Heti horoszkóp január 7 – 13.

 

 

 

 

március 21 – április 20.

 

 

 

Hajlamos vagy sürgetni a dolgokat, Kos, talán azért, mert nincs önbizalmad – vagy mert tudat alatt meg vagy győződve arról, hogy nem tudod elérni a céljaidat. Igen,  az impulzív reakciók izgalmasabbá teszik az életet. De ne feledd, ha nagy sebességen pörögsz vagy nem nézel a lábad elé, valószínűleg  nem éred el a vágyott tartós eredményt. Ehelyett dolgozz azon, hogy stratégiai tervet fektess le a jövődet illetően. Ha lelassulsz és megízleled az élet édes pillanatait, az jó gyakorlat lehet, hogy megtanulj fontolva haladni az élet nagy kihívásai felé.

 

 

április 21.  – május 20.

 

 

A világ alakul és neked is változni kell vele. Ha ellenállsz, azzal csak saját magadat teszed boldogtalanná. Hosszú távon minden változik, még te is. Ha elfogadod, hogy a múlttal szakítanod kell, izgalmas lehetőségekre nyílik fel a szemed, és az előtted álló új élet izgalommal tölt el.  Kiváló alkalom ez az időszak arra,  hogy önmagad jobb megismerésével foglalkozz.

 

 

május 21. – június 21.

 

 

 

Az új ismeretek hálával töltenek el, a hála azonban nem elegendő ahhoz, hogy a tartós öröm és megelégedettség forrásává váljon, a kíváncsiságodat lekötő információ- és élményözönben könnyen szem elől tévesztheted a célt. Csendben mondj búcsút az értéktelen dolgoknak, hogy tiszta fejjel fogadhasd az életedet jó irányba terelő gondolatokat.

 

 

június 22. – július 22.

 

 

 

Személyiséged fejlődését új tapasztalatokkal kell táplálnod. Vágysz a biztonságra, de ahhoz, hogy elérd, szélesítened kell a horizontodat. Készülj fel arra, hogy kilépsz a biztonsági övezetedből ahelyett, hogy csak várnád a sült galambot. Nem kell irreálisan nagy kockázatot vállalnod, de komolyan profitálhatsz abból, ha át mered lépni az árnyékodat, még akkor is, ha ez elsőre ijesztőnek tűnik.

 

 

július 23. – augusztus 23.

 

 

 

Amikor többet figyelsz és kevesebbet beszélsz, megtörténik a csoda. Amikor elcsendesülsz és legyőzöd a belső késztetést, hogy hogy lenyűgöz másokat, valóságos információözön kezd áramlani feléd. Ezek kapcsolják össze a világot legbelsőbb éneddel és szövik a szándék és cél szövetét, melyhez nem kell magyarázat. Ez a bizonyosság a hallgatag tudás, mely nem lelhető meg egyetlen könyvben sem, de amely születésed pillanatától  kezdve áramlik az ereidben, s most kibuggyan, hogy megvilágítsa a lelkedet és megihlesse célkitűzéseidet.

 

 

augusztus 24. – szeptember 23.

 

 

 

Általában objektíven szemléled a világot, de kissé megzavarodsz idén az érzelmes víz-jegyekben tartózkodó planéták hatására. Ám fölösleges lenne ellenállni az érzelmek erőteljes hullámának, mert csak frusztrációt és kimerültséget eredményeznének. Ne erőlködj görcsösen a régi rend fenntartásán, inkább bízz az univerzum bölcsességében, lökd el magad a parttól és ugorj a habokba. A stabil part elhagyása után akkor kerülsz leggyorsabban egyensúlyba, ha szemedet a látóhatárra és a jövő terveire szegezed.

 

 

szeptember 24. – október 23.

 

 

 

Ne engedd, hogy a logika és a megfelelési kényszer az idén kiváló ötleteid útjába álljon. Az érzelmek és az ösztönök hasznosabb tanácsokat adhatnak, és messzebbre vihetnek, mint a puszta tények. Legfontosabb felfedezéseidet talán nem is lehet szavakba önteni, ám ez nem teszi azokat kevésbé valóságossá. A nyelven túl létezik a bölcsességnek egy olyan forrása, amelyből a tested, az elméd és a lelked is táplálkozhat.

 

 

október 24. – november 22.

 

 

 

Állj ki azokért a dolgokért és emberekért, amik és akik a legfontosabbak az életedben, mert amit idén teszel, annak hosszú távú következményei lesznek. De ne fáraszd magad azzal, hogy véleményedet megpróbáld a világra erőltetni, amikor a körülmények arra utalnak, hogy bölcsebb lenne más irányt választanod. Légy elég bátor belefogni valami új dologba, de előbb fejezd be a régi ügyeket és varrd el a szálakat.

 

 

november 23. – december 21.

 

 

 

Az idei esztendő legfontosabb feladata az lesz, hogy a kapcsolataidban a lehető legjobb döntéseket hozd. Számtalan ember tart majd kívánatosnak, és rengeteg lehetőséged nyílik úgy a személyes, mint a szakmai jellegű ismerkedésre. De a jó sem lesz elég jó, ha nem azzal vagy, aki a legtöbbet nyújthatja neked. Adj időt magadnak, hogy meghalld a szíved szavát, és ne hagyd, hogy megfontolatlan gondolataid befolyásolják döntéseidet.

 

 

december 22. – január 20.

 

 

 

Könnyebb a biciklit menet közben egyensúlyban tartani, mint, amikor megállsz. Hasonló módon, amikor gyors változások mennek végbe az életedbe, hiba lenne görcsösen ragaszkodni a jelen pillanathoz, azt gondolván, hogy többet tud nyújtani, mint a jövő. Ha belátod, hogy meddő az ellenállás, megnyugvást találsz a gyorsuló eseményekben, s legnagyobb meglepetésedre felfedezed, hogy nem is olyan nehéz megőrizni a lelki békéd.

 

január 21. – február 20.

 

 

 

Ha állandóan helyesen akarsz cselekedni, nem marad időd tanulni, fejlődni és felfedezni az életvezetés új, hatékonyabb módjait. Ha felismered, hogy a boldogsághoz nem csak egy út vezet, akkor sikerül megszabadulnod az elérhetetlen céloktól és az irreális elvárásoktól. Az alkalmazkodóképesség, a találékonyság és a felfedező hajlam sokkal jobb szövetségesek, mint a rendíthetetlen akadályokkal szembeni állhatatos küzdelem.

 

 

február 21. – március 20.

 

 

 

Bizony számtalan apró  eseményre és élményre kell azonnal reagálnod. Ennek ellenére nem szabad szem elől tévesztened életed egészét sem, mert előre csak így haladhatsz. Alaposan gondold át lépéseid következményeit.  A folyamatnak nem csak szellemi síkon kell haladnia,  érzelmeid is fontos  információ- és ihletforrásként szolgálnak.  Amikor döntéseidet egyaránt alapozod az érzelmeidre és a gondolataidra, sokkal nagyobb esélyed van a sikerre és az elégedettségre.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen