Heti horoszkóp január 18-24.

G0rY-11s-2.gif

kos.jpg Kos márc.21-ápr.20.

 Kétes időszak következik. Ráduplázhat a jó félévvel ezelőtti pénzügyi tévedéseire, de ugyanígy a sikerekre is. Huszadika táján legyen óvatos, mert egy lényegtelennek tűnő, de idővel egyre kellemetlenebbé váló hibát követhet el. Rosszul ítéli meg a lehetőségeit vagy azokat az embereket, akivel üzletet akar kötni. A hét első részét szívesen tölti barátai társaságában. Úgy tűnik, egy új kapcsolat is elkezdődhet, amely komolyabb lehet egy egyszerű kalandnál. Ha már foglalt, akkor töltsön minél több időt szerelmével. 

bika.jpg  Bika ápr.21-máj.20.

Az elkövetkezendő időszak kedvező alkalmat ad a függőben lévő partnerkapcsolati kérdések tisztázására. Legjobb, ha Ön veszi elő a szőnyeg alatt tartott problémákat, és elébe megy a nagytakarításnak, különben partnerei fogják kényszeríteni, hogy színt valljon igazi szándékairól. Verbális készsége tényleg bámulatos, de most nem zsonglőrmutatványok kellenek ide, hanem a kimondott szavak súlya, hitele, nyomatéka lesz a fontos. A természetbe vágyik, ki a lakásból, de a töméntelen sok benyomást befogadni sem tudja, elfárasztják, annyira élesen, teljesen, hamisítatlanul érzékel mindent. Tagjai ólmosan nehezek, most valóban sétáljon, sportoljon sokat. Valóban legyen sokat szabad levegőn! 

 

ikrek.jpg  Ikrek máj.21-jún.21.

Nem tett még semmit annak érdekében, hogy kedvesét kibékítse. Ő mindent megtesz, hogy alkalmat és hangulatot teremtsen egy békítő beszélgetéshez. Ön azonban továbbra is makacsul bezárkózik, szinte menekül. Minden tettével saját főnökségét készíti elő, hiszen ez a nagy álma. Szakmáját maradéktalanul ismeri, mindig az élen jár, a leglelkiismeretesebb és a legigényesebb. A nehezebb feladatok elvégzésénél a többi beosztott természetszerűen Ön köré zárkózik fel. Minden érdekli, ami növelhetné munkája hatékonyságát. Csak ritkán követ el hibát, de ezt viszont nehezen ismeri be. Az az ember, akit nem elégítenek ki az okoskodó elméletek. Viszonylag csendes hétre számíthat. 

 

rak.jpg  Rák jún.22.júl.22.

Ha házon kívül próbál boldogsághoz jutni, legyen elővigyázatos! Nem biztos, hogy mindig engednie kell a kísértésnek.  Lehet, hogy nagy a csábítás, de gondoljon arra, mekkora fájdalmat okoz elhamarkodottságával hűséges párjának. Felvetődik a lehetősége, hogy hívatást változtasson. Mindent pontosan mérlegeljen, mielőtt kimondja a végső szót.  Utál az apró részleteken dolgozni, egy csöndes, kis irodában, éppen ezért vagy fellázad, vagy megbetegszik, ha mégis ilyen helyzetbe kerül. Az ideális munkakörnyezet forgalmas és nyüzsgő. Következésképpen olyan munkahelyre vágyik, ahol  a hierarchikus ranglétra könnyen megmászható. Vigyázzon értékeire!

 

oroszlan.jpg  Oroszlán júl.23-aug.23.

Ne hamarkodja el döntését, mert nem biztos,  hogy a gyorsabb válasz pozitívabb képet fest Önről, ha viszont megfontolt, az annál inkább. Ha azt látják felettesei, hogy minden részletet ki szeretne előbb dolgozni, megbízhatónak fogják tartani. Úgy érzi, hogy itt az ideje rendezni az adósságait. Elsősorban nem a pénzügyekről van szó, hanem korábban tett ígéreteiről. A félbehagyott, el nem végzett munkákat is most kell befejezni. Mindehhez meglesz a kellő akaratereje, sőt kellő lelkesedésben sem szenved hiányt. Pénz dolgában is jól alakulnak a dolgai. Meggazdagodni csak nagyon kevés embernek van lehetősége, de kisebb-nagyobb gyarapodás egészen biztosan várható. 

 

szuz.jpg  Szűz aug.24-szept.23.

Vigyázzon párválasztásra. Ha még nincs párja azért, mert inkább csak a pénzére pályázik, mint az érzelmére. Főleg a Bak jegyű hölgyekkel vigyázzon. Ha van párja, elképzelhető, hogy a közös kasszából kicsit félre tesz saját önös céljaira. Nem könnyű Önt félrevezetni, de mos erősebb a szerelem Önben, mint az óvatosság. Pihentesse a párkapcsolati dolgot. Inkább menjen el síelni, vagy egy csendes, pihentető hétvégére, de egyedül!  Ez a hét nem csak pénztárcáját veszélyezteti, de munkahelyét és baráti kapcsolatait is.  Szűz, legyen a héten óvatos! 

merleg.jpg Mérleg szept.24-okt.23.

Állandó stresszben él, mert úgy érzi, hogy több ember útjában van. Mindig változó, hogy éppen kivel szemben érez kisebbségi érzést, de mindig jelen van életében. Ez a rendkívül romboló lelkiállapot hosszú távon maradandó károsodást okozhat önbecsülésében, és előfordulhat, hogy soha többé nem fog visszatalálni önmagához.  Nehezen állja meg szó nélkül, ha úgy hiszi, tudja a megoldást mások problémáira. A héten ne adjon tanácsot, ne mondjon véleményt, és lehetőleg ne kritizáljon.  Soha ne törődjön az olyan megjegyzésekkel, amik rombolnák önbecsülését, mert akkor igen hamar padlóra kerül. Ezek a hangok irigységtől fűtöttek, és inkább még jobban kéne erősítenie abban, hogy Ön egy nagyszerű ember. 

 

skorpio.jpg  Skorpió okt.24-nov.22.

Mostanában gyakran hátfájásra panaszkodik, aminek inkább lelki, mint fizikai az eredete. Gondolkozzon el, mi nyomhatja a lelkét! Ha finoman akarunk fogalmazni, nincsenek komoly anyagi gondjai. Igaz nem is áll sorban a leggazdagabbak között. Legyen szerényebb és elégedjen meg azzal ami van. Ön az a típusú ember, aki mindig eléri majdnem bármi áron -, hogy gazdagabb legyen, mint a környezete. Tisztába van az igényeivel és képes előteremteni hozzájuk az anyagi keretet. Hiú ábrándokat fűzhet egy olyan személyhez, akiről kiderül, hogy mással köti össze az életét. Ne legyen nagyon szomorú, Ön is találkozhat még az igazival. 

 

nyilas.jpg  Nyilas nov.23-dec.21.

 Gyakran érzi azt, hogy elszalasztott valamit. Hát nem is könnyű elfogadni a rohanó idő kegyetlen tényét. Vegye le karjáról az óráját egy hétre és játssza el azt, hogy „van még időm”! Meglátja, Ön képes arra, hogy még az időn is kifogjon. A Hold trigont alkot a Nappal, nyugodt, békés, kiegyensúlyozott lelkiállapotba kerül, összehangolódik a környező világgal. Ez kisugárzik mindenfelé, és különösen intim kapcsolataiban érezteti jótékony hatását. Érzelme és értelme egyensúlyba kerül. Most maga után tudhatja a korábbi terhes időszakot. Elsimulnak a feszültségek Ön körül. Ha független, akkor a héten egy új kapcsolat kezdődhet, ami később fontossá válhat. 

Bak dec.22-jan.20.

Elégedetlen a világgal, talán saját magával is. Minden esetre más a viselkedése, mint amit megszoktak Öntől. Ne akarja kiélezni a vitákat, nézeteltéréseket! Sajnos mostanában nem lesznek anyagi sikerei, de ez ne  rázza meg nagyon! Hozzászokhatott már élete során, hogy egyszer fent, máskor lent! A magánélete is tele lesz a héten feszültséggel. Csak Önön múlik, hogy oldódik-e vagy sem. Egy kis diplomáciai érzékkel, toleranciával sokat tehet a kellemesebb légkör érdekében. Megfelelő taktika nélkül nincs eredmény. A rideg tényeken túl azt is figyelembe kell vennie, hogy bizonyos személyeknél milyen módszerek tűnnek célszerűnek. 

 

vizonto.jpg  Vízöntő jan.21-febr.19.

Nem szeretne konfliktusba kerülni családtagjaival, de úgy tűnik ezt nem kerülheti el, egyre forróbb a talaj a lába alatt, nem érzi nyeregben magát, és már a hazugságtól sem riad vissza. Meg kell vizsgálnia lelkiismeretét. A hét ugyan kellemesen indul, de egy rosszul időzített beszélgetés mindent felboríthat. Az utóbbi időben sikerült háttérbe tolnia, hogy a negatív dolgokért párját okolja. Higyje el, hogy nemcsak elszenvedője, hanem részese is a helyzeteknek. Hasonló helyzetben csak az lehet a segítség, ha igyekszik nagyvonalúan átugrani a jelentéktelen problémákat. 

 

Halak febr. 20-márc. 20.

Rendkívül fogékony mások érzelmi állapotára, ami nagyon káros lehet negatív beállítottságú vagy romboló természetű emberek társaságában, mert a végén még Önre  ragad a pocsék hangulatuk. Próbáljon segíteni másokon önerőből vagy csoportos formában. Eltölthet egy estét jó barátokkal, hogy megossza felfedezéseit, vagy álmait, de Ön egyedül is tud álmodozni. A meditáció vagy más önismeret-fejlesztő technikák igen hasznosak lehetnek ilyenkor. Folytathatja ezoterikus tanulmányait, még mindig sok új ismeretséget köthet, és sokféle inspiráló élmény érheti az egész héten. Ha Ön még független, egy új kapcsolat is elkezdődhet, amely komolyabb lehet egy egyszerű kalandnál. Ha már foglalt, akkor töltsön minél több időt kedvesével.  

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen