Heti horoszkóp január 25-31.

G0rY-11s-2.gif

kos.jpg Kos márc.21-ápr.20.

 A túlzásba vitt segítségadásba kifárad, s ilyenkor mártírnak érzi magát, s ez panaszáradatban, sértődöttségben, sírásban nyilvánul meg. Rajongó lelke ítélőképességét elhomályosíthatja. A rengeteg belső ellentmondás, túlérzékenység, idegei megterheléséhez, lelki betegséghez vezethet. A kényelemszeretet túlzásba vitele tékozlóvá, lustává nemtörődömmé tehet. Már régóta tervbe vettek egy hosszabb, zavartalan együttlétet, s a mostani hétvége ideális alkalom lenne a megvalósítására. Szerezzen meglepetést partnerének, szervezzen egy gazdag programot, lehetőleg több napra szólót. 

 

bika.jpg  Bika ápr.21-máj.20.

Azok a házaspárok, akik azonnal megbeszélik a nézeteltéréseket, ahelyett, hogy hagynák felhalmozódni őket, együtt maradnak. Feltéve, hogy kompromisszummal  oldják meg a konfliktusokat, és nem hatalmi harccal, amelyből csak egyikük kerül ki győztesen. Azok akik másoknál okosabbnak akarnak látszani, könnyen blamálhatják magukat. Most keményebben kell dolgozni mint valaha. Ez most az évnek szokatlanul mozgalmas időszaka az Ön számára, még a szabadidejében is szakmai problémákon töri a fejét. Próbálja meg összekötni a kellemest a hasznossal, találkozzon munkahelyen kívül az üzletfelekkel, kollégákkal. Meglátja, oldottabb környezetben minden könnyebben megy. 

 

ikrek.jpg  Ikrek máj.21-jún.21.

 Felfokozott feszültséget érez és nem találja a megfelelő módját annak, hogy ezt a feszültséget levezesse. Mindenképpen mozduljon ki otthonról és töltse az idejét sportolással. De előtte feltétlenül melegítsen be! Érzelmi ügyei elég kuszák. A család, a kötöttség háttérbe szorulnak, mert a barátok foglalkoztatják. Kalandra vágyik, de nem meri megtenni, mert fontosabb Önnek a család, amit viszont most igen egyhangúnak talál. Találjon ki ötletes dolgokat és dobja fel valami jó dologgal párját és gyerekeit. Ha egyedülálló, akkor keresse a párját. Járjon társaságba és tartsa nyitva a szemét.  A siker nem marad el.

rak.jpg  Rák jún.22.júl.22.

Mindketten jól keresnek ugyan, mégis sokallják  egymás kiadásait. A pénzügyek miatt az elkövetkező  időszakban több lesz a vita párjával, mint korábban bármikor. Ez nem is csoda, hiszen Ön rengeteget dolgozik a pénzért, de kissé elhanyagolja a társát. Végre tud örülni az apróbb sikereknek is. Tanulja meg, hogy csak így tudja felépíteni ismét a sikeres világát. Ne akarjon mindent a saját erejéből megszerezni, még akkor sem, ha tudja, hogy erre van kódolva. Kis időt szenteljen a pihenésnek is. Egyéni stílusával lenyűgözi társait.

oroszlan.jpg  Oroszlán júl.23-aug.23.

Előrelépésre számíthat munkahelyén. Egy munkatársa valószínűleg sok segítséget fog nyújtani ezzel kapcsolatban. A korábbi továbbképzéshez fűzött reményei most válhatnak valóra. Megmutathatja főnökeinek rátermettségét és tehetségét. Teremtsen rendet környezetében, minél hamarabb  fejezze be eltervezett feladatait. A csillagok szerint ezek a napok gyönyörű élményeket tartogatnak az Ön számára. Élvezze az életet!  Házas-, vagy üzlettársa nehéz helyzetbe kerülhet, aminek anyagi következményei is lehetnek.  A szerelemben váratlan fordulat, fergeteges kapcsolat szakíthatja el a régitől.  Figyeljen oda, most ölébe hullhat a szerencse, az élet nagy nyertese lehet!

 

szuz.jpg  Szűz aug.24-szept.23.

 Gyakori, hogy túl sokat akar bezsúfolni egy napra. Tanulja meg szétosztani több napra a dolgait. A cél egyszerre egy dolgot elvégezni, a lehető legkevesebb stresszel. Kisebb-nagyobb elakadásoktól eltekintve minden a legnagyobb rendben zajlik életében. Magánélete bizonyos dolgait még nem rendezte, és a nagyobb elakadások talán ennek köszönhetőek. Ha már nincs más választása, akkor kérje egy régi elhanyagolt  barátja segítségét. Jó alkalom lenne ez arra is, hogy tisztázzák nézeteltéréseiket, és megbékéljenek egymással. Ebben ne vegye tekintetbe egyetlen hozzátartója véleményét sem, ez csak Önre tartozik.

merleg.jpg Mérleg szept.24-okt.23.

Az utóbbi időben jobban mentek a dolga a munkahelyén, ezért kicsit elbízta magát. A héten ezért éri rosszul egy dorgáló megjegyzés. Elcsúszott egy határidővel és most nem akar a főnöke szeme elé kerülni. Jobban tenné, ha Ön menne a probléma elé, mert így alkalma lenne a tisztázásra is. Ne érezze azt, hogy ez egy egyszerű mosakodás, mert a pillanatnyi helyzetben nem erre van szüksége. Ne izguljon, a feladatot nem veszik el Öntől, csak új munkatársakat kap. Ez a döntés nem egyenlő a bizalom megvonásával. 

skorpio.jpg  Skorpió okt.24-nov.22.

Izgalmas hét következik, bár a pozitív dolgok folyton kerülik az Ön társaságát. Ennek ellenére nem szabad nekikeseredni, különben az a kevés öröm is elpártol a háza tájától, ami megmaradt a dicsőséges múltból. Önnek úgy tűnik hogy mindenki átveri és szórakozik az érzelmeivel, de ez csak egy fatális tévedés miatt történik. Kis türelmet, és minden rendbe jön!  Ha dolgozik, egy érdekes munkával, feladattal bízhatják meg, melynek sikeres teljesítésével komoly elismerésre tehet szert. 

 

nyilas.jpg  Nyilas nov.23-dec.21.

A dolgok most valószínűleg  nem alakulnak annyira kedvezően szakmai téren. Ez azért van így, mert sokkal inkább az otthoni ügyek köthetik le, és nem a munkára összpontosít. Talán szívesebben marad otthonában, hadd vívják mások a szélmalomharcot. Talán kedve támad környezete csinosítására, de gondoljon a gyakorlati szempontokra is, és ne lőjön túl a célon. Ezt az időszakot az izgalmak és a kiszámíthatatlan események jellemzik, és erős vágyat érezhet arra, hogy szélesítse tudata határait.

 

Bak dec.22-jan.20.

Régebbi kapcsolataiban kezd feszültté válni a légkör. Arra kellene törekednie, hogy ha barátai személyisége időközben megváltozott, ugyanúgy el tudja fogadni őket így is, nem kellene hibaként szemükre vetni a viselkedésüket. Nem olyan dolgokkal foglalkozik, mint szeretne, innen a frusztráltsága és szellemi fáradtsága. Keressen új munkát és akkor a lelke is hamarabb megnyugszik. Ne vigye túlzásba a dolgokat, vegye figyelembe a környezetében élők igényeit is. Néhány kedves szóval csodákat tehetne!

vizonto.jpg  Vízöntő jan.21-febr.19.

Ezen a héten nagyon fel van pörögve. Olyan, mint egy száguldó vonat, készen arra, hogy bármikor az élre törjön. Lehet, hogy valami érdekes, új tevékenységek irányába akar orientálódni. Úgy tűnik, hogy új társaságra van szüksége. Mostanában idegesebb a szokottnál.  A bosszúra még ne is gondoljon! A körülmények szerencsétlen összejátszása,  az, ami megtörténhet. A tudatlanság nem segít, hogy jó megoldást találjon. Családja szívesen támogatná, de nem ad rá lehetőséget, hogy meg is tegyék. Egyedül érzi magát, de ezért csak önmagát okolhatja. Nyisson, hogy közelebb jöhessenek Önhöz! 

Halak

Halak febr.20- márc.20.

Hú ez bátor dolog volt! Kevesen mernének belevágni egy ilyen beszélgetésbe. Igaz, hogy az elején még Ön sem tudta, hogy meddig jutnak el. Igaz barátra tett szert, ez már biztos! Most szüksége lesz arra, hogy kicsit visszavegyen ebből a tempóból, mielőtt Önt is elsodorják a közös programok és az önfeltáró beszélgetések. Küzdelmes időszak, amikor váratlan pénzügyi nehézségek, illetve a kollégák ellenségeskedése teszi próbára az idegeit. Olyan visszatérő szakmai (esetleg egészségügyi)  problémákkal kell megbirkóznia, amelyekkel jó fél évvel ezelőtt csak félig-meddig oldott meg. Szerencsére elegendő lendülete van a gondok legyőzéséhez.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen