Halak február 20 – március 20

 

 

 

 

 

 

Légy üdvözölve 2008-ban Halak.

 

Ez az év arra szolgál, hogy lefektesd azokat az alapokat, amelyekre aztán majd a 2008-as év során építkezel. A Jupiter, a növekedés bolygója a tavalyi év végén a Bakba és a tizenegyedik házadba lépett be, idén pedig folytatja útját ebben a házadban. Ez az áthaladás bővíti baráti körödet, gyakoribbá teszi érintkezésedet különböző csoportokkal, sőt előtérbe helyezi vágyaidat és álmaidat is.

Január 25-én a Plútó csatlakozik a Jupiterhez tizenegyedik házadban. Mint a legkülsőbb és a leglassabban mozgó bolygó, a Plútó hosszadalmas áthaladása – ami 2024-ig fog tartani – mélyreható és maradandó változásokat okoz életedben. Az elmúl évek során – amikor is a Plútó a Nyilason és a tizedik házadon haladt át – karriered finom és maradandó változáson ment keresztül. Az ezen időszak során átélt helyzetek némelyike ismét felbukkanhat, mivel a Plútó retrográd irányba fordul és visszatér a Nyilasba az év folyamán. Azonban november 26-ra végleg a Bakban köt ki.

lepke.gif

A Szaturnusz tavaly szeptemberbe lépett be a Szűzbe, szemközti jegyedbe, és folytatja utazását az idei évben hetedik házadon át. Mivel ez a bolygó a fizikai létezés szabályait uralja, egy személyes kapcsolatod véget érhet, vagy új szintre emelkedhet. Minden azon fog múlni, hogy ez a bizonyos kapcsolat kielégíti-e szükségleteidet. Szerződések és jogi dokumentumok szempontjából a Szaturnusz a hetedik házban azt jelzi, hogy mindig el kell, hogy olvasd az apró betűs részeket, mielőtt bármit is aláírnál.

 

 

3243a9cfb2ca10eabc.gif

 

Az Uránusz, a hirtelen, kiszámíthatatlan események bolygója folytatja áthaladását jegyeden. 2003 óta abban tartózkodik, szóval már hozzászoktál energiájához. Életed egy vagy több területe hirtelen és váratlan változásont, megy, vagy fog keresztülmenni. Az Uránusz feladata a status quó felrázása, hogy kizökkentsen kényelmes rutinodból, hogy ezáltal növekedhess és fejlődhess kreatív, spirituális és személyes téren egyaránt. A Neptunusz továbbra is a Vízöntőn és tizenkettedik házadon halad keresztül, l998 óta folyamatosan. Mivel a Neptunusz a magasabb rendű inspiráció, valamint az illúziók bolygólya, lehet, hogy tévesen érzékeled saját valódi indítékaidat, vagy más, környezetedben lévő személyek valódi motivációit. Ugyanakkor ez az áthaladás igazán kedvez a pszichikai képességek kifejlesztésének, a korábbi életeidre való spontán visszaemlékezésnek, valamint az álomfejtésnek.

 

 

Ideális időszak a szerelemre.

Jelöld meg a március 12. és április 5. közé eső időszakot, amikor a Vénusz a jegyedben lesz. Romantikus éned szárnyalni fog. Sokkal művészebb is leszel ekkor, és a többiek sokkal kedvezőbb színben fognak látni. Sokkal magabiztosabbnak és érzékibbnek érzed majd magad, és ez hatással lesz arra, ahogy mások bánnak veled. Kiváló tartaléknapok kínálkoznak még a romantikára a junius 18. és július ll. közötti időszakban, amikor a Vénusz a szerelem ötödik házán halad át és gyönyörű szöget zár be a Napoddal. További kitűnő napok a románcra még: a május ll.és 13., valamint szeptember 3. és 5. közötti időszak, amikor a Nap és a Jupiter egymással szemben helyezkednek el és kellemes energiaáramlás tapasztalható közöttük.

 

Ideális időszak a karrierrel kapcsolatos döntésekre.

A karriereddel kapcsolatos döntéseket október l8. és november l1. között hozd meg, amikor a Vénusz a tizedik, a karrieredet jelképező házadon halad keresztül. Ez szakmai szempontból meglehetősen gondtalan időszak lesz. Valójában olyannyira jól mennek majd a dolgaid, hogy hajlamos lehetsz hátradőlni és megpihenni. Ne tedd! Ragadd meg a lehetőségeket. Sokat fosz utazni, valamint sok időt fogsz kollégáid és főnökeid társaságában tölteni ez idő alatt. A kommunikáció szintén alapvető fontosságú lesz.

 

2008. legszerencsésebb napja.

 

Minden évben a Jupiter kedvező szöget zár be a nappal, ez általában együttállás, amikor mindkét bolygó ugyanabban a jegyben tartózkodik. 2008-ban ez a szög a pompás trigon, és két időszakban következik be: május 11. és l3. között valamint szeptember 3. és 5. között. Ha valamilyen szerencsejátékon akarsz játszani, ezen időszakban tedd azt!

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

6 hozzászólás “2008. évi horoszkóp a Halak csillagjegyről.” bejegyzésre

  • Glász Anna:

    Sajnálattal vettem,hogy a Bika csillagjegyről nem találtam semmit.

  • Glász Anna:

    Üdvözöllek Katalin!Nagyon köszönöm a visszajelzést,de 2008 évi horoszkópnál nem találom még a kost sem,.Lehet valamit nem jól csinálok, de pörgetem végig,mind nagyon szép de amit keresek nem találom.Amugy minden gyönyörü.Gratulákok a kivitelezéshez és a tartalomhoz is.Szemnek léleknek gyönyörüség.Szép napot,puha öleléseket kivánok Anna

  • Benedekné Virág Katalin:

    Én is üdvözöllek Anna! Az éves horoszkópnál pedig minden csillagjegy ott van. Mint ahogy emailban is megírtam. Már nem is tudom hogy írjam, hogy megtalálja. A legegyszerűbb ha a keresőbe beírja. http://bvkati.extra.hu Ekkor bejön a honlap. Ott a bal oldalon talál felsorolásokat. Többek között ott van, hogy ÉVES HOROSZKÓP, arra rákattint és mind a 12 csillagjegy bejön. Ha a BIKA csillagjegyre rákattint már olvashatja is. Talán ez a módszer beválik. Kellemes időtöltést, szép estét. Katika.

  • Kánai Jánosné:

    Kedves Katika!
    Köszönöm az ajánlást! Nagyon sokszor benézek a blogjába, mindig találok ott számomra kedves történetet. Én is 1955. szeptember 1-én kezdtem el az iskolát, sok Katikával hasonló emlékem van a gyermekkoromból.

  • Salamon Lászlóné Pálma:

    Kedves Katika!

    Szerencse számomra, hogyaz iwiwen keresztül ismerősök letttünk. A halak horoszkópodat olvasván , beigazolódtak mindazok amiket írtál. Március és április között rámtalált az „igazi” nagy Ő. Azóta is boldogság, és sok utazásban van részem. Azt csinálhatom nyugdij mellett amit igazán szeretek, embereken segíthetek, úgy fizkai, mint szellemi szinten /gyógymasszőrködöm/Szép nagy családom van:3 lányom 5 unokám, és jövőre dédunokám is lesz.
    Kivánok kellemes hétvégét, és sok örömet és boldogságot életedben szeretteid körében.

    Pálma /1951.03.07. egy Halak

  • Vargáné Glász Anna:

    Kedves Katalin! Megtaláltam amit kerestem,igazán röstellem,de én voltam a balfék.Nagyon szép és nagyon sok boldog percet szereznek oldalai,a Bika leirásról csak egyszerüen annyit,mintha életem könyvét olvastam volna……Egyébként irtam a megrendelés oldalra is ,nég választ nem látok sehol.Lehet hogy megint valamit nem jól csinálok.Nézze el,mert még kezdő vagyok itt a neten.Szép napot kivánok Anna

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen