2013.éves horoszkóp

a  12 csillagjegyről. Rák

 

június 21. – július 22.

 

 

 

 

” Nem rejtőzhetsz el a változások elől, melyek ebben az évben alapjaiban rengetik meg a világodat. A múltban talán elegendő volt, ha visszahúzódtál a saját védőpajzsod mögé, de most ki kell lépned az otthonod és családod nyújtotta biztonságos menedékből, hogy szembenézz azokkal az erőkkel, melyek át akarnak formálni. Csillagjegyed hajlamos túlságosan is ragaszkodni a múlthoz, de erősebb nyomás nehezedik rád, hogy változtass, amikor a forradalmi Uránusz  dinamikus kvadrátot alkot a nyughatatlan Plútóval június 24-én és szeptember 19-én. Személyes metamorfózisod újabb és újabb meglepetésekkel szolgál, ahogy a visszatérő Uránusz-Plútó találkozások május 20-án és november 1-én felkavarják az állóvizet.

Mivel a Plútó a partnereidet uraló VII-es házban tartózkodik, hajlamos vagy már-már rögeszmésen belemélyedni egy munkahelyi vagy személyes kapcsolatba. A Plútó regeneráló hatásának hullámai időnként átcsapnak fejed fölött, mert valaminek véget kell érnie, mielőtt új ciklus kezdődik, de amíg hajlandó vagy kompromisszumokat kötni, addig minden problémát meg lehet oldani. Karriered váratlan fordulatokat tartogat számodra, amit valószínűleg egy befolyásos személlyel kötött kapcsolatnak köszönhetsz, hiszen az újító Uránusz  a társadalmi felelősségvállalás X-es házában tartózkodik. Bár ez a hosszan tartó fejlődési folyamat elhúzódik egészen 2015-ig, ne feledd, hogy könnyebb azonnal megoldani a felmerülő problémákat, mint megvárni, hogy a krízis hatására muszáj legyen változtatnod.

A jóságos Jupiter június 25-én lép be a csillagjegyedbe, és önbizalommal ajándékoz meg. Optimista hozzáállásod lehetővé teszi, hogy a kihívást jelentő szituációkban is inkább a kínálkozó lehetőséget, sem mint a problémát lásd. Az év első felében, amíg a Jupiter a befejezések 12-es házában vendégeskedik, zárd le a régi ügyeidet, hogy teret nyithass  az új lehetőségeknek. Bár természetednél fogva jobban szeretsz várni, majd a bekövetkező eseményekre reagálni, a Jupiter belépése ének I-es házában ismét kezedbe adja az irányítást az életed alakítása felett. A körülmények nagyban kedveznek, hogy valóra váltsd elképzeléseidet, amikor a Jupiter különösen kedvező nagy víz-trigont alkot a fantáziadús Neptunusszal, és becsvágyó Szaturnusszal július 17-én. Egy most kezdődő projekt vagy kapcsolat tartósabbá válhat, amikor december 12-én és 2014. május 24-én visszatér a stratégiai fontosságú Jupiter-Szaturnusz trigon.  Ugyanakkor kísértést érezhetsz, hogy több terhet vegyél a válladra mint amennyit elbírsz, amikor a Jupiter augusztus 7-én és 21-én felvillanyozza az Uránusz és Plútó randevúját. A feladatokért felelős Szaturnusz idén keresztülszáguld az önkifejezést uraló 5-ös házon, ami nagy önuralmat igényel a részedről. Ha megtanulsz ellenállni a csábításoknak,  azzal megerősíted személyiségedet, és növeled esélyedet a sikerre. A Szaturnusz harmonikus trigont alkot alkot a fantáziadús Neptunusszal június 11-én és július 19-én, ami segít megtalálni a helyes egyensúly elérhetetlen álmaid és a valóság között. „

 

 

Ha könnyebben meg akarod érteni a 2013-as évi horoszkópodat, használd az alábbi linket.

 

 

http://bvkati.hu/az_asztrologia_alapjai/az_asztrologia_alapjai.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen