Heti horoszkóp 2008. május 5 – 11.

 

 

 

 

 Kos márc. 21 – ápr. 20.

 

 

Egész héten arra vágyott, hogy nyugodtan ülhessen otthon és szeretteivel élvezze a vasárnapi ebédet. Valószínüleg ez nem egészen nem ugy fog sikerülni ahogy elképzelte. Kivételesen hagyja, hogy magukkal ragadják az események. Meglátja a végén élvezni is fogja! Szokatlan impulzitással vág bele a dolgok elintézésébe. Szenvedélyes és tettvágytól fűtött fellépése mindenkit elcsodálkoztat, hiszen sokkal hűvösebbnek és visszafogodtabbnak ismerik Önt. Ne törődjön mások véleményével most, csak partnerével, aki iránt újra szerelemre lobban. 

 

 

 Bika ápr. 21 – máj. 20.

 

Sok kicsi sokra megy! Ez a hét arra való, hogy elrendezze maga körül a kisebb dolgokat. Jobban is teszi, ha nem időzit mostanra semmi nagyszabású feladatot, hiszen most inkább az apró teendők terén lesz sikeres. Törődjön többet kedvesével is, aki meghálálja majd figyeémességét.Érzelmi és fizikai problémákat okozhat, ha nem tudja megbeszélni a gondjait a partnerével, vagy ha nehezebben találja a hangot a környezetével. Fontos, hogy amikor „falnak ütközik” ne veszítse el a kedvét. Intuiciója fantasztikusan működik, ha pénzügyekről, partnerről, vagy gyerekekről van szó. Ám legyen óvatos, mert a tőzsdén bukás várható.Messze még a paradicsomi állapot!

 

Ikrek máj. 21 – június 21.

 

A hét eleje sajnos nem kedvez kapcsolatának. Elkerülhetetlen a konfrontáció, a veszekedés. Nem kizárt, hogy a későbbiekben tisztázzák ezt a komolyabb nézeteltérést, de fel kell készülni a szakításra is. Családi életében is változások várhatók. Egyesek azt terjesztik önről, hogy csak magára gondol, mindent csak magának akar megszerezni. Ne törődjön velük! Amit elért, azért keményen megdolgozott. Ne rontsa el a napját miattuk, felesleges vitatkozni velük.

 

 

 Rák Jún. 22 – júl. 22.

 

Az őrült hétköznapok vagy  rokonok körüli hercehurca és a munka lekötik minden energiáját, csak arra vigyázzon, hogy közben ne hanyagolja el azt, aki fontos. Ráadásul a feszültség betegségbe is torkollhat. A megélhetésben, pénzügyekben váratlan, pozitív fejlemények emelhetik a kedélyét, és a vásárlás boldogitó mámorát is átélheti. Szerelemben, vagy gyermekével való viszonyában fordulóponthoz érkezik. Ha raktározza, gyűjtögeti sérelmeit, elégedetlenségét, előbb-utóbb kitör mint a lávafolyam, s betemet mindent. Mondja ki ha valami bántja! Retteg a hangos veszekedéstől, mégis gyakran kitör! 

 

 

Oroszlán Júl. 23 – aug. 23.

 

 Nyugtalanok leszünk, bár ez nem zavaró, és izgalmakra vágyunk. Odáig mehetünk, hogy valamilyen módon felbosszantjuk vagy megbotránloztatjuk a többieket, csakhogy kizökkentsük őket. Új barátokra tehetünk szert, vagy valamelyik régi ismerősünk újra feltűnik a színen. Izgalmas hírekhez, vagy lehetőségekhez juthatunk egy barátunk révén. Anyagi jellegű vitáink lehetnek. Higgadtságát nehezen tudja megőrizni, és ezzel árthat magának a legtöbbet. Ez a hét sem a fontos döntések és anagy üzletek napja, hanem a kötelességvállalásé és a reális célkitűzéseké. 

 

 

Szűz Aug. 24 – szept. 23.

 

Izgalmas hét következik, bár a pozitív dolgok folyton kerülik az Ön társaságát. Ennek ellenére nem szabad nekikeseredni, különben az a kevés öröm is elpártol a háza tájáról, ami megmaradt a dicsőséges múltból. Önnek úgy tűnik, hogy mindenki átveri és szórakozik az érzelmeivel, de ez csak egy fatális tévedés miatt történik. Kis türelmet, és minden rendbejön! Ha dolgozik egy érdekes munkával, feladattal bízhatják meg, melynek sikeres teljesítésével komoly elismerésre tehet szert. 

 

 

Mérleg szept. 24 – okt. 23.

 

Kellemetlen szóválltásba keveredett. Gyorsan eljutottak az általánosságoktól egymás sértegetéséig. Már csak nehezen zudja felidézni, hogy mi volt a helyzet gyökere, de szüksége lesz rá. „A békejobbot nyújtó” telefon megelőzi. Megkönnyebbülten veszi tudomásul, hogy szent a béke, és nagyobb kedvvel fordul a házimunka felé is. Ha világosan meg tudja fogalmazni saját felelősséget, akkor nem okozhat gondot az igen és nem szavak helyes alkalmazása. Meglátja, mostantól döntéseit könnyebben hozhatja meg, melyre Önnek is nagy szüksége van. 

 

 

Skorpió okt. 24 – nov. 22.

 

Nem tudta megoldani magánéleti problémáját, és az ezzel járó frusztrációt bevitte munkahelyére is. Ha túlsokat árul el magánéletéről munkahelyén, azt nagyon könnyen Ön ellen fordíthatják, mert ismerni fogják gyengéit. Szeretne változtatni külsején. Vásárolhat új ruhákat, kiegészítőket, csináltathat új frizurát. Azért ne költekezzen túl. Vegye könnyedén a szerelmet ebben az időszakban, és kerülje el a viharos viszonyokat. Sikeres, eredményes lesz ez a hete. Úgy fest a világ, mintha a Nap is csak magának sütne. 

 

 

Nyilas nov. 23 – dec. 21.

 

Nem szokott hozzá, hogy a fontolva haladás útját válassza. Most mégis kivárhatná, amig a kezdeti sikerek valódi kibontakozást hoznak. Az első lépéseket ma megteheti abba az irányba, hogy rendezze az otthoni és munkahelyi problémáit. Önre hamarosan nagy feladat vár. Egy, a környezetében kialakuló konfliktust kell megoldania. Ne tévessze szem elől, hogy önnek a biztonságot kell nyújtania. Ahhoz, hogy Ön képes legyen arra, hogy biztos támaszként oldjon meg konfliktusokat, Önmagával szemben is biztonságban kell lennie. Aki biztonságot jelenteni, az arra is képes, hogy Önmagával biztonságban éljen. 

 

 

Bak dec. 22 – jan. 20.

 

Nem szívesen keveredik olyan dolgokba, amik a lelki nyugalmát felborítják. Szívesen odázza el a teendőket, különösen a kényes természetű döntéseket, mert abban reménykedik, hogy majd megoldódnak maguktól. Fizikailag és szellemileg is nagyszerű formában van. Mások alig tudják felvenni az Ön által diktált tempót és Ön könnyen teremt kapcsolatokat. Könnyelműen él, mindent garantáltnak vesz, és ez igen felelőtlen hozzáállás. Kellemetlen élményben lehet része ezen a héten. A pénzügyi helyzete a legfontosabb Önnek most, de lehet, hogy rosszul dönt a pénzéről. 

 

 

Vízöntő jan. 21 – febr. 19.

 

 

Lehet, hogy le kell mondania a hétvégi meghívást? Ha nem igyekszik összefogni a szerteágazó dolgokat, akkor valóban így kell tennie. Persze jó lenne találkozni a régen látott barátokkal, de ez még nem biztos, hogy sikerül. Bizalmatlansága abból fakad, hogy igen labilis az önbizalma, minden kisebb kudarc visszaveti a megerősödésben. Amikor bizalmatlansága okait keresi, akkor mindig külső okokat vél felfedezni, de ez csak az Önmaga elől való menekülés következménye. Nagy változás elé állította a sors! Vívódásokkal telik a hete. Nem zud dönteni, de nem is kell!

 

 

Halak febr. 20 – márc. 20.

 

Érdemes volna erőt gyűjteni, mert hamarosan megszaporodnak a gondjai, és bizony a munkán kívül alig marad majd ideje a szerelemre. Igaz, a hivatása révén megismerkedhet valakivel, aki hamar felkelti az érdeklődését (sőt, a vágyait is), és ez a kapcsolat csak tovább bonyolítja az eseményeket. Szakmai munkájában új kihívások várják! 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen