2013.éves horoszkóp

a  12 csillagjegyről. Vízöntő

január 20- február 18.

 

 

 

 

” Nem fogsz unatkozni idén, mert a forradalmi Uránusz fogékonnyá tesz az új ötletekre és az új kommunikációs módszerekre, amíg az információ és az oktatás 3-as házában tartózkodik. Ugyanakkor uralkodó bolygód, az Uránusz többször is találkozik a befolyásos Plútóval. Ez a sorozat már tavaly elkezdődött, és idén is folytatódik, komoly nyomást gyakorolva rád, hogy kerüld a kockázatokat és a szokatlan helyzeteket. Ezek az ellentmondásos együttállások május 20-án és november 1.én következnek be, és a ciklus csak 2015. május 16-án zárul le. Szerencsére ha hajlandó vagy szembenézni félelmeiddel, rá fogsz jönni, hogy némelyik teljesen alaptalan, így könnyűszerrel megszabadulhatsz tőle. Ahhoz, hogy felismerd, mi áll sikerességed útjában, elengedhetetlen, hogy tisztába legyél önmagaddal, és ki tudd zárni a negatív hatásokat az életedből. A tavasz eljövetelével készen állsz arra, hogy akcióba lépj és elszakadj a múlttól, az Uránuszhoz március 22-én csatlakozik az energikus Mars, március 28-án a Nap és a Vénusz, április 20-án pedig az éles eszű Merkúr. Még ha nem is vagy képes radikális lépésekre ebben a kaotikus időszakban, egy-egy pillanatra felcsillanhat előtted az a jövő, amelyért érdemes küzdened.

Számos lehetőséged nyílik a személyes fejlődésre, amikor a Jupiter felkeresi az önkifejezést uraló 5-ös házat, és ezzel előhozza belőled a játékos gyermeket. Június 25-én a látnok Jupiter belép a foglalkozásodat uraló 6-os házba, ami növeli a szakmai fejlődés esélyeit, és plusz motivációt ad a munkádban. Egy stratégiai nézőpont hozzásegít ahhoz, hogy egy lépést hátrálva átértékeld képességeidet abból a szempontból, hogy hogyan tudnád leghatékonyabban felhasználni őket. Jelenlegi munkahelyeden is képes lehetsz hatékonyabb teljesítményre, de ez az új felismerés odáig vezethet, hogy tovább akarod képezni magad, és egy magasabb pozíciót veszel célba. A bölcs Jupiter jelenléte az érzelmes Rák jegyében ráébreszt, mennyire fontos az, hogyan bánsz másokkal. Ha unalmas, kilátástalan helyzetbe kerültél, ez az átmeneti állapot felébreszti benned az igényt, hogy új irányt szabj karrierednek. A biztonság abból fakad, ha követed a megérzéseidet ahelyett, hogy ragaszkodnál egy munkahelyhez, ahonnan a fizetést kapod, de cserébe elrabolja a lelkedet.

A keménykezű Szaturnusz a fürkésző Skorpió jegyébe érve beveszi magát a karriered és a nyilvánosságot uraló X-es házba, újabb felelősséget pakolva ezzel a válladra. Ezért minden eddiginél fontosabb ítélőképességre van szükséged ahhoz, hogy el tudd dönteni, mely kötelezettségek teljesítése éri meg a rájuk fordított időt és energiát. Ez kapóra jön, amikor az optimista Jupiter kvadrátot alkot az impulzív Uránusszal augusztus 21-én, és kísértést  érzel egy nagy ugrásra anélkül, hogy tudnád hova is érkezel. Szerencsére gyakorlatiasabb nézőpontból is át tudod gondolni a helyzetet, amikor kiegyensúlyozott Jupiter – Szaturnusz találkozók aktiválják a munkáért felelős X-es házadat július 17-én, december 12-én, illetve 2014. május 24-én, elősegítve ezzel egy komolyabb, az egész karrieredet befolyásoló döntést. Pontosan fel kell mérned, hol tudsz fejlődni, hol nyílnak lehetőségek számodra, és mit kell tenned annak érdekében, hogy továbbfejleszd az ezekre az ambíciókra rímelő készségeidet. „

Ha könnyebben meg akarod érteni a 2013-as évi horoszkópodat, használd az alábbi linket.

 

 

http://bvkati.hu/az_asztrologia_alapjai/az_asztrologia_alapjai.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen