Heti horoszkóp szeptember 20-26.

G0rY-11s-2.gif

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr. 20.

A hetet olyan dolgokkal tervezi tölteni, amik kikapcsolják, és egyben hasznos tevékenységnek számítanak. Minden jel arra mutat, hogy sikeresen felülemelkedett a vágyain, és már nem sóvárog olyan valaki után, aki számára elérhetetlenné vált. Ideje volna új feladat után néznie, mivel a régi jól bevált már nem nyújt kellő kielégülést, már ami a kreativitást illeti. Úgyhogy hajrá! Már annyira régen él pénz nélkül, hogy furcsa lesz az állapot, amikor ismét lesz miből költekeznie. Pedig jobban teszi, ha felkészül lelkileg a pénzügyi szempontból vígabb napokra!

bika.jpgBika  ápr. 21 ? máj. 20.

Ön valószínűleg a precizitást igénylő , igényes dolgok között fog válogatni. Természetes gyógymódot lát a jógában. Első dolga életrendjének és táplálkozási szokásainak tudatosítása és szabályozása, aztán a pozitív gondolkodás elsajátítása. Mindig az egészségre, mint létező valóságra gondoljon. Jelen élethelyzetei okának és cselekedetei következményeinek kristálytiszta elemzése mellett fordítson időt a lelki feloldódásra. A szavakkal való gondolkodás mellett tapasztalja meg az érzékfeletti dimenziók átélését is.


ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

Annak ellenére, hogy szüksége van az emberekre, meglehetősen tárgyilagos, tényszerű és megőrzi a hidegvérét; megvan a képessége, hogy a bonyolult tárgyalásokat is személytelen modorban kezelje. Szereti ezt a képességét a békítéseknél kamatoztatni, különösen, ha nagy tétje van. Netán lehetősége lesz tanulmányútra? Ha felajánlják, fogadja el. Most nem is lenne baj ha kicsit kiszakadna a családi környezetéből. Mostanában kicsit zűrös a helyzet otthon. Ne  aggódjon ez elmúlik, csak néha néha jön elő, mint általában szinte minden házasságban, vagy kapcsolatban. Hét évente nagy változások történnek az ember életében, még az ízlése is megváltozik. Számoljon csak utána, hol is tart?


rak.jpg Rák jún. 22 ? júl.22.

Elmulasztott egy olyan fontos dolgot, amivel már régóta tartozott egyik munkatársának. A csapatmunka hevében nem vette figyelembe, hogy ez a kolléga sokkal többet adott hozzá a közös munkához, ezért megérdemli, hogy elismeréssel adózzanak teljesítményének. Anyagi helyzete szép lassan javul, csak legyen türelmesebb. A türelem mostanában nem erős oldala. Idegeskedéssel nem old meg semmit. Legyen toleránsabb másokkal szemben. Meglátja ők is kedvesebbek lesznek Önhöz.

oroszlan.jpg Oroszlán júl. 23 ? aug.23.

Az intimitás nehezére esik. Fél is meg nem is a magánytól, de a hajlama, hogy mindent saját maga végezzen korlátozza a kapcsolatok kialakítását. Ennek ellenére nyílt és őszinte, és szereti megosztani gondolatait másokkal. Mivel ötletei annyira frissek, szüksége van egy partnerre, aki nem csak tiszteli önállóságát, hanem tolerálja “bogarainak” egy részét is! Elismerésben  és váratlan bevételben részesül. Sikerének titka abban rejlik, hogy bátran változtat, kipróbálja az új utakat. Természetesen a bevált régi módszert sem mellőzi.


szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

Idézze föl gyermekkorának legemlékezetesebb emlékeit, élje át újra a történeteket, és hagyja, hogy az emlékek simogassák a lelkét. Mostanában kicsit megingott az egészsége. Menjen orvoshoz! Megoldódnak gondjai, csak Önnek is pozitívan kell gondolkodnia, és nagyon kell akarni a gyógyulást. Sétáljon nagyokat, akár még az esőben is ernyő alatt. Tudja a mondást: “Ha eső áztatja az arcát, akkor nem látszik hogy sír”! Fel a fejjel ez a kissé nehéz periódus pár hét alatt elmúlhat.


merleg.jpg Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

Minden igyekezete ellenére rosszul alakulnak dolgai, magánélete. Nem érti, miért, pedig könnyen rájöhetne, hogy a kommunikáció terén akadnak hiányosságai. Meg kell értenie, hogy a szavak súlya nem elhanyagolható, és rossz helyen rosszkor alkalmazva, a szavaknak romboló hatásuk is lehet. Nem akar kimaradni semmiből, ezért még nem döntötte el, hogy megy vagy marad mostani helyén. Dönteni azonban muszáj!


skorpio.jpg Skorpió okt. 24 ? nov. 22.

A hivatásában a visszafogottság és az alázat az, ami sikereket hozhat. Nem kell folyton Önnek vállalnia a vezető szerepet. Szerettei féltik Önt, de emiatt úgy érzi, hogy beleszólnak magánéletébe. Figyelnie kell, hogy ne aggodalmaskodja túl pénzügyeit, és ne változzon meg kedve a Holddal, mert ez kiszámíthatatlanná teszi üzletfelei számára. A másik amire figyeljen, hogy – bár igen jól bánik a pénzzel és nagyon szerencsés, – kiváló tanácsadókat válogasson maga mellé, mert naivitásával visszaélhetnek, rosszra befolyásolhatják. Cselekedeteiben, pénzügyeiben igen következetes.


nyilas.jpg Nyilas nov.23 ? dec. 21.

Mintha pontot tett volna a múltra. Ezt kedvese is érzi. Ha lépni akar, mert lépnie kell, akkor ne hagyja kétségek között, hanem merje vállalni a helyzetet, még akkor is, ha pillanatnyi kellemetlenségei lehetnek. A munkában remek teljesítményt nyújt. Kaphat egy kitűnő ajánlatot, amelynek kihasználásában a bolygók segítik. Ingatlanügyben tehet egy döntő lépést. A siker újabb feladatot jelent, mert sok hódolója és egyre több megoldandó problémája akad. Egy régen húzódó ügy végére végre pontot tehet!


Bak dec. 22 ? jan. 20.

Itt az idő, hogy kimondja a legjobban bántó dolgokat. tegye fel a kérdéseit, hogy végre elhangozhassanak a válaszok. Az utóbbi időben nagyon sokat töltött azzal, hogy válaszokat gyártott. Hát ennek most vége, mert az érintett elmondja, mit is gondol. Nem eszik olyan forrón a kását, ezt Ön is tudja. Nincs mitől tartania, ha ezen túl lesz, végre dönthet és hetek óta kínzó bizonytalansága eltűnik. Mindenképpen egy új, és sokkal másabb időszak következik magánéletében. Ne legyen haragos, keresse fel elfelejtett barátait. Meglátja sokkal szebbnek fogja látni a világot!

vizonto.jpg Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

Jól hasznosítható “füleseket” kaphat barátaitól, pártfogóitól. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem igazán igyekszik a családi kasszát gyarapítani. Emiatt sokkal több vita és veszekedés várható otthonában. Gondolja át a dolgokat, és vállaljon munkát, akár otthon végezhetőt is találhat mostanában. Meglátja a siker nem marad el. De ha nem is akarja, mitől várja az anyagi gyarapodást? Most ellenséges légkörben kell bizonyítania, de elég erős ahhoz, hogy megtegye! A hét második fele határozottan szerencsésnek látszik, ha valóban akarja látni az alagút végét.


halak.jpgHalak febr. 20. márc. 20.

Ezúttal a magánéletében lehetnek kisebb viták, aminek oka a múltban keresendő. A hivatásával kapcsolatban fennáll egy félreértés , vagy tévedés veszélye. Ha lehet, komolyabb szerződéseket a hét második felében kössön. Pénzügyeiben már a hét elejétől pozitív változás mutatkozik. Egészségére nagyon figyeljen oda: a csillagok kisebb-nagyobb problémákat jeleznek. Lelkét is kényeztesse kicsit. Intézze úgy a dolgait, hogy minden nap adjon időt az egyedüllétre, meditálásra, esetleg kisebb sétákra, tornára. Komoly dolgot ígérnek a dolgok a későbbiekben, emiatt is szüksége lesz lelkierejére.Be Sociable, Share!

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen