Bak december 22 – január 20.

 

 

Légy üdvözölve 2008-ban Bak!

 

Ez az év együttműködésről és a változásról fog szólni. Amint a változások bekövetkeznek, felfedezed, hogy az együttműködés sokkal messzebbre visz téged mint a konfrontáció. A Jupiter a növekedés és a siker bolygója a tavalyi év vége felé lépett be a jegyedbe, és folytatja tovább áthaladását a Bakban. Mindenféle pozitív gyarapodást fogsz tapasztalni életedben. Ha pl. családot szeretnél alapítani, akkor az idei év lehet az, amelyben ez ténylegesen megtörténik. Egyéb lehetőségek: egy költözés, egy új karrierút, egy jobban fizető állás, egy előléptetés…érted, miről van szó. Január 25-én a Plútó belép jegyedbe; ez egy döntő fontosságú áthaladás lesz. A Plútó a legkülsőbb bolygó, az mozog a leglassabban, és hosszú áthaladás a jegyeden – 2024-ig lesz benne – mélyreható és maradandó változásokat eredményez életedben. Az elmúlt évek során a Plútó a Nyilason és tizenkettedik házadon haladt keresztül, ezáltal sok rejtett dolog került a napvilágra életedben. Az ezen évek alatt megtapasztalt helyzetek némelyike újból előjöhet, amikor a Plútó retrográd irányba fordul és visszamozog a Nyilasba az év során. November 26-ra azonban végleg a jegyedbe lép.


Mig a Plútó ki – és belép jegyedben a Jupiter a jegyedben valamifajta védelmet és szerencsét biztosít. A Jupiter ezt követően 12 évig nem fog többet a jegyedben tartózkodni, szóval használd ki jól! A Szaturnusz 2007 őszén lépett a Szűzbe, és jelenleg kilencedik házadban áll – a világnézeted, a felsőoktatás, a külföldi utazások és idegen kultúrák, a spirituális meggyőződések, a publikálás, valamint a törvény házában. Ez az áthaladás stabilitást és struktúrát hozhat életedbe, elsősorban a tekintetben, ahogyan életedre tekintesz. Vállalkozásod, vagy terméked külföld felé terjeszkedhet az idei évben, esetleg külföldre költözhetsz, vagy többet utazol majd külföldre, mint általában. Az Uránusz, a hirtelen, kiszámíthatatlan események bolygója, folytatja útját a Halakban és harmadik házadban. Ez az áthaladás kiszámíthatatlanságot és váratlan eseményeket eredményezhet szomszédságoddal, közösségeddel, ill. testvéreiddel és rokonaiddal fennálló kapcsolataiddal összefüggésben.

 

 

 

 

Mielőtt még pánikba esnél, tudd, hogy az Uránusz ebben a pozicióban van már 2003 tavasza óta, szóval ez demmi újdonságot nem jelent számodra! A Neptunusz továbbra is a Vízöntőn és második házadon halad keresztül, 1998 óta folyamatosan. Mivel a Neptunusz a magasabbrendű inspiráció, valamint az illúziók bolygója, lehet, hogy nem olyannak fogod látni pénzügyi helyzetedet vagy értékeidet, mint amilyenek azok valójában. Ugyanakkor elképzelhető, hogy képes leszel ideáljaidból megélni valamiféleképpen.

 

 

 

 

 

Ideális időszak a szerelemre.

 

Jelöld meg a január 24-e és február 16-a közé eső időszakot, amikor a Vénusz a jegyedben lesz! Romantikus éned szárnyalni fog. Mások sokkal kedvezőbb színben fognak látni. Sokkal magabiztosabbnak érzed majd magad. Kiváló tartaléknapok kínálkoznak még a romantikára a május 24-e és június 17-e közötti időszakban, amikor a Vénusz a szerelem ötödik házán halad át és gyönyörű szöget zár be a Napoddal. További kitűnő napok a románcra: a május 11, és 13., valamint szeptember 3. és 5. közötti időszak, amikor a Nap és a Jupiter egymással szemben helyezkednek el és kellemes energiaáramlás tapasztalható közöttük,

 

 

 

 

 

Ideális időszak a karrierrel kapcsolatos döntésekre.

 

 

A karriereddel kapcsolatos döntéseket augusztus 30. és szeptember 22. között hozd meg, amikor a Vénusz tizedik, a karrieredet jelképező házadon halad keresztül. Ez szakmai szempontból meglehetősen gondtalan időszak lesz. Valójában oly annyira jól mennek majd a dolgaid, hogy hajlamos lehetsz pihenni. Ne tedd! Sokat fogsz utazni. A kommunikáció szintén alapvető fontosságú lesz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

2 hozzászólás “2008. évi horoszkóp a Bak csillagjegyről.” bejegyzésre

  • Varga Andrásné:

    szeretném megkérdezni a szerencse számokat hol lehet megnézni köszönöm a meghallgatást

  • Benedekné Virág Katalin:

    Varga Andrásnénak üzenem! A szerencsés napok minden csillagjegyben most megegyeznek. Ezért nem írtam oda minden jegy után. A szerencseszámok megtekinthetők a http://bvkati.extra.hu oldalra kattintva a Bak csillagjegy alatt. A blog és a honlap átjárható. Ha a blog jobb szélén rákattint a Benedekné Virág Katalin honlapja felíratra, megjelenik a honlap és a Bak jellemzésénél alul megtalálja a szerencsés napokat. De a szerencsés dátumok megtalálhatók az évi leírásban.
    Köszönöm látogatását. Ha további kérdése lenne a címemet megtalálja a honlapon az elérhetőségem címszó alatt.
    Szép estét, pihentető álmot.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen