2013.éves horoszkóp

a  12 csillagjegyről ? Szűz

 

augusztus 23 – szeptember 22.

 

 

 

 

 

” Kezd az alapoktól, és fokról fokra haladva  közelíts az év nagy kérdéseihez, így jelentős lépést tehetsz személyes fejlődésed útján.  A felelősségteljes   Szaturnusz a közvetlen környezeted 3-as házában tartózkodik, és két dolgot kér, szervezd újra  a mindennapjaidat, illetve gondold át a hozzád legközelebb állókkal való viszonyodat. Ahelyett, hogy hagynád, hogy filozofikus éned a magasságokból diktálja a napi programodat, gondolj végig minden apró dolgot, amivel foglalkozol. Figyelj arra, hogyan kezeld az információ áramlását, a másokkal való kommunikáció során, és légy tudatosabb a gondolkodásodat és viselkedésedet meghatározó minták tekintetében. Lényegesen komolyabban veszed ezt a folyamatot akkor, amikor az átalakító Plútó támogató szextilt alkot a Szaturnusszal, március 8-án és szeptember 2q1-én egy olyan sorozat részeként, amely 2012. december 26-án kezdődött.

Inspirációd legfőbb forrását idén a többi ember jelenti, igaz, ki kell jelölnöd a határokat, ha nem akarod szem elől téveszteni a célodat. A fantáziadús Neptunusznak köszönhetően, aki a partnerkapcsolataid VII-es házában tartózkodik, a hozzád legközelebb állók tükörként szolgálhatnak, akik visszatükrözik fantáziád szüleményeit. A zavaros kép június 11-én és július 19-e között kitisztul, amikor a szorgalmas Szaturnusz harmonikus trigont alkot a Neptunusszal, és lehetővé teszi a gyakorlati lépéseket álmaid valóra váltása érdekében. További érzelmi támaszt kaphatsz öt másik bolygótól, akik június és július folyamán barátok a 11-es házán haladnak keresztül, és néhány csodálatos trigont alkotnak június 3 és 7-e között a kommunikatív Merkúr és az édes Vénusz nagy víz-trigont alkotnak a Szaturnusszal és a Neptunusszal, felerősítik kisugárzásodat, és arra késztetnek másokat is, hogy támogassák terveidet. A Nap érzelmi biztonságot nyújt június 26-án, amikor trigont alkot a Szaturnusszal. Önbizalmad és lelkesedésed mindent felülmúl július 17-én és 20-a között, annak köszönhetően, hogy a jókedvű Jupiter és az impulzív Mars újra aktiválják ezt a csodálatos aspektust. Ebben az időszakban az általános közérzeted nagyon jó – de ne dőlj elégedetten hátra, mert az egyik legkiválóbb időszak, hogy megvalósítsd a terveidet.

Személyes kapcsolataid továbbra is rivaldafényben maradnak, mivel a hosszan tartó kvadrát a regenerálódás 8-as házában lévő bogaras Uránusz és a szerelem és kreativitás 5-ös házában tanyázó szenvedélyes Plútó között egzakttá válik május 20-án és november 1-én. Ez a fényszögsorozat, amely 2012. június 24-én kezdődött és 2015. március 16-ig tart, felfrissítheti az ellaposodott kapcsolataidat, ha hajlandó vagy mély lelki változásoknak alávetni magad. Ugyanakkor azonban, ha megrögzötten ragaszkodsz a múlthoz, és nem vagy hajlandó változtatni, ez a fényszög egy kapcsolat végét is jelentheti. Bárhogy legyen is, függetlenség iránti vágyad elég erős lesz ahhoz, hogy lépéseket tegyél, amikor a tiszteletet parancsoló Szaturnusz irritáló kvinkunxot alkot az elnyomhatatlan  Uránusszal április 12-én és október 5-én, olyan fényszögsorozat keretében, mely 2012. november 15-én kezdődött. „

Ha könnyebben meg akarod érteni a 2013-as évi horoszkópodat, használd az alábbi linket.

 

 

http://bvkati.hu/az_asztrologia_alapjai/az_asztrologia_alapjai.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen