Mérleg szeptember 24 – október 23.

 

 

Légy üdvözölve 2008-ban Mérleg!

 

Kezdjük a következő remek hírrel: A Jupiter a Bakban áll, negyedik házadban, amely otthonodat és családodat jelképezi. A Jupiter a növekedés bolygója, a következő lehetőségek legalább egyikét igéri: nagyobb otthonba költözöl, vagy kibővíted mostani otthonodat; családod gyarapodik – egy kisbabával, vagy valaki beköltözik hozzád; általában véve boldogabb lesz otthoni életed; vagy ingatlant fogsz vásárolni, talán befektetési céllal. Elmélyül, és valamiképpen növekszik összeköttetésed a kollektív tudattalannal, talán egy kreativ projekt vagy spirituális meggyőződésed révén.

Január 25-én a Plútó csatlakozik a Jupiterhez negyedik házadban. A Plútó a mélyreható és maradandó átalakulás bolygója, szóval nagyszabású változásokra számíthatsz otthonoddal és családi életeddel összefügésben. A Plútó az év során retrográd mozgásba kezd és visszatér a Nyilasba és harmadik házadba, mignem végül november 26-án végleg belép a Bakba.

 

Ez azt jelenti, hogy az év során hol érzékelni fogod a plútó harmadik, a kommunikációt jelképező házadra gyakorolt hatását, hol pedig nem. De mostanra már tudod, hogy ez mit jelent, hiszen ezzel élsz együtt 1995 óta. A Szaturnusz 2007 őszén lépett be a Szűzbe, és jelenleg a tizenkettedik házadban tartózkodik, amely életünk rejtett aspektusaink felett uralkodik. Bizonyos értelemben régóta meglévő problémákat fogsz tisztázni idén, hogy ziszta lappal kezdhess, amikor a Szaturnusz a jegyedbe lép be 2009 őszén. A Szaturnusz a fizikai létezés szabályait uralja – biztosan ezért is nevezik a karma bolygójának, igy saját tudattalanod felfedezését kell valamilyen módon végrehajtanod. Meditációval, pl. vagy terápia révén. Vagy egyszerűen csak egy megbízható társ, barát ill. családtag segítségével, akire rábízhatod magad.

Az Úránusz, a hirtelen, váratlan események bolygója, folytatja útját a Halakon át, a hatodok házadban. A Napjegyeddel bezárt szöge azt jelzi, hogy az év során válltoztatnod kell hozzáállásodon napi munkáddal és egészségeddel kapcsolatban. Lehet, hogy egy főnököd, vagy munkatársad az őrületbe kerget. Ahelyett, hogy a másik felet hibáztatnád, kérdezd meg magadtól, hogy mit tanulhatsz ettől az embertől. Esélyes, hogy amint rájössz erre, bármi legyen is az, a probléma felszívódik. Végsősoron te vagy a zodiákus minden hájjal megkent sarmőrje, képesnek kell lenned kihizelegni magad minden nehézségből. A Neptunusz továbbra is a Vízöntőn és ötödik házadon halad keresztül, ahogy azt 1998 óta folyamatosan teszi. Mivel a Neptunusz a magasabb rendű inspirációk – valamint az illúziók – bolygója, nem olyannak látod romantikus partnereidet, amilyenek valóban. Piedesztára emelheted őket, vagy idealizmusod útját állhatja egy őszinte kapcsolatnak. Vagy az is előfordulhat, hogy idealizmusod kött téged romantikus partnereidhez. A Neptunusz az ötödik házadban kedvez a művészeti és kreatív projekteknek.

 

Ideális időszak a szerelemre.

 

Jelöld meg az augusztus 30. és szeptember 22. közé eső időszakot, amikor a Vénusz a jegyedben lesz. Romantikus éned szárnyalni fog. Sokkal művészibb is leszel ekkor és a többiek sokkal kedvezőbb színben fognak látni. Sokkal magabiztosabbnak érzed majd magad és a szexszuális vonezerős erős lesz. Kiváló tartaléknapok kínálkoznak még a romantikára a február 17-e és március 11-e közötti időszakban, amikor a Vénusz a szerelem ötödik házán halad át és gyönyörű szöget zár be a napoddal.További kitűnő napok a romantikára még: a május ll. és 13., valamint szeptember 3. és 5. közötti időszak, amikor a Nap és a Jupiter egymással szemben helyezkednek el és kellemes energiaáramlás tapasztalható közöttük.

 

 

Ideális időszak a karrierrel kapcsolatos döntésekre.

 

A karriereddel kapcsolatos döntéseket június 18-a és július 11-e között hozd meg, amikor a Vénusz tizedik, a karrieredet jelképező házadon halad keresztül. Ez szakmai szempontból meglehetősen gondtalan időszak lesz. Valójában olyannyira jól mennek majd a dolgaid, hogy hajlmasos lehetsz hétradőlni és piheni. Ne tedd! Ragadd meg a lehetőséget! Sokat fogsz utazni és jönni-menni ezen időszak alatt. A kommunikáció szintén alapvető fontosságú lesz.

 

0000068654.jpg

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Egy hozzászólás “2008. évihoroszkóp a Mérleg csillagjegyről.” bejegyzésre

  • Benedek Sándor:

    Gratulálok! Remek kis blog. Egyszerű, de „NAGYSZERŰ” További jó és sikeres munkát, mindenki örömére.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen