Heti horoszkóp január 14 – 20.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

március 21 – április 20.

 

Jól indulhat a hét, ha azon igyekszel, hogy közösséged hasznos tagja legyél. Független szellemedet próbáld a közös célokhoz igazítani. Nem könnyű előtérbe helyezni az egyéniségedet és egyben támogató csapattársként működni.  Keresd barátaiddal a kapcsolatot és ne gondold azt, hogy mindig neked van igazad. Felerősödnek azon vágyaid, hogy a csúcsra törj. Tedd ezt, de vigyázz, közben ne lökj félre az utadból másokat.Csendes hétre számíthatsz.

 

 

 

 

 

 

április 21 – május 20.

 

A szerelem könnyű játéknak tűnhet a héten. Még szorosabbra fűzheted a meglévő kapcsolatodat, vagy ha nincs párod, rátalálhatsz az igazira. Vállald a munkahelyeden is az új feladatokat, mert ha most nem is, de később anyagi hasznod  lesz belőle. Keresd a kapcsolatot rokonaiddal, barátaiddal, mert ez az időszak, mikor sok tapasztalatot gyűjthetsz. A hét végéig semmi izgalomra ne számíts, de  szombaton kellemes meglepetés  érhet.

 

 

 

 

 

 

 

május 21 – június  21.

 

Nem könnyű eldönteni, hogy mit vársz egy kapcsolattól, és követni annak szabályait, de most gondold át, és ne hamarkodj el semmit. Nagyobb az elégedetlenséged pároddal szemben, mint az helyénvaló lenne. Állj meg, gondold át a viselkedésedet, és vedd észre, hogy te hol hibázol!?  Öltözködj rétegesen, mert a hét megfázásos betegséget hozhat számodra. Hajlamos vagy kikerülni az orvosi vizsgálatot, de most  ne tedd, ha esetleg ledönt a betegség a lábadról. A hét végén pihend ki magad!

 

 

 

 

 

 

 

június 22 – július 22.

 

Készen állsz a munkahelyi kockázatvállalásra ezen a héten. Ne gondolkozz sokáig! Ha cégen belül ajánlanak másfajta munkát, lépd meg, ha pedig más vállalatnál tűnik kedvezőbbnek a helyzet, ne habozz.! Most minél hamarabb döntesz, annál jobb az esélyed. Bár alapvetően óvatos vagy, most hallgass a belső hangodra. Nem fog cserben hagyni. A héten foglalkozz többet családtagjaiddal. Kicsit hiányolják jelenlétedet.

 

 

 

 

 

 

 

július 23 – augusztus 23.

 

Az ünnepek múltával tanúsíts némi önmérsékletet. Kicsit túllőttél a célon, és ezt családtagjaid és munkatársaid is megsokallták. Fogd vissza magad, mert azt veszed észre, hogy barátaid száma egyre jobban elapad. Viszont te az az ember vagy, aki  nélkülük nagyon rossz hangulatba kerülsz, és ne ne csodálkozz, ha rossz lesz a hangulatod. A hét végét szenteld magadra, rendezd át otthonodat, tegyél rendet magad körül és a szekrényedben is.

 

 

 

 

 

 

 

augusztus 24 – szeptember 23.

 

Ezen a héten készen állsz egy jó kis sprintre. Kiemelkedő gyakorlatiasságod lehetővé teszi, hogy módszeresen fejezd ki magad, és egyenletesen haladj a célod felé. Másoknak és magadnak vállalt kötelezettségeid közepette iktass be egy kis pihenőidőt, amikor  hátradőlsz, és pihensz kicsit. A következő hetekben sok dolgod lesz, és ennek tudatában a hét végét édes semmittevéssel töltsd, és lélekben készülj fel a hosszan tartó komoly, sokat ígérő feladatokra.

 

 

 

 

 

 

 

szeptember 24 – október 23

 

Ha jól akarod indítani a hetet és az évet is, fordíts nagyobb gondot a személyes ügyeidre, és igyekezz megoldani mindazokat a problémákat, ami nyomaszt. Nem jó taktika, hogy nem mondod el gondjaidat, hanem magadban tartod. Változtass ezen a helyzeten, és önts tiszta vizet a pohárba. Mondd el ami bánt, és követeld is meg, hogy tartsák be kérésedet. Csak így tudod elérni, hogy idegeid ne legyenek megtépázottak.

 

 

 

 

 

 

október 24 november 22.

 

Bár fontos elmondani, hogy mit érzel, a legegyszerűbben úgy szerezhetsz bizalmat, ha szavaid összhangban vannak tetteiddel, és legtisztább szándékaidat tükrözik.  A szándék még nem elég, ezért gondold meg jól, hogy mit  mondasz, és hogyan cselekszel, mert igen pletykaszagú a heted. Maradj ki a fölösleges pletykákból, mert az amúgy is megtépázott idegrendszered még jobban tönkre mehet. Légy óvatos a héten a közlekedésben is.!

 

 

 

 

 

 

 

november 23 – december 21

 

Mindent felülmúló lelkesedésed következtében túl messzire mehetsz, vagy túl sokat ígérhetsz.  Óvatosan az ígérgetésekkel, mert oly sok mindenkinek szeretnél segíteni, hogy szétforgácsolod magad. Emiatt feszült leszel, és te fogod rosszul érezni magad. Add a minimumot, de azt a legmagasabb szinten.  Ha így teszel a heti fáradozásod kézzelfogható eredményekké válhat. Kisebb meghűléses betegség elérhet, de ezt könnyen átvészeled. Ha teheted, a héten minél kevesebbet menj nagyobb társaságba.

 

 

 

 

 

 

 

december 22 – január 20.

 

Ne akarj túl sokat elérni. Inkább dolgozz ki olyan munkamódszert, mely növelheti a siker esélyét. A siker nem pottyan a fellegekből, neked kell kikaparni a gesztenyét sok türelemmel és igen nagy kitartással. Ízületi fájdalmaid  lehetnek, melyet nehezen viselsz. Menj orvoshoz. Ha nem teszed, később sokkal nehezebb lesz orvosolni betegségedet. A csillagok elég jó dolgokat ígérnek, csak nagyobb türelemmel várd és tedd a feladataidat.

 

 

 

 

 

 

 

január 21 – február 20

 

A legbriliánsabb ötlet is kudarcra van ítélve a héten, ha nem a való élet az  alapja, amely megadja neked a kockáztatás szabadságát anélkül, hogy elveszítenéd a szilárd talajt a lábad alól. Gondold végig eddigi viszonyodat a munkáddal kapcsolatos dolgokról, és próbáld új mederbe terelni azt. Minden erőfeszítésed kárba vész, ha nem változtatsz, és nem fogadod meg a hozzáértők tanácsait. Jól gondold meg hogyan tovább, mert a későbbiekben nagy árat fizethetsz.

 

 

 

 

 

 

 

február 21 – március 20.

 

A sikeres együttműködéshez mindenkinek ugyanazt a célt kell szem előtt tartania. Ha sajnálod a társaidat, vagy megpróbálod a hibáikat elkendőzni, az nem vezet sehova. Pedig reménykeltő tervek szele dagasztja a vitorládat, de ehhez szükséges mások ugyanolyan munkavégzése mint a tied. Beszéld át a dolgokat mindazokkal, akik terved kidolgozásában és elvégzésében részt vesznek. Ne udvariaskodj, légy határozott a közös cél érdekében. Nem bánod meg, ha végre a szemükbe mondod a teljes igazságot. Lépj most, és eléred a várva-várt célt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen