Ikrek május 21 – június 21.

Légy üdvözölve 2008-ban, Ikrek!

Ez az év az alapok lerakásának, és az azokra való építkezésnek az éve lesz számodra. Kommunikációs képességeid ugyanolyan jók, mint általában, sőt még segítséget is kapsz a Szaturnusztól a Szűzben, negyedik házadban. Ez a bolygó segít abban, hogy strukturáld mondanivalódat,  hogyan mond el azt, valamint segít megtalálni a megfelelő utat. Otthoni életed némileg strukturáltabb lehet.

A Szaturnusz a tavalyi évben hagyta el az Oroszlánt. Annak ellenére, hogy most nehéz szöget zár be Napjegyeddel, szükséged van a struktúrára és a korlátozásokra, amit maga után von. Időként azt érezheted, hogy családod, valamelyik szülőd, egyik partnered vagy személyes környezeted terhet ró rád. Bármit is hoz a Szaturnusz, végső soron hozzá fogsz szokni, de ahhoz, hogy pozitívvá tedd ezt az átalakulást, eleget kell tenned kötelezettségeidnek és feladataidnak.

 

2007 legvégén a szerencsét és növekedést hozó Jupiter belépett a Bakba és nyolcadik házadba, és ott is marad egész évben. Ez az áthaladás arra utal, hogy ez az év ideális lesz jelzáloghitel, vagy autókölcsön felvétele szempontjából, valamint házastársad, vagy partnered jelentős fizetésemelést, vagy osztalékot fog kapni. Azon kaphatod magad, hogy ezoterikus támáju tanfolyamokra és szemináriumokra iratkozol be. Még az is lehet, hogy ilyen témában fogsz írni valamit.A Plutó január 25-én lép be a Bakba, csatlakozva a Jupiterhez nyolcadik házadban. Ezt követően egy kis időre retrogrált írányba fordul, visszatérve a Nyilasba június közepétől késő novemberig.Azalatt a néhány hónap alatt, amig a Bakban lesz, átalakítja közös pénzügyeidet.Ez lehet jó is és rossz is, attól függően, hogy milyen a partnereddel közös pénzügyeid jelenlegi helyzete. Akárhogy is, a Jupiter mindig azon van, hogy növekedésre bírja mindazt, amit megérint, és a Plutó mindig átalakít.

 

 

Amig a Jupiter és a Plutó ezt a szöget alkotja Napjegyeddel,felszólítva fogod érezni magad, hogy módosísd közös pénzügyeiddel kapcsolatos atitüdjeidet.Ami azt illeti, minél hamarabb változtatsz, annál boldogabb leszel.

 

A Neptunusz folytatja hosszú áthaladását a Vízöntőn és kilencedik házadon. Azonban mivel a Neptunusz vakfoltjainkat is jelképezi, az érintett területek csalódottsággal tölthetnek el, és becsapottnak érezheted magad. A legpozitívabb mód ezen energia kezelésére az, ha másokért cselekszel, anélkül, hogy cserébe bármilyen kompenzációt várnál, valamint, ha elmélyíted spirituális gyakorlatodat, bármi is legyen az.

 

Az Uránusz folytatja áthaladását a Halakon és tizedik házadon. Mivel ez a bolygó a hirtelen bekövetkező, váratlan változásokat szimbolizálja, karriered és szakmai életed sok váratlan változáson ment keresztül és sok meglepetést is hozott. De egyébként is hajlamos vagy elunni magad, szóval ez nem feltétlenül egy rossz dolog. Használd fel at Uránusz energiáját arra, hogy rendkívüli és sajátos embereket vonz be szakmai életedbe!

 

donnasfumatanl5.jpg

Ideális időszak a szerelemre.

Élvezni fogod a június 5-e és július 18-a közötti időszakot, amikor a Vénusz a jegyedben lesz. Szerelmi életed nagymértékben felélénkül, kreativitásod lendületet nyer és mások egészen máskép látnak majd téged. Másik kiváló időszak a romantikára az augusztus 30. és szeptember 23. közötti periódus, amikor a Vénusz a Mérlegen, a szerelmet jelképező ötödik házadon halad át.

 

Ideális időszak a karrierrel kapcsolatos döntésekre.

Mivel az Uránusz kiszámíthatatlanságot hoz karrieredbe, az időzítés nagyon fontos. Azonban a Jupiter kedvező szöget alkot az Uránusszal, jegyezd fel a következő dátumokat, amikor érdemes meghoznod karriereddel kapcsolatos döntéseidet: január 1-e és május 9-e között, valamint szeptember 7-e és az év vége között. Ezen időszakban a Jupiter direkt Írányban mozog, és energiája együtt áramlik az Uránusz energiájával.


2008 legszerencsésebb napja:

Minden évben a Jupiter kedvező szöget zár be a Nappal, ez általában egy együttállás, amikor mindkét bolygó ugyanabban a jegyben tartózkodik. 2008-ban ez a szög a pompás trigon, és két időszakban következik be: május 11. és 13. között, valamint szeptember 3. és 5. között. Ezen időszakban próbáld ki szerencsédet valamilyen játékban.

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen