2013.éves horoszkóp 

a  12 csillagjegyről. Nyilas

 

november 22.  – december 21.

 

 

 

 

 

” Idén számos lehetőséged nyílik arra, hogy terveidet a nyilvánosság elé tárd és új kapcsolatokat alakíts  ki. Optimista uralkodó bolygód, a Jupiter június 25-ig a sokoldalú Ikrek jegyében, a partnereid VII-es házában tartózkodik, és lehetőséget teremt a rólad kialakult összkép felturbózására, új projektek beindítására és előnyös üzleti partnerek felkutatására. Mivel a legkülönbözőbb helyzetekben is feltalálod magad, olyan ajtók nyílnak meg előtted, amelyek a kevésbé rugalmas jelöltek előtt zárva maradnak. Mindazon által, amikor a bizakodó Jupiter a felületes Ikrekben tartózkodik, túl elnéző lehetsz az emberekkel, és nehezen különbözteted meg az erősségeiket a gyengeségeiktől. Mivel az emberek sem lényeges tulajdonságaid miatt vonzódnak hozzád, meg kell tanulnod, hogy a könnyen jött népszerűséget könnyű elveszíteni is. Míg a szellemes ötletek és az azonnali vonzalom jelentőségteljes szövetségek irányába mutatnak, saját és mások szükségleteinek mélyebb elemzése a kulcs a valóban előnyös egyesülések szempontjából.

Ideje kapcsolataidat egy magasabb szintre emelni, vagy beismerni a vereséget június 25-én, amikor a Jupiter belép az intimitást uraló 8-as házadba, a gondolkodó Rák jegyébe. Ez az egyéves tranzit olyan érzelmi csatornákat szabadit fel, amelyek megnyugtatóan hatnak rád, ha megbízol partneredben, egy következő partner esetében azonban kifejezetten fojtogatóvá válnak. Ha az elvontság és a nagy ideák nem oldják ki ösztönös oldaladat, akkor ezekből a kapcsolatokból rengeteg előnyöd származhat. A kielégülés és a végtelen frusztráció közötti különbség a megmagyarázhatatlan érzések felfedezésében rejlik. A kemény valóság bolygója  a Szaturnusz a tudatalattid 12-es házában, a víz-jegyű Skorpióban mélyen eltemetett érzések és kételyek után kutat. Ez a következő planéta azt parancsolja, hogy nézz bele félelmeid legsötétebb bugyrába. Amint szembenézel félelmeiddel, enyhül az a pszichikai szorítás, amely mindig meggátolt, hogy felszínre hozhasd rejtett képességeidet.

Július 17-én a látnoki képességű Jupiter harmonikus fényszöget zár be a gyakorlatias Szaturnusszal és a fantáziadús Neptunusszal. Ez a víz-jegyű, varázslatos nagy trigon segít megteremteni a tökéletes összhangot a valóság és az ideálok között, és egy ihletettebb közélet irányába terelget. Nagyobb valószínűséggel érsz el sikereket egy olyan szervezet részeseként, amely másokat hivatott megsegíteni, vagy egy olyan szakmában, amely legmagasabb eszményeidet testesíti meg. Noha Jupiter-Szaturnusz trigonja december 12-én megismétlődik, valószínűleg nem éred el a hegy csúcsát,  2014. május 24-ig, a sorozatban utolsó trigonjuk bekövetkezéséig. Helyes ítélőképességed és erős stratégiai érzéked azonban kijelöli a megfelelő útirányt. Ne harangozd be terveidet elhamarkodottan, mert a nagy trigon sorsfordító alkímiáját belső hangod jobban táplálja, mint mások véleménye. „

Ha könnyebben meg akarod érteni a 2013-as évi horoszkópodat, használd az alábbi linket.

 

 

http://bvkati.hu/az_asztrologia_alapjai/az_asztrologia_alapjai.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen