Heti horoszkóp november 5 – 11.

 

 

 

március 21 – április 20.

 

Nehéz találkozáson kell átesned, de ez segíteni fog tiszta vizet önteni a pohárba, és felszínre hozni bármely problémát. Tisztázó találkozásod másokkal rávilágítanak éned belső, eddig rejtett vagy feledésbe merült dolgaidra is. Most alapvető változásokat hajthatsz végre életedben, de minden érintett személy érdekét vedd figyelembe. Anyagi ügyeidet jobb ha  a háttérben intézed, és nem hivalkodsz sikereiddel sem. Irigyeid alig várják, hogy áskálódhassanak ellened. Ez a hét érzelmileg változékony, így nehezen alkalmazkodsz kedvesedhez is.

 

április 21 – május 20.

 

A lemondások időszaka következik be a héten. A korábban megtervezett feladataidat most nem tudod elvégezni, át kell ütemezned későbbre. Itt az idő viszont, hogy új barátságokat alakíts ki, mert az elkövetkező időben ezekkel remekül össze fogsz tudni dolgozni. Vedd fel a kapcsolatot még az eddiginél is szorosabban szüleiddel, rokonaiddal, meglátod nagy hasznodra válik, és békét köthetsz saját lelkiismereteddel is. Ez a hét a későbbi munka jó megszervezéséről  és a család összetartásáról szól számodra.

 

május 21 – június 21.

 

Ez a hét úgy indul, ahogyan indítod, de úgy zárulhat, ahogyan a sors akarja. Az utóbbi időszak történései elindítottak egy úton, amin jó lenne végigmenned, még akkor is, ha nehezedre esik,  mert a végén jó dolgokat tartogathat a számodra. Hajlamos vagy arra, hogy bármibe belekezdj, de annál kevésbé arra, hogy be is fejezd. Utálod a kivárás taktikáját, ez pedig néha éretlen és lobbanékony tettekre sarkal.

 

  június 22 – július 22.

 

Ezt a hetet nem biztos, hogy így képzelted el. A családban, a munkahelyen és barátaid körében is súrlódások  középpontjába kerülsz. Ne hidd azt, hogy nem jogosan. Mostanában elrugaszkodsz a valóságtól és meg akarod mindenkinek mondani, hogy mit tegyen, miközben azt mondod mindenkinek, hogy neked van igazad, és te mindent jól végzel. Szállj le a magas lóról, mert a póniló is igazságokat hordoz. Ideje észrevenni, hogy nem lehetsz mindég a középpontban.

július 23 – augusztus 23.

 

Ezen a héten lehetőséged van jótékony cselekedetek végrehajtására.  Olyan csoporttal találkozhatsz, akik lakóhelyeden végeznek hasznos munkát. Határozd el magad, hogy önkéntesként, aktív munkával csatlakozol hozzájuk.  Egy barátod, akit már sokszor megbántottál ugyan, de most ismét egy közös  és nagyszerű lehetőséget kínál  egy vállalkozásban.  Egy új partner is   érdeklődhet irántad, itt a lehetőség a romantikázásra. Azért viharfelhők is jelentkeznek a közelben. Egy közeli rokon okvetetlenkedése, vagy valamilyen örökösödési vita miatt otthon is kitör a perpatvar. Arra figyelmeztetnek  az égiek, hogy vedd  észre, azzal, hogy halmozod a másodállásokat, s mindent elvállalsz, ami pénzt hoz a konyhára, elkötelezed magad az önpusztító életvitelre.

 

  augusztus 24 – szeptember 23.

 

Az eddigiekhez képest sokkal kellemesebb hét áll előtted. Találkozol valakivel, akihez erősen vonzódsz.  Amíg a saját érzéseiddel nem vagy tisztában, nem szabad döntened a közös jövőt illetően. Ez nem csak párkapcsolatra vonatkozik, hanem esetleg gyerekeddel, vagy közeli rokonoddal való összeköltözésre is.  A hivatalos ügyekben viszont nem sok sikerre számíthatsz. Ha lehetséges ezek elintézését tedd el későbbi időre. A bürokrácia útvesztőjében nagyon könnyen eltévedhetsz a héten.

  szeptember 24- október 23.

 

Az otthonodban apróbb bosszúságok érhetnek. Mintha minden összeesküdött volna ellened, több apró háztartási gép, vagy nagyobb műszaki cikk is elromolhat. Nem szívesen akarsz költeni ezek kijavítására, inkább segítséget szeretnél kérni. Vigyázz, mert a spórolás nem mindig hoz anyagi jobb létet. Most jobb lenne, ha szakemberre bíznád a javításokat. H jól utána nézel a dolgoknak, még az is lehet, hogy sokkal olcsóbban megúszod, mint azt korábban hitted. Még marad annyi pénzed is, hogy a hét végén megvásárolhatod azt a dolgot, amit már rég szerettél volna magadnak.

 

  október 24 – november 22.

 

Lehet, hogy ez a hét kicsit jobb lesz az előzőnél. Mostanában nehezen viseled a körülötted lévő dolgokat, de ha belátod, hogy nincs mindig igazad, akkor megnyugszol és a fehér az fehér, a fekete az fekete lesz. Rájössz, hogy nem érdemes aggódnod, mert az csak rossz irányba vezet, és kikezdi idegrendszeredet. Engedd a dolgokat szabadjára, és éld az életet úgy ahogy a sors engedi. Anyagi helyzeted nem változik, de elképzelhető, hogy ajándékot kapsz valakitől, és  épp azt, amit már régen  akartál magadnak.

 

  november 23 – december 21.

 

Új izgalmakra vágysz, nyugtalanság foghat el, bár ezek nem zavaró érzések lesznek, egyszerűen nem bírsz egy helyben  maradni, szeretnél valami különlegességet tapasztalni. Vigyázz, nem biztos, hogy ez jó! Egyszerűen másokra akarod kényszeríteni gondolataidat. Olyan témákról kezdeményezel vitát, amelyek egyáltalán nem is lényegesek. Nem tudod megmagyarázni mostani érzéseidet, de azok összezavarhatják és bizonytalanná tehetik tetteidet. Fontos lenne megtalálni az okot, hogy miért is vagy ilyen frusztrált?! A hét végére mindenképpen próbálj ellazulni.

 

  december 22 – január 20.

 

Lehet, hogy le kell mondani a hétvégi találkozót, vagy akivel találkozni akartál, Ő mondja le. Nem kell ebből nagy következtetést levonni, csupán más fontosabb dolog jött közbe. Bizalmatlanságod  egyre fokozódik, ami abból fakad, hogy igen labilis az önbizalmad, minden kisebb kudarc levesz a lábadról és igen feszültté válsz. Amikor bizalmatlanságod okát keresed, akkor mindig külső okokat vélsz felfedezni, de ez csak önmagad elől való menekülés következménye. Nagy választás elé állíthat  a sors, de  lelkiismereted  nem hagy a rossz irányba menni. Vívódásokkal telik a heted, nem tudsz dönteni. Várj amíg a dolgok letisztulnak, és magától eljön a megoldás.

   január 21 – február 20.

 

Dúlsz-fúlsz, mert nem tudtad akaratodat érvényesíteni, ezért úgy érzed, hogy nem fogadnak el a környezetedben lévők. Ne csinálj belőle ügyet, mert még nagyobb ellenállásra  serkentenéd az illetékeseket,  inkább csendben és egyszerűbb eszközökkel próbáld sikerre vinni elképzelésedet. Most nem tudod megoldani magánéleti problémádat sem, és az ezzel járó feszültséged bevitted a munkahelyedre. Ha túl sokat árulsz el magánéletedről munkahelyeden, azt nagyon könnyen ellened fordítják, mert ismerni fogják gyengédet.

 

  február 21 – március 20.

 

Nem is gondoltad volna, hogy a hét ennyi szép dolgot tartogat számodra. Jó lehetőség van arra, hogy megkapd azt az értesítést, mely egészségi állapotod jobbrafordulását jelentheti. Magánéleted is egy nyugalmasabb szakaszba érkezik. Alkalmad nyílik arra is, hogy sokoldalúságodról tanúbizonyságot tegyél. Szinte hízelgő, hogy bármiért fordulnak hozzád, mindenre találsz megoldás.  Jól  kommunikálsz,  színesen írsz, precízen végzed a munkahelyi feladataidat. Ez a jó hét már nagyon hiányzott neked, hogy kissé felrázzon a letargiából. 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen