Heti horoszkóp 2008 április 24 – május 4.

 

 


Kos március 21 – április 20.

A héten rendkívüli élmény éri. Megtalálja a köztes megoldást, és a legjobb döntést hozza. Anyagi ügyekben szerencsés véltozásra számíthat. Ön tele van kételkedéssel, ami azt jelenti, hogy gondolkodik, és így pontosan tudja, hogy mi a jó. Igy a megfelelő döntést hozza. Szerelmi kapcsolatában őszinte, de kényelmetlen beszélgetésre kerül sor, és bár még nincs vége a kapcsolatnak, de szaporodnak a konfliktusok. Kedden a Hold-Plútó-Mars feszült kapcsolata miatt könnyen haragra lobbanhat, és ez a veszekedés hetekig tartó mosolyszünetbe torkollhat.

Bika április 21 – május 20

A hét közepén minden bolygó a segítségére lesz, hogy tisztázhassa a hetek óta mérgesedő kínos helyzetet a főnökével, kollégáival. Ez ne jelentse azt, hogy a romantikát is száműzi az estékből. A munkahelyi sikerek nem annyira kiszámíthatatlanok, mint a lottóötös. De hogy minden bejöjjön, alaposan fel kell készülnie a váratlan eseményekre is. A Vénusz olyan kisugárzást kölcsönöz, aminek aligha lehet ellenállni. Elképzelései szellemesek, mégis göröngyös az út a sikerig. Sok aggályoskodót kell meggyőznie, sokan bele is szólnak a dolgaiba, így a végén már alig ismer rá eredeti ötleteire.

 

Ikrek május 21 – június 21.

A hét elején a barátai révén új társaságba kerül, ahol szinte észrevétlenül átalakul a véleménye az élet nagy kérdéseiről, így szerelemről is. Az Uránusz meggondolatlan lépésre serkenti. Különösen a hosszú távú szerződéseknél legyen körültekintő. Férje/felesége vagy a partnere féltékeny lesz ezen a héten. Legyen hát óvatos és ne öntsön olajat a tűzre! Határozza el, hogy újra visszatér arra a helyre, ahol mindig olyan jól szokta érezni magát a barátaival. Előfordulhat, hogy gyermeke miatt mélyebben zsebbe kell nyúlnia, de a sors hoz önnek egy új pénzkereseti lehetőséget, amellyel pótolhatja a kiesőt.

 

Rák június 22 – július 22.

A szerelemben olyan valaki után vágyakozik, aki csalódott. Ne adja fel, az idő gyógyítja a sebeket és megújítja a vágyakat, serkenti az alvó érzelmeket. Egyébként is optimizmus és vidámság sugárzik önről, ennek oka a siker. Baráti körében támogatják és csodálják, s ez nagyon kellemessé teszi a hetet. Népszerűségének, nyilvános diadalának, titkai feltárásának köszönhetően a sors megajándékozza önt egy váratlan lehetőséggel, amely szakmájában is előbbre juttatja. Meg kell szüntetni minden olyan tevékenységet, amely ráfizetéssel jár! Még akkor is ezt kell tennie, ha érzelmileg erős szálakkal kötődik, mert anyagilag óriásit bukhat.

 

Oroszlán július 23-aug. 24.

Végre sikerül felkeltenie annak a személynek az érdeklődését, akit kiszemelt, és aki mellett tényleg elengedheti magát. Jól érezheti magát a bőrében, mégis hatodik érszékszerve azt súgja: nem mennek maradéktalanul jól a dolgai. Pedig nincsennek jelentős gondok az életében, csupán várja, hogy valami végre történjen a hétköznapi délutánokon is.Mindegy, hogy pontosan mi is hozza meg a változást, minden dolog egyik pillanatról a másikra módosulhat, s megtapasztalhatja újra a változás izgalmát, amit már régen érzett. Remekül fejezi ki magát, jól megérteti véleményét az emberekkel. De ha kisebbrendűségi komplexusai felszínre törnek, erőszakos lesz.

Szűz augusztus 24-szept. 23.

Olyan partnerrel lehet csak boldog, aki feltétel nélkül engedelmeskedik. Munkahelyén elismerik szorgalmát, kitartását.Pompás a hét arra, hogy szerződést írjon alá, titkos szerelmi kapcsolatában boldogan lubickoljon. Viszont szűkebb családi környezetében drámai előadásokra számíthat, családtagjai gondoskodnak róla, hogy ne élvezze maradéktalanul az életet. Ingatlanügylet bonyolítását mostanra időzítse, mert a sors segítségére van abban, hogy nagyobb anyagi haszonra tegyen így szert. Anyagi ügyei amúgy sem állnak rosszul, mert a héten olyan dolgok történnek, amelyek a megélhetésére nagy hatást gyakorolnak hosszabb távon.

Mérleg szept. 24-okt. 23.

Házastársa rajongó érzéseit higgye el! A héten csak a magánperceit számlálgatja, a magányét nem, mert tulságosan is sokan akarják a társaságát élvezni, szinte nem is marad magára ideje. Másra sem, de ez a népszerűség átka. Új és érdekes kihívások elé néz a munkájában, néhány sikertelen újítási szándék után végre az ön véleményére is kiváncsiak a főnökei. Most már csak azt kell elintéznie, hogy az új szisztéma szerint, amelyet kitalál, mindenki jól járjon.

 

Skorpió október 24-nov. 22.

Remek képességeit kibontakoztathatja otthonában is, főleg, ha szenvedélyesen fest, rajzol, vagy egyéb művészeti ágban bontogatja szárnyait. A biztonság kedvéért előbb csak a családtagjainak mutassa meg az elkészült alkotásokat. A Hold mellett a Neptunusz is hozzájárul ahhoz, hogy a párja félreértsen bizonyos helyzeteket. Sértődés helyett inkább mondja el a teljes igazságot. A fontos pénzügyi tárgyalásokat, nagyobb vásárlásokat ne hétfőre tervezze! A telihold anyagi problémát jelez. Zűrös kapcsolatait most rendezheti.

 

Nyilas november 23-dec. 21.

A munkába rendkívül kedvező helyzetbe kerül, mert a sors lehetőséget kínál önnek a bizonyításra , ami sikerül, és ezzel kivivja felettesei elismerését, bebetonozhatja magát az új helyen. Nem kell aggódnia a jövő miatt a magánéletében sem, mert a sors nem hagyja magára, megtalálja párját. A rokonaival meg kell békülnie, bocsásson meg nekik, forduljon feléjük szeretettel, még akkor is, ha többször és alaptalanul bántották. Bár folyamatosan építgeti a karrierjét, ezekben a napokban csak szavakból rakhat téglát az önmegvalósítás épületéhez. Magyarul egy huncut fillér sem üti a markát, főnökei csupán szóban ismerik el teljesítményét.

Bak december 22-jan. 20.

Bármennyire is büszke a dicséretre, párjának ne hencegjen vele, mert ő az anyagiakat fogja követelni, és egy percig sem hiszi el, hogy nem kapott pénzt. Talán azért szkeptikus, mert most minden garasnak meg lenne a helye, és ráadásul még egy kicsit pihenni, kikapcsolódni is szeretne, erre pedig a jelenlegi szoros büdzséből nem telik. A hét végén hideg zuhanyként érheti, hogy egy régi ismerőse bejelenti látogatási szándékát, sőt nemcsak bejelenti, de meg is jelenik önöknél. A vége mégiscsak happy end lesz, ugyanis olyan ajánlatot tesz, amit nem tud, de nem is akar visszautasítani.

 

 

Vízöntő január 21. febr. 19.

Szánjon több időt szórakozásra, lazításra, kerítsen sort olyan tevékenységekre, amelyek szellemileg és lelkileg is feltöltik. Ha a héten kerül be a szerelem örvényébe, kapcsolata tartós lesz és szenvedélyes. Amennyiben régi a viszonya és az elszakadó hadművelet kidolgozásán fáradozik, kollégájától kapja a legrosszabb tanácsot, melyet azonnal felejtsen el! A házimunkát ne vigye túlzásba a héten! Mivel az életben fietni kell mindenért, amit vesz, gondolja meg, most mit ad cserébe?

Halak február 20-március 20.

Ön egy igazi mázlista, családtagjai még a gondolatait is kitalálják. Költözés vagy az ingatlan állapotok változása miatt végre nyugodtabban telnek napjai. A szerelemben viszont nincs sok szerencséje, ezért jobban járna, ha most nem is akarna ismerkedni, mert olyan személlyel jönne össze, aki érzelmi analfabéta vagy éppen önkannibál, és anyagilag is le fogja nullázni önt. Gyermeke szemtelen viselkedését nem hagyhatja szó nélkül! Egy titokzatos üzenet felébreszti kiváncsiságát, péntek után kiderülhet, hogy játék volt-e az egész, vagy valaki nagyon is komolyan gondolta a vallomását. Bosszantó információ érkezik önhöz, ha ez valóban igaz, akkor lehet, hogy élete egyik területén sokasodni fognak a kellemetlen akadályok. Lehet, hogy mindennapi közlekedése válik nehézkesebbé és bonyolultabbá?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen