Heti horoszkóp január 21 – 27

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kos március 21 ? április 20.

 

 

Téged  az aktív ténykedés, az erős becsvágy, a vezetni akarás jellemez. Fontos célodnak  tekinted az anyagi javak megszerzését. Mindenben otthon vagy, ami praktikus. Szívósan ragaszkodsz  tárgyaidhoz,  gondolataidhoz, meggyőződéseidhez. Szívesen küzdesz  a legkisebb  haszonért is. Még a kukából is pénzt tudsz kikaparni. A negatívítás bizonyos visszahúzódási  hajlamban mutatkozik meg. Mindenben mértéktartó vagy.  Mindent, ami szép, értékes, a mindennapi kényelemhez  hozzátartozik, azt meg akarod szerezni.  Ha egy mondatban akarnánk kifejezni a lényeget, akkor az ?Én birtoklok? felelne meg a legjobban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bika április – 21 ? május 20

 

 

Az érzelmek hullámzása, a munkahelyi szerelmi ügyek nem tesznek jót sem a munkateljesítményednek, sem a jóhírednek. Régi kapcsolatot, házasságot, hosszú idő óta tartó nyűg miatt feszültségnek érezhetsz, de ezt a helyzetet egy frappáns ötlettel megoldhatod.  Türelmetlenebb, idegesebb vagy  a szokottnál, fokozódik a balesetveszély, s időnként torkig leszel a munkáddal, a kollégákkal. Enged el magad! Gondolj arra, hogy eddigi kiemelkedő eredményedet mindig akkor érted el, amikor nem komplikáltad túl saját és környezetedben élők életét. Ezen a héten személyes pénzügyeid kerülnek előtérbe.  Nyugodtan öntsd ki a szíved a családban, elvégre ez a Te privát birodalmad!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikrek május 21 ? június 21.

 

Hatalmas és sokszor zabolátlan energiatartalékkal rendelkezel ? de vajon mire fordítod? Szinte minden téren féltékenység jellemez de ez pozitív  hajtóerőként is működhet. Mély, elemző gondolkodású vagy,  de könnyen túlhajszolod magad ? szükséged van az irányításra, hogy energiádat mire fordítsad. Fogékony és nyílt partnerre van szükséged, de ő lehet csökönyös és zárkózott is. Fontos neked  a munka öröme, állandó kihívások, próbák elé kell állítanod magad, de figyelned kell az önmérsékletre is! Már régen megérett a helyzet a változtatásra családon belül,  de Te  mégis habozol. A döntés pedig a Te kezében van.


 

 

 

 

 

 

 

 

Rák június 22 ? július 22.

 

Ha férfi vagy, a héten látványosan igazolhatod Spencer mondását: ?Legtöbb bajunkat a nők okozzák, de ők is orvosolják.? Ha nő vagy, akkor ereszd hosszú kötélre a párodat, hadd evickéljen kicsit a zavarosban, majd meglátod, hogy mennyire siet vissza ?tiszta forráshoz?! Ha férfi, ha nő vagy, hódításaid most nem sikeresek, mert komoly, tartós kapcsolatra vágyódsz, a kiszemeltek pedig egészen másra ?harapnak?. Valamilyen ügyben most te vagy  a  csalétek: másnak lesz szerencséje a Te   cselekedeted nyomán. Nem baj, csak jusson neked  is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oroszlán július 23 ? augusztus 23.

 

Végre az asztalra csapsz, és azt mondod most én  fogom saját igényeim szerint alakítani az előre megbeszélt programokat. Bármilyen hihetetlen, de barátaid ettől csak elsőre lepődnek meg, utána tudomásul veszik akaratodat, és engedni fognak. Azon töprengsz, hogy mennyi pénzre lenne szükséged otthonodnak felújításához vagy kicsinosításához. Lehet, hogy el is költöznél, ám nem tudod, van-e hozzá merszed és elég pénzed. Egy kényes üzlettel kapcsolatban óvatosságra van szükséged. Szeretnél  most igazi társasági ember lenni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szűz augusztus 24 ? szeptember 23.

 

Általában jól érzed magad, és jó szándékkal közelítesz mások felé. Mégis, ha a többiek kissé sértődöttnek vagy  érdektelennek mutatkoznak, az talán azért van, mert önteltnek látnak. Ez esetben nem árt, ha felülvizsgálod hozzáállásodat a dolgokhoz. Egyébként kellemesen alakulhatnak a dolgaid. Ne élj vissza bizalmas értesülésekkel, még akkor sem,  ha ezzel anyagi helyzeteden javíthatsz. Vasárnap ne akarj okosabbnak tűnni, mint amilyen vagy! Ha nem vagy elégedett önmagaggal, vagy a beosztásoddal, akkor folytasd a tanulmányaidat. Legfőbb ideje volna!  Vigyázz a Kos és a Vízöntő jegyűekkel, most nem hoznak Neked  szerencsét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mérleg szeptember 24 ? október 23.

 

Logikával aligha jutsz megoldásra, hallgass inkább a megérzéseidre. Ép testben ép lélek ? mondták már a régi görögök is. Te is tapasztalhattad, mennyi örömmel jár, ha meg vagy elégedve külsőddel. Mostanában nem törődtél  az egészségeddel, pedig nem ártana egy kis kondicionáló torna. Nem is beszélve arról, milyen jó hatással van a sport belső lelki életedre, alkotóerődre. Próbáld ki! Eddig háttérbe szorított tulajdonságaid kerülhetnek felszínre. Találkozz többet régi barátaiddal. A siker nem marad el.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Skorpió október 24 ? november 22.

 

Nehéz döntés előtt állsz. Nem látod a kivezető utat. A megspórolt pénzedet most olyan vásárlásra költöd, amit később megbánsz. Szerelmi kalandban lesz részed a héten. Mérlegelj, hogy VALÓBAN nélkülözhetetlen a kiszemelt ?áldozat? vagy csupán a meglátni és megszeretni kategóriába tartozik?! Utazásra, továbbtanulásra, külföldi tranzakciókra irányuló terveid szerencsések. Az elkövetkező héten látványos előretörés kerekedhet ki valamelyik most meghozott döntéséből.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyilas november 23 ? december 21.

 

Nem szoktál  hozzá, hogy a fontolva haladás útját válaszd. Most mégis kivárhatnád, amíg a kezdeti sikerek valódi kibontakozást hozzanak. Az első lépéseket most megteheted abba az irányba, hogy rendezd magánéleti és munkahelyi problémáidat. Rád hamarosan nagy feladat vár. Egy, a környezetében kialakult konfliktust kell megoldania. Ezt úgy érheted el, hogy végiggondolod saját értékeidet, a ?van? és ?ami szeretném, hogy legyen? kötött. Ezt a két dolgot próbáld egymáshoz közelíteni. Neked  megvannak ehhez a képességeid, csak aknázd ki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bak december 22 ? január 20.

 

Miért rohansz mindenhová? Eddig nem volt rád jellemző a folyamatos késés és az, hogy igyekszel utolérni önmagadat. Új a helyzet, de még nem látod, hogy mi jelenthet megoldást. Nem látod tisztán a jövődet, de ez nem kel, hogy  zavarjon. Elszánt és kitartó vagy  azon  elhatározásodban, hogy a végsőkig kitartasz és maradsz, és csak akkor távozol a nehéz helyzetből, ha azt a körülmények kényszerítik Rád. Mindenáron meg szeretnél felelni mindenkinek. Ez egy nehéz feladat, ráadásul teljesen fölösleges. Meg kell tanulnod önmagad, hogy újjászülethess és boldog emberré válhass!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vízöntő január 21 ? február 19.

 

 

Az utazás és az intellektuális tevékenység szinte mindent elsöprően fontos a Te számodra. Tervezz utazást, hogy kiszabadulj a megszokott környezetből. Sokféle emberrel találkozhatsz, élvezheted az ismerkedést. Reméled, hogy képzettséged, munkákádban való szívósságod megfelelően értékelni fogják. S ha ez- mint olyan gyakran- mégsem történik meg, hát nyelsz egyet és zokszó nélkül tűröd sorsodat. Elégedetlenségedet és megbántottságodat egy nyugodt és elégedett ember álarca mögé rejted.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Halak február 20 ? március 20.

 

 

Ez a hét úgy indul, ahogyan indítod, de úgy zárulhat, ahogyan a sors akarja. Az utóbbi időszak történései elindítottak  egy úton, amin jó lenne végigmenni, még akkor is, ha nehezedre esik, mert titkot tartogat a Te számodra.Hajlamos vagy  arra, hogy bármibe belekezdj, annál kevésbé arra, hogy be is fejezd ezeket. Romantikus kapcsolataid meggátolnak  ebben. Habár versenyző szellemiséged, soha nem akar senkit sem megbántani, sokkal inkább arról van szó, gyakran érzed magad kényszerítve arra, hogy hirtelen tovább állj. Utálod a kivárás taktikáját, ez pedig néha értetlen és lobbanékony tettekre sarkalhat. 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen