Bika április 21 – május 20.

 

2008-ban gondolkozz kreatívan, fantáziadúsan és optimistán, Bika!

 

Ha egyébként is kreatív helyen dolgozol, akkor ebben az évben learathatod hosszú, kemény munkád gyümölcsét. Ha nem szereted a munkádat, lehetőség kínálkozik, hogy olyasmit találj, ami sokkal jobban megfelel számodra, és amely biztosítja számodra kreativításod kifejezésének vágyott lehetőségét.Csatold be a biztonsági övet január l-én, mert a 2008-as év jelentős, pozitív változásokat tartogat számodra. Világszemléleted nyitottabbá válik és meggyőződéseid elképesztő mértékben lazulhatnak az idén, mélyreható és maradandó változásokon mennek keresztül.

 

Ezt a társ föld jegyek két jelentősebb játékosainak köszönheted – a nagy átalakítónak, a Plútónak, valamint a Jupiternek, a növekedés és siker bolygójának a Bakban. Késztetést érezhetsz rá, hogy meggyőződéseddel inkább összhangban lévő módon dolgozz és élj, valamint olyan lehetőségeket és embereket fogsz vonzani, akik éppen ebben tudnak segíteni neked. Azon túl, hogy a Plútó és a Jupiter a föld jegyekben lesznek, harmónikus szögeket alkotva a Napjegyeddel, a Szaturnusz egész évben a Szűzben lesz, még egy további kedvező szöget képezve Napjegyeddel. Mivel a Szaturnusz a karmát, a szabályokat és a megkötéseket szimbolizáló bolygó, amely fizikai életünket irányítja, mindig jó, ha ez a bolygó melletted áll.

 

2009 őszéig a Szaturnusz a kreativítást, a gyermekeket, a románcot és a szerelmet jelképező ötödik házadban tartózkodik. Segíteni fog abban, hogy rátalálj a megfelelő rendszerre ezeken a területeken. Ha romantikus kapcsolatba kerülsz valakivel ebben az évben, az illető idősebb lehet nálad. Ha már most is kapcsolatban élsz, akkor te és társad újabb szintre léphettek, a mélyebb elkötelezettség felé.

Az Uránusz, a hirtelen, váratlan fordulatokat jelképező bolygó, idén továbbra is tizenegyedik házadban van, kedvező szöget alkotva napjegyeddel. Helyzete azt sugalja, hogy önmagadra vonatkozó álmaid egyike megvalósulni látszik, továbbá, hogy barátaid, vagy valamelyik csoport, amihez tartozol, segítőkész lesz.

A Neptunusz folytatja hosszú áthaladását a Vízöntőn és tizedik házadon. Ez az áthaladás egyértelműen kedvez a regényírásnak, a fényképészetnek, a zenének, a képzőművészetnek – röviden, bármilyen kreatív tevékenységnek. Emellett azt sejteti, hogy akad néhány vakfolt a karrierambicióddal kapcsolatban, de képes leszel segítségül hivni felsőbb éned energiájit a felmerülő dillemák megoldására.

0000036934.jpg

Ideális időszak a szerelemre.

 

Jelöld meg az április 3. és május 23. közötti időszakot, amikor is uralkodó bolygód, a Vénusz a te jegyedbe lesz. Romantikus éned szárnyalni fog. Sokkal művészibb is leszel ekkor és a többiek egészen új színben fognak látni. Sokkal magabiztosabbnak érzed majd magad és szexuális vonzerőd az egekben lesz. Kiváló tartaléknapok kínálkoznak még a romantikára az augusztus 5-e és 29-e közötti időszakban, amikor a Vénusz a szerelem ötödik házán halad át és gyönyörű szöget zár be a Napoddal.

BIG_0003345282.jpg

 

Ideális időszak a karrierrel kapcsolatos döntésekre.

A karriereddel kapcsolatos döntéseket február 17. és március 11. között hozd meg, amikor a Vénusz tizedik, a karrieredet jelképező házadon halad keresztül. További jó időpontok még május 11. és 13., valamint szeptember 3. és 5. közötti napok, amikor a Nap és a Jupiter egymással szemben helyezkednek el, és kellemes energiaáramlás tapasztalható közöttük

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Egy hozzászólás “2008. évi horoszkóp a Bika csillagjegyről” bejegyzésre

  • Glász Anna:

    Kedves Katalin!!!!Bocsánat,bocsánat,én voltam a kisbéna,megtaláltam,az a baj,hogy nemrég kezdtem el ismerkedni a net-el és nincs mindig segitségem ha valami nem tiszta.De ez igy nagyon jó,hogy magam jövök rá dolgokra.Mégegyszer bocsánat.A jegy leirásából meriteni tudok,hidd el van mit.Üdvözlettel Anna

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen