Skorpió október 24 – november 22.

 

Légy üdvözölve 2008-ban Skorpió!

Ez az év számodra a kezdetekről és a befejezésekről fog szólni. Amikor befejezel valamit, legyen az akár egy kapcsolat, ami kifutotta magát, vagy egyszerűen csak egy projekt, az univerzum azonnal betölti a keletkező űrt. Kezdjük akkor a Jupiterrel, a szerencse, a növekedés és a siker bolygójával. Múlt év vége felé a Bakba és a harmadik házadba lépett be és ott is marad az idei év egésze során. A harmadik házadban tartózkodó Jupiter egyik következménye lehet, hogy a mostaninál nagyobb, vagy szebb környékre, vagy közösségbe költözöl. Továbbá helyrehozhatja testvérekkel és egyéb rokonokkal fennálló kapcsolataidat, emelett egy uj kistestvért, vagy unokát is hozhat családodba. Január 25-én a Plútó csatlakozik a Jupiterhez harmadik házadban. A Plutó a mélyreható és maradandó átalakulás bolygója, szóval nagyszabású változásokra számíthatsz közösséged és környezeted életében. A Plutó évközben rektrográd mozgást fog végezni, visszatérve a Nyilasba és második házadba, mignem végleg belép a Bakba november 26-án. Ez azt jelenti, hohy évközben folyamatosan hol érezni fogod, hol pedig nem a Plutó pénzügyeidre gyakorolt hatását. De már tisztában vagy azzal, hogy ez mit jelent, hiszen tapasztaltad azt l995 óta.

 

 

A Szaturnusz 2007 őszén lépett be a Szűzbe, és jelenleg a tizenegyedik házadban tartózkodik, amely a barátokat és az érdeklődési területeden, és szenvedélyeiden osztozó társaságokat uralja. Sruktúrát fogsz találni ezen társaságokon belül, amely révén jobban át fogod látni, hogy miképpen érheted el álmaidat. Bár néhány barát kiléphet életedből az idén, megtanulod értékelni a meglévő barátaidat. Az Uránusz, a hirtelen, kiszámíthatatlan események bolygója folytatja áthaladását a halakon és az ötödik házadon. A Napjegyeddel alkotott kedvező szöge arra enged következtetni, hogy szerelmi életed izgalmas és szokatlan lesz az idei évben. Olyan személyekkel kerülhetsz kapcsolatba, akik szakterületük mesterei, igancsak egyéniek, talán szokatlanul kreatívak is. Az Uránusz ihletetséget fog kreatív munkádnak kölcsönözni.Váratlan terhesség is elképzelhető, és amennyiben az ténylegesen bekövetkezik, a gyerek különösen okos, vagy kreatív lehet.


 

A Neptunusz továbbra is a Vízöntőn és negyedik házadon halad keresztül, 1998 óta folyamatosan. Mivel a Neptunusz a magasabb rendű inspiráció, valamint az illúziók bolygója, lehet, hogy nem olyannak fogod látni otthonodat és családi életedet, mint amilyenek azok valójában. Esetleg rengeteg inspirációt szerzel családodból és a benneteket összekötő kollektív idealizmusból. Valaki a családban – lehet, hogy te leszel az – zenei, képzőművészeti, vagy valamilyen művészi dolgokkal fog foglalkozni. Ápold ezt a fajta kreativitást.

 

 

 

Ideális időszak a szerelemre.

Jelöld meg a szeptember 23. és október 18. közé eső időszakot, amikor a Vénusz a jegyedben lesz. Romantikus éned szárnyalni fog. Sokkal magabiztosabbnak érzed majd magad és a szexuális vonzerőd az egekben lesz. Kiváló tartaléknapok kínálkoznak még a romantikára a március 12. és április 5. közötti időszakban, amikor a Vénusz a szerelem ötödik házán halad át és gyönyörű szöget zár be a Napoddal. A Mars, Napjegyed társuralkodója, a Skorpióban lesz október 3. és november 16. között, szóval libidód teljes sebességre fog kapcsolni ezen időszak alatt, továbbá fizikai energiád is a csúcson lesz. További kitűnő napok a románcra (illetve gyakorlatilag bármi másra is) még: május 11. és 13., valamint szeptember 3. és 5. közötti időszak, amikor a Nap és a Jupiter egymással szemben helyezkedik el és kellemes energiaáramlás tapasztalható közöttük.

 

 

Ideális időszak a karrierrel kapcsolatos

döntésekre.

A karriereddel kapcsolatos döntéseket július 12. és augusztus 4. között hozd meg, amikor a Vénusz tizedik, a karrieredet jelképező házadon halad keresztül. Ez szakmai szempontból meglehetősen gondtalan időszak lesz. Valójában olyannyira jól mennek majd a dolgaid, hogy hajlamos leszel lazitani. Ne tedd! Ragadd meg a lehetőséget! A kommunikáció szintén alapvető fontosságú lesz számodra.

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

2 hozzászólás “2008. évi horoszkóp a Skorpió csillagjegyről.” bejegyzésre

  • Gizus:

    Köszönöm!
    Igyekezni fogok,hogy többé kevésbé így is történjen!

    Üdv: Gizus!

  • Glász Anna:

    Nagyon jó a csillagjegy leirása.Mindenben követi az eseményeket.Bár ez a férjemé,de amiket látok benne igazolja az elmult és várható eseményeket.Üdv.Anna

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen