teszik, ha apróbb dolgok miatt nem veszik fel a kesztyűt.

Az üzlettel, vállalkozással foglalkozó Szüzek számára a november lesz a legsikeresebb hónap. Többet fognak dolgozni, de ennek meg is lesz a gyümölcse, amit a következő évben is élvezhetnek. A december első fele is aktív időszak lesz, az év utolsó két hete azonban legyen a pihenésé.

 

Szerencsenapok: január 8., február 21., március 15., április 1., május 23., június 12., július 30., augusztus 2., szeptember 7., október 31., november 3., december 31.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen