2013.éves horoszkóp

a  12 csillagjegyről  Ikrek

május 21 – június 20

 

 

 

 

 

 

” Ez az év a magánéletedben és a munkádban egyaránt lehetőségekben gazdag időszak lesz, hiszen 2013. elején a jóindulatú Jupiter a te jegyedben tartózkodik:  növeli az önismeretedet, kiszélesíti a jövőről alkotott elképzeléseidet. Látóköröd folyamatosan tágul, valószínűleg több ötleted támad, mint amennyivel jelenleg foglalkozni tudsz. Ügyességed ellenére is megtörténhet, hogy ha  túl sok labdával zsonglőrködsz, előbb-utóbb elejtesz egyet-kettőt. Ne adj esélyt a véletlennek, szabadulj meg a fölösleges tevékenységektől, és érdeklődési területektől, hogy a leglényegesebbekre koncentrálhass. A szakmai előrejutás és a pozitív kapcsolatok magvait vetheted el most, és ha megfelelően gondozod is őket, az év második felében gyökereket eresztenek, és növekedésnek indulnak, hiszen június 25-én a nagylelkű Jupiter a tápláló Rákba, és az anyagi javak 2-es házába lép. Ha figyelmesen öntözgeted őket, a valóságban gyökerező terveid szárba szökkenhetnek, de a hirtelen felmerülő, át nem gondolt ötleteket, melyeknek nem szentelsz elég időt, elfújja a szél. Lassíts, dolgozd ki alaposan a részleteket, mert a belefektetett energia mennyiségén múlhat a szakmai siker. Uralkodó bolygód, a Merkúr mindhárom idei retrográd ciklusa a munkával kapcsolatos házakban következik be. Február 23. és március 17. között a közösségben vállalt kötelezettségeid  X-es házában, június 26-tól július 20-ig a bevételek 2-es házában, október 21. és november 10. között pedig a napi munkád 6-os házában lesz retrográd, ezért kénytelen leszel változtatni néhány dolgon, és nagyon keményen dolgozni, hogy lépést tudj tartani a követelményekkel. Ha figyelsz a részletekre, elkerülheted a karriereddel kapcsolatos nehézségeket, növelheted tekintélyedet, bevételeidet, és csiszolhatod képességeidet is.

A másik ok, amiért a munka közbeni odaadó figyelem nagyon fontos lesz 2013-ban, az, hogy a komoly Szaturnusz ebben az évben a szenvedélyes Skorpió és a szolgálat 6-os házának mély vizét kavarja fel. Ha valóban érdekel a munkád, nagyobb energiabefektetéssel tökéletesítheted szakmai hozzáértésedet. Még a legnehezebb feladatok is izgalmas kirakós játékok, és nem az előrejutásodat  akadályozó problémák lesznek. Ha viszont csak úgy vegetálsz a munkahelyeden, és nem igazán szereted, amit csinálsz, érdemes lenne most valami  újat tanulni, hogy válthass. Szerencsére a látnok Jupiternek az ambiciózus Szaturnusszal és a spirituális Neptunusszal július 17-én alkotott kedvező trigonjai  szebb jövőképet vetítik eléd. Kösd össze a pöttyöket, és ismerd fel, hogy forrásaid és képességeid segítségével hogyan tudsz előbbre jutni. Elengedhetetlen azonban, hogy akard is, amit tervezel, mert az elkötelezettség  nélküli ötletek nem fognak megvalósulni.”

 

Ha könnyebben meg akarod érteni a 2013-as évi horoszkópodat, használd az alábbi linket.

 

 

http://bvkati.hu/az_asztrologia_alapjai/az_asztrologia_alapjai.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Be Sociable, Share!

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
Statisztika
Warning: Illegal string offset 'timestamp' in /USER/dlap/bvkati/wordpress/wp-content/plugins/firestats/firestats-wordpress.php on line 1081 Warning: Illegal string offset 'timestamp' in /USER/dlap/bvkati/wordpress/wp-content/plugins/firestats/firestats-wordpress.php on line 1081 Warning: Illegal string offset 'timestamp' in /USER/dlap/bvkati/wordpress/wp-content/plugins/firestats/firestats-wordpress.php on line 1081 Warning: Illegal string offset 'timestamp' in /USER/dlap/bvkati/wordpress/wp-content/plugins/firestats/firestats-wordpress.php on line 1081
  • Megtekintett oldalak : 812376
  • Egyedi látogatók : 433020
  • Megtekintett oldalak 24 órája : 497
  • Egyedi látogatók 24 órája : 213
PageRank ikon ingyen