Heti horoszkóp november 19 – 25.

 

 

 

március 21 – április 20.

 

Hajlasz rá, hogy az emberekben és a helyzetekben a jót vedd észre. Hiszel abban, hogy kedvező lehetőségek sokasága vesz körül, melyeket előnyödre kihasználhatsz. Rengeteg információt és élményt fogsz befogadni a héten. Légy résen és minden alkalmat ragadj meg, vagy legalább is fontolj meg, mivel később szükséged lehet rá. Ezekben a napokban komoly lehetőséged van ismerkedésre akár baráti, akár szerelmi téren. Ha már van párkapcsolatod, akkor igyekszel a meglévő kapcsolatot elmélyíteni.

 

április 21 – május 20.

 

Kezd eleged lenni abból, hogy a környezetedben mindenki bele akar szólni az életedbe. Olyan tanácsokkal látnak el, ami náluk bevált. Gondold át, hogy meghallgatod-e a tanácsokat, vagy mész a saját magad útján. Néha érdemes észrevenni, hogy másnak is vannak jó ötletei, és el lehet gondolkodni rajta. Te is tudod, hogy ezt ritkán teszed meg. Most itt az alkalom. Annyira lefoglalod magad a munkával, hogy magánéletedre   egyre kevesebb időt szánsz. Ezt igyekezz pótolni, mert a párod is másfelé fog szétnézni. Ezt viszont nem biztos, hogy szeretnéd.

 

  május 21 – június 21.

 

Buzog benned a munkakedv. Örömmel segítesz mindenkinek, aki szívességet kér tőled. Készséggel  segítesz ha egy ismerős, vagy jó barát tanácsot kér tőled. Lesznek irigyeid,  mivel azt gondolják, hogy neked minden remekül sikerül, igaz Ők nem látják, hogy lelkedben harc dúl a családi perpatvarok miatt. Még kis ideig legyél türelmes. Az idő neked dolgozik, és családi konfliktusaid is csitulni fognak. Most jól látod a dolgokat, maradj is ezen az úton. A csillagok is jó irányba vezetnek.

 

  június 22 – július 22.

 

Többet kell dolgoznod kevesebb haszonért. Sajnos most ez egy darabig így lesz. Ne add fel a munkádat, mert most nem látszik ettől jobban fizető állás. Fogjatok össze, segítsen be a család, vagy ha van párod, akkor kérd meg, hogy vállaljon több munkát és akkor el tudod rendezni anyagi dolgaidat. A most befektetett nem nagy összegű tőke is meg fog térülni többszörösen, vagy a jó dologra befektetett pénzed idővel pénzt „fial”. Lassabban és megfontoltabban dönts, mert a mostani döntésed akár évekre is kihathat  jó, vagy rossz irányba.

 

 

július 23 – augusztus 23.

 

Elemedben érezheted magad, elméd szinte ontja a jobbnál jobb ötleteket. Talán valamilyen rokoni mellékágról kecsegtető örökség szelét megérezheted szuper érzékeny lelki antennáddal. Most úgy érzed megérkezett a szívszerelem, és gyönyörű perceket élhetsz el. Vigyázz, ne légy törtető, mert még nem nyugszik ez a kapcsolat igen erős alapokon. Mohóságoddal ne hogy elrontsd a dolgot. Hajlamos vagy arra, hogy ha nem úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor dühbe jössz és nem a kellő hangnemet választod meg. Ettől sokan megriadnak.

 

  augusztus 24 – szeptember 23.

 

Fegyvered a humor, a kísérletező kedv, amivel eredményesen zárhatod le ezt a zűrzavaros hetet. Az érdekek ütközése, vagy egy korábban hozott döntés miatt nehéz helyzet alakulhat ki körülötted. A makacsságod miatt viszont veszélybe kerülhet párkapcsolatod is, amit Te bánnál meg a legjobban. Maradj józan, gondold át dolgaidat és beszéld meg a legjobb barátoddal a kialakult helyzetet, mielőtt végleges döntést hoznál. Ha okosan döntesz a hét vége békében és nyugalomban fog telni.

 

 

  szeptember 24- október 23.

 

 Miért van lelkiismeret fordulásod? Nem tettél semmi rosszat, csak egy helyzet kapcsán elmondtad a véleményedet és az nem talált megértésre. Ez nem bűn, csak lehet, hogy az időzítés nem volt szerencsés. Nincs szükség bocsánatkérésre, vagy megkövetésre! Ha teheted a héten menj többet barátok, ismerősök közé és hét végére teljesen az a béke honol a lelkedben, mint korábban.  Kis reumatikus problémáid beleszólhatnak érzelmi állapotodba, mivel a fájdalmad miatt nem lesz felhőtlen a hangulatod.

 

október 24 – november 22.

 

 Lehetetlent ne kívánj senkitől, mert nagyon kellemetlen helyzetbe hozhatod magadat. Ha megvalósíthatatlant kívánsz, akkor barátaid ismerőseid elfordulnak tőled, talán még családtagjaid is. Próbálj együtt élni a mostani helyzettel, ne panaszkodj, mert a sors kínál ettől jobb lehetőséget is, csak arra még várnod kell. Nem erősséged a türelem, de sok gyakorlással rá fogsz jönni, hogy érdemes a türelem bimbózó rózsáját megvárni kinyílni és csak aztán leszakítani. Bolygóid óvatosságra intenek, főleg a kapcsolatok ápolása terén.

  november 23 – december 21.

 

Nem ezt vártad – hazugságok, csalódás, titok. De az is lehet, hogy most oszlik el a rózsaszín köd, amely elhomályosította a valóságot.  A mostanában eltervezett dolgok akkor válnak valóra, ha nem építesz légvárakat. Olyan események történhetnek, amelyek sok mindenben megváltoztathatják véleményedet, és másként gondolkodsz a dolgokról.  Az is elképzelhető, hogy a nagy család közös jövőjéről lesz szó, de nem teheted meg, hogy nem tájékoztatod családtagjaidat az ő jövőjüket is érintő dolgokról. Légy bátor és nagyon őszinte!

  december 22 – január 20.

 

 A kellemes semmittevés, a románc. Te most erre összpontosítasz. …. Ez azonban kevés, hogy terveidet megvalósítsd.  Ha van kedvesed, akkor a románc nagyon kellemesen fog telni, de ez nem elég a házassághoz. A vadászok azt mondják, hogy előbb be kell cserkészni a vadat, aztán magunkévá tenni. Tedd Te is ezt, csak lassan, óvatosan,  mert különben megijeszted és elfut. Anyagi helyzeted rendbetétele lenne most a legfontosabb feladatod. Vedd komolyan és ragadj meg minden kínálkozó alkalmat, hogy a fizetéseden  felül még másodállást vállalj. A Bakok, ha akarnak sok mindent megtesznek az anyagi javak megszerzéséért, mert szeretnek jó módban élni. Sok év sikeres munkája neked is meghozza gyümölcsét, csak ne legyél türelmetlen.

   január 21 – február 20.

 

Barátaid segítségével egy új ötlet kidolgozásába kezdhetsz, most alkalmas lesz az idő arra, hogy nekiláss. Ez anyagi nyereséget is hozhat,s jogi szempontból sem lesznek akadályok. Engedd, hogy a változások megtörténjenek. Egy kicsit félelmetes a bizonytalanság, de ez hamarosan elmúlik! A mostanában vitatkozó hangulatod tedd félre, mert nincs kizárva annak lehetősége, hogy pároddal közös nevezőre találtok,  és boldog harmonikus kapcsolat alakulhat ki hosszú időre. Légy okos, és ne add fel a jól kitaposott utat a még  soha nem tapasztalt ismeretlenért!

 

  február 21 – március 20.

 

Jó alkalmat nyújt a hét az elmélyült alkotásra, illetve minden olyan feladatra, amely nem igényel túl nagy idegi koncentrációt vagy erőkifejtést. Családod komoly pénzügyi segítséget vár tőled. Lehetőséged lenne segítened, de nem biztos, hogy az ígért határidőre vissza is fizetnék a kölcsön adott összeget.  Vigyázz, mert Neked is lesz nagyobb,  nem várt kiadásod, de nem lesz aki segítsen. Tehát jól gondold meg, hogy most tudsz-e segíteni?  Biztos-e, hogy jó dolog, ha most mélyen a zsebedbe nyúlsz.? Adj magadnak felmentést, hogy az igen régóta gyűjtögetett pénzed nem adod oda. Sajnos biztos, hogy sokkal előbb lesz rá szükséged, mint azt most gondolod.

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen