Rák június 22 – július 22

 

 

Légy üdvözölve 2008-ban, Rák!

Érdekes évnek ígérkezik az idei, szóval nézzük is meg közelebbről! 2007 vége  felé a Szaturnusz elhagyta az Oroszlánt és pénzügyeidet jelképező második házadat, és belépett a harmadik házadba. Mialatt a Szaturnusz az Oroszlánban volt, sok mindent megtudtál a pénzzel kapcsolatos elképzeléseidről, emellett sokat tanultál a fegyelemről és a felelősségről pénzügyeid tekintetében.

A Szaturnusz most a Szűzben van,amelyen 2 év alatt halad át. A Szaturnusz Szűzön való áthaladása során tudatos gondolataid jóval strukturáltabbak és fegyelmezettebbek lesznek. Időnként leterheltnek érezheted magad, különösen ha vannak testvéreid. Egyik öcsédnek, vagy húgodnak pl. a segítségedre és érzelmi támogatásodra lehet szüksége.

Korlátozásokba és késedelmekbe ütközhetsz közösségeddel és környezeteddel összefüggésben. Kommunikációs képességed sokkal fókuszáltabb és szervezettebb lesz. A Jupiter a növekedést és a sikert szimbolizáló bolygó 2007 végén lépett be a Bakba és hetedik házadba, és ott fog maradni 2009 elejéig. Ezen áthaladás alatt – mind romantikus, mind pedig szakmai – kapcsolataid fejlődnek és kiszélesednek. Elképzelhető egy kapcsolatod elmélyülése. Január 25-én a Plútó belép a Bakba, csatlakozva a Jupiterhez hetedik házadba. A Plútó ezután egész évben visszafelé mozog a Nyilasban, miután retrográd irányba fordult, majd végül ismét belép a Nyilasba november vége felé. A Jupiter és a Plútó közösen azt mutatják, hogy egy romantikus vagy üzleti kapcsolatod gyökeresen át fogja alakítani életedet, pozitív értelemben. Ez a kapcsolat lehet egy külföldi születési illető, vagy valaki, aki a jog, a felsőoktatás vagy a kiadás terén dolgozik.

 

A pillanatnak ..

A hirtelen és váratlan változásokat szimbolizáló Uránusz folytatja útját a Halakon és kilencedik házadon keresztül, kedvező szöget alkotva a Napjegyeddel. Külföldre utazhatsz idén, erre váratlanul adódhat lehetőséged. Bizonyosodj meg róla, hogy csomagjaid össze vannak pakolva, és készen állsz az indulásra egész évben, valamint, hogy útleveled rendben van-e? Az Uránusz emellett vonza a különös, gyakran briliáns , egyedi, valamilyen szempontból szokatlan személyeket. Ha összejössz valakivel külföldi utad során, az a kapcsolat minden bizonnyal izgalmas lesz és valószínűleg nem fog örökké tartani.

A Neptunusz folytatja hosszú utazását keresztül a Vízöntőn és nyolcadik házadon. Mostanra már elég jó elképzelésed lehet arról, hogy milyen élményeket vonz a Neptunusz. Adódhat némi kavarodás házastársad jövedelme, vagy bármilyen másokkal közösen birtokolt erőforrásod kapcsán.

l3

Ideális időszak a szerelemre.

Jelöld be a június 18. és július 12. közötti napokat, amikor a Vénusz a jegyedben lesz. Romantikus életed felvirágzik. Sokkal művészibb is leszel ekkor és a többiek jóval előnyösebb színben fognak látni. Kiváló tartaléknapok kínálkoznak még a romantikára a szeptember 23. és október 18. közötti időszakban, amikor a Vénusz a szerelem ötödik házában halad át és gyönyörű szöget zár be a Napjegyeddel. További kiváló napok a románcra még a május ll. ás 13. közötti, valamint a szeptember 3. és 5. közötti három nap, amikor a Nap és a Jupiter szemtől szemben lesznek egymással és kellemes energiaáramlás tapasztalható közöttük. flowernbf

Ideális időszak a karrierrel kapcsolatos döntésekre.

A karriereddel kapcsolatos döntéseket április 4 és 30. között hozd meg, amikor a Vénusz tizedik, a karrieredet jelképező házadon halad keresztül. Ez egy viszonylag nyugalmas időszak szakmai szempontból nézve. Valójában olyannyira jól mennek majd a dolgaid, hogy hajlamos lehetsz hátradőlni és megpihenni. Ne tedd! Ragadd meg a lehetőséget!

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen