Heti horoszkóp február 1-7.

G0rY-11s-2.gif

 kos.jpg Kos márc.21-ápr.20.

Ne vigye túlzásba a kompromisszumra törekvést. Nem biztos, hogy mindenki megérdemli, hogy jót tegyen vele, ezek a megegyezések nem elsősorban önnek kedveznének. Rendkívül fogékony mások érzelmi állapotára, ami nagyon káros lehet negatív beállítottságú vagy romboló természetű emberek társaságában, mert a végén még Önre ragad pocsék hangulatuk. Próbáljon segíteni másokon önerőből vagy csoportos formában. A meditáció vagy más önismeretfejlesztő technikák igen hasznosak lehetnek ilyenkor. 

bika.jpg  Bika ápr.21-máj.20.

Ne legyen tekintettel másokra, pontosabban ne mindig mások szempontjai legyenek a fontosak, hanem helyezze előtérbe saját érdekeit is végre. Eddig mindent mások igényei szerint tett, most eljött az Ön ideje. Új életet kaphat, ha Ön is akarja. Az utóbbi időben egyre több értékes ötletet adott anélkül, hogy ennek tudatában lett volna. Most gondoljon magára, és a dolgai jó irányba haladnak. Olvasson át pár szakkönyvet. Azért esténként tegyen egy rövidebb sétát egészsége érdekében. 

ikrek.jpg  Ikrek máj.21-jún.21.

Kerülje a további vitákat! Mintha kissé túlfeszített állapotba került volna ismét. Úgy érzi, hogy célt tévesztett, amit kapkodással igyekszik helyrehozni, de ezen igyekezete is csak újabb érzelmi kitöréseket szül. Jobban teszi, ha addig megpihen, amíg ráébred arra, mit is kellene tennie a fejetlenség helyett. Egy-két nap magány kifejezetten jót tenne idegeinek.  Hamarabb tudná érzelmeit rendezni. Az utóbbi időben igyekezett mindenkire ráerőltetni véleményét és így irányítani mások életét. Ez nem alkalmas a mostani helyzetében, mert jogosan fellázadnak Önre, és arra most semmi szüksége.

rak.jpg  Rák jún.22.júl.22.

Ha jól figyelt és megfelelő célpontot biztosított Ámornak, akkor ebben a hónapban sztereóban doboghat a szíve. Csak nehogy belefáradjon a feje a zsongásba! Barátját/barátnőjét nem kell félteni, hiszen játékos  hangulata mindig mosolyt csal környezete arcára! Talán még a tanárai, vagy ha dolgozik, a főnökei is egy cseppet elnézőbbek lesznek Önnel ezekben a napokban. Ám erre ne alapozzon! Egyébként csendes, nyugodt hétre számíthat.  

oroszlan.jpg  Oroszlán júl.23-aug.23.

Azt mondják, hogy nem a ruha teszi az embert. Mégis érdekes, hogy ugyanabban a társaságban, ahol eddig szinte észre sem vették, most ha egy kicsit ad a megjelenésére, egyszerre csak mindenki meg akarja ismerni. Több szívet is sikerül meghódítania, ha éppen ez a célja. Természetesen más területeken is érhet el sikereket, eredményeket. Fontos döntéseket hoz, amelyek jelentősen és előnyösen befolyásolják a jövőjét. Mindehhez természetesen megtalálja a megfelelő partnert. Pénzügyekben legyen óvatos, sőt ha kell, másokkal szemben határozott és kimért. 

 

szuz.jpg  Szűz aug.24-szept.23.

Vegyen ki szabadságot, bányássza elő híres kalandszellemét, és lógjon meg az önre váró stressz elől. Ha ezt nem eheti, fegyelmezze magát, hogy a rengeteg kihívás, amely most éri, ne terelje vissza egy régi, káros szenvedélyéhez. Jogi konfliktusok merülhetnek fel, ezért figyeljen arra, hogy minden ügye tiszta legyen. A munkában fantasztikus lehetőséget kaphat, ami anyagi helyzetére is jó hatást gyakorolhat. Vegyes hétre számíthat, egy kicsit így, egy kicsit úgy!

merleg.jpg Mérleg szept.24-okt.23.

Valaki a szerettei közül komoly támaszt nyújthat Önnek, bátran fogadja el a segítséget. Ezáltal stabilizálódhat anyagilag, értékítéletében pedig kisebb változások állhatnak be. A fontossági sorrendre azonban ügyeljen, mert az anyagi és a testi-lelki egyensúly  egyaránt fontos. Befejezetlen munkák nyomasztó tudatával küszködik, és itt az ideje, hogy megszabaduljon ettől a sok energiát elvonó bűntudattól. Meggondolatlan cselekedetei és kijelentései végzetessé válhatnak. Éri néhány csalódás, és szerencséje lesz, ha anyagi veszteség nélkül túl éli.  

skorpio.jpg  Skorpió okt.24-nov.22.

Ellentétes aspektusok hatottak, ezért legyen óvatos az érzelgősséggel és a túl hirtelen változásokkal. Összeütközésbe kerülhet családjával, pedig ők „csak jót” akarnak, de Önnek éppen ebből van elege. Rettentően idegesíti, hogy még gondolkodni is ők szeretnének Ön helyett,  most a lázadás idejét éli. Ne keseregjen, figyeljen inkább a munkahelyére, mert ott kellemes élmények várják: talán egy kis flört, egy kis szerelem, persze csak akkor, ha bele mer menni!

 nyilas.jpg  Nyilas nov.23-dec.21.

Ha szegény, úgy vizsgálja felül a küzdése célját és értelmét. Ezzel fordíthatja meg sorsát. Ha bajba jut, csak a saját erejében bízik. Nehezen kér kölcsön és nehezen is ad abból, amit már megszerzett és a magáénak tudhat. Igen állhatatos a pénzügyei területén is.  Mars szekerére érdemes felkapaszkodnia és meg sem áll a fényes anyagi sikerekig, ám figyelnie kell, nehogy elkapják a küllők! Fontos, hogy pihenjen eleget, mert fáradtan képtelen megteremteni azt, amire szüksége van, könnyen megbetegszik. 

Bak dec.22-jan.20.

Úgy érzi, hogy összetorlódnak a munkái? Nem olyan rossz a helyzet, mert van elég ideje ahhoz, hogy elvégezze. Ha újabb megbízással fordulnak Önhöz, akkor nyugodtan mondja meg, hogy most nem tudja elvállalni. Érzelmei erősek, ennek ellenére inkább az eszére hallgat, mint a szívére. Ha sérelem éri, azt nem felejti és nehezen bocsát meg. Időt szakít arra, hogy átgondolja az életét. Keressen új  barátokat, új szokásokat. 

vizonto.jpg  Vízöntő jan.21-febr.19.

A legfontosabb, hogy felismerje „igazi önmagát”, vagyis azt, hogy láthatatlan Önvalója az élet kiapadhatatlan forrása. Ahhoz, hogy ragyogjon, hogy fényt, derűt és meleget sugározzon, nincs szüksége a külvilág tapsára és elismerésére. A Nap akkor is süt, ha nem dicsőítik ezért. Számítson arra, hogy  nem fog semmit ingyen kapni. Keményen meg kell dolgozni a sikerért, erre készüljön fel lelkileg, de fizikailag is. Erősítse a kondícióját.

  Halak febr.20- márc.20.

Nem olyan dolgokkal foglalkozott eddig, amik lekötnék figyelmét, ezért a fásultság és reményvesztettség. Próbáljon olyan dolgokkal foglalkozni, egyelőre hobbi szinten, amik érdeklik, és lassan kikristályosodik Önben, hogy mivel is szeretne igazán foglalkozni. A kiegyensúlyozottság majd csak azután jön. Úgy érzi magát, mint egy kisgyerek; szeretetre, gondoskodásra vágyik, s nem is hiába. Nem szabad örökké a munkába temetkeznie. Ha másoktól várja a megoldást, könnyen csalódhat. Előfordulhat, hogy ismerősei a saját  malmukra hajtják a vizet.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen