2013.éves horoszkóp

a  12 csillagjegyről. Mérleg

 

szeptember 23 – október 22.

 

 

 

 

Továbbra sem vagy elégedett a párkapcsolatoddal, és idén ez olyan útra terel, amelyen végighaladva lelked mélyebb régióiba juthatsz el. Bár akadnak boldog pillanatok, sokkal többet nyerhetsz, ha túllépsz a jelenlegi helyzeten. A felvillanyozó Uránusz és a befolyásos Plútó átalakító kvadrátjai, melyek már az előző évben elkezdték felforgatni az életedet, május 20-án és november 1-én visszatérnek, hogy tovább forgassák a változás kerekét. De vigyázz, mert lehet, hogy ijesztő lesz belépned a saját személyes történeted árnyai közé és felszínre hozod az eltemetett emlékeket. A Plútó jelenléte a gyökereidet uraló 4-es házban arra csábíthat, hogy hagyd figyelmen kívül a kényelmetlen érzéseket, és próbáld meg fenntartani a számodra oly fontos harmóniát. De ha felszínre hozod ezeket az elfojtott vágyakat, az nem csak a magánéletedben, hanem a hivatásban is új erővel tölt el. A partnereket uraló VII-es házban tartózkodó elnyomhatatlan Uránusz olyan hosszú ideig kényszerít valaki más életritmusának követésére, míg végül hajlandó leszel szakítani azzal, hogy mások kedvére tegyél, és saját boldogságodra összpontosítod az energiáidat.

A magánéleted tele van meglepetésekkel, de a munkahelyi előrehaladásod nyugodtabb mederben csordogál. A szerencsés Jupiter június 25-én egy évre beveszi magát a karrieredet uraló X-es házba, megsokszorozva ezzel az előrejutási lehetőségeidet. Ahhoz, hogy a legtöbbet kitudd hozni ebből a jótékony hatású bolygóállásból, elengedhetetlen, hogy egyet érts a munkahelyed  célkitűzéseivel és a saját személyre szabott feladataiddal is. A Jupiter az érzékeny Rák jegyébe lépve erősíti a lelkedet, amikor a munkád szinkronba kerül személyes érdekeiddel. Olyan szituációban is előreléphetsz, ami nincs teljesen összhangban az életről alkotott elképzeléseiddel, de akkor ez valószínűleg mind fizikailag, mind érzelmileg több energiádat fogja felemészteni. Csábítónak tűnhet, hogy szabadúszóvá válj, és a magad ura legyél, de ez csak akkor működik,ha előtte gondosan felméred a helyzetet, tisztában vagy a céljaiddal, és jól kigondolt stratégiával rendelkezel a megvalósításukra.

Ösztönös érzéked van ahhoz, hogy békíts össze másokat, mert képes vagy megőrizni az igazságodat még akkor is, ha nagy nyomás nehezedik rád. Ugyanakkor érdemes hajszolnod magad a nagyobb teljesítményért, mert idén ez a legjobb módja annak, hogy befektesd az idődet és az energiádat. Kemény munka vár rád, ha az a terved, hogy kihozod magadból a legtöbbet, amikor a szorgalmas Szaturnusz beköltözik a Skorpió jegyébe és az erőforrásaidat uraló 2-es házba. Eltökéltséged, hogy minél többet kihozz a tehetségedből, olyan pluszt jelenthet, amelynek segítségével nemcsak bevételeidet, hanem önbecsülésedet is növelheted. Itt az ideje, hogy újra felfedezd a múltban ki nem aknázott – és talán elhanyagolt – képességeidet, és új szintre emeld őket. Lehet, hogy környezeted szemében önzőnek fogsz tűnni, ha kevésbé akarsz másoknak megfelelni, de csak így hozhatod ki magadból, ami benned rejlik. A látnok Jupiter július 17-én és december 12-én kedvező trigont alkot a becsvágyó Szaturnusszal, ami felvértez a megfelelő szakmai képességgel, és hozzásegít a sikerhez, hosszú távú stratégia megalkotásához, amellyel lefektetheted jövőd alapjait.

 

 

 

Ha könnyebben meg akarod érteni a 2013-as évi horoszkópodat, használd az alábbi linket.

 

 

http://bvkati.hu/az_asztrologia_alapjai/az_asztrologia_alapjai.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen