Nyilas november 23 – december 21.

 

 

 

Légy üdvözölve 2008-ban Nyilas!

 

Számodra ez az év a vezetésről szól, arról, hogy a falka élére állsz, valamint az újszerű gondolkodásodról. Mindezen közhelyek közül valamennyi igaznak bizonyul esetedben az idei évben. A Plútó végül elhagyja Napjegyed, ahol az 1990-es évek közepe óta tartózkodott. Január 5-én lép be a Bakba és pénzügyeid második házába. A Plútó itt átalakítja pénzügyi helyzetedet – jobbá, vagy rosszabbá teszi – attól függően, hogy miképpen tekintesz a pénzre. Az útóbbi évek során tapasztalhattad, ahogy ez a bolygó maradandó változásokat vitt végbe személyes életedben, mostantól fogva pedig ugyanezt fogja tenni értékeiddel és pénzeddel. Azonban az év egy részében vissza fog csúszni jegyedbe, és az utolsó pillanatokban okozhat még némi változást személyes életeddel összefüggésben ekkor, de november végére szabad leszel, és elhárulnak az akadályok, immáron véglegesen.

 

 

 

Miközben a Plútó ki – és bejár pénzed házában, a Jupiter szintén ebben a házban tartózkodik, ami csodálatos dolog! Erre már 12 éve nem volt példa, és nem kérdéses, hogy pénzügyeid nyerni fognak a növekedést hozó Jupiter jelenlétén. Szóval, bár a Plútó változásokat hoz majd pénzügyi helyzetedben, ott lesz a Jupiter is, hogy védelmet nyújtson, és bőséget hozzon számodra. Mult év vége felé, amikor a Jupiter már a második házadba lépett, valószínűleg őrült költekezésbe fogtál – az ünnepek alkalmából. Ez gyakran megesik, amikor a Jupiter születési képleted pénzügyi szektorába tartózkodik. Kezdjük tehát a Jupiterrel, a szerencse, a növekedés és a siker bolygójával! Tavaj év vége felé belépett a Bakkba és második házadba, és az idei év egészében ebben a házban is marad. A Jupiter a második házban többek között lehetőséget biztosíthat arra, hogy jelenleginél nagyobb, vagy csinosabb környékre, vagy közösségbe költözz. Javíthat továbbá testvéreiddel vagy egyéb rokonaiddal meglévő kapcsolataidon.

 

 

Január 25-én a Plútó csatlakozik a Jupiterhez második házadban. A plútó a mélyreható és maradandó átalakulás bolygója, szóval nagyszabású változásokra számíthatsz közösséged és szomszédságod életében. A Plútó az év során retrográd irányba fordul és visszalép a Nyilasba, mignem aztán végleg belép a Bakba november 26-án. Ez azt jelenti, hogy év közben folyamatosan hol érezni fogod, hol pedig nem a Plútó pénzügyeidre gyakorolt hatását. De már tisztában vagy azzal, hogy ez mit jelent, hiszen tapasztalod azt 1995 óta. A Szaturnusz 2007 őszén lépett be a Szűzbe, és jelenleg karriered tizedik házában tartózkodik. Ez egy nehéz áthaladás lesz, ha szakmai életedben sürgető szükséged van a helyzetelemzésre, vagy a struktúrára. De azt feltételezve, hogy keményen dolgoztál, a lehető legjobbat hoztad ki magadból, eleget tettél kötelezettségeidnek, akkor a Szaturnusz áthaladása tizedik házadon megszilárdítja jó hírnevedet.

 

 

 

Segít abban, hogy emelje státuszod főnökeid és kollégáid szemében, és olyan jutalmakat és elismerést hozhat, amire még te sem számítottál. Emellett egy szülövel, vagy egy tekintélyszeméllyel szembeni ellenszegülést is hozhat. At Uránusz, a hirtelen, kiszámíthatatlan események bolygója folytatja áthaladását a Halakon és negyedik házadon. Ez az áthaladás kiszámíthatatlanságot, továbbá váratlan eseményeket és helyzeteket hozhat magával családoddal és otthonoddal összefüggésben. Mielőtt még pánikba esnél, tudd, hogy az Uránusz ebben a pozícióban van már 2003 tavasza óta, szóval ez semmi újdonságot nem jelent számodra! A Neptunusz továbbra is a Vízöntőn és negyedik hézadon halad keresztül, l998 óta folyamatosan. Mivel a Neptunusz a magasabb rendű inspiráció, valamint az illúziók bolygója, lehet, hogy nem olyannak fogod látni közeli rokonaidat, szomszédaidat, vagy környezetedet, mint amilyenek azok valójában.

 

 

 

 

 

Ideális időszak a szerelemre.

 

Jelöld meg az október 18-a és november 11-e közé eső időszakot, amikor a Vénusz a jegyedben lesz. Romantikus éned szárnyalni fog. A többiek sokkal kedvezőbb színben fognak látni. Sokkal magabiztosabbnak érzed majd magad. Kiváló tartaléknapok kínálkoznak még a romantikára az április 6-a és 30-a közötti időszakban, amikor a Vénusz a szerelem ötödik házán halad át és gyönyörü szöget zér be a napoddal. A Mars, fizikai és szexuális energiáink szinbóluma, a jegyedben lesz november 16-a és december 26-a között. További kitűnő napok a románcra (ill. gyakorlatilag bármi másra is) még: május ll. és 13., valamint szeptember 3 és 5. közötti időszak, amikor a Nap és a Jupiter egymással szemben helyezkednek el és kellemes energiaáramlás tapasztalható közöttük.

 

 

 

Ideális időszak a karrierrel kapcsolatos döntésekre.

A karriereddel kapcsolatos döntéseket augusztus 5-e és 29-e kötött hozd meg, amikor a Vénusz tizedik, a karrieredet jelképező házadon halad keresztül. Ez szakmai szempontból meglehetősen gondtalan időszak lesz. Valójában olyannyira jól mennek majd a dolgaid, hogy hajlamos lehetsz hátradőlni és megpihenni. Ne tedd! Ragadd meg a lehetőséget! A kommunikáció szintén alapvető fontosságú lesz.


 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen