Szüz augusztus 24 – szeptember 23.

Légy üdvözölve 2008-ban, Szűz!

Ez az év sok mindent tartogat számodra, Szűz és a legtöbb ebből kedvedre való lesz. Kezdjük azzal, hogy a Szaturnusz a jegyedben lesz – nemcsak az idei évben, hanem a következő két és fél évben is. Valamennyi jegy közül, akik a Szaturnusz hatását megtapasztalják, a legkevesebb problémát neked fogja ez okozni, elsősorban azért, mert te már most is felelősségteljes,fegyelmezett és feladatorientált vagy. Ha más nem, a Szaturnusz meghozza számodra életed valamennyi területén a megfelelő struktúrák kialakításához szükséges eszközöket. Ha még nem lennél tisztában vele, most rájössz, hogy mi az, ami igazán fontos a számodra, és képes leszel álmaidat megvalósítani, valamint jobban képes leszel kifejezni azokat.

Rengeteg segítséget fogsz kapni a Jupitertől, amely a jegyeddel kompatibilis Bakban tartózkodik, a kreatívitást és a románcot jelképező ötödik házadban. Ami azt illeti, a kreatívitásod valósággal szétvet majd az év során. Új lehetőségek adódnak majd számodra, amelyek révén megcsillogtathatod kreatív képességeidet. Kreatív időbeosztásod változni fog. Ha eddig például a legjobb kreatív munkáidat napközben készítetted, mostantól megpróbálkozhatsz az éjszakai munkával.

A romantika terén ez egy fantasztikus év lesz Szűz! Ha van valakid a 2008-as év kezdetekor, akkor kapcsolatotok az év során elmélyülhet, mig végül abba tetőzik be, amire mindketten vágytok. Ez jelenthet összeköltözést, házasságot, vagy családalapítást, bármi elképzelhető. Ha nincs senkid az év kezdetekor, biztosan találni fogsz valakit az év végére. A Jupiter növekedésnek indit mindent, amihez hozzá ér, boldogságot ás jószerencsét hozva születési képleted azon területén, amelyen éppen áthalad.

Ezen felül a Plútó a Bakba lép be január 25-én, csatlakozva a Jupiterhez ötödik házadban. A Plutó a mélyreható és végleges átalakulás bolygója, szóval rendkívüli változosokra számíthatsz szerelmi életed terén! A Plutó retrográd irányba fordul és visszatér a Nyilasban év közben, mig nem végül november 26-án véglegesen belép a Bakba.Az Uránusz folytatja útját keresztül a Halakon, átelennben Napjegyeddel, hetedik házadban. Az Uránusz oppoziciója aggodalomra adhat okot, nyugtalanító és erőt próbáló lehet, pontosan azért, mert felrázza a státus quót. Ha te olyan ember vagy, aki nem alkalmazdodik a tekintélyhez, aki magához öleli a változást, akkor ez az elhúzódó áthaladás nem fog megzavarni. Ellenben azt veszed majd észre, hogy mostantól egyre gyakrabban érdekes és egyéni személyek lépnek be életedbe. Ez az áthaladás emellett egy kapcsolat hirtelen, váratlan kezdetét vagy befejezését is eredményezheti.

A Neptunusz, a magasabb inspirációinkat, valamint illúzióinkat és vakfoltjainkat szimbolizáló bolygó folytatja hosszú áthaladását a Vizöntőn és a hatodik házadon. Ez az áthaladás valamiféle zavartságot hoz magával, talán napi munkád kapcsán, vagy spirituális minőséggel töltheti meg azt. Ha bármiféle negatív eredményű egészségügyi jelentést kapsz ezen áthaladás alatt, végeztess el egy második vizsgálatot is! A Neptunusz összezavarhatja még a legjobb szándékú orvosokat is.


Ősz

 

Ideális időszak a szerelemre.

Jelöld meg az augusztus 10. és 28. közötti időszakot, amikor is a Vénusz a jegyedben áll. Romantikus éned szárnyalni fog. Sokkal magabiztosabbnak érzed majd magad és a szexuális vonzerőd az egekben lesz. Kiváló tartaléknapok kínálkoznak még a romantikára a január 24. és február 17. közötti, valamint a november 12. és december 7. közötti időszakban, amikor a Vénusz a szerelem ötödik házán halad át és gyönyörű szöget zár be a Napoddal.

További kitünő napok a románcra még: a május 11. és 13., valamint szeptember 3. és 5. közötti időszak, amikor a Nap és a Jupiter egymással szemben helyezkednek el és kellemes energiaáramlás tapasztalható közöttük. Összefoglalva, a 2008-as év egyike lesz legromantikusabb és legkreatívabb éveidnek.


Park

Ideális időszak a karrierrel kapcsolatos döntésekre.

A karriereddel kapcsolatos döntéseket május 24. és június 18. között hozd meg, amikor a Vénusz tízedik, a karríeredet jelképező házadon halad keresztül. Ez szakmai szempontból meglehetősen gondtalan lesz. Valójában olyannyira mennek majd a dolgaid, hogy hajlamos lehetsz hátradőlni és megpihenni. Ne tedd! Ragadd meg a lehetőséget! Sokat fogsz utazni és jönni-menni ezen időszak alatt. A kommunikáció szintén alapvető fontosságú lesz.


Plitvice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen