2008. évi horoszkóp az Oroszlán csillagjegyről.

Légy üdvözölve 2008-ban, Oroszlán.

Az idei egy fantasztikus év lesz. A Szaturnusz elhagyta a jegyedet a múlt évben, ami valószínűleg határozott megkönnyebbűlést okozott. Mostantól két és fél éven át pénz-házadban fegyelmet vigyél bevételeidbe és kiadásaidba. De a Szaturnusz csupán egy kis része a teljes képnek.

A Jupiter, a siker, a szerencse és a növekedés bolygója tavaj lépett be a Bakba és hatodik házába. Ez az egész évben tartó áthaladás nagyobb felelősségeket és lehetőségeket hozhat mindennapi munkád során. Mivel a hatodik ház egyben egészségedet is jelképezi, bővítheted rendszeres tornagyakorlataidat, továbbá lejárhatsz egy edzőterembe is. A jupiter áthaladás a hatodik házon súlygyarapodást von maga után, szóval fordíts különös figyelmet idén a tornagyakorlatokra,étrendedre, táplálkozásodra.

2100032.bmp

A Neptunusz a magasabb rendű információk bolygója -valamint az illúzióké is – folytatja áthaladását a Vízöntőn és hetedik házadon. Ezen áthaladás hatására nehezen megfogható, és hosszú idő alatt mutatkozik csak meg. Bizonyára észrevetted már, hogy hajlamos vagy idealizálni partnereid, illetve a házasságot és a bensőséges kapcsolatokat úgy általában. Partnered inspirálólag hathat rád valamilyen módon – erős kötelék köt össze benneteket.

Az Uránusz, a hirtelen, kiszámíthatatlan változások bolygója folytatja átutazását a Halakon és nyolcadik házadon. Ez az áthaladás 2005 óta tart, szóval mostanra ismered energiáit. Több váratlan eseményre és helyzetre számíthatsz másokkal közösen birtokolt erőforrásaiddal kapcsolatban. Partnered vagy házastársad váratlanul fizetésemelést kaphat, előléptethetik, vagy éppen kirúghatják. A dolgok ennyire feketék, vagy fehérek lesznek. Különös figyelmet kell fordítanod a biztosításokra és végrendeletedre. Érted, miről beszélek, Oroszlán! A nyolcadik ház a dichotómiák háza, evilági és ezoterikus dolgokat egyaránt magába foglal.

A Plútó, az átalakulások bolygója idén a Nyilasban kezdi az évet, ötödik házadban. Ám január 25-én belép a Bakba és a hatodik házba. Április 2-án azonban retrográd irányba fordul és visszatér a Nyilasba. Szeptember 8-án ismét direkt irányba fordul, majd november 26-án újból belép a Bakba. A Plútó onnantól kezdve nagyon hosszú időn keresztül a Bakban lesz – egészen 2024-ig – és átalakítja mindennapi munkarutinodat.


 

Ideális időszak a szerelemre.

Július 12. és augusztus 5.között kellemes időszaknak nézel elébe, ugyanis a Vénusz ekkor fog jegyedben tartózkodni. Szerelmi életed felélénkül, népszerűséged megnő, továbbá önbizalmad az egekben lesz. Emellett újhold lesz a jegyedben augusztus l-jén, ami új kezdeteket jelez személyes életedben. Azonban az augusztus 1-jei újhold egyben része egy napfogyatkozásnak is. Ha julius 30. és augusztus 4. között születtél, vagy vannak más bolygóid az Oroszlánban, akkor ez a fogyatkozás erős, pozitív hatással lesz rád.

Egy másik jó időszak a románcra október 18. és november 12. közé esik, amikor a Vénusz a Nyilasban van, keresztülhaladva ötödik, a románcot jelképező házadon. December 27-én újhold lesz a románcot szimbolizáló házadban, szóval aznap valami nagyszerűre számíthatsz a románc tekintetében.

Ideális időszak a karrierrel kapcsolatos döntésekre.

Május 5-én újhold lesz a Bikában és a karriereddel kapcsolatos tizedik házadban. Ez az újhold új, a szakmai életedben beköszöntő kezdeteket és lehetőségeket jelez. Körülbelül egy hónapod lesz arra, hogy elindítsd új vállalkozásodat, megszerezd álmaid állását, vagy munkahelyet válts. Segítséget fogsz kapni a Vénusztól ezen időszak alatt, amely széles együttállásban halad az újholddal. November 13. telihold a Bikában a betetőzését hozza el valaminek, amin az utóbbi hónapok során rendkívül keményen dolgoztál.



 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen