2013.éves horoszkóp

a  12 csillagjegyről. Halak

 

február 19 – március 20.

 

 

 

 

 

A 2013-as évben a képzelet és a spiritualitás továbbra is fontos szerepet játszik az életedben. Modern kori uralkodó bolygód a Neptunusz 2012. február 3-án bevette magát az együtt  érző Halakba, jegyedben való jelenléte azóta is folyamatosan tágítja látókörödet egészen 2025. március 30-ig. Más folyamatok is hatással lesznek rád az év során, de amikor 2013. elején gyors mozgású bolygók csatlakoznak a másvilági Neptunuszhoz, komoly esélyed van rá, hogy a materializmus és a mindennapi élet gondjai fölé emelkedj. A bolygó február 4-i találkozása a határozott Marssal feltüzeli kreativitásodat, és felkelti vágyadat, hogy egyéni érdekeidet félretéve segíts másokon. A gyors észjárású Merkúr és a költői Neptunusz február 6-i randevúja hatására ékesszólásoddal inspirálhatsz, gyógyíthatsz, de félre is vezethetsz másokat. Február 21-én és 28-án a Nap és a Vénusz csatlakozik a Neptunuszhoz, ekkor szíved a tökéletes szerelemre áhítozik. 2013-ban akkor leszel sikeres, ha képes vagy megkülönböztetni a vágyálmokat a fejlődésed érdekében valóban felhasználható ötletektől.

Hagyományos uralkodó bolygód, a Jupiter az évet a rugalmas Ikrek jegyében, gyökereid IV-es házában kezdi, és marad június 25-ig, hogy segítségével objektív képet alkothass magadról. Ha sikerül kinőnöd nem tudatos érzelmi reakcióidat, képes leszel intelligens  döntéseket hozni önmagaddal és szeretteiddel kapcsolatban. Június 25-én a jókedvű Jupiter a gyengéd Rákba és az önkifejezés 5-ös házába tér, hogy tovább támogassa kreativitásodat, szerelmi életedet és gyermeki ártatlanságodat. A felelősségteljes Szaturnusszal július 17-én, december 12-én és 2014. május 24-én alkotott harmonikus trigonjai ambícióidat az optimizmus és a realizmus tökéletes egységével támogatják. Ezek a terveid szempontjából kulcsfontosságú fényszögek július 17. és 19. között egy trigonnal a metafizikus Neptunuszt is aktiválják. Ez a fényszögkapcsolat megtanítja, hogyan egyeztetheted össze elveidet és szakmai céljaidat. Ez a trigon a csúcspontja annak a 2012. október 10-én kezdődött és ez év június 11-én, valamint l9-én is visszatérő Szaturnusz-Nap trigonsorozatnak, mely segítségével tovább javíthatod az egyensúlyt ambícióid  és titkos álmaid között.

A Szaturnusz a rend és a fegyelem bolygója az évet a szenvedélyességéről  ismert Skorpióban és a magasabb rendű tudás 9-es házában tölti, ezért 2013-ban el-eltűnődsz  az élet értelmén, még hitvilágod, személyes életfilozófiád is átalakulhat. A szótlan Skorpióban álló Szaturnusz akkor a leghatásosabb, ha kiiktatod a szellemileg értéktelen dolgokat, és tanulmányaid során a lényegre koncentrálsz. A gyűrűs bolygó különösen nagy segítséget nyújthat határaid kijelölésében, hogy időben felismerd ha utat tévesztettél.  Az újító Plútóval március 8-án és szeptember 21-én felállított kedvező szextiljel ösztönzésére felelősebben gondolkodsz, és megszabadulsz idejétmúlt elvárásaidtól. Ez a fényszög először 2012. december 26-án jött létre. A 2013-aa utolsó két előfordulása hatására a szívedhez közeli ügyeket egyre nagyobb meggyőző erővel tudod képviselni.

 

 

 

Ha könnyebben meg akarod érteni a 2013-as évi horoszkópodat, használd az alábbi linket.

 

 

http://bvkati.hu/az_asztrologia_alapjai/az_asztrologia_alapjai.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen