2013.éves horoszkóp

a  12 csillagjegyről  – Skorpió

 

október 23.- november 21.

 

 

 

 

 

 

 Idén nagy rajtad a nyomás , Skorpió, hiszen a múltadat és a jövődet összefújja annak a nagyívű változásnak a forgószele, amely életed számos területét érinti. Azt fogod kapni, amit érdemelsz, mivel a karmikus Szaturnusz az egész évet félelmetes jegyedben tölti. A tanítómester belépése a szenvedélyes Skorpióba 2012. október 5-én mozgásba hoz egy sor fontos lezárást, és új kezdetet, mely megváltoztatja az életedet, és egyaránt hoz szakmai beteljesülést és személyes nehézségeket. A Szaturnusz 2014. december 23-ig marad a Skorpióban és személyiséged I-es házában, és elég időt ad arra, hogy életedet olyan pályára helyezd, mely jobban megfelel hosszútávú terveidnek. Most rendkívüli sikerekben lehet részed azokon a területeken, ahol módszeresen és rendszeresen végezted a dolgod az elmúlt évek során. Ugyanakkor viszont szembesülnöd kell azzal is, hogy bizonyos dolgok nem szolgálták az érdekeidet. Itt az ideje, hogy minimalizáld a veszteséget, és tudatosítsd magadban, hogy a ma bukásai a holnap sikereit alapozhatják meg, ha képes vagy ellenállás nélkül elengedni a veszteségeket. A könnyebb érthetőség kedvéért íme egy példa:  a munkahelyeden megkaphatod a jól kiérdemelt előreléptetést, de közben nehéz döntést kell meghoznod egy vergődő kapcsolatban. Szerencsére bennetek, Skorpiókban, ott ég a változás örök tüze, és erősebben kerültök ki ezekből a szituációkból, mint addig voltatok.

Bár szíved szerint a lassú és fokozatos változást részesíted előnyben, amikor a sokkoló Uránusz két dinamikus kvadrátot is alkot a megállíthatatlan Plútóval idén, váratlan változásokban lehet részed, melyek felszínre hozzák a korábban elfojtott érzelmeidet. Egy hosszadalmas folyamat során újraértékeled és felfrisíted  az értékrended és gondoskodásod alapját képező paradigmákat, köszönhetően uralkodó bolygód hosszú látogatásának a tanulást uraló 3-as házadban. Ugyanakkor  az Uránusz az önfejlesztés 6-os házából villámszerűen szórja a felismerés szikráit, amikor május 20-án és november 1-én kvadrátot alkot az erős Plútóval. A változás hirtelen elektromos kitörésként jelentkezik, és fenekestül felboríthatja az életedet, elég erőt adva, hogy megszabadulj régi rossz szokásaidtól, fullasztó munkaköröktől vagy unalmas rutinoktól. Ezek az izgalmas és forradalmi aspektusok egy hosszú sorozat részei, mely 2012. június 24-én kezdődött, és 2015. március 16-án ér véget.

A szigorú Szaturnusz aktuális látogatása a titokzatos Skorpióban megnehezíti, hogy hangot adj érzelmeidnek, és falat húzhatsz önmagad és a külvilág közé. Szerencsére a spirituális Neptunusz hosszú látogatása az együtt érző Halak jegyében meglágyítja a szívedet. Egy harmonikus Szaturnusz – Neptunusz trigon június 11-én és július 19-én varázslatosan egyensúlyba hozza az ideáljaidat és álmaidat a  valóra váltásuk iránti képességeiddel.  Június 25-én a jóindulatú Jupiter belép az érzékeny rák jegyébe. Egyéves tartózkodása során gazdagítja érzelmi életedet és szélesíti intuitív képességeidet. Még ha szeretsz is otthon ülni és otthon szórakoztatni, valószínűleg útnak indulsz meglátogatni a családodat és a barátaidat, amikor a Jupiter a kalandokat uraló 9-es házon halad keresztül.  Ugyanakkor a Jupiter nagy víz.- trigont alkot a Szaturnusszal és a Neptunusszal július 17-e és 19-e között, és kiváló alkalmat szolgáltat, hogy új projektet indíts  útjára, utazz egy kicsit, vagy egyszerűen csak dőlj hátra és élvezd az élet apró örömeit. “

Ha könnyebben meg akarod érteni a 2013-as évi horoszkópodat, használd az alábbi linket.

 

 

http://bvkati.hu/az_asztrologia_alapjai/az_asztrologia_alapjai.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Be Sociable, Share!

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen