Vízöntő január 21 -február 19 .

 

Légy üdvözölve 2008-ban ,Vízöntö!

Ez az innováció az információ és a harmónia éve lesz. Igen, lesznek változások, de ezek legtöbbje pozitív lesz. A Jupiter a növekedés bolygója a Bakba lépett be a tavalyi évben, és az idei év egészében tizenkettedik házadban halad tovább. Csodás alkalom ez arra, hogy saját éned mélyére hatolj – megvizsgáld motivációidat és pszichédet, korábbi életedet, bármilyen régóta fennálló problémáidat. Jól fogmenni az álomfejtés az idei évben, és hasznod származhat a terápiából, a meditációból, ill. a test és a lélek összeköttetésével foglalkozó workshopokból. Spirituális meggyőződéseid és gyakorlataid különösen fontosak lesznek.Támaszt nyujtanak számodra. A Jupiter a tizenkettedik házadban emellett arra is utalhat, hogy intézetekkel, kerülsz kapcsolatba. Látogatást tehetsz különböző intézetekben lévő barátoknál, vagy rokonoknál. Január 25-én a Plútó belép a Bakba és tizenkettedik házadba, csatlakozva ott a Jupiterhez.

 

 

Január 25-én a Plútó belép a Bakba és a tizenkettedik házadba, csatlakozva ott a Jupiterhez. A Plútó a legkülsőbb bolygó, a leglassabban mozgó, és a Bakban történő hosszú áthaladása -2024-ig lesz benne – mélyreható és maradandó változásokat hoz életedbe. Az elmúlt években, amikor a plutó a Nyilason és tizenkettedik házadon haladt keresztül, barátaid, vágyaid és álmaid finom és mélyreható változásokon mentek keresztül. Az ezen időszak aéatt átélt helyzetek némelyike újra előjöhet, amikor a Plútó retrográd irányba mozog és visszatér a Nyilasba az év folyamán. A bolygó november 26-án, aztán végleg átlép a Bakba. A Szaturnusz tavaly szeptemberbe lépett be a Szűzbe, és folytatja utazását az idei évben nyolcadik házadon át. Mivel ez a bolygó a fizikai létezés szabályait uralja, arra fog ösztönözni, hogy megtaláld közös befektetéseid megfelelő struktúráját. A partnered, vagy házastársad jövedelme ekkor nem fog olyan könnyen rendelkezésedre állni, ezért ügyelned kell pénzügyeidre.

 

 

Az Uránusz a hirtelen kiszámíthatatlan események bolygója, folytatja áthaladását a Halakon és második, pénzügyeidet jelképező házadon. Ez hirtelen, váratlan eseményeket okozhat, pénzügyeiddel összefüggésben. Pénuügyi helyzeted megromlik, vagy javulni fog. Hagyatkozz a megérzéseidre ez ügyben, és támazd alá azokat tényekkel is! Lehetőséged adódik ezen áthaladás alatt arra, hogy megtaláld és betöltsd a piaci réseket. Mielőtt még pánikba esnél, tudd, hogy az Uránusz ebben a pozícióban van már 2003 tavasza óta, szóval ez semmi újdonságot nem jelent számodra! A Neptunusz továbbra is a Vízöntőn és negyedik házadon halad keresztül, 1998 óta folyamatosan. Mivel a Neptunusz a magasabb rendű inspiráció, valamint az illúziók bolygója, lehet, hogy nem olyannak fogod látni magadat, mint amilyen valójában vagy. Adottságaid kiválóak, képzelőerőd és látásod kiélesednek. Használd őket!

 

 

 

Ideális időszak a szerelemre.

 

Jelöld meg a február 17-e és március 11-e közé eső időszakot, amikor a Vénusz a jegyedben lesz. Romantikus éned szárnyalni fog. Sokkal művészibb is leszel ekkor és a többiek sokkal kedvezőbb színben fognak látni. Sokkal magabiztosabbnak és érzékibbnek érzed majd magad, és ez hatással lesz arra, ahogy mások bánnak veled. Kiváló tartaléknapok kínálkoznak még a romantikára a május 24-e és junius 17-e közötti időszakban, amikor a Vénusz a szerelem ötödik házán halad át és gyönyörű szöget zár be a Napjegyeddel. További kitűnő napok a románcra még: május 11. és 13., valamint szeptember 3. és 5. közötti időszak, amikor a Nap és a Jupiter egymással szemben helyezkednek el és kellemes energiaáramlás tapasztalható közöttük.

 

 

 

Ideális időszak a karrierrel kapcsolatos döntésekre.

 

A karriereddel kapcsolatos döntéseket szeptember 23. és október 17. között hozd meg, amikor a Vénusz tizedik, a karrieredet jelképező házadon halad keresztül. Ez szakmai szempontból meglehetősen gondtalan időszak lesz. Ragadd meg a lehetőséget! A kommunikáció szintén alapvető fontosságú lesz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen