Rafael – Mikáel – Uriel – Gábriel –
keresd az őrangyalod!

(idézet Hamikus Zsuzsanna az Elixír 2004. évi nyári különszámában megjelent cikkéből)
Gábriel
az érzelmek, a kapcsolatok, aművészetek és a kreativitás arkangyala. Nevének jelentése „Isten bajnoka”. Gábriel az igazság szelleme is.

Ha valakit akár lelkileg, akár fizikailag bántalmaznak, őt kell hívni.

Mikáél
az Úr egyik legfényesebb angyala. Nevének jelentése: „Istenhez hasonló”. Az idők kezdete óta ő az Erő és a Védelem arkangyala és a Mennyei Seregek ura. Ő segít nekünk legyőzni az anyag- és ösztönorientáltságot, az öncélú intellektualitást, a bölcsesség nélküli tudás mindenek fölé helyezését. az új tudatú emberi lelkek és a Föld teljes átalakítása, továbbá a harmonikus létforma kialakítása is a feladata.

Ha Mikáélt hívod, erőt, védelmat kapsz tőle, és segít téged abban, hogy kinyílj a valódi szellemi kincsek felé, beavatódj a Föld új szellemi állampolgárságába.

Rafáél
a gyógyítás arkangyala. Nevének jelentése: „Isten orvossága”. A Jézusi szeretetet önmagán átbocsátva gyógyít sejtszinttől Földanyáig mindenkit és mindent fizikai, lelki és mentális szintű betgséget. Rafáél az utasok, valamint az energia és az éteri vitalitás angyala is. Ő a szerelem egyik legfőbb apostola és a szépség arkangyala is; segít, hogy be tudd fogadni a szépséget.

Ha Rafáélt hívod, a teljes önátadást élheted meg. Szerényen, alázattal jön, lágy, szeretetteli enerigákat hoz neked, gyógyulhatsz által.

Úriél
nevének jelentése: „Isten tüze”. Ő harmonizálja az anyagot, őrzi és vigyázza a kozmikus rendet és a harmónia törvényeit, és ő a szolgálat és a béke szelleme is.Úriál a szolgálata folytán van legközelebb az anyaghoz. Hozzá tartoznak a földdel kapcsolatos dolgok, pl. a mezőgzdaság, a környezetvédelem, a házak, lakások építése és fenntartása, a mindennapi munka, a politika, a gazdaság és a tudomány.

Ha őt hívod, stabilitást, rendet, tüzet, erőt hoz életedbe, és segíti „földközeli” hétköznapjaidat.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen